-
Λοιπόν, αυτοί θα με τρελλάνουν...
Πήγα στη Llumar της γειτονιάς μου. Εκεί μου είπαν, πως η τοποθέτηση οποιασδήποτε μεμβράνης στο παρμπρίζ είναι παράνομη και επιπλέον, πιθανόν να δημιουργήσει παραμορφώσεις στις περιοχές που το τζάμι καμπυλώνει, καθώς κι επικίνδυνες διαχύσεις των φώτων των απέναντι τη νύχτα ... Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω, λεφτά θέλω να τους δώσω, ΑΛΛΑ, τελικά τι ισχύει ...;;!! -
Στο παρπριζ μπροστα είναι παράνομο, όπως επίσης κι απο μια σκουροτητα και πανω στα μπροστα πλαϊνα τζαμια
edit γιατι Σινανάης μου σκοτίζει τα @@ στο Skype
-
Ό,τι σου είπαν για το εμπρός παρμπρίζ ισχύει. Από εκεί και πέρα, ένα 200άρι κοστίζουν οι μεμβράνες για 5πορτο. Αν έχεις ανοιχτόχρωμο εσωτερικό θα έλεγα να βάλεις Llumar Titanium παντού, είναι μεν παράνομες για τα εμπρός πλαϊνά αλλά δεν ασχολείται κανείς επειδή ακριβώς δεν προκαλούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βάλεις τις 99% (ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι) στα δύο εμπρός πλαϊνά και ό,τι θέλεις στα πίσω.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στο παρπριζ μπροστα είναι παράνομο, όπως επίσης κι απο μια σκουροτητα και πανω στα μπροστα πλαϊνα τζαμιαNα κανω και γω μια χαζη ερωτηση τοτε....γιατι συνεχιζουν να τις πουλανε (αυτες απο μια σκουροτητα και πανω) αφου ειναι παρανομες? Δεν θα επρεπε να μην τις φερνουν καν?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Στο παρπριζ μπροστα είναι παράνομο, όπως επίσης κι απο μια σκουροτητα και πανω στα μπροστα πλαϊνα τζαμια
Nα κανω και γω μια χαζη ερωτηση τοτε....γιατι συνεχιζουν να τις πουλανε (αυτες απο μια σκουροτητα και πανω) αφου ειναι παρανομες? Δεν θα επρεπε να μην τις φερνουν καν?
μπορουν να μπουν σε τροχοσπιτα και κτηρια, καθως και στο πισω μερος του αυτοκινητου.
-
Άν έκοβαν τα 'παράνομα',η μισή Ελλάδα θα ήταν χαρμάνηδες......
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Nα κανω και γω μια χαζη ερωτηση τοτε....γιατι συνεχιζουν να τις πουλανε (αυτες απο μια σκουροτητα και πανω) αφου ειναι παρανομες? Δεν θα επρεπε να μην τις φερνουν καν?
Στα πίσω τζάμια μπορείς να βάλεις όσο σκούρο θες.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
παρανομα ξε παρανομα αν εχεις σκοπο να βαλεις φιμε πρεεπι να ειναι αρκετα σκουρα αλλιως χαμενος κοπος εγω τα εχω βαλει ολα σκουρα εκτος απο το παρμπριζ!!
-
Ο χρήστης george94 έγραψε:
παρανομα ξε παρανομα αν εχεις σκοπο να βαλεις φιμε πρεεπι να ειναι αρκετα σκουρα αλλιως χαμενος κοπος εγω τα εχω βαλει ολα τα σκουρα εκτος απο το παρμπριζ!!
-
δεν καταλαβα ποιος ο λογος να βαλεις την πιο ανοιχτη μεμβρανη;;;ποιο το αποτελεσμα;;;ουτε το αμαξι κανει διαφορετικο ουτε πιο ομορφο ουτε υπαρχει ιδιωτικοτητα μεσα ουτε κοβει αρκετα τον ηλιο!!!!!πεταμενα λεφτα...
βεβαια γουστα του καθενο ειναι αυτα.......... -
Σωστά γιατο τις μεμβρανες τις βάζεις κυριώς για οπτική βελτίωση του αυτοκινήτου
Μια χαρά κόβει ακομα και η πιο ελαφρυά φιμέ μεμβράνη -
φυσικα και ενας λογος που βαζεις μεμβρανη ειναι η εμφανιση!!!αλλος ενας ειναι η ιδιωτικοτητα πες μου τωρα εσυ τι ιδιωτικοτητα εχεις με την πιο ανοιχτοχρωμη;;;
-
φυσικα και ενας λογος που βαζεις μεμβρανη ειναι η εμφανιση!!!αλλος ενας ειναι η ιδιωτικοτητα πες μου τωρα εσυ τι ιδιωτικοτητα εχεις με την πιο ανοιχτοχρωμη;;;Εγώ που είμαι και διάσημος δεν έχω πρόβλημα με τις ανοιχτόχρωμες .
-
καλα πεταξτε λεφτα για τις ανοιχτοχρωμες μην τυχον και σας γραψει ο μπατσος!!
-
Εγώ πάλι θα έβαζα μόνο εντελώς διάφανη-clear. Οι λόγοι:
1)Οι καλές μειώνουν τη ενέργεια που εισέρχεται σχεδόν εξίσου καλά με τις χρωματισμένες
2)Παρέχουν την ίδια UV προστασία
3)Προστατεύουν από θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και από περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σπάσει το τζάμι
4)Δεν μειώνουν καθόλου την ορατότητα το βράδυΤο αστείο είναι ότι αυτοί βαζούν τις εντελώς σκούρες μεμβράνες συνήθως βάζουν και καγκουροξένον που φωτίζουν τον ουρανό και νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερα...
-
καλα πεταξτε λεφτα για τις ανοιχτοχρωμες μην τυχον και σας γραψει ο μπατσος!!Αμα/οταν/αν σε γράψουν όμως μην αρχίσεις τα κλάματα και τις δικαιολογίες.
-
πρωτον τα ξενον δεν ειναι καγκουρια απλα αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν και παιζουν συνεχεια τα φωτα στους απεναντι και δευτερον καλυτερα να βαλεις αυτες που δεν ειναι καθολου χρωματισμενες και κανουν και παρα πολλη καλη δουλεια {παρεπιμπτοντως} παρα να βαλεις την πιο ανοιχτοχρωμη λογω αστυνομιας
-
όλο και καλύτερα το θέμα.
Άσε τρομερή ζήλια που δεν βάζω τα κινεζικα μουφοξένον με 30€. άσχετα που οι λάμπες αλογόνου που φοράω παίζει να κάνουν και παραπάνω από τόσο
υγ προβλέπω να πέφτει λουκέτο στο παρών
-
πρωτον τα ξενον δεν ειναι καγκουρια απλα αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν και παιζουν συνεχεια τα φωτα στους απεναντι....Πάντως μου αρέσει η ελευθερία απόψεων που χαιρόμαστε όλοι σε αυτό το φόρουμ..... λίγο με το θεματάκι του δογματισμού να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι....
-
Εμένα πάντως μου έθιξε τον εγωϊσμό
Θα πάω να βάλω κι εγώ να μου παίζουν φώτα
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ