-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@ the ace : όταν λες φουλ χρήση; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος;
Όλα ανοιχτά (3G, data, BT, NFC, WiFi), περιστασιακό LTE (όταν ενεργοποιώ το browser), εγώ έχω και 11 accounts που συγχρονίζουν ανά 30 λεπτά + push (5 mails και τα διάφορα social + Drive, DropBox κλπ), μόνιμη χρήση BT handsfree και πλέον μόνιμη χρήση Sony SW2. ~ 2 ώρες μουσική, ~4 ώρες οθόνη, ~1 ώρα browsing, φωτεινότητα στο 60% + κανονική χρήση τηλεφώνου. Όλα αυτά με χρήση της LG QuickWindow, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αυτό στις μετρήσεις. Συνολικά βλέπω μονίμως 45
Με μόνιμο LTE και >1 ώρα παιχνιδιού, πέφτω περίπου στις 30 ώρες, όσο δηλαδή η 'κανονική' αυτονομία του Ν5 από ότι έχω καταλάβει.Edit: sorry αν δεν ήμουν συγκεκριμένος, εγώ έχω -και μιλάω για- το G2, όχι το Ν5. Απλώς έχω μελετήσει και το Ν5, γιατί μεταξύ αυτών των δύο κινητών έκανα την επιλογή μου.
Εισαι με στοκ ρομ και kernel? Τρομέρά stats.
Stock 4.2.2 με Xposed + GravityBox (έχουν 4-5 ρυθμίσεις για ενεργειακά θέματα, αλλά δεν νομίζω να κάνουν μεγάλη διαφορά). Το 45+ ώρες το έχω δει δεκάδες φορές μέχρι σήμερα, οπότε είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται περί της γενικά αποδεκτής δυνατότητας του G2, δεν έχει να κάνει με μένα και τη δική μου χρήση. Επειδή έχω χαμηλό screen time (3-4 ώρες συνήθως), θεωρώ ότι η QuickWindow παίζει κάποιο ρόλο στην αυτονομία. Και στις 6-7 ώρες οθόνης, πάλι βλέπεις 30+ ώρες, δεν είναι κάτι περίεργο δηλαδή....
-
Εχω S4, με Cyanogen, εχω κουραστει... δεν θα ξαναπαιρνα αυτο το τηλεφωνο. Δηλωνω απελπισμένος.
-
πρέπει να σου ήρθε και η 4.4.2....ήρθε σε συνάδελφο και μου δήλωσε ότι πάει σφαίρα σε σχέση με την 4.3.
το είδα κι εγώ και όντως ρολάρει καλύτερα. -
γιατι τοση απελπισια?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πρέπει να σου ήρθε και η 4.4.2....ήρθε σε συνάδελφο και μου δήλωσε ότι πάει σφαίρα σε σχέση με την 4.3.
το είδα κι εγώ και όντως ρολάρει καλύτερα.ειχα 4.4.2 Cyanogen και πηγαινε σφαιρα... με μια νεα 4.4.2 Cyanogen παλι, την περασα και εχασα την λειτουργια του Hotspot. Ξαναπερασα την προηγουμενη... παλι το hotspot οφφ!!! ενω δουλευε προηγουμενως. To Γυρισα σε 4.3.1 και μετα upgrade σε 4.4.2.... χαμενο παλι το hotspot. Πηγα να βαλω official 4.4.2... δεν ανοιγε καθολου το wifi! Το γυρισα σε 4.3.1 Cyanogen που ολα λειτουργουν και περιμένω αυτον τον παλιομαλακα τον κυανοτετοιο να βγάλει νέα εκδοση γιατι θα θα στείλω το S4 σε τροχία απ τα νεύρα μου.
Btw official με Knox δεν παλευεται! Συνεχεια πετα προειδοποιησεις και μαλακιες τουμπανα. Μονο de-knoxed on the software side...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το είδα κι εγώ και όντως ρολάρει καλύτερα.Κι εγώ είδα διαφορά.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχω S4, με Cyanogen, εχω κουραστει... δεν θα ξαναπαιρνα αυτο το τηλεφωνο. Δηλωνω απελπισμένος.Αν και κανονικά εδώ ήθελε απάντηση της έταιρης γεροντάρας, του Δια, να σου πει τι θες και τα πειράζεις αφού δουλεύουν (κι αφού δεν ξέρεις).
-
το είδα κι εγώ και όντως ρολάρει καλύτερα.ειχα 4.4.2 Cyanogen και πηγαινε σφαιρα... με μια νεα 4.4.2 Cyanogen παλι, την περασα και εχασα την λειτουργια του Hotspot. Ξαναπερασα την προηγουμενη... παλι το hotspot οφφ!!! ενω δουλευε προηγουμενως. To Γυρισα σε 4.3.1 και μετα upgrade σε 4.4.2.... χαμενο παλι το hotspot. Πηγα να βαλω official 4.4.2... δεν ανοιγε καθολου το wifi! Το γυρισα σε 4.3.1 Cyanogen που ολα λειτουργουν και περιμένω αυτον τον παλιομαλακα τον κυανοτετοιο να βγάλει νέα εκδοση γιατι θα θα στείλω το S4 σε τροχία απ τα νεύρα μου.
Btw official με Knox δεν παλευεται! Συνεχεια πετα προειδοποιησεις και μαλακιες τουμπανα. Μονο de-knoxed on the software side...
Κάποτε σε θυμάμαι που ήσουν φανατικός οπαδός της στοκαδούρας. 'Η τουλάχιστον έτσι δήλωνες με τα γραπτά σου εδώ μέσα. Γιατί μπλέκεις με καστομιές; Για να ξεβαρεθείς;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάποτε σε θυμάμαι που ήσουν φανατικός οπαδός της στοκαδούρας. 'Η τουλάχιστον έτσι δήλωνες με τα γραπτά σου εδώ μέσα. Γιατί μπλέκεις με καστομιές; Για να ξεβαρεθείς;
γενικα ναι... στοκαδούρα... οταν ομως το μεγεθος του bloat ξεπερνα την ανθρώπινη φαντασία, και οταν το ηλιθιο knox πετα προειδοποιησεις και ισως και να μπλοκάρει λειτουργιες εφαρμογών... εεε πρεπει να δοθεί μια λύση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν και κανονικά εδώ ήθελε απάντηση της έταιρης γεροντάρας, του Δια, να σου πει τι θες και τα πειράζεις αφού δουλεύουν (κι αφού δεν ξέρεις).Πάρτε Android λέγανε. Είναι καλά και γρήγορα λέγανε. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα ακριβά (π.χ. S4) λέγανε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν και κανονικά εδώ ήθελε απάντηση της έταιρης γεροντάρας, του Δια, να σου πει τι θες και τα πειράζεις αφού δουλεύουν (κι αφού δεν ξέρεις).
Πάρτε Android λέγανε. Είναι καλά και γρήγορα λέγανε. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα ακριβά (π.χ. S4) λέγανε.
ακομα και αν αυτα ηταν προβληματα του Android, πάλι android θα επερνα... Φαντασου λοιπον ποσο πιο χαλια ειναι αλλου
Αλλα ομως αυτα δεν ειναι θεματα του android αλλα της Samsung... η οποια στα μουλωχτα φόρτωσε σε συσκευες της Knox και το ενεργοποιησε χωρις να παρουμε πρεφα. Αμα ηξερα για knox ουδεποτε θα ειχα πλησιασει σε αυτη την εταιρια. Η ROM του Κυανοτζεν προσφερει μια καλη ενναλακτικη, σταθέρη και ρέστα... τα χουν μαμησει την μάνα λίγο με τα updates και το πως κάθονται.... Απαξ και κάτσει ομως ειναι αριστη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν και κανονικά εδώ ήθελε απάντηση της έταιρης γεροντάρας, του Δια, να σου πει τι θες και τα πειράζεις αφού δουλεύουν (κι αφού δεν ξέρεις).
Πάρτε Android λέγανε. Είναι καλά και γρήγορα λέγανε. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα ακριβά (π.χ. S4) λέγανε.
Μην ξεχνάμε πώς έχεις να κάνεις με τον οικοδόμο κορσέ
-
αυτό το παιδί παίζει να μην διαβάζει ποτέ το feedback απο τα udates και τις ρομ... και φλασάρει αβέρτα ότι βρει
και μετά λέει για τους άλλους...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην ξεχνάμε πώς έχεις να κάνεις με τον οικοδόμο κορσέ
ένα πράγμα μονο δεν έχω καταλάβει... το θράσος με το οποιο μπαίνουν και μιλάνε στο τοπικ οι αρουτάριστοι....
-
Δεν το χρειάζομαι το ρούτ. Μέχρι και ο ροζούλης σε έχει πάρει στο κορόιδεμα καημένεεεεεεε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν το χρειάζομαι το ρούτ. Μέχρι και ο ροζούλης σε έχει πάρει στο κορόιδεμα καημένεεεεεεεω θεοι... τι ψέμα! Απλα είσαι
γι αυτο και δεν φλασάρεις...Απο εκει και πέρα ο ροζούλης, κοροιδεύει λογω βαριάς άγνοιας του βίου του με την τεχνολογία γενικότερα
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
αν είμαι έξω, δεν βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμα
Λιώσιμο?
Δεν μιλάω πολύ στο κινητό (όλη μέρα στο γραφείο, οπότε είμαι σε σταθερό). Κάποια data μέσω apps κυρίως και λίγο browsing (όταν θέλω να δω κάτι και παίζει f/wall στο γραφείο). Παλαιότερα έκανα και radio streaming, αλλά πήρα ένα BT-radio και καλύφθηκα.Οπότε αυτό θα είναι και το προφίλ χρήσης στο νέο τηλέφωνο, αντε λίγο browsing παραπάνω λόγω μεγαλύτερης οθόνης/ νέου OS κλπ.
νομίζω ότι και το Ν5 θα σε εξυπηρετήσει με αυτά που λες! αν θες μνήμη και μεγάλη μπαταρία πας σε ΤΖ2, αν θες να σε δουλευει όλο το φορουμ και το Σ4 είναι πολύ καλό!
-
corsair ποιος ο λογος της επιμονής σε cyanogen, γιατι δεν δοκιμάζεις π.χ καμια slim ας πουμε?
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
corsair ποιος ο λογος της επιμονής σε cyanogen, γιατι δεν δοκιμάζεις π.χ καμια slim ας πουμε?lol... ειναι κάτι σαν την κοκα κολα... αυτην ξερεις, αυτη εμπιστεύεσαι
Η αληθεια ειναι πως υπάρχουν υπερβολικα πολλες ρομ για να μπορώ να της κανω track στα γεράματα... Να κοιτάξω για ρομ, αλλα τι να κοιταξω? πρεπει να κάτσω να διαβάσω σχόλια και ρέστα... δεν είμαι για τέτοια Βρε λες να πάρω κανα iphone? -
corsair ποιος ο λογος της επιμονής σε cyanogen, γιατι δεν δοκιμάζεις π.χ καμια slim ας πουμε?
lol... ειναι κάτι σαν την κοκα κολα... αυτην ξερεις, αυτη εμπιστεύεσαι
Η αληθεια ειναι πως υπάρχουν υπερβολικα πολλες ρομ για να μπορώ να της κανω track στα γεράματα... Να κοιτάξω για ρομ, αλλα τι να κοιταξω? πρεπει να κάτσω να διαβάσω σχόλια και ρέστα... δεν είμαι για τέτοια Βρε λες να πάρω κανα iphone?Αυτό
και πολύ σου είναι!
Περι συσκευών Android...