-
πάρε εσύ το ροζ και λέγε ότι είναι κόκκινο, δε θα ναι δα και η πρώτη φορά που το χει κάνει κανείς σε αυτό το φορουμ ( )
-
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πες λοιπον οτι το παιρνω και παω για καφε..Βγαζω την ωραια θηκη (που εχω ηδη βρει) και βγαζω το PINK νοτε.
Και ειναι διπλα ο Corsair με τον g8777...
Θα το σχολιαζαν λετε?*
Ειμαστε στο 2014 υπενθυμιζω.Τα ονοματα ειναι τυχαια. Μπορει να ηταν στο Εγκομιο ο Στεφαν με τον Qsis
Πιο πολύ κράξιμο θα έτρωγες θα τη θήκη παρά για το χρώμα!
-
Γιατι για τη θηκη??Μια χαρα δεν ειναι??
Πινκ με γουαιτ θηκη θα ραβει νομιζω!!!
-
Ωχ, ξεκίνησε ήδη το ράψιμο........
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
σταματα ρε πειραχτηρι και εχεις ωραιο κινητο
-
Άμα είναι να βάλεις θήκη τουλάχιστον βάλε τη μαμά με την τρύπα, να βλέπεις ειδοποιήσεις κτλ. Τη βγάζει σε πολλά χρώματα νομίζω κι αυτή η samsung.
-
Meanwhile
3 μηνες μετα..........
(Σιγα μην βγω με corsair και εχουμε ματια για αλλους....)
-
καιρο το 'γυροφέρνω' να παρω ενα ταμπλετ για να... παίζουμε
η δικαιολογια ειναι τα παιδια που μ'εχουν ζαλισει, αλλα τρώγομαι κι εγω να προσθεσω αλλο ενα γκατζετακι στη συλλογη.
Αρχικα σκεφτομουν να παρω κατι πολυ φτηνο για αρχη (αυτα που κυκλοφορουν με 60-70€)
μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν καλο να εχουν προσβαση στο ιντερνετ μεσω SIM καρτας (εχω 1,5 Giga στο κινητο και μια καρτουλα επιπλεον μονο για data)Τυχαία 'επεσα' πανω σ'αυτο (η εταιρια ειναι αξιοπιστη, εχω ηδη ψωνισει απο αυτους).
Ταμπλετ-κινητο με 7'' οθονη και αρκετα καλα χαρακτηριστικα στα 100€τι λέτε οι πιο ειδικοι;
-
Λέμε να βάλεις ένα 50αρικο ακόμα και να πάρεις κανένα asus memopad (διαφορά κλάσης ανάλογη Μπαρτσελόνα-Λεβαδιακού).
Σε αυτά τα λεφτά ότι και να πάρεις θα είναι τραγικό. -
+1
Kαι επειδη το προοριζεις για παιδια καλο θα ειναι να κινειται σε αξιοπρεπη ποιοτητα κατασκευης.
Αν δεν θελεις 3G (που δεν βρισκω το λογο να θελεις ) αυτο που ειπε ο ριππερ ή κανα σαμσουνγκ γαλαξι ταβ -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Λέμε να βάλεις ένα 50αρικο ακόμα και να πάρεις κανένα asus memopadναι, αλλα αυτο δεν μπορει να συνδεθει μεσω 3G και WiFi δεν βρισκουμε παντου...
-
Για αξιοπρεπές με 3G θα πρέπει να δώσεις ακόμα παραπάνω.
Σκέψου ότι τα παιδιά το θέλουν κυρίως για παιχνίδια και ότι κυρίως θα χρησιμοποιείται στο σπίτι όπου φαντάζομαι ότι υπάρχει wifi. Αν χρειαστεί internet υπάρχει και η λύση του tethering από το κινητό.
Επαναλαμβάνω ότι αυτό που έδωσες στο link, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι τραγικό, δλδ πεταμένα λεφτά.
Αντίθετα το άλλο είναι αξιοπρεπέστατο tablet.
Όπως και να έχει, δικό σου το καρπούζι, δικό σου και το μαχαίρι.
Αυτά τα tablet της σειράς πάντως, εγώ (με αυτά που έχω δει) ούτε στον εχθρό μου δεν τα κάνω δώρο. -
Ψάχνω 3-4 tablet για ασύρματη παραγγελιοληψία. Αλλάζω τα pda που έτρεχαν Windows.
Κρητήρια: αντοχή στο χρόνο και μπαταρία. ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Ιδανικά να βγάζει με wi-fi, 16ωρες λειτουργεία.Ο πωλητής του λογισμικού προτείνει samsung ή nexus. ΔΕΝ πουλάει. Μου είπε να αγοράσω μέσω skroutz.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ψάχνω 3-4 tablet για ασύρματη παραγγελιοληψία. Αλλάζω τα pda που έτρεχαν Windows.
Κρητήρια: αντοχή στο χρόνο και μπαταρία. ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Ιδανικά να βγάζει με wi-fi, 16ωρες λειτουργεία.Ο πωλητής του λογισμικού προτείνει samsung ή nexus. ΔΕΝ πουλάει. Μου είπε να αγοράσω μέσω skroutz.
Θα σε βόλευε να αγόραζες 8 φθηνά οπότε θα είσαι σίγουρος πως θα έχεις πάντα μπαταρία; Πχ Το ZTE με 120€ στις 8' που έχω αγοράσει στον πατέρα μου, είναι αξιοπρεπέστατο από ταχύτητα και δυνατότητες (4πύρηνο).
Ή δεν παίζει αυτό; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επαναλαμβάνω ότι αυτό που έδωσες στο link, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι τραγικό, δλδ πεταμένα λεφτά.
Αυτά τα tablet της σειράς πάντως, εγώ (με αυτά που έχω δει) ούτε στον εχθρό μου δεν τα κάνω δώρο.
τι εννοείς;
λογω ακτινοβολίας, ποιότητα κατασκευης, ή κατι αλλο; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
καιρο το 'γυροφέρνω' να παρω ενα ταμπλετ για να... παίζουμεη δικαιολογια ειναι τα παιδια που μ'εχουν ζαλισει, αλλα τρώγομαι κι εγω να προσθεσω αλλο ενα γκατζετακι στη συλλογη.
Αρχικα σκεφτομουν να παρω κατι πολυ φτηνο για αρχη (αυτα που κυκλοφορουν με 60-70€)
μετα σκεφτηκα οτι θα ηταν καλο να εχουν προσβαση στο ιντερνετ μεσω SIM καρτας (εχω 1,5 Giga στο κινητο και μια καρτουλα επιπλεον μονο για data)Τυχαία 'επεσα' πανω σ'αυτο (η εταιρια ειναι αξιοπιστη, εχω ηδη ψωνισει απο αυτους).
Ταμπλετ-κινητο με 7'' οθονη και αρκετα καλα χαρακτηριστικα στα 100€τι λέτε οι πιο ειδικοι;
Πρωτα απο ολα, εχεις την αμεριστη εκτιμηση μου λογω του οτι αναγνωριζεις εστω την αναγκη υπαρξης 3G σε φορητη συσκευη. Σπανιζει αυτο το ειδος ανθρωπων σήμερα.
Απο εκει και περα... ή θα παρεις ZTE S8Q (σκετο wifi, 130€) η το E8Q (3gατο, 185€) και θα έχεις εγγυήσεις και τα ρέστα. Εναλλακτικά[*] και εφόσον γουστάρεις ρίσκα, μπορείς να κοιτάξεις στο Aliexpress, ebay κλπ για αντίστοιχα τα οποία με 3G θα σου βγούνε στα 130€ περιπου (καμια εγγύηση ομως και ρίσκο τελωνίου παντα)
Γενικα 7αρι δε σου προτείνω. Τα 7,85inch με φορμά 4:3 που σου προτείνω παραπάνω ειναι θεωρώ το minimum για να θεωρηθεί αποδεκτό για ταμπλέτα.
αυτα των 60-70 ευρώ και ρέστα... ειναι σκουπιδια. Δεν εχω δει κανεναν να μενει ευχαριστημενος η να του κρατουν πανω απο μερικους μηνες.
-
bebe δώσε ένα ψιλοσοβαρό ποσό και πάρε το καλύτερο 7αρι της αγοράς
τώρα 4g ή όχι είναι δικό σου θέμα, μην πετάξεις όμως τα λεφτά σου σε κινεζιές
http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.htm ... xus+7+2013
-
+1
πραγματικά πεταει το μηχανημα.
1000% ευχαριστημένος
Περι συσκευών Android...