-
Εχει γίνει σωστή εξαέρωση;
-
Θέλει εξαερωση μάλλον.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
στο κυκλωμα ψυξης πηγαν λαδια οταν εκαψε την φλαντζα?
-
Εξαέρωση προφανώς εννοούμε του συστήματος ψύξης, έτσι; Ο ανεμιστήρας στο 1 βγάζει κάπως χλιαρό αέρα.
#Ηλία δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω αυτό που μου λες. -
Το 2λιτρο μοτέρ του subaru impreza first generation ξέρουμε πόσα άλογα έβγαζε; (οχι το τουρμο)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το 2λιτρο μοτέρ του subaru impreza first generation ξέρουμε πόσα άλογα έβγαζε; (οχι το τουρμο)Νομίζω 150
-
115
-
για βενζινη δεν ρωταει;;;;;;;
-
Ναι για βενζίνη.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εξαέρωση προφανώς εννοούμε του συστήματος ψύξης, έτσι; Ο ανεμιστήρας στο 1 βγάζει κάπως χλιαρό αέρα.
#Ηλία δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω αυτό που μου λες.Πατα μερικες γκαζιες με το καλοριφέρ στο φουλ.Οταν κρυωσει το αμαξι,ισως εξαερωσει...Ετσι κανει το καλοριφέρ στην carina όταν αλλαζω παραφλου!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
#Ηλία δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω αυτό που μου λες.πιστευω οτι εχεις βουλομενο ψυγειο καλοριφερ, βγαλε τον θερμοστατη ριξε στο κυκλωμα ψυξης καποιο καθαριστικο για αυτη την δουλεια, ακολουθησε τις οδηγιες χρησης του προιοντος και αν εισαι τυχερος θα γλιτωσεις φτηνα, αν δεν εισαι πας μαλλον για ψυγειο καλοριφερ, βασικη προυποθεση για ολα αυτα που σου γραφω και τα δυο κολλαρα νερου που πανε στο ψυγειο του καλοριφερ να ειναι καφτα οταν τα πιανεις με το χερι με ζεστη μηχανη.
-
-
Καλησπερα παιδια μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει το opel corsa d 1.0 εχει καδενα ή ιμαντα..;
-
Kαδένα
-
Επειδη ειναι 3κυλιδρος ακουσα οτι εχει ιμαντα
-
Ο χρήστης Sakis raz έγραψε:
Καλησπερα παιδια μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει το opel corsa d 1.0 εχει καδενα ή ιμαντα..;Καδένα έχει
Driven by a chain with inverted teeth for quiet running, the counter-rotating shaft spins at crankshaft speed and is carefully mass-optimized to offset the inherent vibrations from a three cylinder operation.
https://media.gm.com/media/intl/en/opel ... turbo.html
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Driven by a chain with inverted teeth for quiet running, the counter-rotating shaft spins at crankshaft speed and is carefully mass-optimized to offset the inherent vibrations from a three cylinder operation.
https://media.gm.com/media/intl/en/opel ... turbo.html
Το λινκ αναφέρεται στον καινούργιο τούρμπο 1.0
-
και ο 3κύλινδρος του 2000- 2007 με καδένα ήταν
-
Το ξέρω, το έγραψα χθες το βράδυ
-
Μπορώ να το επιβεβαιώσω, το είχα το αυτοκίνητο Corsa C τρικίλυνδρο 1000cc και ένα από τα πολλά που χάλασαν ήταν οι τεντωτήρες και κροτάλιζε απίστευτα.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........