-
Το R21 ειτε Turbo ειτε Quadra ηταν ονειρο που δυστυχως εσβησε λιγο πριν την εκπληρωση του. μπερλινα γρηγορη με σπορ χαρακτηρα και αξιοπιστη
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
Το R21 ειτε Turbo ειτε Quadra ηταν ονειρο που δυστυχως εσβησε λιγο πριν την εκπληρωση του. μπερλινα γρηγορη με σπορ χαρακτηρα και αξιοπιστηΌπως τα λες είναι, τα έχω και τα 2 και είναι έτσι, το Quadra είναι τώρα το καθημερινό μου.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ψαγμένο σε βρίσκω!
Αν και είναι RM και όχι TS.2 ζευγάρια παπούτσια (τα αριστερά μόνο) για πέταμα με το cbx από τα λάδια, σου λέει κάτι;
Helicoil στα σπειρώματα και καθάρισες.Κλασσικό πρόβλημα RFVC.
-
Peugeot 405 Mi16x4
κλασικό παντός καιρού....... -
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Ας το κλείσουμε με τους Γάλλους,γιατί μας βλέπω να βάζουμε και το Vel Satis σε λίγο!Σε συνέχεια του πόστ αυτού,κοίταξα τιμές στη Γερμανία.Μιλάμε για τον ορισμό του depreciation! Αυτοκίνητα 6 και 7 ετών στην κατηγορία BMW 5 και Mercedes E, με 70 και 80 χιλιάδες χιλιόμετρα, δεν ανεβαίνουν πάνω απ'τα 7-8 χιλιάδες ευρώ. Αν κάποιος μπορεί να καταπιεί την εμφάνισή του,ίσως και να μιλάμε για ευκαιρία κατα τη γνώμη μου.
Συγγνώμη και για το off topic
-
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Καμία μομφή φίλε μου,πλάκα έκαναPeugeot 405 Mi16x4
κλασικό παντός καιρού.......Μερικες σελιδες πισω εχω ανεβασει φωτογραφια απο ενα ελληνικο που ακομα υπαρχει!
-
υπαρχει και ειναι και τετρακινητο;;;;;;;
που να το κοιταξω;;;; -
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Ας το κλείσουμε με τους Γάλλους,γιατί μας βλέπω να βάζουμε και το Vel Satis σε λίγο!
Σε συνέχεια του πόστ αυτού,κοίταξα τιμές στη Γερμανία.Μιλάμε για τον ορισμό του depreciation! Αυτοκίνητα 6 και 7 ετών στην κατηγορία BMW 5 και Mercedes E, με 70 και 80 χιλιάδες χιλιόμετρα, δεν ανεβαίνουν πάνω απ'τα 7-8 χιλιάδες ευρώ. Αν κάποιος μπορεί να καταπιεί την εμφάνισή του,ίσως και να μιλάμε για ευκαιρία κατα τη γνώμη μου.
Η απαξίωση (ή όπως τέλος πάντων μεταφράζεται ο όρος depreciation) δεν υπάρχει αναίτια και η αιτία δεν είναι μόνο η πάροδος της μοδός. Όταν οι δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές ευκολίες και ζωτικές λειτουργίες που διαθέτουν μοντέλα αυτής της κατηγορίας εδώ και κάποια χρόνια αρχίζουν και 'λήγουν', οι ιδιοκτήτες προτιμούν να πληρώσουν για να αποκτήσουν ένα καινούργιο παρά για να διατηρήσουν το 'παλιό' στη ζωή, αφού τα ποσά στις δύο περιπτώσεις είναι πια συγκρίσιμα.
-
Λιγο υπερβολικο σε βρισκω..
-
Θα συμφωνήσω με τον Νονό. Το τελευταίο τους θέμα ίσως είναι τα ηλεκτρονικά, και αυτά λύνονται σχετικά εύκολα και με μικρό κόστος!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Νονό. Το τελευταίο τους θέμα ίσως είναι τα ηλεκτρονικά, και αυτά λύνονται σχετικά εύκολα και με μικρό κόστος!Συμφωνώ με τον Ρ6Β και μπορώ να σας φέρω άπειρα παραδείγματα από αυτοκίνητα που η πολυπλοκότητα τα κρατά στην αφάνεια (και από ό,τι φαίνεται για αρκετό καιρό ακόμα). Τα ηλεκτρονικά είναι μία πληγή (Αν πέσει στα χέρια σας το τελευταίο τεύχος από το Auto Bild Klassik αναφέρεται σε αυτά ως 'Η πράσινη κόλαση' σε σχετικό ρεπορτάζ) που εμπεριέχει πολύ μεγάλο κόστος αλλά ακόμα χειρότερη είναι η εκτεταμένη χρήση πλαστικών, μιας και τα περισσότερα έχουν την ιδιότητα της γήρανσης.
Ναι μεν ο αισθητήρας μπορεί να μην πάθει τίποτα αλλά θα πάθει η πλαστική βάση του και αν καεί/βραχυκυκλώσει τότε θα πάθει και το controller/ενισχυτής του και πιθανώς και η cpu. Με άλλα λόγια $$$... -
Παιδία επανέρχομαι στην Alfa. Γνωρίζετε κάποια πηγή που θα μπορούσα να βρω τον ακρίβη αριθμό των κομματιών που βγήκαν?
-
-
Ή είναι 16βαλβιδο ή εχει αλλάξει προφυλακτήρες.
Τα 8βαλβιδα δεν ειχαν μαυρη φασα ηταν όλο μπλε.εδιτ: και το δικό μου έτσι είναι, απλά λίγο πιο ματ κατα τόπους
-
Τοσα χρονια μετα και δειχνει ακομα κουκλι
-
Χρηστο δε γνωριζα τη λεπτομερεια, ty!
-
-
-
Πρωτη φορα το βλεπω εκει. Επισκεπτης πρεπει να ηταν.
-
To ραλλυ ειναι λογικα 16ν μοντελο μεχρι τελη 99 (μετα άλλαζε το σαλονι)
Τα 8ν ειχαν προφυλακτηρες βαμμενους στο χρωμα του αμαξωματος και δεν ειχαν αεροτομη σε σχεση μετα 16ν που ειχαν ολα.
Βεβαια αυτα τα αυτοκινητα εχουν υποστει τα παντα οποτε αυτο που βλεπουμε μπορει να ειναι ακομη και μια ' μεταμορφωση' απο 1,1 σε ραλλυ, κανεις δεν ξερει,μονο τα πλαισια τουΤο GTi ειναι κουκλα!
Modern Future Classics