-
παίζει να έχετε περάσει και το ρετιρέ στις επαναλήψεις.
στο μεταξύ, αυτό που λεγόταν στην αρχή της κρίσης, οτι δλδ δεν μας έχουν πετάξει έξω απο την ευρωζώνη γιατί ακουμπούσε τις τράπεζες τους, ίσως έχουμε περάσει το σημείο καμπής.
κατενάτσιο πολύ το Γερμανοί...
είχα σχεδόν πειστεί αλλά το 0,25% της ΕΚΤ θόλωσε πάλι τα νερά. -
Η αληθεια ειναι οτι ο ορισμος 'αξιοπρεπης διαβιωσις' θελει και λεπτομερειες γιατι ο καθε ενας μπορεινα φαναταζεται διαφορες πολυτελειες που για αλλους δεν εχουν πρωτεραιοτητα.
Για το GPS Δια μια και το ανεφερες η Ιδεα στην αρχικη της συλληψη ηταν Ελληνα καθηγητη του ΕΜΠ που ολοι τον ξερουμε πλεον απο το οτι ειναι ο προεδρος του ΑΣΕΠ.= Γ. Βεης (αριστερος και αυτος και ο πατερας του). Εκανε ερευνητικο με τον Καναδα και εστησαν τους πρωτους γεοστατικους δορυφορους εποχη 70' εφερε δε και ενα απο τα Δεκα επιγεια παρατηρητηρια στον Διονυσο Πεντελης ωστε να αρχισει η μελετη του σχηματος της γης απο το δικτυο αυτο. ειχε ατομικο ρολοι μεσα που μετρουσε νομιζω μεχρι 15 δεκαδικα ενα λειζερ 2 mw για 2 νανοσεκοντ και μια φωτογραφικη μηχανη με φακο διαμετρου μισου μετρου!!! ωστε να κανουν μετρησεις... σορρυ για το οφφ τοπικ.. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ο ορισμος 'αξιοπρεπης διαβιωσις' θελει και λεπτομερειες γιατι ο καθε ενας μπορεινα φαναταζεται διαφορες πολυτελειες που για αλλους δεν εχουν πρωτεραιοτητα.Γι αυτό ζητάω από το Δία να γίνει πιο σαφής, να ξέρει ο λαός, να κάνει τα κουμάντα του...
Αλλά δεν το βλέπω... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...ξεπερνάω το να μην υπάρχουν καν ιδιώτες... η Ρενό και η Πεζό είναι μόνο δύο (αριθμητικά 2) βαριές αυτοκινητοβιομηχανίες μιας μεγάλης χώρας που θα μπορούσε να έχει και παραπάνω... αλλά εσύ μίλησες για... καφέδες-γάλατα-γιαούρτια... μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πείς...
Ξέρω πολύ καλά τι ήθελα να πω. Το παράδειγμα είναι μια κρατική εταιρεία (Ρενώ) που ανταγωνίζεται μια ιδιωτική εταιρεία (Πεζώ) μέσα στο ίδιο κράτος. Εσύ δεν είπες πριν πως το κράτος δεν πρέπει να ανταγωνίζεται τον ιδιωτικό τομέα; Η Γαλλία διαφωνεί μαζί σου. Πολλές άλλες δυτικές-καπιταλιστικές χώρες επίσης!
...στο παράδειγμα Ρενο-Πεζό που θέλεις να επιμένεις (επαναλαμβάνω μόνο 2 βαριές αυτοκινητοβιομηχανίες για μια μεγάλη χώρα), θα μπορούσα να αντιπαραθέσω την ελληνική Κοσμοτέ - στο ξεκίνημά της - απέναντι σε Τελεστετ και Παναφον... μια χαρά ανταγωνιστική ήταν και μια χαρά λειτούργησε και ο ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών... αλλά...
...αλλά, ας το ξαναπώ, εσύ έκανες κουβέντα για καφέδες-γάλατα... (βλέπε Νεστλέ) και γιατί όχι για αρτοσκευάσματα(!), ζυμαρικά(!), τυροκομικά(!)... και είναι μακρύς ο κατάλογος, εξ' ου και το: 'μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πείς'...
...τώρα βέβαια, έχεις κολλήσεις στη Ρενό και την Πεζό, που αν αντί για Νεστλέ είχες αναφερθεί στις 2 αυτοκινητοβιομηχανίες, εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα μπεί στη συζήτηση...
...νομίζω είμαι σαφής... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Πλεύρης jr είναι ψηφαλάκι (ψηφοφόρος) του μπουμπούκου;Ρε zorz...
To έγραψα αυτό για να δείξω ότι παρ'όλο που γκαρίζει σαν υστερικιά, δεν διαφέρει και τόσο από τους υπόλοιπους πολιτικούς που το λαδώνουν το αντεράκι τους. Εκτός και αν υποστηρίζεις ότι α)ο Πλεύρης και ο φαρμακέμπορας ήταν τα ιδανικά στελέχη για τη θέση ή β) ότι είναι τζιζ κακό αν κάνει ρουσφέτια σε ψηφοφόρους αλλά δεν τρέχει κάστανο αν βολεύει δίπλα του 'συναγωνιστές' και 'άτομα που ξέρουν την αγορά'...
Και ffs, μη γράψεις ότι οι θέσεις αυτών είναι άμισθες, άρα δεν βαρύνεται ο προϋπολογισμός από τη δουλειά που κάνουν γιατί την επόμενη φορά θα τα περνάω από το μπλέντερ και θα στα ταΐζω σαν φρουτόκρεμα.
-
Καταλαβαίνεις προφανώς πως ο σκοπός της Σοβιετικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν ήταν τα προηγμένα προϊόντα, ήταν τα φτηνά και ανθεκτικά αυτοκινητάκια για τον λαό. Εκεί που ήθελαν (αεροπλάνα, διαστημόπλοια, πύραυλοι κλπ) ήταν στην πρωτοπορία! Θα μπορούσαν να παράξουν και προηγμένα αυτοκίνητα αλλά δεν είχαν τέτοιον σκοπό.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δία, λέγε συγκεκριμένα, πόσα τμ^2, μην την πατήσουμε την επομένη της επαναστάσεως.Δία, αναμένω, με πόσα είμαι μπουρζουαζός και με πόσα προλετάριος;
Μέχρι τις ευρωεκλογές θα μου 'χεις απαντήσει; -
«Κεραυνοί» Βενιζέλου κατά δανειστών - «Η Ελλάδα ζητά έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές»
Ο...ευφυής ...μίλησε...τη γαμήσαμε! Αγοράστε βαζελίνες με το μεγατόνο! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο Πλεύρης jr είναι ψηφαλάκι (ψηφοφόρος) του μπουμπούκου;
Ρε zorz...
To έγραψα αυτό για να δείξω ότι παρ'όλο που γκαρίζει σαν υστερικιά, δεν διαφέρει και τόσο από τους υπόλοιπους πολιτικούς που το λαδώνουν το αντεράκι τους. Εκτός και αν υποστηρίζεις ότι α)ο Πλεύρης και ο φαρμακέμπορας ήταν τα ιδανικά στελέχη για τη θέση ή β) ότι είναι τζιζ κακό αν κάνει ρουσφέτια σε ψηφοφόρους αλλά δεν τρέχει κάστανο αν βολεύει δίπλα του 'συναγωνιστές' και 'άτομα που ξέρουν την αγορά'...
Και ffs, μη γράψεις ότι οι θέσεις αυτών είναι άμισθες, άρα δεν βαρύνεται ο προϋπολογισμός από τη δουλειά που κάνουν γιατί την επόμενη φορά θα τα περνάω από το μπλέντερ και θα στα ταΐζω σαν φρουτόκρεμα.
Το άμισθες δεν θα βιαζόμουνα να το κάνω σημαία.
Μάλλον παρεξήγησες το σχόλιο μου.
Δεν είπα ότι είναι βουδιστής/δεν πιστεύει στα υλικά αγαθά/είναι μοναχός του ζεν αλλά ότι δεν είναι το κλασσικό μοντέλο πολιτικάντη με 100 βαφτιστήρια, 1000 Γκόρτσους και 10.000 κομματόσκυλα ως assets που θα σπεύσει να βολέψει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μόλις έπιανε καρέκλα.Για να κλείσω το discovery του μπουμπούκου να πω ότι 'έγινε μάγκας' πολιτικά ακολουθώντας το σύστημα Καρατζαφέρη --> 'κοινή λογική'.
Έτσι σε άπειρες εκπομπές και αυτός και ο πελεκυφόρος ξεχώριζαν καθώς έλεγαν πράγματα που θα έλεγε ο κάθε νοήμων άνθρωπος (πχ υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες - τι κάνουμε; ) και τα οποία απέναντι στις μνημειώδεις βλακείες των συνομιλητών (...) τους έκαναν να φαίνονται σαν πολιτικές διάνοιες. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έτσι σε άπειρες εκπομπές και αυτός και ο πελεκυφόρος ξεχώριζαν καθώς έλεγαν πράγματα που θα έλεγε ο κάθε νοήμων άνθρωπος (πχ υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες - τι κάνουμε; ) και τα οποία** απέναντι στις μνημειώδεις βλακείες των συνομιλητών (...) τους έκαναν να φαίνονται σαν πολιτικές διάνοιες**.
+οο
-
-
Από το 7:10 ως το 8:00...με αντιγραφει! Θα του κάνω μήνυση για κλόπιράιτ.
Πάντως, τότε, το 2010, και πιο πριν, όταν του 'λεγα ότι πρέπει να κάνουμε αυτά που λέει τώρα (στο φόρουμ του, το 'χει κλείσει τώρα μάλλον γιατί τα γραπτά μένουν και δεν τον συμφέρει), μου απαντούσε ότι μισώ του δυ και ότι η προσθήκη ανέργων δυ στου άνεργους ΙΥ δεν θα προσφέρει τίποτα.
Ο άθρωπας είναι ο ορισμός του κωλοτούμπα και της μηδενικής διορατικότητας. -
Χτες ειδα ΣΚΑΙ με το ανθρωπομορφο σκουπιδι- τον Εισαγγελατο, ειχε φερει εναν που τον ελεγε οικονομολογο που παραδοξως ηταν πολυ καλος σε ολα.
Πληρως διαβασμενος,με στοιχεια,με νομους,καιριος στα θεματα που εθιγε χωρις συναισθηματισμους και τσιτατα,μεχρι και καθαρη αρθρωση ειχε. -
Η Καλογεροπουλου πως και επιβιωνει?? με αυτα που λεει?? καμμενος εγκεφαλος χρονια τωρα..
-
Αναδείχθηκε σαν δημοσιογραφκή εκπρόσωπος () του ΣΥΡΙΖΑ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αναδείχθηκε σαν δημοσιογραφκή εκπρόσωπος () του ΣΥΡΙΖΑ.αυτο ανακυρηχθηκε....οπως και παλαιοτερα αλλωστε για λογαριασμο αλλου κομματος...στον σκαι την κρατανε για το γραφικο της υποθεσης...ταδε εφη not me....
-
Μαλλον παει να εξελιχθει σε alter ego της Ζωζωκας... μεγαλη η χαρη της... Δεν αντεχεται ρε πστ μου
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...ξεπερνάω το να μην υπάρχουν καν ιδιώτες... η Ρενό και η Πεζό είναι μόνο δύο (αριθμητικά 2) βαριές αυτοκινητοβιομηχανίες μιας μεγάλης χώρας που θα μπορούσε να έχει και παραπάνω... αλλά εσύ μίλησες για... καφέδες-γάλατα-γιαούρτια... μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πείς...
Ξέρω πολύ καλά τι ήθελα να πω. Το παράδειγμα είναι μια κρατική εταιρεία (Ρενώ) που ανταγωνίζεται μια ιδιωτική εταιρεία (Πεζώ) μέσα στο ίδιο κράτος. Εσύ δεν είπες πριν πως το κράτος δεν πρέπει να ανταγωνίζεται τον ιδιωτικό τομέα; Η Γαλλία διαφωνεί μαζί σου. Πολλές άλλες δυτικές-καπιταλιστικές χώρες επίσης!
...στο παράδειγμα Ρενο-Πεζό που θέλεις να επιμένεις (επαναλαμβάνω μόνο 2 βαριές αυτοκινητοβιομηχανίες για μια μεγάλη χώρα), θα μπορούσα να αντιπαραθέσω την ελληνική Κοσμοτέ - στο ξεκίνημά της - απέναντι σε Τελεστετ και Παναφον... μια χαρά ανταγωνιστική ήταν και μια χαρά λειτούργησε και ο ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών... αλλά...
...αλλά, ας το ξαναπώ, εσύ έκανες κουβέντα για καφέδες-γάλατα... (βλέπε Νεστλέ) και γιατί όχι για αρτοσκευάσματα(!), ζυμαρικά(!), τυροκομικά(!)... και είναι μακρύς ο κατάλογος, εξ' ου και το: 'μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πείς'...
...τώρα βέβαια, έχεις κολλήσεις στη Ρενό και την Πεζό, που αν αντί για Νεστλέ είχες αναφερθεί στις 2 αυτοκινητοβιομηχανίες, εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα μπεί στη συζήτηση...
...νομίζω είμαι σαφής...Δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι η Νεστλέ ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία. Το θέμα είναι πως ακόμα και σε καπιταλιστικά κράτη, υπάρχουν κρατικές επιχειρήσεις και άρα δεν ισχύει αυτό που είπες πως στον καπιταλισμό το κράτος πρέπει μόνο να ελέγχει και να μην επιχειρεί.
Δία, αναμένω, με πόσα είμαι μπουρζουαζός και με πόσα προλετάριος;
Μέχρι τις ευρωεκλογές θα μου 'χεις απαντήσει;Θα στο πω με παράδειγμα. Αν είσαι καλεσμένος στην ίδια δεξίωση με τον Λάτση, σκούρα τα πράγματα σύντροφε...
-
Αν έχεις ferrari και 'κολλητούς' στο κώμα τη γλιτώνεις
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα στο πω με παράδειγμα. Αν είσαι καλεσμένος στην ίδια δεξίωση με τον Λάτση, σκούρα τα πράγματα σύντροφε...
Δία, αν ήμουνα καλεσμένος στην ίδια δεξίωση με τον Λάτση, την προηγουμένη της ανάληψης της εξουσίας από σας, μέσα σε 0,00000001 νανοσεκόντ, η περιουσία μου θα 'χε μεταφερθεί στας Άλπεις, θα γινόμουνα κοντοχωριανός του τράιφον ( ).
Με λίγα λόγια πάντως Δία, δεν ξέρετε ποιος είναι ο πλούσιος και ποιος ο φτωχός.
Κατάλαβες γιατί δεν έχετε, καμία, ελπίδα;
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)