-
Μπορεις να συμπληρωσεις τις φορμες σε αραβικοκινεζικη μορφη και να τους τις στειλεις...
-
πολυ 'περιεργα' αυτα που ζητανε.
Θα ελεγα οτι καποιος φτιαχνει μια εργασια και ειχε 'μεσο' στην πρωτοβαθμια εκπεδευση του νομου (ή γινεται καποια στατιστικη ερευνα) ωστε να ζητησουν αυτα τα στοιχεια.
Αλλα κι αυτο 'μπαζει', αφου κανονικα οι δασκαλοι δεν επρεπε νατο κανουν δεκτο, ή στη χειροτερη θα επρεπε να γινει ανωνυμα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορεις να συμπληρωσεις τις φορμες σε αραβικοκινεζικη μορφη και να τους τις στειλεις...δοκιμασα αλλα τα παιδια μου εβαλαν τις φωνες για να μην γραψω βλακειες.
τελος παντων τον πηρα τηλ σημερα και μου ειπε οτι ειναι του υπουργειου , του ειπα οτι δεν τα συμπληρωνω και να μην ξαναπει τιποτα στα παιδια .
παντως του υπουργειου κατι φωτοτυπιες σχισμενες στην μεση με το χερι μου φαινεται λιγο κουφο και να θελει διευθυνση τι υπηκοοοτητα εχουμε και τι γλωσσα μιλαμε.
εγω παντως ενημερωσα την αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων και τον τσιριζα ,σαν κομμα αντιπολιτευσης μηπως κανουν τιποτα , αν και δεν νομιζω.
μανωλη αυτο το θεμα με τα γυαλια το εχω ξαναγραψει , δεκτη η αποψη του διευθυντη οτι στα αγορια δεν επεμβαιμουμε για ψιλου πηδημα , εξ αλλου δεν ειναι και κανας αγιος ο δικος μου αλλα μεχρι του να ψαχνουν να βρουν τους φακους ειναι κατι τελειως διαφορετικο . οταν του την επεσα αγρια ειπε οτι θα μιλησει στο σχολειο για το οτι πρεπει να προσεχουμε τα παιδια που εχουν γυαλια , αλλα απ οτι μου ειπαν τα παιδια δεν το εκανε, γι αυτο του υποσχεθηκα οτι στο παραμικρο θα τον κρεμασω απο τα αυτια. και απο τοτε γεγονος ειναι οτι δεν εχει συμβει κατι.
ως προς τον κυριο vaggman και αυτα που εγραψε πιο πανω εχω να πω πρωτον την καλημερα μου και δευτερον απο την προσωπικη μου πειρα , εχω τρια παιδια και τα αντιμετωπιζα ως τρια παιδια παντου πηγαιναμε ως οικογενεια με τρια παιδια και φευγαμε με πρισμενο συκωτι απο την γκρινια , σε σημειο που να μην πηγαινουμε πια καπου γιατι δεν ειχε νοημα ουτε αυτα το ευχαριστιοντουσαν ουτε εμεις (εννοω ουτε παιδικη χαρα). ωσπου καποια φορα αναγκαστικα να παω σε ενα παζαρι σε μια αλλη πολη μονο με την μικρη μου κορη, και τοτε ηρθε η αποκαλυψη το παιδι που ηταν μαζι μου ηταν ενα αλλο παιδι ,κεφατο χαρουμενο πλακατζου ενα παιδι που δεν γνωριζα και επαθα πλακα , συμπερασμα τα παιδια θελουν πολλες φορες τον πατερα τους η την μητερα τους αποκλειστικα δικο τους και να μην μπλεκονται και οι αλλοι στην σχεση τους , απο τοτε ποτε ολοι μαζι ενας γονεας με ενα παιδι σπανιως 2.
λοιπον στην πολη σου ειδα καρουσελ , για βρε λιγο χρονο και πηγαινε με την μια κορη , ημαμα ας παει καπου αλλου με την αλλη και την αλλη μερα παρε την αλλη .
βεβαια τιποτα δεν ειναι απολυτο σε αλλα παιδια μπορει να δουλευει διαφορετικα .
ενταξει τωρα το ειδα απο τον dmitspan να τα κανω πουτανα αλλα να ειμαστε και λιγο ψυχραιμοι , στην προκειμενη περιπτωση ο δασκαλος δεν φταιει (μονο ως προς την πιεση προς τα παιδια πραγμα που υποσχεθηκε οτι δεν θα ξανακανει τουλαχιστον στα δικα μου παιδια) καποιος απο την πρωτοβαθμια του το εστειλε .
και ενα τελευταιο ρε παιδια σχολειο με 50 παιδια και εχει διευθηντη ο οποιος δεν διδασκει αλλα παει 4 ωρες την μερα και πινει καφεδες και κανει ενα πακετο , δεν ειναι τρελλο; συν γυμναστη συν μουσικο συν αγγλικο συν 6 δασκαλους , και ολοι αυτοι απαιτουν να κανουμε εμεις την δουλεια τους , καποιοι πληρωνουν κιολας για ιδιαιτερα στο σπιτι .
απο ολα αυτα τα καθικια καμμια 100 που εχω γνωρισει μονο ενας ξεχωριζε , που τον θυμουνται και τα παιδια (οχι μονο τα δικα μου) τι διαφορετικο ειχε αυτος; ειχε γεννηθει και ειχε σπουδασει δασκαλος στην γερμανια, ομονος που οταν ενα παιδι ηταν αρωστο του εστελνε τα μαθηματα στο σπιτι και επαιρνε και τηλ. και ο μονος που δεν υπηρχε εργασια για το σπιτι , για το τελευταιο οι χωριατες τα επαιξαν , αλλα και οι συναδελφοι του και ισως και οι χωριατες τον εδιωξαν στον χρονο πανω.
αυτα. ευχαριστω οσους αντεξουν να το διαβασουν. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
εχω τρια παιδια και τα αντιμετωπιζα ως τρια παιδια παντου πηγαιναμε ως οικογενεια με τρια παιδια και φευγαμε με πρισμενο συκωτι απο την γκρινια , σε σημειο που να μην πηγαινουμε πια καπου γιατι δεν ειχε νοημα ουτε αυτα το ευχαριστιοντουσαν ουτε εμεις (εννοω ουτε παιδικη χαρα). ωσπου καποια φορα αναγκαστικα να παω σε ενα παζαρι σε μια αλλη πολη μονο με την μικρη μου κορη, και τοτε ηρθε η αποκαλυψη το παιδι που ηταν μαζι μου ηταν ενα αλλο παιδι ,κεφατο χαρουμενο πλακατζου ενα παιδι που δεν γνωριζα και επαθα πλακα , συμπερασμα τα παιδια θελουν πολλες φορες τον πατερα τους η την μητερα τους αποκλειστικα δικο τους και να μην μπλεκονται και οι αλλοι στην σχεση τους , απο τοτε ποτε ολοι μαζι ενας γονεας με ενα παιδι σπανιως 2.αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω (κυριως με τα μικροτερα)
-
Α ειστε παλιοι εσεις...Εμεις χθες κλεισαμε καροτσι
-
Ισχυει Μπαμπη,οταν ειναι ξεχωριστα ειναι αλλα παιδια...ωστοσο οπου παει η μια θελει να πηγαινει και η αλλη...μαζι δεν κανουν και χωρια δεν μπορουν ενα πραγμα...
Αυτο με τα προσωπικα δεδομενα...μαλλον πανε να κανουν μια τσαμπα απογραφη....εμας μας ζητησαν φωτογραφια του παιδιου για την εγγραφη στο νηπιο,το θεωρησα φυσιολογικο...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εχω τρια παιδια και τα αντιμετωπιζα ως τρια παιδια παντου πηγαιναμε ως οικογενεια με τρια παιδια και φευγαμε με πρισμενο συκωτι απο την γκρινια , σε σημειο που να μην πηγαινουμε πια καπου γιατι δεν ειχε νοημα ουτε αυτα το ευχαριστιοντουσαν ουτε εμεις (εννοω ουτε παιδικη χαρα). ωσπου καποια φορα αναγκαστικα να παω σε ενα παζαρι σε μια αλλη πολη μονο με την μικρη μου κορη, και τοτε ηρθε η αποκαλυψη το παιδι που ηταν μαζι μου ηταν ενα αλλο παιδι ,κεφατο χαρουμενο πλακατζου ενα παιδι που δεν γνωριζα και επαθα πλακα , συμπερασμα τα παιδια θελουν πολλες φορες τον πατερα τους η την μητερα τους αποκλειστικα δικο τους και να μην μπλεκονται και οι αλλοι στην σχεση τους , απο τοτε ποτε ολοι μαζι ενας γονεας με ενα παιδι σπανιως 2.
αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω (κυριως με τα μικροτερα)
Εγω θα το παω ακομα παραπερα:
Παιδι μονο με τους γονεις του=διαμαντι
Παιδι παρεα με αλλα κανιβαλάκια=για υιοθεσία -
όλα καλά με τον φίλο Otso , αλλά το να ενημερώσει τον Τσύριζα επειδή του ζητήσανε κάποια στοιχεία από το σχολείο οι δασκάλοι νομίζω είναι τρισμέγιστη μ@λ@κί@.. ( μου θυμίζει παλιότερες ένδοξες εποχές του στυλ '' Θα καλέσω τον Τριανταφυλλόπουλο ''...
εκτός αν το έγραψε για να δώσει έμφαση στα λεγόμενα του
Πάντως δεν βρίσκω κακό να γνωρίζει ο δάσκαλος το επάγγελμα των γονιών του μαθητή του , ώστε να γνωρίζει το background και το ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού..Δεν είπαμε να στείλεις και το Ε-9 , αλλά έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι ο γονιός πρέπει να έχει επαφή με τον δάσκαλο , να συζητούν για το παιδί (επειδή αναφέρθηκε η φράση '' δεν τους ενοχλώ , να μην με ενοχλούν..''. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
όλα καλά με τον φίλο Otso , αλλά το να ενημερώσει τον Τσύριζα επειδή του ζητήσανε κάποια στοιχεία από το σχολείο οι δασκάλοι νομίζω είναι τρισμέγιστη μ@λ@κί@.. ( μου θυμίζει παλιότερες ένδοξες εποχές του στυλ '' Θα καλέσω τον Τριανταφυλλόπουλο ''...
εκτός αν το έγραψε για να δώσει έμφαση στα λεγόμενα του
Πάντως δεν βρίσκω κακό να γνωρίζει ο δάσκαλος το επάγγελμα των γονιών του μαθητή του , ώστε να γνωρίζει το background και το ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού..Δεν είπαμε να στείλεις και το Ε-9 , αλλά έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι ο γονιός πρέπει να έχει επαφή με τον δάσκαλο , να συζητούν για το παιδί (επειδή αναφέρθηκε η φράση '' δεν τους ενοχλώ , να μην με ενοχλούν..''.Αν θελεις εξηγεις λιγο το bold ?
Πως το επαγγελμα του γονιου καθοριζει το ευρυτερο περιβαλον του παιδιου ? -
Το Ε9 τι να το κανουν?Το εχουν ηδη...αλλες λεπτομερειες ειναι αυτες θελουν μαθουν/διασταυρωσουν...
-
Ο γιος μου μας ζηταει αδερφακι που και που οταν βλεπει μοναξιες. Οταν του λεμε ομως οτι θα του κανουμε μας λεει...'ουτε να το σκεφτειτε'.
ΓιαννηΚ ο δικος μου διευθυντης του σχολειου που ξερει το επαγγελμα μου οταν με βλεπει καθεται πρρρρρσχη!
-
κοίτα , ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό έιναι ένας γονέας που είναι π.χ εκπαιδευτικός ή απόφοιτος Πανεπιστημίου , έχει περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξει τον τρόπο διαβάσματος ενός παιδιού , να τον βοηθήσει να μάθει να διαβάζει ή αν ξέρει ξένες γλώσσες να τον βοηθήσει μέσα στο σπίτι μιλώντας κ την ξένη γλώσσα , από ότι ένας άνθρωπος που καλά καλά δεν γνωρίζει ο ίδιος αριθμητική ή γραμματική.Προσοχή , δεν λέω ότι θα είναι καλύτερος πατέρας ή μάνα , προς θεού..Μιλάω πάντα σε σχέση με την σχολική παιδεία του μαθητή..
@coopeas
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
ΓιαννηΚ ο δικος μου διευθυντης του σχολειου που ξερει το επαγγελμα μου οταν με βλεπει καθεται πρρρρρσχη!Τι δουλεια κανεις ρε κουπ,και καθετε προσοχη ο διευθυντης?
-
είναι νεκροθάφτης κ εμφανίζεται κάπως έτσι στο σχολείο :
-
Θες να πεις οτι εχω διασυνδεσεις στα γραμματα και την πολιτικη και ο γιος μου ειναι αριστος? Κοιτα να δεις ρε παιδι μου.ΜΕΓΑΛΗ αντιληψη Ας ειναι.
Βρε Vaggman στρατιωτικος ειμαι.
-
Βρε Vaggman στρατιωτικος ειμαι.
Πεστο ρε Χριστιανε και ιδρωσαμε τοση ωρα...
-
Οκ.Αστειο εκανα αλλα ο αλλος ο Γιαννικος παρεξηγηθηκε . Ειναι ισως και
-
:lol: Οκ.Αστειο εκανα αλλα ο αλλος ο Γιαννικος παρεξηγηθηκε . Ειναι ισως καιρε μπόζο ποιος παρεξηγήθηκε?
πλάκα έκανα , ύμαρτον ρεεεεεε -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
ΓιαννηΚ ο δικος μου διευθυντης του σχολειου που ξερει το επαγγελμα μου οταν με βλεπει καθεται πρρρρρσχη!
Τι δουλεια κανεις ρε κουπ,και καθετε προσοχη ο διευθυντης?
ελπιζω οι δασκαλες να μην καθονται στα τεσσερα , δεν θα ειναι ωραια εικονα για τα παιδια.
vaggman εχεις δικιο , τα δικα σου ειναι και τα δυο κοριτσια, ενω εμενα τα δυο κοντινα σε ηλικια ειναι αγορι ,κοριτσι, ετσι αν πω θα παω μια βολτα στον χοντο με την αννελι ο μικρος ειναι βεβαιο οτι δεν θα ακολουθησει , την μεγαλη αν την αφησω να κατεβασει η να ακουει τραγουδια των one direction αυτο ηταν. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
κοίτα , ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό έιναι ένας γονέας που είναι π.χ εκπαιδευτικός ή απόφοιτος Πανεπιστημίου , έχει περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξει τον τρόπο διαβάσματος ενός παιδιού , να τον βοηθήσει να μάθει να διαβάζει ή αν ξέρει ξένες γλώσσες να τον βοηθήσει μέσα στο σπίτι μιλώντας κ την ξένη γλώσσα , από ότι ένας άνθρωπος που καλά καλά δεν γνωρίζει ο ίδιος αριθμητική ή γραμματική.Προσοχή , δεν λέω ότι θα είναι καλύτερος πατέρας ή μάνα , προς θεού..Μιλάω πάντα σε σχέση με την σχολική παιδεία του μαθητή..Εξαρταται απο τον χρονο που διαθετεις για το παιδι σου και μονο κατα την γνωμη μου,οχι απο το γνωστικο επιπεδο του γονιου.
Μεχρι και το γυμνασιο η υλη ειναι ευκολη για καποιον που εχει τελειωσει λυκειο για να βοηθησει το παιδι του.
Στο λυκειο δυσκολευουν τα πραγματα.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...