-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@Liostemi: Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε μπερδεύει. Η εξέλιξη στην βιολογία ταυτίζεται με την αλλαγή για την καλύτερη προσαρμογή στο περιβάλλον. Είναι έννοιες ταυτόσημες στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο....ότι υπάρχει 'συνεργασία' προσαρμογής και εξέλιξης για καλύτερα και ίσως ταχύτερα αποτελέσματα το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι. Ότι είναι έννοιες ταυτόσημες το αρνούμαι, για τον λόγο ότι ΔΕΝ είναι (αιτιολόγησα παραπάνω το γιατί... και με αφήνει αδιάφορο η ταύτιση των δυο εννοιών από τους βιολόγους).
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
Θεός... δεν υπάρχει!
Μπορείς να το αποδείξεις;
Φυσικά μπορεί.
Δεν τον βλέπουμε. -
Πες μου σε παρακαλώ, βλέπεις την ελκτική δύναμη που μεσολαβεί μεταξύ του μαγνήτη και του αντικειμένου;
Κατάλαβες τώρα; Όπως, από το αποτέλεσμα, της προσκόλλησης του αντικειμένου στο μαγνήτη,
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΦΑΝΗΣ ΕΛΚΤΙΚΗ δύναμη,
έτσι, από το αποτέλεσμα, της Δημιουργίας που βλέπουμε,
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ. -
Αυτό αν το γράψεις σαν επιχείρημα μεθοδολογίας σε πανεπιστήμιο θα σε πάρουν με τις πέτρες!!!
-
από το αποτέλεσμα, της Δημιουργίας που βλέπουμε,
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΜΑΚΑΡΟΝΟΤΕΡΑΣ.tifify
-
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
-
Πες μου σε παρακαλώ, βλέπεις την ελκτική δύναμη που μεσολαβεί μεταξύ του μαγνήτη και του αντικειμένου;
Κατάλαβες τώρα; Όπως, από το αποτέλεσμα, της προσκόλλησης του αντικειμένου στο μαγνήτη,
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ.Βλέπω όμως το μαγνήτη.
Μέχρι λοιπόν δω και το θεό σου και όχι αυτό που νομίζεις πως έφτιαξε προφανώς και δεν υπάρχει. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
......14 ΕΥΡΩ για 2 καφεδες!
Δεν υπαρχει θεος!!!
-
non stop ρε σεις................ χχεχεεχεε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ.Βλέπω όμως το μαγνήτη...
Τον μαγνήτη τον βλέπεις, δεν βλέπεις όμως την ελκτική δύναμη που ασκεί ο μαγνήτης.
Την οποία είσαι υποχρεωμένος, εκ του αποτελέσματος, να δεχθείς ότι αποδεδειγμένα υπάρχει, παρόλο που δεν την βλέπεις. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό αν το γράψεις σαν επιχείρημα μεθοδολογίας σε πανεπιστήμιο...Φίλε REALZEUS, το θέμα είναι το εξής:
Μπορεί κάποιο πανεπιστήμιο δια της μεθοδολογίας του να ψελλίσει ή να αρθρώσει (καλά, πολλά ζητάω τώρα) απόδειξη ότι δεν υπάρχει ο Θεός;
Και βέβαια δεν μπορεί. Με συνέπεια στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο, η καλύτερη θέση που μπορεί να πάρει η σε μονίμως επιπέδου νεογνού επιστήμη, να είναι αυτή της κούνιας της. -
Την ευθύνη της απόδειξης την φέρει αυτός που ισχυρίζεται κάτι.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Τον μαγνήτη τον βλέπεις, δεν βλέπεις όμως την ελκτική δύναμη που ασκεί ο μαγνήτης.
Την οποία είσαι υποχρεωμένος, εκ του αποτελέσματος, να δεχθείς ότι αποδεδειγμένα υπάρχει, παρόλο που δεν την βλέπεις.Άρα αφού βλέπω το μαγνήτη αν θες να έχει μια λογική βάση το παράδειγμα σου θα πρέπει να βλέπω και το θεό.
Ακόμα και εσύ πρέπει να μπορείς να το καταλάβεις αυτό παρά την αποδεδειγμένα μειωμένη αντίληψή σου. -
http://www.livescience.com/41486-smalle ... found.html
Βρέθηκε σκελετός δεινόσαυρου-μωρού. Η ηλικία του με το μάτι του Βασίλη παίζει να είναι 4500 ετών. χεχεχε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Την οποία είσαι υποχρεωμένος, εκ του αποτελέσματος, να δεχθείς ότι αποδεδειγμένα υπάρχει, παρόλο που δεν την βλέπεις.Άρα αφού βλέπω το μαγνήτη αν θες να έχει μια λογική βάση το παράδειγμα σου θα πρέπει να βλέπω και το θεό...
Το παράδειγμά μου σίγουρα έχει όχι μόνο λογική, αλλά και ουσιαστική βάση.
Απόδειξη τούτου είναι το ότι βοήθησε να παραδεχθεί ο κάθε λογικός άνθρωπος ότι η ελκτική δύναμη την οποία παρόλο που δεν τη βλέπουμε, αποδεδειγμένα, υπάρχει. Με συνέπεια να πεθάνει ο μύθος που λέει “υπάρχει μόνο αυτό που βλέπουμε”.Υπάρχει μια αλληλουχία φίλε Angel!!!!. Η ελκτική δύναμη που δεν βλέπουμε και αποδεδειγμένα όμως υπάρχει, παράγεται από τον μαγνήτη που βλέπουμε. Και αυτός με τη σειρά του παράγεται (επειδή μόνο του στον υλικό κόσμο δεν γίνεται τίποτα), και όχι μόνο αυτός, αλλά και τα πάντα από το Θεό που δεν βλέπουμε,
αλλά η ύπαρξη των δημιουργημάτων του τον αποδεικνύουν. -
Οχι, γιατι εγω τα εφτιαξα
-
Μέχρι να τον δούμε, όπως βλέπουμε και το μαγνήτη, προφανώς και δεν αποδεικνύεται τίποτα.
Θα μπορούσε να τα έχει φτιάξει όλα το μακαρονοτέρας.
Μπορεί να τα έχω φτιάξει όλα εγώ και τώρα να το παίζω ανήξερος.Το παράδειγμα σου δεν έχει λογική ούτε και βάση.
Αφού λοιπόν το μαγνήτη το βλέπουμε όταν θα βλέπουμε και το θεό που νομίζεις πως υπάρχει τότε θα μπορείς να το αποδείξεις.Και 2-3 απορίες ακόμα.
Μετά τον κατακλυσμό αφού όλα τα ζώα ήταν μαζεμένα κάπου πως απλώθηκαν στη γη? Τα πήγε ο Νώε με την κιβωτό?
Και τελικά πως χώρεσαν εκεί μέσα? Μήπως τελικά τα αγαπημένα δημιουργήματα είναι τα ψάρια που δεν τα πείραξε ο κατακλυσμός? -
Εγω λεω πως ολα ξεκινησαν απο το Big Bang και οχι απο το θεο σου.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Παιδια εχει απαντησει σε ολα αυτα ο Βασιλης.
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]