-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
bebe δώσε ένα ψιλοσοβαρό ποσό και πάρε το καλύτερο 7αρι της αγοράςτώρα 4g ή όχι είναι δικό σου θέμα, μην πετάξεις όμως τα λεφτά σου σε κινεζιές
http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.htm ... xus+7+2013
bebe, αν ακουσεις τον απο πάνω μου θα σε κλωτσησω στο καλάμι! Μην τολμησεις! Δεν ειναι καν ταμπλέτα αυτο το πράγμα....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ψάχνω 3-4 tablet για ασύρματη παραγγελιοληψία. Αλλάζω τα pda που έτρεχαν Windows.
Κρητήρια: αντοχή στο χρόνο και μπαταρία. ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Ιδανικά να βγάζει με wi-fi, 16ωρες λειτουργεία.Ο πωλητής του λογισμικού προτείνει samsung ή nexus. ΔΕΝ πουλάει. Μου είπε να αγοράσω μέσω skroutz.
Θα σε βόλευε να αγόραζες 8 φθηνά οπότε θα είσαι σίγουρος πως θα έχεις πάντα μπαταρία; Πχ Το ZTE με 120€ στις 8' που έχω αγοράσει στον πατέρα μου, είναι αξιοπρεπέστατο από ταχύτητα και δυνατότητες (4πύρηνο).
Ή δεν παίζει αυτό;Δε γίνεται, γιατί η άδεια του λογισμικού πηγαίνει στη mac του tablet. Είναι πρακτικά αδύνατο να μπαίνω και να δηλώνω άλλη mac κάθε φορά που θα τελειώνει η μπαταρία. Θα μου ζητήσουν 8 άδειες. Η άδεια είναι πιο ακριβή από τη συσκευή.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
κ...
Γενικα 7αρι δε σου προτείνω. Τα 7,85inch με φορμά 4:3 που σου προτείνω παραπάνω ειναι θεωρώ το minimum για να θεωρηθεί αποδεκτό για ταμπλέτα.
η αληθεια ειναι οτι απ'οσα ταμπλετ ειδα 'ζωντανα', αυτα που μου φανηκαν καλυτερα ειναι με οθονη 8'' και καπως 'φαρδια' στη μικρη διασταση (πιο 'τετραγωνισμενα'.
τα 7αρια μου φαινονται λιγο πιο μεγαλα απο το κινητο μου
οποτε θα δω και το ΖΤΕ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
bebe δώσε ένα ψιλοσοβαρό ποσό και πάρε το καλύτερο 7αρι της αγοράς
τώρα 4g ή όχι είναι δικό σου θέμα, μην πετάξεις όμως τα λεφτά σου σε κινεζιές
bebe, αν ακουσεις τον απο πάνω μου θα σε κλωτσησω στο καλάμι! Μην τολμησεις! Δεν ειναι καν ταμπλέτα αυτο το πράγμα....
Δεν είναι ταμπλέτα αυτό που ορίζει ως ταμπλέτα η μητέρα Google ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι απ'οσα ταμπλετ ειδα 'ζωντανα', αυτα που μου φανηκαν καλυτερα ειναι με οθονη 8'' και καπως 'φαρδια' στη μικρη διασταση (πιο 'τετραγωνισμενα'.τα 7αρια μου φαινονται λιγο πιο μεγαλα απο το κινητο μου
οποτε θα δω και το ΖΤΕ
Πάντως σε όποια μαγαζιά έχω δει να χρησιμοποιούν tablets, όλοι με Samsung είναι...δεν ξέρω αν είναι hype, διαφήμιση, promotion ή τι άλλο, πάντως μόνο Tabs βλέπω....
-
Soc mediatek , 1GB ram , 4 ενσωματωμένη, και ανάλυση 1024 x 768...
Αυτό είναι tablet; σοβαρά τώρα;
-
Είναι ανάλογα τι θες να κάνεις.
Εγώ που το θέλω για διάβασμα κυρίως πήρα ένα 8'.
Με 8GB ενσωματωμένη όμως.
Βγάζει και καλύτερο σκορ στο Antutu από το Nexus. -
Τα benchmark στα κινητά έχουμε πει ότι είναι άχρηστα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
+1πραγματικά πεταει το μηχανημα.
1000% ευχαριστημένος
+1 στον παλαίουρα
-
Τα benchmark στα κινητά έχουμε πει ότι είναι άχρησταΗ αλήθεια είναι πως με αφήνουν αδιάφορο αλλά το έτρεξα από περιέργεια.
-
corsair σπέρνει το Νοte 10 3G ... εγώ το διάλεξα για τον πατέρα μου. Σιγά μην ήξερε ο καημένος. Ενα λαπτοπ έχει και τρομάζω να το συνεφέρω όποτε το αντικρύζω. Πάντως οι ταμπλέτες είναι ότι καλύτερο για αυτές τις ηλικίες. Τους έρχονται πολύ πιο εύκολα όλα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προς MAD-MAX
http://www.androidcentral.com/moto-x-eu ... ual-reviewSent from my Nexus 4 using 3
thanks
θα το διαβασω αργοτερα....
it was a F... busy day -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τι εννοείς;
λογω ακτινοβολίας, ποιότητα κατασκευης, ή κατι αλλο;Τα πιο σοβαρά προβλήματα που έχουν αυτά τα noname είναι μπαταρία και οθόνη τα οποία συνήθως είναι άθλια.
Συμφωνώ και εγώ για 8ίντσο (το ΖΤΕ τρώγεται), αλλά είπαμε ανεβαίνεις σε λεφτά.Πάντως σε 7άρι, φθηνό και καλό ξαναλέω asus memopad.
Λίγο πιο ακριβό, Samsung tab 3.
Και σε οχτάρια πάλι αυτά τα δύο. -
bebe δώσε ένα ψιλοσοβαρό ποσό και πάρε το καλύτερο 7αρι της αγοράς
τώρα 4g ή όχι είναι δικό σου θέμα, μην πετάξεις όμως τα λεφτά σου σε κινεζιές
Δεν είναι ταμπλέτα αυτό που ορίζει ως ταμπλέτα η μητέρα Google ;
ποιος σε ειπε οτι οι μανάδες δεν κανουν μαλακίες εννίοτε!?
Το Nexus ειναι σαφως καλυτερο στα specs, στο readability/usability ειναι σκατά σαν ταμπλέτα ομως. Εχεις μια πολυ μικρή οθονη που πρεπει να την έχεις κοντα στην μαπα σου, σε συνδυασμο δε με το μακρόστενο φορμά (και την userbar κατω) που σκοτώνει σε τοσες λιγες ιντσες τον χώρο... ειναι γαμησετα... Τα 7.85 σε 4:3 ειναι θεωρώ εκει που ξεκινά το αποδεκτό του πράγματος και ας είναι 1024χ768... λιγη σημασία έχει... ουτως η αλλως scaled up ειναι και πάλι. Σε συνδυασμό δε με την τιμή και την αξιοπρεπη εμπειρια που προσφέρει... ειναι μια καλη επιλογή για καποιον που δεν έχει τιποτα ιδιαιτερες απαιτήσεις/προσδοκίες.
Για μένα το sweet spot για μικρή ταμπλέτα ειναι κάτι σε 8.4 με 16:10 φορματ και 1280χ800 (παραπανίσια αναλυση ειναι μαλλον υπερβολη και με αντικτυπο αρνητικο αλλου)
-
το αρνητικό της παραπανήσιας ανάλυσης είναι στη μπαταρία και μόνο, διαφορετικά μιλάμε για ΠΟΛΥ πιο ευχάριστο διάβασμα
τι να σου πω, εμένα τελικά το 7αρι ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα (και πρι αν θυμάσαι είχα 10αρι) και το n7 με έκανε να αλλάξω την άποψη που είχα αρχίσει να έχω σχετικά με τη χρησιμότητα των tablet για αυτό και το χρησιμοποιώ συνέχεια
-
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6834231555
-
corsair, για μοιράσου την εμπειρία σου με κάποιο 7άρι.
popol@ros, υπάρχει τρόπος αποστολής; -
Η εμπειρία του είναι by proxy, όταν είχα εγώ 7αρι.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
α, μιλάμε τα έχει φάει με το κουτάλι lol. Εγώ είχα την ίδια ( και χειρότερη) άποψη για τα 7άρια, ώστε έδωσα πριν καν το ανοίξω ένα nexus 7 2012. Προχτες το είδα για πρώτη και ασχολήθηκα κανένα τέταρτο συνολικά και το μέγεθός του τελικά δε μου φάνηκε καθόλου άσχημο . Η διαφορά μεγέθους από 5άρι π.χ. κινητό υπάρχει.
Έχω επαφή μόνο με ipad 3, και νόμιζα ότι είναι το τέλειο μέγεθος, αλλά αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Ίσως να με επηρέασε και η διαφορά βάρους βέβαια.Επίσης έχω σοβαρή απορία πλέον: θα βγει νέο nexus 10;
-
8αρη το ιδανικό
Περι συσκευών Android...