-
Γειά χαρά,
ο επιλογέας ταχυτήτων στο Μίνι μου έχει χαλαρώσει αρκετά, φαντάζομαι επειδή είμαι λίγο απότομος μαζι του Εννοώ ότι στη νεκρά έχει αρκετό τζόγο, και οι επιλογές ταχυτήτων δεν είναι τόσο ξεκάθαρες πλέον...
Μπορεί να φτιάξει κάπως ώστε να επανέλθει η αρχική του σαφήνεια;
Ευχαριστώ!
-
Γειά χαρά,
ο επιλογέας ταχυτήτων στο Μίνι μου έχει χαλαρώσει αρκετά, φαντάζομαι επειδή είμαι λίγο απότομος μαζι του Εννοώ ότι στη νεκρά έχει αρκετό τζόγο, και οι επιλογές ταχυτήτων δεν είναι τόσο ξεκάθαρες πλέον...
Ευχαριστώ!
-
Γειά χαρά,
Ευχαριστώ!
-
Τετοιο προβλημα ειχα σε Golf και μου ειχαν πει οτι ειχε σπασει το ενα ελατηριο επαναφορας στη μεση και γιαυτο επαιζε. Ρωτα στην αντιπροσωπεια. Παντως δεν πιστευω οτι ειναι αυτο γιατι εγω ειχα 150Κ ξεσκισμενα χιλιομετρα!
-
Αν εχει ελατήριο είναι αυτό που λέει ο Φονιάς Μηχανών!
Εξαρτάται από το πως είναι κατασκευασμένο το μοχλικό σύστημα που μεταδίδει την κίνηση από τον λεβιέ προς το κιβώτιο!
Στα BMW π.χ. αυτό παρουσιάζεται από φθορά μιας μπίλιας στο κάτω μέρος του λεβιέ.
-
Ισως με αλλαγη στα παλάντζα του λεβιέ.
-
Οκ παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία όταν πάω για το σέρβις. Ελπίζω μόνο μη βγει πανάκριβο γιατί οι τιμές της BMW είναι αρκετά... τσιμπημένες!
-
Εμενα παντως δεν φτιαχνοταν ηθελε αλλαγη ολο το σαζμαν . Σιγα σιγα γινοταν εκνευριστικο γιατι 'εχανα' τις σχεσεις κυριως στο κατεβασμα και κυριως την 3η.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εμενα παντως δεν φτιαχνοταν ηθελε αλλαγη ολο το σαζμαν . Σιγα σιγα γινοταν εκνευριστικο γιατι 'εχανα' τις σχεσεις κυριως στο κατεβασμα και κυριως την 3η.Ωχ... και πόσο πήγε το κοστούμι;
-
Απλως δεν το εφτιαξα! Το αυτοκινητο πωληθηκε πριν λιγο καιρο. Για μεταχειρισμενο πηγαινε γυρω στα 1500 νομιζω.
-
Απλως δεν το εφτιαξα! Το αυτοκινητο πωληθηκε πριν λιγο καιρο. Για μεταχειρισμενο πηγαινε γυρω στα 1500 νομιζω.1500 ευρω για μεταχειρισμένο σαζμάν
ποιος στο είπε αυτο?? -
Απο την αντιπροσωπεια. Περιπου ηταν η τιμη. Ισως μου ειχαν πει τοσο για καινουργιο και λιγοτερα για μεταχειρισμενο και να μη θυμαμαι καλα.
-
Απο την αντιπροσωπεια. Περιπου ηταν η τιμη. Ισως μου ειχαν πει τοσο για καινουργιο και λιγοτερα για μεταχειρισμενο και να μη θυμαμαι καλα.Μάλλλον δεν θυμάσαι καλα.
Απ' ότι ξέρω τα μεταχειρισμένα σαζμαν πωλιούνται γυρω στα 300- 400 ευρω(ισως να λεω και πολλά ) για τα περισσοτερα αυτοκίνητα που κυκλοφορουν.
1500 για καινουριο ειναι λογικη τιμή αλλά αντιπροσωπεια που δεν ξέρει- μπορεί να ανοιξει και να επισκευάσει ένα σαζμάν είναι για κλωτσιές -
το ιδιο ακριβος αντιμετωπίζω με το τεριος το καινούριο οποτε το περνω..(οχι δικο μου αλλα του παππου μου) υπάρχει καποια λυση για το συγκεκριμενο.?
-
-
Ο χρήστης pk1 έγραψε:
Γειά χαρά,ο επιλογέας ταχυτήτων στο Μίνι μου έχει χαλαρώσει αρκετά, φαντάζομαι επειδή είμαι λίγο απότομος μαζι του Εννοώ ότι στη νεκρά έχει αρκετό τζόγο, και οι επιλογές ταχυτήτων δεν είναι τόσο ξεκάθαρες πλέον...
Ευχαριστώ!
Πηγαινε σε ενα συνεργειο να στο φτιαξουν.
Αντιπροσωπεια ειπες??? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Γειά χαρά,
Ευχαριστώ!
Αντιπροσωπεια ειπες???Αύριο θα πάει.Αλλωστε μόνο 8 χρόνια πέρασαν απο τότε που ρώτησε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γειά χαρά,
Ευχαριστώ!
Αντιπροσωπεια ειπες???Αύριο θα πάει.Αλλωστε μόνο 8 χρόνια πέρασαν απο τότε που ρώτησε!!
χαχαχαχ σωστος ..στην αρχη νόμιζα πως απαντησε σε μενα . .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γειά χαρά,
Ευχαριστώ!
Γεια σας, εχω ενα Mini με 500.000 χλμ, εδω και καμποσα χρονια εχω προβλημα, εχει χαλαρωσει ο επιλογεας ταχυτητων, ειχα ξαναρωτησει εδω, τι προτεινετε να κανω?
@cson
Μη μασας, δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν την εχει πατησει απαντωντας σε αρχαιο thread...
Χαλαρός επιλογέας ταχυτήτων. Φτιάχνει;