Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορεις να συμπληρωσεις τις φορμες σε αραβικοκινεζικη μορφη και να τους τις στειλεις...
δοκιμασα αλλα τα παιδια μου εβαλαν τις φωνες για να μην γραψω βλακειες.
τελος παντων τον πηρα τηλ σημερα και μου ειπε οτι ειναι του υπουργειου , του ειπα οτι δεν τα συμπληρωνω και να μην ξαναπει τιποτα στα παιδια .
παντως του υπουργειου κατι φωτοτυπιες σχισμενες στην μεση με το χερι μου φαινεται λιγο κουφο και να θελει διευθυνση τι υπηκοοοτητα εχουμε και τι γλωσσα μιλαμε.
εγω παντως ενημερωσα την αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων και τον τσιριζα ,σαν κομμα αντιπολιτευσης μηπως κανουν τιποτα , αν και δεν νομιζω.
μανωλη αυτο το θεμα με τα γυαλια το εχω ξαναγραψει , δεκτη η αποψη του διευθυντη οτι στα αγορια δεν επεμβαιμουμε για ψιλου πηδημα , εξ αλλου δεν ειναι και κανας αγιος ο δικος μου αλλα μεχρι του να ψαχνουν να βρουν τους φακους ειναι κατι τελειως διαφορετικο . οταν του την επεσα αγρια ειπε οτι θα μιλησει στο σχολειο για το οτι πρεπει να προσεχουμε τα παιδια που εχουν γυαλια , αλλα απ οτι μου ειπαν τα παιδια δεν το εκανε, γι αυτο του υποσχεθηκα οτι στο παραμικρο θα τον κρεμασω απο τα αυτια. και απο τοτε γεγονος ειναι οτι δεν εχει συμβει κατι.
ως προς τον κυριο vaggman και αυτα που εγραψε πιο πανω εχω να πω πρωτον την καλημερα μου και δευτερον απο την προσωπικη μου πειρα , εχω τρια παιδια και τα αντιμετωπιζα ως τρια παιδια παντου πηγαιναμε ως οικογενεια με τρια παιδια και φευγαμε με πρισμενο συκωτι απο την γκρινια , σε σημειο που να μην πηγαινουμε πια καπου γιατι δεν ειχε νοημα ουτε αυτα το ευχαριστιοντουσαν ουτε εμεις (εννοω ουτε παιδικη χαρα). ωσπου καποια φορα αναγκαστικα να παω σε ενα παζαρι σε μια αλλη πολη μονο με την μικρη μου κορη, και τοτε ηρθε η αποκαλυψη το παιδι που ηταν μαζι μου ηταν ενα αλλο παιδι ,κεφατο χαρουμενο πλακατζου ενα παιδι που δεν γνωριζα και επαθα πλακα , συμπερασμα τα παιδια θελουν πολλες φορες τον πατερα τους η την μητερα τους αποκλειστικα δικο τους και να μην μπλεκονται και οι αλλοι στην σχεση τους , απο τοτε ποτε ολοι μαζι ενας γονεας με ενα παιδι σπανιως 2.
λοιπον στην πολη σου ειδα καρουσελ , για βρε λιγο χρονο και πηγαινε με την μια κορη , ημαμα ας παει καπου αλλου με την αλλη και την αλλη μερα παρε την αλλη .
βεβαια τιποτα δεν ειναι απολυτο σε αλλα παιδια μπορει να δουλευει διαφορετικα .
ενταξει τωρα το ειδα απο τον dmitspan να τα κανω πουτανα αλλα να ειμαστε και λιγο ψυχραιμοι , στην προκειμενη περιπτωση ο δασκαλος δεν φταιει (μονο ως προς την πιεση προς τα παιδια πραγμα που υποσχεθηκε οτι δεν θα ξανακανει τουλαχιστον στα δικα μου παιδια) καποιος απο την πρωτοβαθμια του το εστειλε .
και ενα τελευταιο ρε παιδια σχολειο με 50 παιδια και εχει διευθηντη ο οποιος δεν διδασκει αλλα παει 4 ωρες την μερα και πινει καφεδες και κανει ενα πακετο , δεν ειναι τρελλο; συν γυμναστη συν μουσικο συν αγγλικο συν 6 δασκαλους , και ολοι αυτοι απαιτουν να κανουμε εμεις την δουλεια τους , καποιοι πληρωνουν κιολας για ιδιαιτερα στο σπιτι .
απο ολα αυτα τα καθικια καμμια 100 που εχω γνωρισει μονο ενας ξεχωριζε , που τον θυμουνται και τα παιδια (οχι μονο τα δικα μου) τι διαφορετικο ειχε αυτος; ειχε γεννηθει και ειχε σπουδασει δασκαλος στην γερμανια, ομονος που οταν ενα παιδι ηταν αρωστο του εστελνε τα μαθηματα στο σπιτι και επαιρνε και τηλ. και ο μονος που δεν υπηρχε εργασια για το σπιτι , για το τελευταιο οι χωριατες τα επαιξαν , αλλα και οι συναδελφοι του και ισως και οι χωριατες τον εδιωξαν στον χρονο πανω.
αυτα. ευχαριστω οσους αντεξουν να το διαβασουν.