-
Ερωτηση προς τον ειδικο, ολοι ξερουμε ποιος ειναι. Αν βεβαια ξερει και καποιος αλλος ας απαντησει.
Εχουν περασει αρκετα χρονια, αλλα η απορια μενει. Γιατι δεν κυκλοφορησε ποτε στο Ηρακλειο ΗΡΡ; Μηπως δοθηκε αλλου; -
προς Megane98hp: τα Χανιά πήραν πολλές πινακίδες Ηρακλείου από το
καλοκαίρι του 2003 (ο πρώτος νομός στη χώρα που είχε έλλειψη) μέχρι
και το καλοκαίρι πέρσι. Τώρα είναι πιθανό να υπάρξει πάλι έλλειψη στα
Χανιά από το ΧΝΡ-33 ή το 38 (οι ν.τ. ξεκίνησαν από το ΧΝΜ-98 ) ενώ το
ίδιο παίζει για Ρέθυμνο και Λασίθι (δεν έχω εντοπίσει για τα ΡΕΗ και ΑΝΗ
ούτε που βρίσκονται ούτε από που ξεκίνησαν οι ν.τ., είναι σχετικά σπάνιο
θέαμα στην Αθήνα). Το ΗΚΙ θα φτάσει ως το τέλος αλλά αμφιβάλλω αν
έχουν τυπωθεί ήδη και κάποια ΗΚΚ.Όντως τα τελευταία χρόνια το Ηράκλειο έχει ρυθμό λίγο πάνω από
ένα συνδυασμό το χρόνο (κάπου 10 χιλιάδες νούμερα).Όσον αφορά το ΗΡΡ έχω ξαναγράψει ότι είναι περίεργο που δε δόθηκε στο
Ηράκλειο (ούτε φυσικά αλλού) σε πινακίδες αυτοκινήτων. Αντίθετα το
ΗΡΡ εμφανίστηκε στις μοτό, όπως μπορείς να παρατηρήσεις εκεί.
Το ΑΧΧ δόθηκε και σε αυτοκίνητα και σε μοτοσυκλέτες και μάλιστα είναι η
μοναδική περίπτωση στον πίνακα του ΦΕΚ που σας έχω αναφέρει που
δεν εξαιρείται σε πινακίδες επαρχίας ο συνδυασμός με κοινά τα δύο
τελευταία γράμματα! Πάντως στις μοτό της επαρχίας δίνονται κανονικά
μετά το τέλος των **Τ,**Χ όλα τα **Ι,**Ο,**Υ και τα 'διπλά γράμματα',
έχω δει ΧΝΝ,ΒΟΟ,ΡΕΕ,ΑΝΝ,ΑΗΗ,ΡΟΟ κλπ.Για να δούμε τι παίζει στη Θεσ/νίκη με τα ΚΟΗ και ΚΟΝ. Προς το παρόν εδώ
είδα ΙΕΡ-55, ΙΒΧ-33, ΙΕΙ-34 οπότε αν επαληθευτεί η πληροφορία που είχα
για 10 χιλιάδες νούμερα είμαστε πολύ κοντά στο τέλος και της
πυροσβεστικής παρτίδας. -
KYK έχει αναφερθεί;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
KYK έχει αναφερθεί;Corfu ?
Πάλι σε νησιά τριγυρνάς ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
KYK έχει αναφερθεί;
Corfu ?
Πάλι σε νησιά τριγυρνάς ?
όχι, ήρθαν τα νησιά στο Φάληρο και μάλιστα με αγροτικό
-
Δεν είχε νομίζω αναφερθεί ΚΥΚ, εγώ έχω δει μέχρι ΚΥΗ-99**. Πάντως
το ΚΥΚ πρέπει να εμφανίστηκε πριν από την αλλαγή του χρόνου.Είδα χθες το πρώτο ΡΖΗ (ΡΖΗ-119*) καθώς και ΙΕΙ-39. Μάλλον η
πληροφορία μου για 10 χιλιάδες νούμερα ΙΕΡ,ΙΕΙ και ΙΒΧ δεν είναι
απολύτως σωστή.Είδα μία Alfa GT με ΡΟΜ-97** καθώς και 2-3 Golf Plus με ΙΒΧ-31** και
αυτοκόλλητα σχετικά με το φεστιβάλ κιν/φου του Βερολίνου!Τέλος βρήκα μια παρέα στο myphone.gr που μιλούσαν για πινακίδες, θα
το ψάξω όταν έχω χρόνο:http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ge=1&pp=20
-
σημερα ειδα απο μακρια ενα αυτ-το με χαρτι στο οποιο τα νουμερα ηταν πολυ μικρα και η αντιπροσωπεια ευδιακριτη απο τα 30+ μετρα που το ειδα.δεν μπορεσα να δω πολυ καλα πρεπει να ηταν η ΚΟΝ η ΚΝΟ.τι ειναι πιο πιθανο δημητρη?τωρα μπορεις να πεις αν ειδα καλα(ηταν αρκετα μακρια μου)η εταιρια ηταν η megapoint αν μπορει να μαθει καποιος κατι.
-
Θυμάστε που είπα ότι οι πρωτες παρτίδες νέων πινακίδων στον Βόλο (ΒΟΡ-5xxx) δεν ήταν τόσο καλοφτιαγμένες; Και μετά έφτιαξαν;
Είδα από κοντά σήμερα και ΒΟΡ-61xx και ΚΤΒ-? (Καστοριά). Και οι δύο έχουν εκτύπωση ελάχιστα ανάγλυφη, πρέπει είναι διαφορετική κατασκευή από τα ΒΟΡ-57xx.
Αναρωτιέμαι, αν ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν παραχωρήσεις στις προδιαγραφές...
-
Εχω μια απορια και δεν ξερω εαν εχει αναφερθει παλι εδω αλλα μου ηταν λιγο δυσκολο να κατσω να διαβασω 59!! σελιδες Ειχα παρατηρησει πιο παλια βεβαια οτι στην Λαμια δεν κυκλοφορησαν ποτε οι πινακιδες τυπου ΜΙΗ και ΜΙΙ που θα ηταν το πιο λογικο μετα απο το ΜΙΖ αλλα κατευθειαν πηγε στο ΜΙΚ. Αυτο γιατι εγινε? Υπηρχε καποιος λογος η τισ δανεισαν σε καποιο αλλο νομο?
-
Τα ΜΙΗ,ΜΙΙ δε δόθηκαν ποτέ και πουθενά: το ΜΙΙ παραλείφθηκε λόγω
'διπλών' γραμμάτων (αυτό συμβαίνει παντού στην επαρχία). Για το ΜΙΗ δες εδώ.Στην Αθήνα κυκλοφορούν από χθες πολλά αυτοκίνητα με πινακίδες ΑΗΡ.
Φυσάει αήρ βοριάς δυνατός, αυτός τις έφερε από τη μακρινή Ξάνθη. -
επειδη δεν μπορω να δω τις προηγουμενες δημοσιευσεις και δεν ξερω αν αναφερθηκε σημερα ειδα σε χαρτι ΚΟΗ 69** και 70**.Ποσα ειχαν?τι τα κρατουσαν τοσο καιρο?
-
Δυο παρατηρησεις και μια υποψια για σημερα.
ΧΑΤ 59 σε νεου τυπου
ΕΡΜ 15 σε χαρτι.
Και μαζι με το ΕΡΜ ειναι 3 οι νομοι γυρω απο εδω που δινουν χαρτια (Ημαθια, Χαλκιδικη οι αλλοι 2).
Γεγονος που σημαινει οτι το προβλημα ειναι γενικο (δεν υπαρχουν νομοι με αποθεματα δηλαδης) και οτι το ΚΟΝ δεν υφισταται (γιατι τοτε θα εδιναν τα ΚΟΜ και τα υπολοιπα ΚΟΚ).Η υποψια μου ειναι οτι κοπηκαν τα χαρτια στη Θεσσαλονικη. Ή εγω βλεπω λιγα ή εχουν περιοριστει οντως πολυ. Αν καποιος εχει προσεξει κατι τετοιο ας πει.
-
ΡΙΧ-68 σε χαρτί.
-
ΚΟΚ 11** στα Γιαννιτσα
-
ΜΙΝ 12** Λαμίας (αν και θα πρεπε να ναι Πάτρας)
Τα ΒΙΖ τέλος, λογικά ΒΙΚ τα επόμενα
-
Νομίζατε ότι τα Κομμουνιστικά Κόμματα δε θα παρελάσουν από τις
πινακίδες;
ΚΚΒ-*** σε μοτοσυκλέτα, πλαίσιο από Αθήνα, μάλλον όμως τα ΚΚ*
δίνονται στην επαρχία (πχ Καβάλα; ). -
Εδω ξανααρχισα να βλεπω χαρτια μεχρι ΚΟΗ 76.
Ειδα και ενα ΙΕΡ 67 απο AVIS Αθηνα κεντρο ειναι; ΠΟλυ γρηγορα παει!Το ΚΚΒ μου δημιουργει καποια εντυπωση γιατι το σκετο ΚΚ δεν ειχε δωθει. Μολις αλαξει ο συνδυασμος θα παρω ενα να κανω δωρο στον Ψωμιαδη και το Λιακοπουλο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εδω ξανααρχισα να βλεπω χαρτια μεχρι ΚΟΗ 76.
Ειδα και ενα ΙΕΡ 67 απο AVIS Αθηνα κεντρο ειναι; ΠΟλυ γρηγορα παει!Το ΚΚΒ μου δημιουργει καποια εντυπωση γιατι το σκετο ΚΚ δεν ειχε δωθει. Μολις αλαξει ο συνδυασμος θα παρω ενα να κανω δωρο στον Ψωμιαδη και το Λιακοπουλο
ΙΕΡ-78 (SLK...) χθες.
Μήπως ειδικά το ΚΚΕ παρακαμφθεί; Τι εστί Λιακόπουλος;
Άσχετη ερώτηση: αν κανείς παίρνει μεταχειρισμένο και θέλει μονό ενώ
αυτό είναι ζυγό, τι κάνει; Έχει κανείς σχετική εμπειρία; -
Είδα δυο τζιπ ΚΟΗ **** και ΙΒΖ **** με την πίσω πινακίδα ή κομμένη ή τετράγωνη....... Τι γίνεται τελικά ??????? Βγαίνουν Τετράγωνες ή όχι???
Του ΙΒΖ στο ξεκίνημα την δεύτερης γραμμής είχε σφραγιδα και παύλα οπότε παίζει να την έκοψε ο ίδιος..... στο άλλο δεν πρόλαβα να δω καλά.....
Είναι παράνομο το κόψιμο??? γιατί θέλει να το κάνει και ένας φίλος μου με Pajero V6 γιατί προεξέχει εκτός από αντιαισθητικά και επικίνδυνα!!!!!! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Άσχετη ερώτηση: αν κανείς παίρνει μεταχειρισμένο και θέλει μονό ενώ αυτό είναι ζυγό, τι κάνει; Έχει κανείς σχετική εμπειρία;Αλλαγή πινακίδων!
Car Plate Spotting!!!