Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
Είναι 225/45/17 με δείκτη 91Υ αν δεν απατώμαι... Όσο για ζεστό δρόμο μέχρι πριν καμμιά βδομάδα είχαμε και 25αρια στην περιοχή μου.
Ζήτησα στον λαστιχά τα RE002 αλλά μου είπε έιχε έλλειψη/δεν είχαν έρθει ακόμα/δεν τα έβλεπε στο σύστημα, κάτι τέτοιο τεσπά, οπότε είπα να δοκιμάσω τα PS3. Τζάαααμπα έουρος, καλύτερα να έβαζα turanza!
Πάντως δεν αξίζει τον κόπο για rain-biased λάστιχα εδώ, σε άλλο μέρος ίσως.
Παρεμπιπτόντως, μια εντελώς αντιεπιστημονική και προβοκατόρικη παρατήρηση: Στροφή (συγκεκριμένη), ταχύτητα που αισθάνομαι άνετα:
S001 : 130
PS3 : 110
Turanza T001 105 (Σε astra του '02)
Λέω να τα 'δωρίσω' τώρα που είναι ακόμα καινούρια στη Giulietta που έχει την ίδια διάσταση και να βάλω τίποτα της προκοπής... ρε πως την πατήσαμε έτσι...
Zεστο εννοω 40αρια το καλοκαιρι με δρομο να τον καιει το λιοπυρι ολη μερα... Εκει απ' ο,τι εχω δει αποτυγχανουν παταγωδως τα Bridgestone...
Τελος παντων, αυτα που λες για τη στροφη, μια χαρα δειγμα μετρησης ειναι, το δικο σου 'ανετα' ειναι λιγο αμφιλεγομενο γιατι εξαρταται απο υποκειμενικους παραγοντες. Μπορει πχ τα PS3 επειδη εχουν πιο μαλακο πλαινο να σου δινουν την εντυπωση οτι πανε να γλιστρησουν και να σε φοβιζουν, ενω στην ουσια μπορει να κρατανε καλυτερα απο καποια αλλα, ή επειδη τα Bridgestone ειχαν πιο κοφτερο τιμονι και τσιμπαγε το αμαξι πιο αποτομα, να σου εδινε περισσοτερη σιγουρια... Αυτο που αναφερω γενικα ισχυει απο λαστιχο σε λαστιχο. Ειναι και που εχεις συνηθισει. Και προφανως ειναι και τι ταιριαζει σε ενα αυτοκινητο, εχω ακουσει ακραιες κριτικες για το ιδιο λαστιχο στην ιδια διασταση, και φταιει το πως δουλευει ενα αυτοκινητο τα λαστιχα του. Αλλα 20 χλμ διαφορα σε μια στροφη ειναι παρα μα παρα πολλα, σιγουρα ειναι θεμα αισθησης παρα απολυτου grip.
Παντως για μενα ολα τα Michelin εχουν μια τεχνοτροπια που ταιριαζει με την ελληνικη ασφαλτο. Αντιθετα απ' οτι εχω δει απο τα Bridgestone, μαλλον δε κανουν για Ελλαδα, ειδικα τους θερινους μηνες...