Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Ισχυει οντως αυτο για την εγγυηση;Γιατι σε ολες τις διαφημισεις (καθως και στην αντιπροσωπεια οταν ειχα παρει το Φιεστα) αναφερεται 5 χρονια ΟΛΙΚΗ εγγυηση.Εχεις καποιο λινκ ή οποιαδηποτε αλλη πηγη που να αναφερει τι ισχυει;Γιατι αν βγαλει κατι το αμαξι μετα τα 2 χρονια και μου πουν οτι δεν καλυπτεται,θα αρχισω τις μηνυσεις και τις αγωγες χωρις δευτερη σκεψη!Aν το αμαξι δεν ειχε 5 χρονια ολικη εγγυηση,θα ειχα παρει Τογιοτα!!
Επισης,ειναι οντως Ισπανικα τα Φιεστα;Εγω ηξερα οτι μονο στη Γερμανια εχει εργοστασιο η Φορντ.
Τελος,επειδη ενας αλλος φιλος ρωτησε αν τριζουν ολα τα Φιεστα,εγω θα απαντησω ως εξης:**Υπαρχει καποιο που δεν τριζει;**Το δικο μου Τρεντ 1.6 παροτι εχει μολις 14.000 μετα απο 1,5 χρονο μου σπαει τα νευρα.Μια φιλη μου εχει το 1.4 και με 2500 χλμ εχει τριγμους αλλα οχι τοσο πολλους οσο εγω.
Και μια απορια:Καλα ρε Νασο,ειχες Φιεστα,ηξερες ποσο ενοχλητικο μπορει να καταντησει και πηγες και πηρες και δευτερο;;;Κριμα τα λεφτα σου φιλε μου!Εγω παντως εχω χασει καθε εμπιστοσυνη στη Φορντ
Τα Fiesta συναρμολογούνται στην Ισπανία. Τσέκαρε ένα VIN και θα δεις. Εγώ αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό, αν το αμάξι είναι καλό, θα βγει καλό όπου και να συναρμολογείται, όπως ισχύει και το αντίστροφο. Δεν παίρνουν εργάτες από το δρόμο για να το επανδρώσουν άλλωστε.
Μπήκα εχτές στο παλιό μου Fiesta, εκείνο που έχει η μάνα μου τώρα. Με μικρή δόση υπερβολής ΔΕΝ ακούς τίποτα άλλο πέρα από τριξίματα, χτυπήματα, τρέμουλα κτλ. Πραγματικά, προκαλώ όποιον από εσάς θέλει, να έρθει για μία βόλτα και ξανασυζητάμε. Στο δικό μου, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αισθητά μετά από βαζελίνες (έχω φτάσει να με κοιτάνε παράξενα στο σούπερ μάρκετ), αν και πάλι όλο και κάτι ακούγεται.
Έχω απαντήσει παραπάνω σχετικά με τους λόγους που πήραμε και το 2ο Fiesta.