-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
επιτελους η πλατεια ελευθεριας θα γινει πλατειαμε μια πεζοδρομημενη Νικης παμε για ενα απο τα ωραιοτερα παραλιακα μετωπα (το 2ο μετα απ' την βαρκελωνη οπως ειπε καπου ο gto).
5 πανεμορφα χιλιομετρα!Θα συμφωνουσα απολυτα αρκει να ειχαμε να ειχαμε περα απο τα αστικα λεωφορεια το μετρο τραμ κλπ ή εστω να γινουν καποια μεγαλα παρκινκ στο κεντρο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βασικά η ΠΕ ήθελε ενα μεγάλο υπόγειο πάρκινγκ και απο πάνω ας είναι οτι θέλει.Πόσο στεγανό θα είναι κάτι τέτοιο;;
-
Οσο το κάνουν. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια τέτοια κατασκευή.
@πεζοδρομητές της Νίκης.
Τα αμάξια που θέλουν να πάνε απο δυτικά στα ανατολικά θα τα:
- Μετατρέψουμε σε ιπτάμενα.
- Θα τα τηλεμετακινούμε.
- Θα τα μετατρέψουμε σε αμφίβια.
- Θα τα βάλουμε στον πάτο μας.
- Θα κάνουμε αλληλεγγύη.
- Φταίει η Μέρκελ.
- ΔΞ/ΔΑ
-
Εσύ θα το άφηνες;
1996 όταν το goethe ήταν στην Νίκης(εκεί που σήμερα είναι το αγιολί), βγάζαμε νερά από το υπόγειο.
Βέβαια στην Καλαποθάκη απέναντι από 7 θάλασσες έχει ένα υπόγειο πάρκινγκ. Αλλά υπόγειο πολυώροφο δυσκολεύομαι να το εμπιστευτώ. Δε λέω ότι δεν γίνεται.Όσο για την ερώτηση... ψηφίζω το 4
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οσο το κάνουν. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλυτα προβλήματα σε μια τέτοια κατασκευή.@πεζοδρομητές της Νίκης.
Τα αμάξια που θέλουν να πάνε απο δυτικά στα ανατολικά θα τα:
- Θα τα τηλεμετακινούμε.
- Θα κάνουμε αλληλεγγύη.
- Φταίει η Μέρκελ.
- ΔΞ/ΔΑ
Θα γίνει υποθαλάσσια...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@πεζοδρομητές της Νίκης.Τα αμάξια που θέλουν να πάνε απο δυτικά στα ανατολικά θα τα:
- Θα τα τηλεμετακινούμε.
- Θα κάνουμε αλληλεγγύη.
- Φταίει η Μέρκελ.
- ΔΞ/ΔΑ
Τώρα που θα υπογραφεί η θαλάσσια συγκοινωνία θα πηγαίνεις με φεριμπότ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εσύ θα το άφηνες;
1996 όταν το goethe ήταν στην Νίκης(εκεί που σήμερα είναι το αγιολί), βγάζαμε νερά από το υπόγειο.
Βέβαια στην Καλαποθάκη απέναντι από 7 θάλασσες έχει ένα υπόγειο πάρκινγκ. Αλλά υπόγειο πολυώροφο δυσκολεύομαι να το εμπιστευτώ. Δε λέω ότι δεν γίνεται.Αμα γίνει σωστά (μελέτη, υλοποιηση κλπ) δεν νομίζω να έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αντε στη χειρότερη να κοστίσει η κατασκευή παραπάνω.
Κρίμα πάντως που δεν το κάνανε.
-
Δεν μπορεί να γίνει πολυώροφο υπόγειο χωρίς να υπάρχει κτίριο από πάνω να το πιέζει,
γιατί λόγω άνωσης το υπόγειο θα αναδυθεί.Επίσης, φωτογραφία από είσοδο υπόγειου πάρκινγκ τα (υποβρύχια) αυτοκίνητα ήταν μέρες μέσα στα νερά μέχρι να τα αντλήσουν.
(λίγο πριν την πλατεία Ελευθερίας, γέμισε όταν πλημμύρισε ο δρόμος από βροχή - συχνό φαινόμενο)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν μπορεί να γίνει πολυώροφο υπόγειο χωρίς να υπάρχει κτίριο από πάνω να το πιέζει,
γιατί λόγω άνωσης το υπόγειο θα αναδυθεί...και κάπου εδώ έρχεται ο seismic και προτείνει να το πακτώσουμε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
γιατί λόγω άνωσης το υπόγειο θα αναδυθεί.άνωση
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
επιτελους η πλατεια ελευθεριας θα γινει πλατειαμε μια πεζοδρομημενη Νικης παμε για ενα απο τα ωραιοτερα παραλιακα μετωπα (το 2ο μετα απ' την βαρκελωνη οπως ειπε καπου ο gto).
5 πανεμορφα χιλιομετρα!Εβραική μαλακία θα γίνει πιστευοντας οτι θα έρχονται να μας επισκέπτονται και μας ακουμπάνε φραγκάκια τέτοιοι...
Της δίνω της πλάτείας/του μνημειου και μια βδομάδα ζωής το πολυ...Απο εκει και πέρα πηγαινοντας ενα βήμα παραπέρα, θα ελεγα να πεζοδρομήσουμε και την τσιμισκη! και η εγνατία να μεινει μιση στο φάρδος... να βαλουμε παντου δεντρακια και καφετερίες.... μπολιτιζμός να ουμε... και κατ επεκταση φυσικά να υποχρεωθουν οσοι έχουν τέτοιες ασύλληπτες ιδεες να κατοικήσουν στο κέντρο.
Για μένα παντως καλυτερα να πεζοδρομησουν τα πάντα κατω... θα τονωθουν εμπορικά οι υπολοιπες περιοχες/δημοι της Θεσ/νικης.
-
Έχω την εντύπωση ότι η μισή Θεσσαλονίκη ετοιμάζει πιτόγυρα και καφέδες, για να τα καταναλώνει η άλλη μιση
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
**Τέλος το πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας
**
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134θα ηθελα να ριξω κατι γαλλικά τώρα...
Ναι τωρα σε επιασε ο πονος!
Καλα κανουν να το δωσουν στον δημο και να γινει παρκο να παει ο κοσμος βολτα τα σκυλια και τα παιδια τους .Ότι και να το κάνουν θα είναι καλύτερο από αυτό τον αθλιο χώρο που είναι τώρα.
Πάρκινγκ επί πληρωμή σε έναν αφυλακτο και κακοσυντηρημένο χώρο με περιθοριακους και μη περαστικούς ανάμεσα από τα παρκαρισμένα...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Τέλος το μετρό προς τα δυτικά. Δεν υπάρχουν φράγκα λέει ο Σιμόπουλος.
Φέρτε μας κάνα καραβάκι τουλάχιστον και μετά πεζοδρομιστε και όλο το κέντρο.Πάω να φάω κάνα γύρο να στανιάρω γιατί δεν την παλεύω σήμερα.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Χανετε. Εδω στα ανατολικα μας βολευει αφανταστα το μετρο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Φέρτε μας κάνα καραβάκι τουλάχιστον και μετά πεζοδρομιστε και όλο το κέντρο.Το καραβάκι πού θέλεις να σταματάει στα δυτικά;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φέρτε μας κάνα καραβάκι τουλάχιστον και μετά πεζοδρομιστε και όλο το κέντρο.Το καραβάκι πού θέλεις να σταματάει στα δυτικά;
μπροστά στο μικέλ που θα ανοίξει στην πλατεία του Ευόσμου...
-
Μικελ Επταλοφου. Λαϊκό προσκύνημα!!! Στάση ΟΑΣΘ, μετρό, τραμ, τελεφερίκ και καταμαράν!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
στο Παλιο Αγνο
-
Τι μου θύμισες τώρα...
Posts προς Θεσσαλονικείς