-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάτι LG και HTC μου φαίνονται πουθενάδες,το ίδιο συζητούσα και με φίλο μου πρόσφατα
πώς σου φαίνονται πουθενάδες στην lg που έχουν βγάλει κινητά σαν το g2 (που γενικά είναι πολύ καλύτερο από το gs4) και το Ν5?
μου έλεγε ότι 'είναι lg'.. ε και; από πότε δηλαδή η samsung θεωρείται εταιρειάρα σε σχέση με την lg ποιοτικά τουλάχιστον είναι χειρότερη , τιμές εξίσου καλές και καλύτερες για την lg
σε specs μπορεί να είναι συζητήσιμο (όπως με το g2) στο μόνο που αντικειμενικά μεινονεκτεί είναι στην υποστήριξη, αλλά είδαμε και την υποστήριξη της sasmung στα gs2 και 3 όπου με τις αναβαθμίσεις έγιναν πιο αργά και γενικά έχουμε δει τις ρομ με το μπόλικο σκουπίδι της samsung(άλλωστε αν σε νοιάζει πραγματικά η υποστήριξη κοιτάς το μόνο πραγματικά συγκρίσιμο με τα γιώτοφωνς που είναι τα nexus)
-
Εντελώς αδιάφορη κι αυτή αλλά θέλω να δοκιμάσω μου φαίνεται. Κάτι LG και HTC μου φαίνονται πουθενάδες...Το αντίθετο ακριβώς, αυτή τη στιγμή τα καλύτερα κινητά είναι G2 και One, άντε και το Ζ1. Και οι μοναδικοί λόγοι για να περιμένεις είναι μόνο και μόνο τα επόμενά τους, ήτοι G3, Μ8 και Ζ2.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγώ δεν θα λεγα όχι σε ένα One II ...πονεμένη ιστορία η HTC... Μπορεί να το πάρεις, να ειναι γαμάτη η συσκευη... και οταν ερθει η ωρα των αναβαθμίσεων να σε πουνε μλκιες δικαιολογιες του τυπου: 'Δεν σας αναβαθμίζουμε γιατι θα χαθουν τα προσωπικα σας δεδομενα' και να μεινεις με την ορεξη...
Οποιος θελει ας πάρει δλδ, απλά παιρνει ρίσκο.
@κορσές
αλλά το βλέπω το ξαναβλέπω και έχω σιχαθεί αυτό το κωλοσχέδιο που να βγάλει βότσαλα απ' τον κ@λο ο μλκ που το σχεδίασε
so true ομως... so fuckin true
Εγω μαζί σου για το Ζ2, αν και προσωπικα πιθανα να λοξοκοιτουσα σε Z1C...
-
Eπίσης αυτό για τα σχέδια και την Samsung κατάντησε λίγο αστική καραμέλα. Σε τι διαφέρουν τα Ψονυ δηλ , ένα τετράγωνο πράγμα είναι. Σιγά τις διαφορές που έχουν τα Ζ1, Ζ2 φτου και βγαίνω.
Z1 vs Z2 http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5596
-
Οχι Στεφαν.Παμε να παρουμε το τουμπανο Νοτε 3 και θα ειμαστε αρχοντες!!!
453 σημερα..
Και σε ασπρουλη μια μουρλια και μιση
ΠΑΜΕ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eπίσης αυτό για τα σχέδια και την Samsung κατάντησε λίγο αστική καραμέλα. Σε τι διαφέρουν τα Ψονυ δηλ , ένα τετράγωνο πράγμα είναι. Σιγά τις διαφορές που έχουν τα Ζ1, Ζ2 φτου και βγαίνω.Z1 vs Z2 http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5596
Sony: ποιο διαχρονικο, ποιο βιομηχανικο design, ποιο καλα υλικα
Samsung: Εχει αναπαράγει τα πάντα γύρω απο αυτο το design για τριτη συνεχη γενιά, και δεν βελτιώνει την εικόνα της πλαστικούρας κάπως, ζητα και 7κατοστάρικα... αρχίζει να γίνεται κουραστικό, βαρετο, και κωλοπιάσιμο. Δε με πειράζει η χρήση πλαστικου... καθε αλλο... μακάρι ομως να ειχε πχ την πχιοτητα του πλαστικου που ειχε το HTC DESIRE...
-
Σου αρέσουν και τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό του fiat σου; Το θέμα είναι να είναι πρακτικά (καπάκι-αλλάζω μπαταρία), φτηνά στην αντικατάστασή τους (τα samsung είναι) και να αντέχουν στον χρόνο (σχετικό αυτό).
Στο design όλοι το κάνουν αυτό αλλά έναν κράζουν όλοι. Μην στρουθοκαμηλίζετε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eπίσης αυτό για τα σχέδια και την Samsung κατάντησε λίγο αστική καραμέλα. Σε τι διαφέρουν τα Ψονυ δηλ , ένα τετράγωνο πράγμα είναι. Σιγά τις διαφορές που έχουν τα Ζ1, Ζ2 φτου και βγαίνω.Z1 vs Z2 http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5596
Καρμπόν είναι κι αυτά. Αλλά αν βλέπεις 1.5 χρόνο το βότσαλο είναι κάτι το διαφορετικό.
Οχι Στεφαν.Παμε να παρουμε το τουμπανο Νοτε 3 και θα ειμαστε αρχοντες!!!
453 σημερα..
Και σε ασπρουλη μια μουρλια και μιση
ΠΑΜΕ!Μην πάρεις άσπρο. Θα το μετανοιώσεις.
@Qsis
Είναι η αύρα που βγάζουν πολλές φορές ρε συ Γιώργο κάποιες εταιρίες. Πχ LG και HTC μου κάνουν ότι μια μέρα μπορεί να κόψουν το android και να το γυρίσουν στα Windows, όπως έκαναν με τα windows και ξαναγυρνάνε τώρα. Η Samsung βλέπεις ας πούμε ότι είναι η μόνη που έχει τέτοια παρουσία (TV, cinema, sports κτλ) και εμπνεύει περισσότερη ασφάλεια κι ας μαλακίζονται εσχάτως. Μετά από 2 συσκευές με έχει αφήσει και αρκετά ικανοποιημένο (κυρίως λόγω του σκυλιού GS2) οπότε κάπως έτσι προκύπτει η παραπάνω συμπάθεια.
για το G2 δεν μπορώ να καταλάβω what's all the fuss about. Δεν βλέπω τι το παραπάνω προσφέρει σε σχέση με το GS4. Όπως και το One. Ποιοτικότατο αλλά κασόνι και ξεχασμένο απ' το θεό σε θέματα update.
-
Φήμες λένε πως θα υπάρξει s5 mkII μετα την παρουσίαση του iPhone
Sent from my Nexus 4 using 3
-
στεφαν_κιου3 , το one τρέχει 4.4 kit kat και μάλιστα πριν το gs4.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φήμες λένε πως θα υπάρξει s5 mkII μετα την παρουσίαση του iPhoneSent from my Nexus 4 using 3
μετα το ΗΤC M8 ειπαν. Η σειρα 'F' οπως μαλλον θα λεγεται. Ποιοτικοτερα υλικα και οτι καλυτερο θα υπαρχει διαθεσιμο σε h/w εκεινη τη στιγμη.
-
@aceγια το G2 δεν μπορώ να καταλάβω what's all the fuss about. Δεν βλέπω τι το παραπάνω προσφέρει σε σχέση με το GS4. Όπως και το One. Ποιοτικότατο αλλά κασόνι και ξεχασμένο απ' το θεό σε θέματα update.
(α) καλύτερο h/w, (β) καλύτερα υλικά, (γ) έξυπνη λύση με τα back buttons, (δ) πιο όμορφο (υποκειμενικό, αλλά για μένα είναι plus). Το One έχει ίδιο h/w μεν (π.χ. 600αρη) με το SGS4, αλλά πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης, και βεβαίως καλύτερα υλικά και συναρμογή. Ομοίως για το Ζ1, που έχει ίδια specs με το G2.
Γενικά μιλώντας, τα G2/One/Z1 είναι ένα βήμα μπροστά από το SGS4, και μισό βήμα πίσω από το SGS5. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να πάρεις. Α, και όλα θα πάρουν 4.4, για το G2 έχει ήδη ξεκινήσει το update και στην Ευρώπη (Γαλλία και Γερμανία μέχρι στιγμής)
-
Και μετα θα βγει το Νοτε4 και θα τραβαμε τα βυζια μας ολοι!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στεφαν_κιου3 , το one τρέχει 4.4 kit kat και μάλιστα πριν το gs4.Γράψε λάθος τότε. Δεν θυμόμανε καλά.
(α) καλύτερο h/w, (β) καλύτερα υλικά, (γ) έξυπνη λύση με τα back buttons, (δ) πιο όμορφο (υποκειμενικό, αλλά για μένα είναι plus). Το One έχει ίδιο h/w μεν (π.χ. 600αρη) με το SGS4, αλλά πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης, και βεβαίως καλύτερα υλικά και συναρμογή. Ομοίως για το Ζ1, που έχει ίδια specs με το G2.
Γενικά μιλώντας, τα G2/One/Z1 είναι ένα βήμα μπροστά από το SGS4, και μισό βήμα πίσω από το SGS5. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να πάρεις. Α, και όλα θα πάρουν 4.4, για το G2 έχει ήδη ξεκινήσει το update και στην Ευρώπη (Γαλλία και Γερμανία μέχρι στιγμής)
Καλά το GS4 δεν είναι και κάνα τρελό μέτρο σύγκρισης. Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα σε διαδικασία αγοράς του ως κάτοχος GS3. Απλά δεν υπάρχει λόγος. Ομοίως λοιπόν και με τα G2 και One. Οι διαφορές τους σε δυνατότητες σε σχέση με το γερόGS3 μου, δύσκολα δικαιολογούν την εκταμίευση που απαιτείται (για τη χρήση που κάνω εγώ πάντα μιλάμε). Γι' αυτό και η μόνο συσκευή που είδα σοβαρά το τελευταίο 3μηνο είναι το Note γιατί είναι το μόνο με έξτρα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Απλά το GS3 θα πρέπει (που λέει ο λόγος) να αλλαχθεί γιατί πλησιάζει 2ετία και το χω σκυλοβαρεθεί, οπότε αναγκαστικά (που ξαναλέει ο λόγος) κάτι θα πρέπει να πάρω.
-
Καλά το GS4 δεν είναι και κάνα τρελό μέτρο σύγκρισης. Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα σε διαδικασία αγοράς του ως κάτοχος GS3. Απλά δεν υπάρχει λόγος. Ομοίως λοιπόν και με τα G2 και One. Οι διαφορές τους σε δυνατότητες σε σχέση με το γερόGS3 μου, δύσκολα δικαιολογούν την εκταμίευση που απαιτείται (για τη χρήση που κάνω εγώ πάντα μιλάμε). Γι' αυτό και η μόνο συσκευή που είδα σοβαρά το τελευταίο 3μηνο είναι το Note γιατί είναι το μόνο με έξτρα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Απλά το GS3 θα πρέπει (που λέει ο λόγος) να αλλαχθεί γιατί πλησιάζει 2ετία και το χω σκυλοβαρεθεί, οπότε αναγκαστικά (που ξαναλέει ο λόγος) κάτι θα πρέπει να πάρω.Το δίνεις ένα 150αρι εύκολα -και αύριο που λέει ο λόγος- δίνεις άλλα 200€ και ξαναπαίρνεις ναυαρχίδα κορυφής (G2 16GB)
-
πιο βαρετά και από τα αυτοκίνητα έχουν καταντήσει τα κινητά
-
Πάντα αυτό κάνω αλλά πλέον το G2 είναι 'παλιό' και όταν θα πάρω θα πάρω ότι πιο νέο υπάρχει για να ξαναβγάλει 2 χρόνια. Άρα με λιγότερο από 4 κατοστάρικα διαφορά δεν κάνω δουλειά μου.
μα καλά δεν έχεις καταλάβει τι κάνουμε? Απλά ρίχνουμε τον πήχη. Παλιά η συζήτηση ήταν Z4, TT ή Brera. Τώρα είναι Samsung, Sony ή HTC. Τουλάχιστον αυτά μπορούμε κουτσά στραβά να τα αποκτήσουμε ακόμη.
-
Πάντα αυτό κάνω αλλά πλέον το G2 είναι 'παλιό' και όταν θα πάρω θα πάρω ότι πιο νέο υπάρχει για να ξαναβγάλει 2 χρόνια. Άρα με λιγότερο από 4 κατοστάρικα διαφορά δεν κάνω δουλειά μου.μα καλά δεν έχεις καταλάβει τι κάνουμε? Απλά ρίχνουμε τον πήχη. Παλιά η συζήτηση ήταν Z4, TT ή Brera. Τώρα είναι Samsung, Sony ή HTC. Τουλάχιστον αυτά μπορούμε κουτσά στραβά να τα αποκτήσουμε ακόμη.
δεν εννοώ ρε τι μπορούμε να αγοράσουμε εμείς , αλλά τι προφέρουν οι κατασκευαστές...
να υπάρχουν τόσες προσφορές και να είναι όλες τραγικά πανομοιότυπες και βαρετές...ελπίζουμε σε τεχνολογική παρθενογένεση από την απλ μπας και παρασύρει και τους υπόλοιπους
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ελπίζουμε σε τεχνολογική παρθενογένεση από την απλ μπας και παρασύρει και τους υπόλοιπουςProject Ara http://motorolaara.com/
ή αλλιώς
Phonebloks https://phonebloks.com/en/goals -
Καλά αυτά έχουν πολύ ψωμί ακόμα. Εφέτο είναι το θέμα τι κάνουμε!
Περι συσκευών Android...