-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Στο iPad 2 δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές με πριν, ίιιισως είναι μισό κλικ γρηγορότερο.
+1
Και boldαρισε το πληκτρολογιο και μου φαινεεται καπως...Ναι.
Άλλαξε και το transparency.
Εμένα σε 5άρι έχει κολλήματα στο μενού πάντως, που δεν είχε.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Στο iPad 2 δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές με πριν, ίιιισως είναι μισό κλικ γρηγορότερο.
+1
Δεν αλλάζουν αυτά από τις ρυθίσεις?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
+1
Δεν αλλάζουν αυτά από τις ρυθίσεις?
Αλλάζουν, και έχει βάλει και κάποιες καινούργιες ρυθμίσεις.
Αλλά ας πούμε ενώ πριν όλοι έβαζαν bold γραμματοσειρά για να δείχνει καλά, τώρα η κανονική είναι σαν την προηγούμενη bold περίπου.
Hmmm, strange, άλλαξα τις ρυθμίσεις και έβαλα και πάλι transparency και το scroll στο menu όταν πατάς το home button, έγινε και πάλι ομαλό.
-
έκανες κλιν ινστολ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έκανες κλιν ινστολ?Όχι, βαριόμουνα.
Μια χαρά δουλεύει τώρα αφού έβαλα τα πιο βαριά effects
-
Μπορειτε να βοηθησετε στο παρακατω;
Δεδομενα: Μεταχειρισμενο ipad με λογαριασμο icloud προηγουμενου χρηστη.
Θελουμε να αλλαξουμε λογαριασμο icloud και να βαλουμε το νεο appleid.
Προβλημα: οταν παταω το delete account μου ζηταει το password του προηγουμενου χρηστη.
Πως το παρακαμπτουμε;
-
Εύκολα βάζοντας τον κωδικό του και μόνο ... Χωρίς αυτόν δεν ..
-
πολυ εξυπνη η απαντηση σου, πως δεν το ειχα σκεφτει;
-
Δεν ειναι εξυπνάδα ειναι γεγονός
-
σορρυ μου φανηκε οτι εδωσες τη λυση. Τεσπα δεν υπαρχει ο κωδικος του προηγουμενο οποτε πουλο
-
χμμμ...
και στο iphone γιατι πιανει το delete χωρις να ζητησει κωδικο;
-
Μήπως φοράει άλλη version? πχ 6κατι ?
-
το iphone εχει την τελευταια. το ipad πρεπει να εχει μικροτερη εκδοση, τους προτεινα να κανουν αναβαθμιση προς το παρον κ βλεπουμε.
-
Το μηχάνημα δουλεύει κανονικά; Υπάρχει λόγος πάντως που δεν σβήνει ο λογαριασμός. Να πάτε σε κάποιο επίσημο apple service όπου θα διαπιστώσουν από το serial number της συσκευής ότι δεν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο και θα το ξεκλειδώσουν.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μπορειτε να βοηθησετε στο παρακατω;Δεδομενα: Μεταχειρισμενο ipad με λογαριασμο icloud προηγουμενου χρηστη.
Θελουμε να αλλαξουμε λογαριασμο icloud και να βαλουμε το νεο appleid.
Προβλημα: οταν παταω το delete account μου ζηταει το password του προηγουμενου χρηστη.
Πως το παρακαμπτουμε;
Νομίζω ότι μόνο με DFU + restore θα φτιάξει.
Εγώ τώρα πολεμάω να επαναφέρω στη ζωή το iPad μου το οποίο ενώ έκανε update κατά λάθος κάποιος το έβγαλε από το mac.
-
Δουλευει κανονικοτατα, κλεμμενο υποθετω οτι δεν ειναι γιατι εχει την συσκευασια του κανονικα ολα αλλα ποτε μην λες ποτε. Τεσπα θα προτεινω σε αυτον που το χει να κανει κ ενα restore as new ipad, αν πιασει καλως.
-
Εκανε επαναφορα περιεχομενου και ρυθμισεων; Πρεπει να γινει πριν πωληθει.
-
Δουλευει κανονικοτατα, κλεμμενο υποθετω οτι δεν ειναι γιατι εχει την συσκευασια του κανονικα ολα αλλα ποτε μην λες ποτε. Τεσπα θα προτεινω σε αυτον που το χει να κανει κ ενα restore as new ipad, αν πιασει καλως.Όχι restore as new.
Reset all content & settings πρέπει να κάνει.
-
Γιατι οχι as new?
Το θεμα ειναι οτι ο χαζος το πουλησε και αφησε ολα οσα ειχε μεσα. Apps, appleid κοκ...
-
Γιατι οχι as new?Το θεμα ειναι οτι ο χαζος το πουλησε και αφησε ολα οσα ειχε μεσα. Apps, appleid κοκ...
Κανε εσυ την επαναφορα. Σβηνει ολους τους λογαριασμους και περιοχομενο.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...