-
Εγώ έχω μια αντίστοιχη της Jansport πάρα πολύ γερή και εξαιρετικά βολική με απίστευτα άνετα λουριά πλάτης. Την Belkin που έβαλες θα την απέφευγα πάντως.
-
Δεκτά τα παραδείγματα(όντως η eastpak του nass είναι ωραία) αλλα σε χώρο πέρα απο το λαπτοπ τι λένε? Χωράνε δυο—τρια α4 βιβλία/τετράδια?
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
-
ενας **απλος **τροπος να μεταφερω μεγαλα αρχεια (πχ 10 GB) απο PC Windows 8.1 σε laptop Windows 7 χωρις να πρεπει να κανω πληρες δικτυο κτλ?
ασυρματα καπως μεσω router πχ? -
Γίνεται ασύρματα αλλά ίσως σου βγάλει τη πίστη αν δεν είναι καλό το link. Με φλασάκι ίσως είναι καλύτερα, κι αν δεν έχεις τόσo μεγάλο (16ρι) το σπας σε αρχεία με το winrar.
-
http://www.skroutz.gr/s/279419/Kingston ... -16GB.html Πιο απλα δεν γινεται
-
οχι με φλασακι ρε παιδια, αυτο το ξερω , λεμε για κατι direct
-
Προσωπικα δεν εχω κανει ποτε τοσο μεγαλες μεταφορες με αλλο τροπο
Και οπως ειπε ο dmitspan,σπασε το σε μικροτερα αρχεια αν πχ εχεις ενα φλασακι των 2 gb σπασε τα σε αυτο το μεγεθος -
αχαχα ειστε (και ειμαι) τραγικοι ρε!!!
ανοιξα και τα δυο , πατησα εκει που λεει network discovery (δεν ειχα φτιαξει ποτε δικτυο σπιτιου) βρηκε με τη μια το ενα το αλλο, εδωσα password Μπηκα στο /users/ και πεταξα χυμα το αρχειο στο MyDocuments
το τσιμπησα απο το αλλο, τελος
απλα θελει λιγη ωρα (αλλα δε με νοιαζει)Β+Α=ΒΑ...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δεκτά τα παραδείγματα(όντως η eastpak του nass είναι ωραία) αλλα σε χώρο πέρα απο το λαπτοπ τι λένε? Χωράνε δυο—τρια α4 βιβλία/τετράδια?Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Προφανώς και χωράνε πράγμα μέσα. Εγώ την δικιά μου την χρησιμοποιω σαν μοναδική αποσκευή για ΠΣΚ πάρα πολύ συχνά.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δεκτά τα παραδείγματα(όντως η eastpak του nass είναι ωραία) αλλα σε χώρο πέρα απο το λαπτοπ τι λένε? Χωράνε δυο—τρια α4 βιβλία/τετράδια?Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Χωράνε πολύ περισσότερα από τόσα, μιλάμε για βάρη πάνω από 10 κιλά σε μερικές περιπτώσεις. Εχει μια εσωτερική θήκη για το laptop και εκτός αυτής μπορείς να βάλεις τετράδια, βιβλία κτλ.
-
συμφωνώ και εγώ για eastpack κτλ είναι και ανθεκτικές και έχουν χώρο.
Μια άλλη λύση αν έχεις ήδη γερό σακίδιο ή χρησιμοποιείς διαφορετικές τσάντες, είναι μια θήκη λάπτοπ που το αγκαλιάζει σαν αυτές και έτσι μπορείς να το βάζεις μέσα σε μια τσάντα ώμου που ήδη έχεις(αρκεί να έχεις κάποια βιβλία ώστε να το κρατάνε κάπως σταθερό) ή να το βάζεις σε βαλίτσα όταν ταξιδεύεις(δεμένο μέσα της εννοείται). -
hipster ftw
-
^ μπορείς και καλύτερα εκεί που είσαι
-
μέχρι εκεί κατάφερα εγώ
-
Μια ζωή βλάχος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεκτά τα παραδείγματα(όντως η eastpak του nass είναι ωραία) αλλα σε χώρο πέρα απο το λαπτοπ τι λένε? Χωράνε δυο—τρια α4 βιβλία/τετράδια?
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Προφανώς και χωράνε πράγμα μέσα. Εγώ την δικιά μου την χρησιμοποιω σαν μοναδική αποσκευή για ΠΣΚ πάρα πολύ συχνά.
Μπακμπαγκς με 2 χωρίσματα και θήκη λαπτοπ έχουν και κάτι guy laroche που είδα προχθές στη Θεσ/νίκη, γύρω στα 30 γιούρια.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ανοιξα και τα δυο , πατησα εκει που λεει network discovery (δεν ειχα φτιαξει ποτε δικτυο σπιτιου) βρηκε με τη μια το ενα το αλλο, εδωσα password Μπηκα στο /users/ και πεταξα χυμα το αρχειο στο MyDocuments
Στο έγραψα πιο πάνω ότι με wireless πιθανόν να είναι πιο αργά και εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις με flash Διάβαζε καλά προτού ειρωνευτείς Άντε γιατί την επόμενη φορά θα σου πω να το στείλεις μέσω dropbox Τέλος καλό όλα καλά anyway
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στο έγραψα πιο πάνω ότι με wireless πιθανόν να είναι πιο αργά και εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις με flash Διάβαζε καλά προτού ειρωνευτείς Άντε γιατί την επόμενη φορά θα σου πω να το στείλεις μέσω dropbox Τέλος καλό όλα καλά anyway
μη χαλιεσαι
μια χαρα με βολεψε, εντυπωσιαστηκα ποσο ευκολο ηταν ειδικα και με το εταιρικο λαπτοπ που δεν το ελεγχω απολυτα -
Στη γερμανια που ημουνα και κωλοβαραγα ολη μερα στα μαγαζια, ειχα την ευκαιρια σε ενα τεραστιο μαγαζι saturn να ακουσω πανω απο 25 φορητα bluetooth ηχεια
Οποιος βρισκεται σε αναζητηση αγορας κατι τετοιου, τα καλυτερα με διαφορα ειναι τα bose soundlink miniΒεβαια στη γερμανια τα ειχε 180 ευρω και στο σκρουτζ τα βρηκα μονο στο media markt με ενα καπελο μονο 60 ευρω (240)
Τα δευτερα καλυτερα που ακουσα ηταν της ue/logitech τα boom και μαλιστα 10 ευρω ακριβοτερα απο τα Bose
Τα μεν bose κατασκευη απο αλουμινιο ενω τα ue κατι σε πλαστικο/λαστιχο με προδιαγραφες splash proof
http://www.bose.com/controller?url=/sho ... /index.jsp
-
Μετά από 4 περίπου χρόνια παρέδωσε πνεύμα η aftermarket μπαταρία του laptop (toshiba u400 18s) παρόλο που την πρόσεχα με τις φορτίσεις/εκφορτίσεις. Απ'όσο βλέπω τώρα στο ebay έχουν ανέβει οι τιμές των μπαταριών
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]