-
Πεμπτη 20/03!!
Ραντεβου για μετρησεις και προγραμα!!
Σημερα εψησα την κουτσουνα για Πιτσα!!! (εχει προσφορα νομιζω καθε τριτη η Ντομινος)
Μαλακα δεν αλλαζει ο ανθρωπος???? (!!!!!)
-
Και που έχασες 4 κιλά έτσι επιρρεπής που είσαι ΘΑΥΜΑ είναι.
-
ρε @Angel!!!! Μας γ@μησες την ψυχολογία......
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πεμπτη 20/03!!Ραντεβου για μετρησεις και προγραμα!!
Σημερα εψησα την κουτσουνα για Πιτσα!!! (εχει προσφορα νομιζω καθε τριτη η Ντομινος)
Μαλακα δεν αλλαζει ο ανθρωπος???? (!!!!!)
Κοίτα μέχρι τότε να έχεις να χάσεις τα 2πλα been there done that, ο σπιτονοικοκύρης μου έχει πιτσαρία και έχουμε δωρεάν πιτσα μέχρι 30€ τον μήνα
Βασικά ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις τις κραιπάλες σου σπιτικά,
π.χ θέλεις πίτσα, φτιάξε μια στο σπίτι, βάλε ψιλοκομένο βραστό ή ψητό φιλέτο κοτόπουλο, ντοματούλα, πιπεριά, μανιτάρια, μοτσαρέλα και 2-3 φετούλες μπεικον για να αλμυρίσει και τρώς κάτι χιλιάδες φορές καλύτερο από την καλύτερη pizza απο delivery.
Θέλεις πιτόγυρα? πάρε ενα σχετικά άλιπο κομμάτι χοιρινό, κόψτο μικρά κομματάκια, πέρασε το σε ένα αντικολητικό για 10 λεπτάκια, ψήσε και μερικές πιτούλες + ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι ή τυροσαλάτα έχεις γυρόνια σπέσιαλ. Στο τσακίρ κέφι τηγανίζεις και καμμία πατάταΠάω τώρα να φάω τα 150γρ μοσχάρι με την σαλάτα μαρούλι μου
-
Τον πινακα τωρα τον ειδα
Πολυυυυυυς δρομος!!!
Dimik πιστευω οτι θα μπω στον σωστο δρομο..Ενταξει περαν της πλακας το εχω παρει πολυ ζεστα και νομιζω οτι ο ειδικος θα με κατευθύνει και θα με βοηθησει.
Στο σπιτι εχουμε μεινιε πισω στο μαγειρεμα λογω μπεμπας..Φευηει η ενεργεια ολη εκει..Αλλα θα στρωσει και αυτο το κοματι πιστευω. Γενικα εχω καλη ψυχολογια.
-
Ξεχάστε τον πίνακα, μιλάει για Μ.Ο
κάντε κανένα τέτοιο καλύτερα http://fitness.bizcalcs.com/Calculator. ... y-Fat-Navy
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τον πινακα τωρα τον ειδαΠολυυυυυυς δρομος!!!
Dimik πιστευω οτι θα μπω στον σωστο δρομο..Ενταξει περαν της πλακας το εχω παρει πολυ ζεστα και νομιζω οτι ο ειδικος θα με κατευθύνει και θα με βοηθησει.
Στο σπιτι εχουμε μεινιε πισω στο μαγειρεμα λογω μπεμπας..Φευηει η ενεργεια ολη εκει..Αλλα θα στρωσει και αυτο το κοματι πιστευω. Γενικα εχω καλη ψυχολογια.
Είναι πολύ σημαντικό σε τι ειδικό θα πέσεις. Οι περισσότεροι έχουν έναν σταθερό μπούσουλα, βγάζουν τις θερμίδες συντήρησης σου και σου κοπανάνε μια λιγο πολύ τυποποιημένη διατροφή αφαιρώντας και προσθέτωντας τρόφιμα ανάλογα τα γούστα του πελάτη.
Μπορείς πολύ εύκολα με απλά μαθηματικά να φτιάξεις την καθημερινή σου διατροφή και να χάνεις βάρος σωστά και κυρίως λίπος και όχι μυες.
π.χ βρίσκεις τις θερμίδες συντήρησης σου από εδώ http://www.calories.com.gr/page.php?id=23 αφαιρείς 300 και μετά από εδώ υπολογίζεις τις θερμίδες των τροφίμων από εδώ http://nutritiondata.self.com/.
Ξεκινάς να τρώς μόνο μη επεξεργασμένα-βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, κόβεις ψωμί και ζάχαρη, τρώς πατάτες, ρύζι, μακαρόνια,όσπρια, κρέας κόκκινο 2 φορές την εβδομάδα, κοτόπουλο και ψάρι τις υπόλοιπες, άφθονες σαλάτες-λαχανικά, λάδι βάζεις 1 κουταλιά ανά άτομο στην σαλάτα σου μόνο, άντε και σε κανένα λαδερό, τρώς 1-2 φρούτα την μέρα, όχι λιπαρά τυριά κλπ, ναι σε ανάλατους ξηρούς καρπούς (15-20 την μέρα) και υπολογίζεις να χάνεις 1-1,5kg λίπος την εβδομάδα. Κάθε 15 μέρες κάνεις και καμιά παρασπονδία για ένα γεύμα μόνο (π.χ στο βραδυνό 2 πιτόγυρα ή μια πίτσα και παγωτό για επιδόρπιο).Έτσι και τις διατροφικές σου συνήθειες αλλάζεις σε πολύ πιο υγιεινές και έχεις και απώλεια βάρους και μάλιστα λίπους χωρίς να καταστρέφεις τον μεταβολισμό σου.
Σκέψου ότι 1kg λίπος αντιστοιχεί σε 3500 θερμίδες περίπου άρα πρέπει να έχεις τέτοιο έλλειμα συνολικά την εβδομάδα και πάλι αν θέλεις να χάσεις 10kg θα σου πάρει 2,5 μήνες, αλλά η υγεία σου και η εμφάνιση θα απογειωθούν. -
Θα συμφωνήσω απολύτως με τον dimik.
Μόνο στις θερμίδες που περιέχει 1 kg λίπος θα διαφωνήσω, είναι 9000. Δυστυχώς. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Θα συμφωνήσω απολύτως με τον dimik.
Μόνο στις θερμίδες που περιέχει 1 kg λίπος θα διαφωνήσω, είναι 9000. Δυστυχώς.ναι ήταν per pound και μπερδεύτηκα, 7000 θερμίδες είναι το έλλειμα που πρέπει να έχει κάποιος για -1kg λίπος.
Οι 9 θερμίδες ανα gr λίπους είναι οι θερμίδες που υπολογίζουμε στα τρόφιμα. π.χ 10γρ ελαιόλαδο=90 θερμίδες -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ναι ήταν per pound και μπερδεύτηκα, 7000 θερμίδες είναι το έλλειμα που πρέπει να έχει κάποιος για -1kg λίπος.
Οι 9 θερμίδες ανα gr λίπους είναι οι θερμίδες που υπολογίζουμε στα τρόφιμα. π.χ 10γρ ελαιόλαδο=90 θερμίδες9000 θερμίδες πρέπει να 'χεις έλλειμμα για -1kg λίπους.
Όλα τα βρώσιμα λίπη έχουν 9 θερμίδες ανά γραμμάριο (και το σωματικό μας λίπος επίσης). -
Σωστο, ειναι 3500/pound οι θερμιδες/λιπος.
Το 1kg δεν ειναι ακριβως 2 lbs. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τον πινακα τωρα τον ειδα
Πολυυυυυυς δρομος!!!
Είναι πολύ σημαντικό σε τι ειδικό θα πέσεις. Οι περισσότεροι έχουν έναν σταθερό μπούσουλα, βγάζουν τις θερμίδες συντήρησης σου και σου κοπανάνε μια λιγο πολύ τυποποιημένη διατροφή αφαιρώντας και προσθέτωντας τρόφιμα ανάλογα τα γούστα του πελάτη.
Μπορείς πολύ εύκολα με απλά μαθηματικά να φτιάξεις την καθημερινή σου διατροφή και να χάνεις βάρος σωστά και κυρίως λίπος και όχι μυες.
π.χ βρίσκεις τις θερμίδες συντήρησης σου από εδώ http://www.calories.com.gr/page.php?id=23 αφαιρείς 300 και μετά από εδώ υπολογίζεις τις θερμίδες των τροφίμων από εδώ http://nutritiondata.self.com/.
Ξεκινάς να τρώς μόνο μη επεξεργασμένα-βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, κόβεις ψωμί και ζάχαρη, τρώς πατάτες, ρύζι, μακαρόνια,όσπρια, κρέας κόκκινο 2 φορές την εβδομάδα, κοτόπουλο και ψάρι τις υπόλοιπες, άφθονες σαλάτες-λαχανικά, λάδι βάζεις 1 κουταλιά ανά άτομο στην σαλάτα σου μόνο, άντε και σε κανένα λαδερό, τρώς 1-2 φρούτα την μέρα, όχι λιπαρά τυριά κλπ, ναι σε ανάλατους ξηρούς καρπούς (15-20 την μέρα) και υπολογίζεις να χάνεις 1-1,5kg λίπος την εβδομάδα. Κάθε 15 μέρες κάνεις και καμιά παρασπονδία για ένα γεύμα μόνο (π.χ στο βραδυνό 2 πιτόγυρα ή μια πίτσα και παγωτό για επιδόρπιο).Έτσι και τις διατροφικές σου συνήθειες αλλάζεις σε πολύ πιο υγιεινές και έχεις και απώλεια βάρους και μάλιστα λίπους χωρίς να καταστρέφεις τον μεταβολισμό σου.
Σκέψου ότι 1kg λίπος αντιστοιχεί σε 3500 θερμίδες περίπου άρα πρέπει να έχεις τέτοιο έλλειμα συνολικά την εβδομάδα και πάλι αν θέλεις να χάσεις 10kg θα σου πάρει 2,5 μήνες, αλλά η υγεία σου και η εμφάνιση θα απογειωθούν.Σε γενικες γραμμες ετσι ειναι.
- οτι προσεχεις καθε γευμα να περιεχει και πρωτεινη (πχ δεν τρως μακαρονια με σαλτσα αλλα και με κρεας) αν και γενικα πρεπει να αποφευγονται και τα μακαρονια.
Επισης αν προστεθει και προπονηση δυναμης ειναι ακομη ευκολοτερη και η καυση λιπους και η διατηρηση της μυικης μαζας )
- οτι προσεχεις καθε γευμα να περιεχει και πρωτεινη (πχ δεν τρως μακαρονια με σαλτσα αλλα και με κρεας) αν και γενικα πρεπει να αποφευγονται και τα μακαρονια.
-
γενικά η αυστηρή δίαιτα (γιατί αυτό που περιέγραψες οτι τρως είναι δίαιτα λιμοκτονίας ) και τα ξεσπάσματα σε τρας λιπαρά είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και πως γίνεται να πέφτουμε πάντα στις εξαιρέσεις ρε παιδί μου....
Δεν ξέρω που πέφτεις εσύ αλλά εγώ μιλάω για την περίπτωση που ξέρω.
Tέλος πάντων αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν είναι βαρυκόκκαλοι σαν τον qsis.
ξέρει κάποιο πόση είναι η διαφορά μεταξύ βαρυκόκκαλου και ελαφρκόκκακλού ? αυτά τα λένε μεταξύ τους οι χοντροί για να νιώσουν καλύτερα
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά με περίπου 20 δευτερόλεπτα ( ) γουγλινγκ βρήκα αυτό:
Απίστευτες παπαριές. 75-80
Είχα πέσει στα 88 κάποτε και μου είχε βάλει χέρι η δικιά μου.
Εντιτ: Με λέει μέχρι 92, πάει καλά. Βέβαια 93-95 είμαι καλά από δική μου πείρα.
-
Προφανώς γιά τους άνω του 1,90 ισχύουν άλλα μέτρα .
-
γιατί, αυτοί δεν είναι άνθρωποι ?
-
Υπεράνθρωποι
-
Το αν έχουμε βαρύ, μέτριο ή λεπτό σκελετό πως το μαθαίνουμε;
-
Από το λουράκι του ρολογιού
-
Στο 1,78 που είμαι, υπήρξα 68 κιλά όταν έτρεχα μαραθώνιο. Το καλοκαίρι στα 81 ήταν το ιδανικό. Με 2-2,5 χλμ κολύμπι, 10 χλμ τρέξιμο, 25χλμ ποδήλατο, προπόνηση με βάρη. Κάθε μέρα άλλο.
Τα νούμερα που γράφει η κάρτα είναι μικρά.
Πόσα κιλά είστε?