-
Αν θες παραπανω πληροφοριές στειλε μου με pm λεπτομέρειες για να μπορέσω να βοηθήσω παραπάνω.
-
Σου έστειλα, θενκς.
-
Καλημέρα.
Λίγο αϊδιαστικη ερώτηση αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Σήμερα το πρωί καθάριζα τον αφαλό μου, με οινόπνευμα όπως κάνω πάντα μια φορά στις 2 βδομάδες, και ένα μπαμπάκι από τη μπατονετα έμεινε μέσα. Προσπάθησα να το βγάλω η έστω να το αισθανθώ και δε μπορούσα να το βρω με τίποτα λες και το ρούφηξε μαύρη τρύπα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Θα αποσυνθεθει η πρέπει να πάω κάπου να μου το βγάλουν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Τι εννοείς το ρούφηξε; Δεν υπάρχει τρύπα εκεί. Απλώς χώθηκε βαθιά και δε μπορείς να το πιάσεις. Κάτσε μπροστά σ'ένα καθρέφτη και χώσε ένα τσιμπιδάκι να το βγάλεις. Πρόσεξε μη λύσεις τον κόμπο.
-
Εμ το ξέρω πως δεν είναι τρύπα αλλά έχω ψιλοχεστει απανω μου! Μήπως για να χαλαρώσω το σημείο, να κάνω ένα καυτό μπάνιο μπας και πέσει?
Επίσης τι κόμπο λες? Δε δενει αυτός στη ουσία μπορεί να λυθεί?
-
ΠΡΕΠΕΙ να βγει. Το βαμβάκι ΔΕΝ απορροφάται από τον οργανισμό. Έως και κίνδυνος σηψαιμιας.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ να βγει. Το βαμβάκι ΔΕΝ απορροφάται από τον οργανισμό. Έως και κίνδυνος σηψαιμιας.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Πανέμορφα γαμω την ατυχία μου πρωί πρωί.
Να κάνω αυτό που είπα πριν?
-
Με ένα τσιμπιδάκι προσεκτικά βγαίνει. Σε άβυσσο δεν χάθηκε.
Αν βραχεί θα μικρύνει ο όγκος του και ίσως δυσκολέψει την κατάσταση.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με ένα τσιμπιδάκι προσεκτικά βγαίνει. Σε άβυσσο δεν χάθηκε.
Αν βραχεί θα μικρύνει ο όγκος του και ίσως δυσκολέψει την κατάσταση.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Άμα ζεστάνω κάπως τη περιοχή ξερά?
-
Δε πρόκειται να πάθεις τπτ ρε συ, δε θα βγει κανάς δεινόσαυρος από κει ούτε θ'ανοίξει ο κόμπος και θα χυθούν τα έντερα έξω Κάτσε μπροστά στον καθρέφτη χώσε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών με προσοχή ή μια μπατονέτα χωρίς μπαμπάκι και βγάλε το ξένο σώμα
-
Τη καραπουταναρα μου μόνο αυτό έχω να πω τίποτα άλλο! Προσπάθησα την ώρα που μπήκε, και δε βρήκα τίποτα, αλλά είχα βάλει οινόπνευμα ποιο πριν οπότε θα ήταν υγρό μάλλον. Θα προσπαθήσω όταν πάω σπίτι σε κάνα 5ωρο θα βγει με τη γκινια που με έχει βαρέσει.
-
εισαι σιγουρος οτι εχει μεινει βαμβακι μεσα και ειναι τοσο μικρο που δεν το βλεπεις? προσπαθησε να ηρεμησεις και θα βγει.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πρόσεξε μη λύσεις τον κόμπο.Τον ποιόν...?
-
Θα πρέπει να κάνεις μαγνητική τομογραφία.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εισαι σιγουρος οτι εχει μεινει βαμβακι μεσα και ειναι τοσο μικρο που δεν το βλεπεις? προσπαθησε να ηρεμησεις και θα βγει.Τι να σου πω το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βάζω βγάζω, βγαίνει χωρίς μπαμπάκι, κάνω κινήσεις να βγει, δε βγαίνει τίποτα βάζω δάχτυλο, ψάχνω, δε νιώθω κάτι, ψάχνω κάτω δε βλέπω τίποτα! Επίσης δε νιώθω σαν κάτι να έχει κολλήσει εκεί μέσα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τη καραπουταναρα μου μόνο αυτό έχω να πω τίποτα άλλο! Προσπάθησα την ώρα που μπήκε, και δε βρήκα τίποτα, αλλά είχα βάλει οινόπνευμα ποιο πριν οπότε θα ήταν υγρό μάλλον. Θα προσπαθήσω όταν πάω σπίτι σε κάνα 5ωρο θα βγει με τη γκινια που με έχει βαρέσει.Eτοιμάσου
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τη καραπουταναρα μου μόνο αυτό έχω να πω τίποτα άλλο! Προσπάθησα την ώρα που μπήκε, και δε βρήκα τίποτα, αλλά είχα βάλει οινόπνευμα ποιο πριν οπότε θα ήταν υγρό μάλλον. Θα προσπαθήσω όταν πάω σπίτι σε κάνα 5ωρο θα βγει με τη γκινια που με έχει βαρέσει.
Eτοιμάσου
-
Μαντ μαξ, μην αγχώνεσαι, το άγχος σκοτώνει, εξάλλου όλοι θα πεθάνετε μια μέρα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Eτοιμάσου
Απο την δημοσιευμένη μελέτη «Πως αφαιρείται, ένα (αλκοολούχο)βαμβάκι το οποίο χάθηκε κάπου στον αφαλό!»
-
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες