-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
BTW αυτή την αηδία με το κρύο αρνί να μην την ξανακούσω, τα ίδια ακούω από τον πατέρα μου από μικρός και τώρα και απο την Ρουμελιώτισα σύζυγο
ΩΩΩΩΠ
Πατερας, συζυγος = ΣΩΣΤΟΙ
dimik = ΛΑΘΟΣ
Αρνακι κρυο, οχι απο ψυγειο=σουπερ λιχουδια. (δε μιλαμε για το τερμα ξυγκι, πετυχαινεις ωραιες γωνιες με κρεας/ξυγκι σε σωστη αναλογια και με σωστη γωνια κοπής για να διατηρειται η αναλογια, ειναι λουκουμι).Τα υπολοιπα για τη διατροφη σωστα καλα και σεμνα τα λες. Αν θελει κανεις να λειτουργησει σωστα, ο κανονας ειναι 'απο όλα και απο λίγο'. Οι υπερβολες ειναι που χαλανε τη συνταγη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οπως θα σου λέγαμε και στα Σάλωνα: Δεν ξες να τρως+10000
Στα Σαλωνα σφάζουν νουά, θα σου πει τωρα ο Dimik -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οπως θα σου λέγαμε και στα Σάλωνα: Δεν ξες να τρωςΜωρέ και στο Ζητούνι τα ίδια πήγαν να μου πουν όμως τα 109 σμιλεμένα με μπόλικο πρόβειο κοντοσούβλι και γαλοτύρι κιλά μου διαφωνούν
Τρώω τα πάντα αλλά αυτό το πράγμα όσες φορές κι αν το δοκίμασα σε ότι παραλλαγή κι να έκανα (π.χ σαντουιτς με μουστάρδα) δεν το μπορώ. Προτιμώ να το ρίξω σε ένα ταψί με λίγο κριθαράκι ή πληγούρι και ντομάτα να γίνει σε 15 ωραιότατο γιουβετσάκι -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Παιδια, εχετε δικιο, παραθετω και λινκς που τρωνε αυγα και δεν παθαινουν τιποτα:
ΤΟ ΣΤΕ ΤΡΩΕΙ ΑΥΓΑ
http://www.topontiki.gr/article/69650/Mikromologiouxoi-petaksan-auga-ekso-apo-to-ktirio-tou-StEΟ ΜΠΑΡΟΖΟ
http://www.oroskopos.tv/19050/petaxan-auga-ston-mparozo-binteoο μπερλουσκονι http://www.oroskopos.tv/40903/petaxan-auga-ston-mperlouskoni
Ο ΚΛΙΤΣΚΟ
Μια χαρα εξετασις εχουν ολοι αυτοι..
επισης, και οι τουρτες δεν κανουν κακο, ο Βεγγος και οι συμπρωταγωνιστες του, μετρηθηκαν μετα τον τουρτοπολεμο, και χοληστερινη ΜΗΔΕΝ. ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΥ.
Trident, βλέπω το ξέρεις καλά το θέμα, το 'χεις ψάξει όχι αστεία.
Δεν κάνεις κάνα μάθημα και σ' αυτόν τον άσχετο που λέει βλακείες;
Χρήστος Ντέλλος - Καρδιολόγος - Διευθυντής καρδιολογικού τμήματος Τζάνειου νοσοκομείου Πειραιά:
Αυγά, ψέματα και χοληστερίνηΒάλ' τον στη θέση του...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Χρήστος Ντέλος - Καρδιολόγος - Διευθυντής καρδιολογικού τμήματος Τζάνειου νοσοκομείου Πειραιά:
Μου την ειπες τωρα.
Τελευταια φορα που μετρηθηκα ειχα 330 χοληστερινη, αει παρατα μας λοιπον -
Χρήστος Ντέλος - Καρδιολόγος - Διευθυντής καρδιολογικού τμήματος Τζάνειου νοσοκομείου Πειραιά:
Μου την ειπες τωρα.
Τελευταια φορα που μετρηθηκα ειχα 330 χοληστερινη, αει παρατα μας λοιπονΦιλική συμβουλή.....
κόψε το κρύο αρνί
-
Μου την ειπες τωρα.
Τελευταια φορα που μετρηθηκα ειχα 330 χοληστερινη, αει παρατα μας λοιπονΈχεις επιχειρήματα, δε λέω.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μου την ειπες τωρα.
Τελευταια φορα που μετρηθηκα ειχα 330 χοληστερινη, αει παρατα μας λοιπονΦιλική συμβουλή.....
κόψε το κρύο αρνί
Εννοειται οτι το εχω κοψει. Αυτα που σου γραφω για το αρνι δεν ειναι χτεσινες εμπειριες...
Τελευταιο χρονο και παραπανω τρωω οτι εχει το τραπεζι (ειδος, οχι ποσοτητα ) και φαγητα που παλαιοτερα δε θα προτιμουσα, πχ κουνουπιδι με σαλτσα. Σκετο, χωρις καριολίκια απο διπλα. Καποια στιγμη θα ξανακανω εξετασεις και θα δουμε.
Κρεας 2 φορες την εβδομαδα, οσπρια, ζυμαρικά, ψωμακι παντα και παντου (δεν κοβεται η χωριατιά), ελαιολαδο, πάντα σε ποσοτητες 'λιγοτερο απο οσο μπορω να φαω'. Παρ' οτι καθομαι, εχω χασει, φαινεται στη ζωνη, μετα απο παρα πολυ καιρο αναγκαστηκα να τη βαλω στην τριτη τρυπα.
Δεν κανω δίαιτα/διατροφη ή οτιδηποτε με συστημα, απλα μετριασα τις μαλακιες τις παλιες (σε σουβλατζιδικο που εβαζε 4 κεμπαπ/3 πιτες στη μεριδα γιαουρτλου, 2 ατομα, λεγαμε 'πιασε 2 μεριδες με 6 κεμπαπ και 4 πιτες και αλλη μια για τη μεση' χωρια οι πατατες και τα υπολοιπα και τα λαδομπουκια.). -
Koυνουπίδι με σάλτσα;
Το ξέρεις το ανέκδοτο που ο γιατρός έχει δώσει 1 μήνα ζωής σε κάποιον και του λέει τι να κάνω;- κοψε γυναίκες, ποτό, μπάλα, ξενύχτια, τρώγε μόνο βραστό λάχανο, ανάλατο, πίνε νερό της βρύσης, μην ακούς μουσική, μη βλέπεις τηλεόραση, μην ανοίξεις υπολογιστή.
- και θα ζήσω παραπάνω;
- όχι, αλλά ο μήνας θα σου φανεί αιώνας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Koυνουπίδι με σάλτσα;
Το ξέρεις το ανέκδοτο που ο γιατρός έχει δώσει 1 μήνα ζωής σε κάποιον και του λέει τι να κάνω;- κοψε γυναίκες, ποτό, μπάλα, ξενύχτια, τρώγε μόνο βραστό λάχανο, ανάλατο, πίνε νερό της βρύσης, μην ακούς μουσική, μη βλέπεις τηλεόραση, μην ανοίξεις υπολογιστή.
- και θα ζήσω παραπάνω;
- όχι, αλλά ο μήνας θα σου φανεί αιώνας.
και εγω θα γελαγα. Μια φορα στις 15 ομως, μαζι με ελιτσες και λιγο τυρακι και ψωμι, δεν εχω κανενα προβλημα.
-
μπλα μπλα μπλα... μπετα..... μπλαμπλα ενασωροασχεταμεχρικαιγια στρατους ..... δικηγορος..... μπλα μπλαΔε λεω πολυ σχετικα ολα αυτα με το θεμα... παταγωδως αποτυχημενο το τρολαρισμα σου.
BTW για ΟΛΑ οσα γραφω υπαρχουν κλινικες μελετες-ερευνες και βιβλιογραφια που τα υποστηριζουν (πχ για τους κροκους αυγων, για το μανιπουλαρισμα των θερμιδων κλπ), για ΟΛΑ ομως.
Οποιος ενδιαφερεται και θελει να μαθει ειναι πανευκολο να τα βρει... piece of cake.
Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με τρολλς, μονο με οποιον κανει σοβαρο διαλογο. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
1oν: οι διαιτολογοι ΔΕΝ ειναι γιατροι.
Αλλιως θα πηγαιναν ιατρικη και οχι χαροκοπειο...2ον: υπαρχουν απειροι αστοιχειωτοι, που ΔΕΝ εχουν βγαλει πανεπ/μιο αλλα καποιο ΙΕΚ της πουτσας, αλλοι ξεπερασμενοι και ανενημερωτοι, αλλοι που δεν εχουν ιδεα απο διατροφη αθλητων, αλλοι απλα κακοι επαγγελματιες που βαριουνται κλπ κλπ
Οταν ακουω για καποιον που πηγε σε διαιτολογο και του εκανε 'λιπομετρηση' με αυτη τη μαλακια το μηχανακι που κρατας σαν τιμονακι απλα και του λεω να μην ξαναπατησει.
Εδω να σημειωσω οτι βαζω στοιχημα πως εχω διαβασει πολλα περισσοτερα επιστημονικα βιβλια και συγγραματα (και οχι φορουμζ), κλινικες μελετες και ερευνες στα τελευταια 1-2 χρονια που το πηρα πιο σοβαρα το θεμα διατροφη και γυμναστικη, απο το μεσο διαιτολογο ή γυμναστη (αλλο ανεκδοτο αυτοι ) που εχει βγει απο το αντιστοιχο αει.3ον: Το να χασει βαρος (πιο σωστα λιπος) ενας ΥΓΙΗΣ και με σωστη ορμονικη λειτουργια και μεταβολισμο ανθρωπος (ολα αυτα φαινονται απο τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ εξετασεις), ειναι ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ.-
Ποσο απλη? Του τυπου 4-1=3. Αν παρεις λιγοτερη ενεργεια (θερμιδες) απ' οτι καταναλωνεις θα χασεις βαρος. ΝΟΜΟΣ.
Απλουστατο.
Οπως πανευκολο ειναι και να υπολογισεις περιπου τις θερμιδες που χρειαζεσαι (τις ιδιες εξισωσεις χρησιμοποιουν και οι διαιτολογοι) και να φτιαξεις το προγραμμα σου κρατωντας ενα ημερολογιο με το τι και ποσο τρως καθε βδομαδα και να τα προσαρμοζεις αναλογως το αποτελεσμα. ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.Τωρα αν καποιος θελει ψυχολογικη υποστηριξη, μπαμπουλα, φιλο, γκομενα-ο, δεν εχει τεσπα την απαραιτητη πειθαρχια ή ορεξη να προσεχει τι σκατα πεταει μεσα στο σωμα του, αυτο ξεφευγει και απο τα ορια της διαιτολογιας και ακουμπαει αυτα αλλων επιστημων.
του αλλαζε θερμιδικες αξιες ανα εβδομαδα για να μην τον κουραζει, καποιες εβδομαδες πηγαινε χαλαρα καποιες του ελεγε 'την ερχομενη θα σε γκαζωσω', (και αυτο φαινοταν στ διαγραμματα βαρους) ειχε αφησει περιθωρια για ξεσκισμα 'το Σαββατο ή την Κυριακη, μεσημερι ή βραδυ, φαε οσο θελεις, φαε 4 πιτσες στα παπαρια μας, αλλα μη πλακωσεις και κρασι μαζι, και το αλλο γευμα της ημερας θα ειναι κανονικο'κλπ. Μιλαμε για μαγικα πραγματα, να κατεβαζουμε πιτσες ωρες ωρες και στο τελος της εβδομαδας το αντικρυσμα να ειναι 100gr εκτος 'στοχου'.
Τρελα μαγικα
Το να αυξομειωνεις τις θερμιδες και να μικραινεις το ελλειμα ή ακομη και να το κανεις για μικρο διαστημα πλεονασμα ειναι πασιγνωστες τακτικες σε οποιον εχει ασχοληθει πιο σοβαρα για ευλογο χρονικο διαστημα.
Αν ανεβασω φωτο απο γευματα σε εβδομαδα που κατα τ' αλλα εχανα και 0,5 κιλο θα κλαινε μερικοι..
Το οτι σε καποιον ασχετο φαινονται μαγικα δε σημαινει οτι αυτος που τα προτεινε τα εφηυρε ουτε οτι εχει τελειωσει 2 παν/μια και 3 διδακτορικα.Καλη επιτυχια.
εγω θα προτεινα να δεις κανα βιντεακι, να διαβασεις κανα φορουμ, και να προμηθευτεις κομπιουτερακι για τις πραξεις.Πολλα πραγμτα σ' αυτη τη ζωη ειναι απλα, παρα πολυ απλα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι και ευκολα....
Για καποιους βεβαια ειναι δυσκολη ακομη και η χρηση calculator...@dimik,
Κανεις λαθος. Σκεψπυ μονο οτι στις σοβαρες περιπτωσεις παχυσαρκιας ο διατροφολογος θα παραπεμψει τον ασθενη σε ειδικο παθολογο. Οταν κατι οπως η διαιτα μπορει να απειλησει την ζωη θελει ειδικο.
Εκτος αν μιλαμε να χασει καποιος 5-6 κιλα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανως αυτες ειναι ειδικες περιπτωσεις που θελουν εξειδικευμενη μεταχειριση, ταυτοχρονα ομως αποτελουν και μεγαλη μειοψηφια των περιπτωσεων.
Ποιος δεν μπορεί δηλαδή να βγάλει ένα διατροφικό πλάνο με βάση τον παρακάτω πίνακα? Απλά θέλει λίγο κόπο να κάνει τους υπολογισμούς των θερμίδων.
Ο παραπανω πινακας παντως ειναι εντελως ξεπερασμενος και εντελως λανθασμενος για υγιεις ανθρωπους (και οχι μονο) και ειδικα αν μιλαμε για αθλητες.
Ειδικα αυτο για τους κροκους--->
Καποιες μερες μπορει να τρωω και 8 ολοκληρα αυγα και οι εξετασεις μου ειναι αψογες.και το βάψιμο απλή διαδικασία είναι... βάλε εμένα και εσένα να φτιάξει μια απλή τεχνοτροπία και βάλε και τον θανάση τον ελαιοχρωματιστή μου... να δεις ποιος θα φάει μετά τα 8 αυγά στο κεφάλι...το έβαψα για γλάστρα για τον κήπο μου απέχει παρασάγγης από το ξέρω να βάφω
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
μπλα μπλα μπλα... μπετα..... μπλαμπλα ενασωροασχεταμεχρικαιγια στρατους ..... δικηγορος..... μπλα μπλα
Δε λεω πολυ σχετικα ολα αυτα με το θεμα... παταγωδως αποτυχημενο το τρολαρισμα σου.
BTW για ΟΛΑ οσα γραφω υπαρχουν κλινικες μελετες-ερευνες και βιβλιογραφια που τα υποστηριζουν (πχ για τους κροκους αυγων, για το μανιπουλαρισμα των θερμιδων κλπ), για ΟΛΑ ομως.
Οποιος ενδιαφερεται και θελει να μαθει ειναι πανευκολο να τα βρει... piece of cake.
Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με τρολλς, μονο με οποιον κανει σοβαρο διαλογο.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν, κλινικες μελετες και βιβλιογραφια για τη διατροφη, αλοίμονο.
Αντιστοιχα βεβαια, υπαρχουν και μελετες (αφορουν αλλο επιστημονικο κλαδο), που ασχολουνται με ανθρωπους που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και οτι οι υπολοιποι ανθρωποι και επιστημονες ειναι τυχαρπαστοι ασχετοι.
και το βάψιμο απλή διαδικασία είναι... βάλε εμένα και εσένα να φτιάξει μια απλή τεχνοτροπία και βάλε και τον θανάση τον ελαιοχρωματιστή μου... να δεις ποιος θα φάει μετά τα 8 αυγά στο κεφάλι...το έβαψα για γλάστρα για τον κήπο μου απέχει παρασάγγης από το ξέρω να βάφω
Πανασχετε, ο Νταβιντσι και αλλοι του βεληνεκους του, εβαφαν με κροκους αυγου.
Με 8 αυγα την ημερα, την Καπελα Σιστινα την πηρε φατούρα ο Μιχαλακης και ειδες τι εφτιαξε σε λιγο καιρο. -
Οπως και στην ιατρικη,οπως και στην γυμναστικη,ειναι πολλα ακομα αυτα που δεν ξερουμε για το ανθρωπινο σωμα.
Οταν καποιος βγαζει ευαγγελια και φιρμανια,ειναι απλως ηλιθιος και ημιμαθης. -
Σας διαβάζω τόσην ώρα με τις διατροφές, τις δίαιτες, τα αρνιά, τ' αυγά και τα πασχάλια και στο τέλος μ'έπιασε λιγούρα...
Πάω να φτιάξω αυγά μάτια με πατάτες τηγανητές... έχουμε και ψωμί φρέσκο. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγω μετα απο συζητηση με τον κουμπαρο μου και αφου ειδα live και τα αποτελεσματα κατεληξα σε εναν γιατρο στην Ν.Σμυρνη.
Αν επιτρεπεται απο το φορουμ μπορω να πω ονομα.Άρα αναφέρεσαι σε κάτι πολύ πιο δραστικό από διατροφή - γυμναστική. Αν επιτρέπεται, τι; Δακτύλιο; Λιπαναρρόφηση; Κάτι άλλο;
Λαθος λεξη που χρησιμοποιησα. Οχι γιατρο λοιπον αλλα στον διατροφολογο.
-
Sv2 και dbekos το λίγο παραπάνω είναι μέρος της γοητείας!
Προχθές η ζυγαριά μου έδειξε επιπλέον 8 κιλά. Δεν κλέβει η άτιμη πανάκριβη ηλεκτρονική άρα ... δικά μου είναι!!!
Κομμένο το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό φαγητό για 2, 3 εβδομάδες! Γκρρρρρ!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Και τι θα τρως??Αερα ??η αγγουρακια σε σχημα καρδιας?
-
Γα@@@@τε να αδυνατισετε
Διατροφολογοι και τριχες! Τσ τσ τσ! -
Με 144 θερμίδες τη μισή ώρα θα πρέπει να γ4μάς για να κάψεις 2 πιτόγυρα (2 x 700 θερμ.) για σχεδόν 5 ώρες.
Πόσα κιλά είστε?