-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εκανα χτες αναβαθμιση στη τελευταια αναβαθμιση του ιος σε ιπαδ3 και μεχρι στιγμης τρεις φορες επανηλθε απο παιχνιδι, στην επιφανεια εργασιας!Μου θελω και ιπαδ3
Ipad 2 εχω και δεν εχω κανενα προβλημα ταχυτητος. -
-
Πολλά παράπονα από OS X Mavericks, crashes (!!) και lags. Ελπίζω σε update pack σύντομα. Αν δεν ήταν δωρεάν θα εκνευριζόμουν
-
Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να κάνεις stream τις φωτογραφίες από το iPhoto (του iMac στην προκειμένη περίπτωση) στο iPad; Εντός σπιτιού, μη ζητάμε πολλά
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Study finds iPhone 5s and 5c touchscreens inaccurateπιθανώς, αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να έχει κάποια διαφορά Αυτό με τα γράμματα δλδ δεν παίζει με τπτ.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να κάνεις stream τις φωτογραφίες από το iPhoto (του iMac στην προκειμένη περίπτωση) στο iPad; Εντός σπιτιού, μη ζητάμε πολλάDrag n' drop τις φωτογραφίες στην ροή (iCloud) του iPhoto. Ενεργοποίησε την ροή και στο iPad και είσαι έτοιμος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να κάνεις stream τις φωτογραφίες από το iPhoto (του iMac στην προκειμένη περίπτωση) στο iPad; Εντός σπιτιού, μη ζητάμε πολλά
Drag n' drop τις φωτογραφίες στην ροή (iCloud) του iPhoto. Ενεργοποίησε την ροή και στο iPad και είσαι έτοιμος.
Είχα διαβάσει παλαιότερα για αυτόν τον τρόπο αλλά αν δεν κάνω λάθος είχε κάποιον περιορισμό ως προς το βάθος χρόνου στο οποίο μπορούσες να ανατρέξεις (πχ έβλεπες τις φωτογραφίες του τελευταίου μήνα μόνο). Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη. Θα το δοκιμάσω πάντως. Ευχαριστώ.
Sent using Tapatalk
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Πολλά παράπονα από OS X Mavericks, crashes (!!) και lags. Ελπίζω σε update pack σύντομα. Αν δεν ήταν δωρεάν θα εκνευριζόμουνΕγω παντως εκνευριζομαι και ας ειναι free καθως το update το εκανε μονο του.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Πολλά παράπονα από OS X Mavericks, crashes (!!) και lags. Ελπίζω σε update pack σύντομα. Αν δεν ήταν δωρεάν θα εκνευριζόμουν
Εγω παντως εκνευριζομαι και ας ειναι free καθως το update το εκανε μονο του.....
Πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει automatic updates ή κάτι τέτοιο.
Εμένα το έχει ζητήσει, αλλά δε το κάνω ακόμα γιατί δεν έχει compatibility με το parallels 6 και βαριέμαι να κάνω update ΚΑΙ το parallels.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγω παντως εκνευριζομαι και ας ειναι free καθως το update το εκανε μονο του.....
Ναι αλλα το καταλαβα αργα....
-
Tonight's gadget wish:
Ένα καινούργιο iPad Air, λευκό αυτή τη φορά, WiFi+3G με 64Gb και αυτό το πληκτρολόγιο/θήκη: http://www.belkin.com/us/p/P-F5L155/
-
‘Dead Trigger 2′ for iOS and Android game review
FPS δωρεάν.
Από το λίγο που έπαιξα αξίζει τα λεφτά του. -
Δεν μπορώ να καταλάβω πως βολεύονται μερικοί και παίζουν fps σε κινητά με οθόνη κάτω των 5'' .Μια φορά το προσπάθησα και σε μερικα λεπτά ήμουν .Σε ταμπλετ είναι μια χαρά
-
Δεν μπορω να κανω update τις εφαρμογες που ειναι διαθεσιμες γιαυτες. Παταω πανω στο updTe στο app store, κανει πως ξεκιναει αλλα τελικα το κουμπι συνεχιζει να δειχνει ετοιμο προς αποδοχη του update. Τι συμβαινει?
Επισης τις τελευταιες μερες εχει ζητησει 2-3 φορες επιβεβαιωση του κωδικου του itunes cloud κλπ . -
Προλάβετε
viewtopic.php?f=9&t=55076 -
Κορυφή το μήλο.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ναι αλλα το καταλαβα αργα....
Καινουριο προβλημα γαμω το Maverics γαμω. Βαζω την SD Card και παπαρια μεντολες. Δεν ενοιγει, δεν την αναγνωριζει τιποτα. Εχω δοκιμασει καμμια 10αρια καρτες τιποτα.
-
Εδώ κοίταξες; https://discussions.apple.com/message/23595415#23595415
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εδώ κοίταξες; https://discussions.apple.com/message/23595415#23595415Δεν μου την βγαζει ουτε στα disk utilities... 6 ωρες τωρα εχω ανοιξει καθε πινανο topik και παλι τιποτα....
-
Εμένα είχε σταματήσει να διαβάζει την SD πριν το mavericks. Πάνω που ήμουν έτοιμος να ασχοληθώ όμως, έκαψα την φωτογραφική, οπότε το πρόβλημα λύθηκε μόνο του.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...