-
Αν είχα λεφτά σίγουρα θα του έπερνα το πρώτο αμάξι... αν ήθελε-(που θα ήθελε) κάτι γρήγορο θα του το έπερνα με την προϋπόθεση ότι δεν θα το 'πείραζε' αλλιώς θα το έλιωνα με μπουλντόζα...
-
Ο χρήστης GRECO έγραψε:
Αν είχα λεφτά σίγουρα θα του έπερνα το πρώτο αμάξι... αν ήθελε-(που θα ήθελε) κάτι γρήγορο θα του το έπερνα με την προϋπόθεση ότι δεν θα το 'πείραζε' αλλιώς θα το έλιωνα με μπουλντόζα...Αν του έπερνες 350Ζ δεν νομίζω να το πείραζε..
Γρήγορο τι εννοείς? Golf GTi? -
Δεν θα του έπαιρνα αυτοκίνητο για μερικά χρόνια. Θα του έπαιρνα κάρτα απεριορίστων για ΜΜΜ.
Οδήγηση θα του μάθαινα, αλλά χωρίς δικό του αυτοκίνητο. Άντε να του δάνειζα το δικό μου όταν υπήρχε ανάγκη. Νομίζω ότι περισσότερο καλό θα του έκανα έτσι. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν του έπερνες 350Ζ δεν νομίζω να το πείραζε..
Γρήγορο τι εννοείς? Golf GTi?Golf Gti και πολύ του είναι
-
Ο χρήστης GRECO έγραψε:
Áí ôïõ Ýðåñíåò 350Æ äåí íïìßæù íá ôï ðåßñáæå..
ÃñÞãïñï ôé åííïåßò? Golf GTi?Golf Gti êáé ðïëý ôïõ åßíáé
Greco èåò íá ìå ÕéïèåôÞóåéò .
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Αν του έπερνες 350Ζ δεν νομίζω να το πείραζε..
Γρήγορο τι εννοείς? Golf GTi?Golf Gti και πολύ του είναι
Greco θες να με Υιοθετήσεις .
πρέπει να έχω και τα λεφτά έ?
-
Ο χρήστης GRECO έγραψε:
Áí ôïõ Ýðåñíåò 350Æ äåí íïìßæù íá ôï ðåßñáæå..
ÃñÞãïñï ôé åííïåßò? Golf GTi?Golf Gti êáé ðïëý ôïõ åßíáé
Greco èåò íá ìå ÕéïèåôÞóåéò .
ðñÝðåé íá Ý÷ù êáé ôá ëåöôÜ Ý?
Å!!!×ùñßò ëåöôÜ äåí êÜíïõìå äïõëåßá!!!
-
Κανονικά δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε να δώσουμε στο παιδί μας το αμάξι μας ή να του αγοράσουμε αν έχουμε την οικονομική ευχέρεια ένα δικό του αφού θα έχουμε φροντίσει μεγαλώνοντας να του δώσουμε την κατάλληλη οδική παιδία συμπεριφορά και γνώση γύρο από την οδήγηση.
Όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξω τι αμάξι θα τους πάρω το πιο πιθανό είναι να επιλέξω ένα μικρό ευέλικτο και εύκολο στο χειρισμό.
Σαν νεαρός δεν έχει τόσες ανάγκες όσο ένας οικογενειάρχης φτάνει να πέφτουν οι πλάτες των καθισμάτων. -
Ειλικρινά δεν ξέρω. Καλή η θεωρεία αλλά πάντα τα πράγματα διαφέρουν στην πράξη. Θα προσπαθήσω σίγουρα να τα προετοιμάσω κάτι που δεν έκαναν οι δικοί μας γονείς παλιότερα. Καλά τα cart ή ότι άλλο αλλά είναι αρκετό. Εξάλλου τι σχέση έχει η πίστα με τους δρόμους μας. Καλά θα έχουν περισσότερα εφόδια να αντιμετωπίσουν τη ζούγκλα από ότι εμείς στην αρχή.
Ξέρω όμως ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και η ανάγκη για εμπιστοσύνη οπότε δεν θα τη βγάλω με τα εισιτήρια των λεωφορείων!!!!!
Για το τι αμάξι θα επιλέξω θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητα του πορτοφολιού αλλά και τις ανάγκες του παιδιού. Άλλο να είναι φοιτητής στο Ηράκλειο και άλλο να πάει μακριά.
Πάντως έχουμε καιρό μέχρι τότε οπότε βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί να του πάρω ηλεκτρικό ή Υδρογονοκίνητο, για να μην πω ηλιακό!!!!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
ÊáëÜ ôá cart Þ üôé Üëëï áëëÜ åßíáé áñêåôü. ÅîÜëëïõ ôé ó÷Ýóç Ý÷åé ç ðßóôá ìå ôïõò äñüìïõò ìáò. ÊáëÜ èá Ý÷ïõí ðåñéóóüôåñá åöüäéá íá áíôéìåôùðßóïõí ôç æïýãêëá áðü üôé åìåßò óôçí áñ÷Þ.Ìïíï êáé ìüíï ðïõ èá ìðïñåß íá áíôéëáìâÜíåôáé ôß êÜíåé ôï ü÷çìá êáé èá îÝñåé íá äéïñèþíåé Ý÷ïíôáò ðáñÜëëçëá êáé ôçí äõíáôüôçôá íá õðïëïãßæåé áðïóôÜóåéò & ôá÷ýôçôá êáé íá êáôáëáâáßíåé üôé ôï ëÜèïò ãêÜæé éóïýôáé ìå óôïýêá êáé üëá áõôÜ íá Ý÷ïõí ãñáöôåß óôï ïäçãéêü 'DNA ' ôïõ ....åßíáé áñêåôÜ ìåãÜëï äÝëåáñ ãéá Ýíá ãïíéü áõôü ðéóôåýù .
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Μονο και μόνο που θα μπορεί να αντιλαμβάνεται τί κάνει το όχημα και θα ξέρει να διορθώνει έχοντας παράλληλα και την δυνατότητα να υπολογίζει αποστάσεις & ταχύτητα και να καταλαβαίνει ότι το λάθος γκάζι ισούται με στούκα και όλα αυτά να έχουν γραφτεί στο οδηγικό 'DNA ' του ....είναι αρκετά μεγάλο δέλεαρ για ένα γονιό αυτό πιστεύω .Και 'γώ συμφωνώ απόλυτα με την φιλοσοφία των καρτ. Άλλωστε κάνω καρτ πολύ καιρό...
Και στο παιδί μου θα ήθελα να εμφυσήσω το μικρόβιο του καρτ. Όμως πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι. Γιατί αν το παιδί κάνει καρτ από μικρό και 'ξεψαρώσει', τότε, όταν θα πάρει αυτοκίνητο στα χέρια του, θα έχει πολύ ψηλή αυτοπεποίθεση και μπορέι να την πατήσει.
Άρα δεν φτάνει μόνο το καρτ. Χρειάζεται και συνεχή διαπαιδαγώγηση ως το θέμα της αυτοσυγκράτησης... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν θα του έπαιρνα αυτοκίνητο για μερικά χρόνια. Θα του έπαιρνα κάρτα απεριορίστων για ΜΜΜ.
Οδήγηση θα του μάθαινα, αλλά χωρίς δικό του αυτοκίνητο. Άντε να του δάνειζα το δικό μου όταν υπήρχε ανάγκη. Νομίζω ότι περισσότερο καλό θα του έκανα έτσι.Δίκοπο μαχαίρι...όταν όλα τα άλλα φιλαράκια θα παίρνουν την γκόμενα από το σπίτι της, έστω και με yugo, ο δικός σου τί θα λέει: έλα στο τέρμα του 150, να πάρουμε μετά το Α3?
Εκτός κι αν ανάγκη εννοείς γκόμενες, καφέ, σινεμά κτλ...
Μη φτάσει να σε βρίζει, γιατί όσο και νιονιό να χει, 18 χρονών είναι απλά ένα παιδί
-
Είναι κι αυτές ανάγκες.
Όχι όμως να το παίρνει για τη σχολή ή, σαν κάτι παιδιά που ξέρω, να παίρνει ταξί για απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια. Άλλο η στέρηση κι άλλο η εγκράτεια. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι καλές συμφοιτήτριες που θέλουν elise για να ανοίξουν τα πόδια τους δεν είναι καλές.. Αξίζουν (?) μόνο για να λες 'Ποια μωρέ, αυτήν? Την πήρα προχθές'. Δεν νομίζω ότι αξίζουν τόσα λεφτά για να το πει κάποιος αυτό..
Οι πραγματικά καλές δεν χρειάζονται elise αλλά μυαλό..Σωστο αυτο, αλλα ο,τι ελεγα ηταν σχημα λογου για να δειξω πως αν εχεις ενα παιδι με αυτογνωσια και σωστα γαλουχημενο και το πιο εξωτικο αμαξι να του δωσεις ειναι σεβαστο, για οποιον λογο και αν αυτος το χρησιμοποιησει..
-
Την απάντησή μου την έχω δώσει στο 'Ζώα ζώα ζώα'.
Στέρηση και εγκράτεια. Ο Manosk δεν μπορούσε να τα πει καλύτερα, νομίζω. Εγώ αυτοκίνητο για περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα απόσταση, δεν παίρνω, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Σε ταξί δεν σπαταλάω χρήμα (και νεύρα), και λεωφορείο μόνο αν υπάρχει επιτακτική ανάγκη. Κατά τ' άλλα, τα ποδαράκια μια χαρά δουλειά κάνουν.
Καρτ εγώ δυστυχώς δεν έκανα, θα ήθελα τα παιδιά μου να μάθαιναν. Αν υπήρχε και πολύ ελεγχόμενη τοποθεσία για οδήγηση αυτοκινήτου, θα τους έκανα πολλή εξάσκηση.
Όσο για το θέμα φιγούρα, δυστυχώς με το αυτοκίνητο που θα έχει το παιδί μου, δεν θα μπορεί να κάνει φιγούρα. Εκτός και αν τα κοριτσάκια του αύριο ψαρώνουν και αναφωνούν 'Ουάου, έχει τριπλό ελεγχόμενο διαφορικό? Ε, τότε δεν με πειράζει που έχει εμφάνιση Yugo και δεν φαίνεται αν έχεις λεφτά!'
Υ.Γ. Ο Kid πάλι σωστά εμίλησε...Σωστός ο νέοπας!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Σόρρυ που θα συνεχίσω για κάτι άσχετο αλλά...Η Καλομοίρα ρε παιδιά μπορεί να μην έχει την καλύτερη φωνή, μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη, αλλά είναι γλυκύτατη και όταν την ακούς να μιλάει με τα ασυνάρτητα greeklish της, σου ανοίγει την καρδιά!!!
Ενώ άλλες μπορεί να είναι πανέμορφες αλλά αν ανοίξουν το στόμα τους είναι λες και μασάνε Dentyne Ice όπου φύγει φύγει με την ψυχράδα τους!
Εσένα την καρδιά σου μόνο επηρεάζει;;;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Εσένα την καρδιά σου μόνο επηρεάζει;;;; -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Εσένα την καρδιά σου μόνο επηρεάζει;;;;
Καλημέρα!!
-
Ññå êïßôá ôá ðáéäéÜ ðïõ îåêßíçóáí ôá áëëçëïðåéñÜãìáôá ðñùß ðñùß!!!!
ÊáëçìÝñá óáò -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ρρε κοίτα τα παιδιά που ξεκίνησαν τα αλληλοπειράγματα πρωί πρωί!!!!
Καλημέρα σαςΕπιβάλλεται!Για να πάει καλά η μέρα στο γραφείο...Καλημέρα τρελέ!Σήμερα κλαίω για τη Σκουντερία, χαίρομαι για το Θρύλο και περιμένω τα φράγκα (pay day!) να φτιάξει η μέρα!Πάντως οτι κι αν λέμε για την Κωλομοίρα-συγνώμη Καλομοίρα- από τον Πέρικλή καλύτερη!
Ρε σεις χτες βγήκα με μια γκόμενα και μου πε στο τηλέφωνο να βγούμε νωρίς.Πήγε 8 μιση η ώρα, άρχιζε και κοιτούσε τι ρολόι.Λέω ξενέρωσε κτλ.Κατα τις 9 παρά κάτι ψιλά μου λέει πρέπει να πάω να δω και τον Περικλή!!!Ποιόν;Ποιός είναι αυτός λέω;Ούτε fame βλέπω, τίποτα.Λέω η γκόμενα το παίζει διπλό ταμπλώ και έτσι (αλλά μήπως εγώ τι κάνω; ) και εννοούσε το fame!!!Τελικά πήγα σπίτι της και έβλεπε τηλεόραση...Και γαμώ τα ραντεβού....
Τι αυτοκίνητο θα παίρνατε στο παιδί σας και πότε;