-
Καθόλου άσχημο Ορέστη. Το είχε (έχει?) η Renault, το έχουν οι Γερμανοί ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Το έχει στα ακριβά μονο.Αυτο που βλεπς πιο πανω βεβαια καλυτερα να μη μαθεις τι αμαξι ειναι
-
... κάτι σε Vel ... φαντάζομαι!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
-
Απο το καλοκαίρι που έβαλα τα πιό άγρια ελαστικά είχα ξεφύγει λίγο στην κατανάλωση γυρω στο 0,3 λ/100 χιλ !!! Το γύρισα όμως το τριπ γραφει 6 και έβαλα 55.66 λίτρα και έκανα 851 χιλιόμετρα άρα 6,54 !!!!!!
Επόμενος εφικτός στοχος είναι να κάνω με ένα τεπόζιτο πάνω από 900 χιλιόμετρ !!!!!!
Εχει τρελλαθεί ο βενζινάς μου , δε με πιστεύει , μου λέει ότι βαζω και αλλού βενζίνη -
Τουλαχιστον τα χρησιμοποιησες καθόλου οπως τους αρμόζουν? Γιατί εμεις που βάλαμε 80-20 ψιλοσπανια πατανε χώμα.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τουλαχιστον τα χρησιμοποιησες καθόλου οπως τους αρμόζουν? Γιατί εμεις που βάλαμε 80-20 ψιλοσπανια πατανε χώμα.Aπαπαπαπαπα σαν το τεριος που τοχα σκισει;;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Απο το καλοκαίρι που έβαλα τα πιό άγρια ελαστικά είχα ξεφύγει λίγο στην κατανάλωση γυρω στο 0,3 λ/100 χιλ !!! Το γύρισα όμως το τριπ γραφει 6 και έβαλα 55.66 λίτρα και έκανα 851 χιλιόμετρα άρα 6,54 !!!!!!
Επόμενος εφικτός στοχος είναι να κάνω με ένα τεπόζιτο πάνω από 900 χιλιόμετρ !!!!!!
Εχει τρελλαθεί ο βενζινάς μου , δε με πιστεύει , μου λέει ότι βαζω και αλλού βενζίνηΜιλάμε για πολύ γέλιο! Να 'σαι καλά!
Σε καλό να μας βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μιλάμε για πολύ γέλιο! Να 'σαι καλά!Σε καλό να μας βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να περνάς τακτικά από εδώ!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
...
Σε καλό να μας βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Ξερουμε μηπως τι αποσταση απο το εδαφος και ποσο χωρητικοτητα ρεζερβουαρ θα εχει το νεο Νissan Qashqai ?
-
Τελικά ο χώρος αποσκευών είναι 430lt με το κιτ επισκευής?Με τη ρεζέρβα πόσο είναι?
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Youtube VideoΝα προσεχείς μονο γιατί εχει Γαλλικά μοτέρ
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Eχει ρωτήσει κανείς πόσο κοστίζουν τα εργοστασιακα xenon και πόσο αναμονή χρειάζεται να τα διαλέξει κάποιος?
Μήπως κάνω κάτι λάθος? Η ακριβή έκδοση με τα 30κ δεν έχει xenon? -
Χenon δεν έχει κανένα.Full LED μόνο.Δε ξέρω πόσο κάνουν.
-
τα led δηλαδή θεωρούνται εξελιξη των xenon?
just asking. -
Δεν είναι εξέλιξη των xenon, άλλη τεχνολογία είναι.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι εξέλιξη των xenon, άλλη τεχνολογία είναι.Sent from my Note 3 using smoke signals.
ok, η οποία είναι καλύτερη or what?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τελικά ο χώρος αποσκευών είναι 430lt με το κιτ επισκευής?Με τη ρεζέρβα πόσο είναι?Με ρεζέρβα ανάγκης έρχεται στην Ελλάδα (max ταχύτητα 80 Km/h), την έχω δει σε έκθεση, όχι με κιτ επισκευής, οπότε τα 430 λίτρα πρέπει να είναι με τη ρεζέρβα.
Χenon δεν έχει κανένα.Full LED μόνο.Δε ξέρω πόσο κάνουν.
Το φυλλάδιο αναφέρει: 'Εμπρός φώτα Bi LED με αυτόματη ρύθμιση ύψους' στην έκδοση Techna. Όντως, για (εργοστασιακά) xenon δεν αναφέρει σε καμία έκδοση.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)