-
http://www.youtube.com/watch?v=ArJS-PaoAMY
δυσκολες οι δουλειες τους και εχουν δικιο αλλα το χανουν οταν τους βλεπεις χωρις ζωνη, το χερι στο παραθυρο,
τσιγαρο αναμμενο κτλ. -
Πολυ ωραιο ρεπορταζ αλλα πραγματικα οι οδηγοι (πληρωμα) του ΕΚΑΒ δεν εχει τιποτα κοινο εκτος απο το οτι οδηγανε οχημα...
Αν και δεν εχω σχεση με την υπηρεσια, παρακολουθω ενα καναλι στο youtube απο εναν παλικαρι απο την Θεσσαλονικη... οδηγο του ΕΚΑΒ!
https://www.youtube.com/user/chrisoklahoma166
Πραγματικα μεσα απο τα βιντεακια του βλεπεις τι... ζωα υπαρχουν στους δρομους!!! -
Eίδα μια διαδρομή και αγχώθηκα, μακρυά από εμάς, και μπράβο στα παλικάρια του ΕΚΑΒ.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δε φτάνει που δεν υπάρχει θέση ούτε για δείγμα στον ΠειραιάΔεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε κύριε... Στην Καστέλλα μαθαίνεις να παρκάρεις στην εντέλεια .
-
Ζωο ο κωλογερος με το Samara που εσφαξε το κοκκινο χθες στις 4 το απογευμα μπροστα στον Ηλεκτρικο στον Πειραια και ενω διεσχιζα την διαβαση κρατοντας απο το χερι τον 6χρονο γιο μου. Βεβαια δεν σταματησε ουτε μετα τα μπινελικια που εισεπραξε και ευτυχως γιατι δεν θα σεβομουνα τους αιωνες του ουτε και το οτι ηταν το παιδι μπροστα!!!!!!!
-
Στοίχημα δεν κατάλαβε τίποτα
-
Ο χρήστης steeven461 έγραψε:
Ζωο ο κωλογερος με το Samara που...Ζώο ο μ@λακισμένος νέος που μου κόρναρε ανυπόμονα σήμερα να βιαστώ να ανοίξω τον δρόμο για να περάσει. Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να προχωρήσω πριν ανοίξει ο μηχανισμός την γκαραζόπορτα δεν τον πτόησε, ούτε το ότι ερχόταν ανάποδα στον μονόδρομο. Για να δέσει το γλυκό μιλούσε στο κινητό του την στιγμή που με το άλλο χέρι πάτησε ανυπόμονα την κόρνα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζωο ο κωλογερος με το Samara που...
Ζώο ο μ@λακισμένος νέος που μου κόρναρε ανυπόμονα σήμερα να βιαστώ να ανοίξω τον δρόμο για να περάσει. Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να προχωρήσω πριν ανοίξει ο μηχανισμός την γκαραζόπορτα δεν τον πτόησε, ούτε το ότι ερχόταν ανάποδα στον μονόδρομο. Για να δέσει το γλυκό μιλούσε στο κινητό του την στιγμή που με το άλλο χέρι πάτησε ανυπόμονα την κόρνα.
.....Αγνοησε ολα του τα καμωματα,σβυνεις,αφηνεις την γκαραζοπορτα μισοανοιγμενη ,βγαινεις και κανεις πως πασπατευεις (τον μηχανισμο της γκαραζοπορτας εννοω ) ......
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζώο ο μ@λακισμένος νέος που μου κόρναρε ανυπόμονα σήμερα να βιαστώ να ανοίξω τον δρόμο για να περάσει. Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να προχωρήσω πριν ανοίξει ο μηχανισμός την γκαραζόπορτα δεν τον πτόησε, ούτε το ότι ερχόταν ανάποδα στον μονόδρομο. Για να δέσει το γλυκό μιλούσε στο κινητό του την στιγμή που με το άλλο χέρι πάτησε ανυπόμονα την κόρνα.
Αν η παραθεση αφορα το κωλογερος ζητω συγνωμη θα επρεπε να το θεσω ως εξης: Βλακας ηλικιωμενος ρωσοποντιος εσκισε το κοκκινο.......
-
Όντως. Θα έγραφα το συμβάν ούτως ή άλλως, αλλά με την ευκαιρία επεσήμανα ότι η ανοησία είναι απόλυτα δημοκρατική και όχι θέμα φύλλου ή ηλικίας.
-
Ο χρήστης steeven461 έγραψε:
Αν η παραθεση αφορα το κωλογερος ζητω συγνωμη θα επρεπε να το θεσω ως εξης: Βλακας ηλικιωμενος ρωσοποντιος εσκισε το κοκκινο.......
Ρώσος ή Πόντιος; Και τα 2 μαζί δεν...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ρώσος ή Πόντιος; Και τα 2 μαζί δεν...
Γινεται μια χαρα.
-
-
βλπεω συχνα πυκνα εναν τυπο ακρανοβιτς κ χωρις πινακιδα να κυκλοφορει.ειναι στρουμφακι ο τυπος,το ξερω επειδη πολλες φορες φευγει με το απινακιδωτο καφασακι του με τα ρουχα εργασιας(με κρανος ομως εκει)..τις προαλλες ειχε στην πισω θεση της μοτο του την 5ετων κορη του,επισης ακρανοβιτς.
τι μπορω να κανω?kacey καμια ιδεα?
-
Να κατσεις στ'αυγα σου. Δικο του ειναι το κεφαλι οπως και αυτο της κορης για το οποιο (χτυπα ξυλο) θα θρηνησει αν γινει το μοιραιο.
-
καταρχας για το θεμα του ακρανοβιτς,δεν ειναι σιγουρο οτι προκειται να φαει μονο το δικο του κεφαλι η κ της κορης του.μπορει να του ερθει κατι στην σκατοφατσα του κ να χασει τον ελεγχο κ να πεσει με το καφασακι του πανω σε αλλον.ο αλλος λοιπον τι του φταιει?
ομως υπαρχει κ το θεμα με τις πινακιδες.τι παραπανω απο τους υπολοιπους εχει ο στρουμφακης κ δεν χρησιμοποιει πινακιδες?να μπορει να κανει ταρζανιες κ παρανομιες κ να μη μπορεις να τον βρεις?
-
Για τη σκατοφατσα εχεις δικιο... δεν το σκεφτηκα ετσι να σου πω την αληθεια.
Οτι και να του πεις μυαλο παντως δε θα βαλει, το πολυ πολυ αν φωναξεις καμια αστυνομια να ερθουν τα φιλαρακια του και να σου γραψουν καμια 10αρια σελιδες κλησεις...
Οποτε, αστον να παει στην ευχη... αν ειναι ινδιανος το πολυ πολυ να βρεθει νωριτερα απο το αναμενομενο αφισα σε καμια κολωνα.
-
Παω Σ/Μαρκετ σημερα πρωι-πρωι.Το υπογειο παρκινγκ αδειο ,τρια τεσσερα αυτοκινητα ολα ολα,παρκαρω και πισω μου αλλος παει και παρκαρει πεντε μετρα πιο κει αλλα στις θεσεις για ΑΜΕΑ....Αρτιμελης,λεβεντης και ωραιος....Και προισταμενος του Σ/Μ οπως διαπιστωσα αργοτερα οταν τον ξανα'δα μεσα στο μαγαζι.....
Οχι δεν μιλησα μιας και ειμαι οπαδος του ' ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ'..... -
Πάντως τα στρουμφάκια πριν 2 Σάββατα έγραφαν αβέρτα στο parking του μετρο στη Δουκ. Πλακεντίας όσους είχαν παρκάρει σε θέσεις ΑΜΕΑ.
Δεν ξέρω αν σφύριξαν τίποτα και σε όσους σκαρφαλώνουν στα κράσπεδα. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
βλπεω συχνα πυκνα εναν τυπο ακρανοβιτς κ χωρις πινακιδα να κυκλοφορει.ειναι στρουμφακι ο τυπος,το ξερω επειδη πολλες φορες φευγει με το απινακιδωτο καφασακι του με τα ρουχα εργασιας(με κρανος ομως εκει)..τις προαλλες ειχε στην πισω θεση της μοτο του την 5ετων κορη του,επισης ακρανοβιτς.
τι μπορω να κανω?kacey καμια ιδεα?
πεσε πανω του
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]