-
1η φορα παω Δημητρη. Ειδωμεν..Αν ειναι μαλακια , ποτε ξανα..Σημερα γυρναγα ολη μερα , μια νυχτερινη βολτα θα με ηρεμησει λιγο. Ακομη κ η διαδρομη απο Αγιο Δημητριο εως Ασωματων που ειμαι τωρα (μεσω Διον.Αεροπαγιτου) αξιζε..
-
Δεν είναι μόνο αν αξίζει ποδηλατικά (που αν δεις ποιος είναι ο ρυθμός τους, θα καταλάβεις ότι προπονητικά ΔΕΝ αξίζει). Είναι η όλη κουλτούρα της κατάληψης του οδοστρώματος, της διακοπής της κυκλοφορίας, της εναντίωσης στα αμάξια. Σε καθηλώνουν στο ίδιο σημείο επί ένα μισάωρο (προφανώς αδιαφορώντας για το πόσα πράσινα φανάρια θα περάσουν όση ώρα είσαι εκεί) μέχρι να περάσουν όλοι, έτσι για σπάσιμο. Υπάρχουν τύποι που πάνε μόνο και μόνο για τους τσαμπουκάδες με τους αγανακτισμένους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι συμβαίνουν σε κάθε βόλτα. Χούντα κανονική... Το θέμα είναι αν θες να είσαι μέρος αυτής της κουλτούρας/νοοτροπίας.
Από την άλλη, είναι εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις γκομενάκια. Κάτι που μάλλον εσύ δε χρειάζεσαι. Να δεις τυπά με κάρμπον κουρσί, φουλ στολή, κουμπωτά παπούτσια και να απορείς τι πήγε να κάνει εκεί, που η μέση ωριαία πρέπει να είναι κάπου 12-14 χλμ/ω... -
Λοιπον εντυπωσεις :
Ποδηλατικα με την στενη εννοια του ορου δεν αξιζει , εννοω για επιδοσεις , αντοχη κ.λ.π. Ομως το ποδηλατο δεν ειναι μονο χρονος κ ανταγωνισμος κ αντοχη ..
Το ολο κλιμα , η συνυπαρξη με τοσο κοσμο (σημερα ειχε τρελο κοσμο ) , χαζευεις ολων των ειδων μαρκες κ ειδη ποδηλατων , ειδικες κατασκευες που γελας , κ αν εχεις παρεα περνας ευχαριστα και χαλαρα 2-3 ωρες κανοντας πεταλιες..
Σημερα ηταν κ ευκολη η διαδρομη ολο ευθειες κ δεν σε δυσκολευε καθολου.Με το που φτασαμε Βουλ/νης κ Ιασωνιδου γυρισα..
Αυτο με το κλεισιμο ολων των λωριδων κυκλοφοριας ειναι οντως λαθος. Τουλαχιστον σημερα στην Βουλ/νης απο καποια στιγμη κ μετα εδωσαν μια λωριδα κυκλοφοριας..
Θα το ξαναεκανα σιγουρα αν ειχα κ παρεα αλλον εναν.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λοιπον εντυπωσεις :
Ποδηλατικα με την στενη εννοια του ορου δεν αξιζει , εννοω για επιδοσεις , αντοχη κ.λ.π. Ομως το ποδηλατο δεν ειναι μονο χρονος κ ανταγωνισμος κ αντοχη ..
Το ολο κλιμα , η συνυπαρξη με τοσο κοσμο (σημερα ειχε τρελο κοσμο ) , χαζευεις ολων των ειδων μαρκες κ ειδη ποδηλατων , ειδικες κατασκευες που γελας , κ αν εχεις παρεα περνας ευχαριστα και χαλαρα 2-3 ωρες κανοντας πεταλιες..
Σημερα ηταν κ ευκολη η διαδρομη ολο ευθειες κ δεν σε δυσκολευε καθολου.Με το που φτασαμε Βουλ/νης κ Ιασωνιδου γυρισα..
Αυτο με το κλεισιμο ολων των λωριδων κυκλοφοριας ειναι οντως λαθος. Τουλαχιστον σημερα στην Βουλ/νης απο καποια στιγμη κ μετα εδωσαν μια λωριδα κυκλοφοριας..
Θα το ξαναεκανα σιγουρα αν ειχα κ παρεα αλλον εναν..ρε αστα αυτα και πες για τα γκομενακια τωρα!!
-
ελα ρε Θοδωρή κάτι μπάζα ήταν..
να , προλαβα κ τραβηξα 1 φωτό
-
ναι ρε γαμωτο, φλομπες ολες μια-μια, δικιο εχεις
-
Aχ...!!! να ήμουν η σέλα....
-
Και είμαι σίγουρος ότι όλοι προσέξατε τα ποδήλατα που είναι παιδικά!!
Sent from my GT-N8010 using Tapatalk
-
Ποδηλατα??? Πια ποδηλατα??? Δεν βλεπω κανενα ποδηλατο....
-
Πήγαμε σήμερα με τα πιτσιρίκια ΣΕΦ.... τρελάθηκαν, πωπω μπαμπά ποδηλατάρα και δώστου πάμε βόλτες μαζι, και δώστου εξερεύνηση να κάνουμε τις στοές κτλ....
Πολύ πετάλι αλλά δε διαμαρτυρόταν καθόλου, και μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ η φάση, όχι η ποδηλασία γιατί ήταν πολύ χαλαρή αλλά ήταν μια όμορφη μέρα που την πέρασα πολύ ωραία με τα πιτσιρίκια. Τώρα περιμένουν την επόμενη πως και πως....
Έδωσα και της γυναίκας μου και έκανε μερικές βόλτες (εξίσου άσχετη με μένα) και γλυκαθηκε...
Σε αυτό το στάδιο θα αργήσουμε να πάμε γιατί αν πάρω και τέταρτο ποδήλατο μετά σίγουρα θέλω κοτσαδορους σχάρες και γενικά πολλά έξοδα... τα τρία τα βολευω προς το παρόν. -
Ερώτηση:
Η σχάρα που έχω έχει δύο πλαστικές πιαστρες που ένα ποδήλατο το κουμπωνεις εκεί και είναι μια χαρά. Τα υπόλοιπα απλά τα κρεμαω και τα δένω.Ξέρει κανείς πως λέγονται αυτά (in English please), να παραγγείλω αλλά δύο από το eBay να τα περάσω στην σχάρα να κουμπώνει και το τρίτο ποδήλατο σταθερά αντί να το κρεμαω απλά και να δένω με ιμάντες;
-
Αν θες ελευθερο χωρο για τα πιτσιρικια πηγαινετε στο παρκο του Φλοισβου..απεραντη εκταση για ποδηλατο μακρυα απο ι.χ..
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ερώτηση:
Η σχάρα που έχω έχει δύο πλαστικές πιαστρες που ένα ποδήλατο το κουμπωνεις εκεί και είναι μια χαρά. Τα υπόλοιπα απλά τα κρεμαω και τα δένω.Ξέρει κανείς πως λέγονται αυτά (in English please), να παραγγείλω αλλά δύο από το eBay να τα περάσω στην σχάρα να κουμπώνει και το τρίτο ποδήλατο σταθερά αντί να το κρεμαω απλά και να δένω με ιμάντες;
Για ψάξε για bike rack straps/rubber straps.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Για ψάξε για bike rack straps/rubber straps.
μπα... δε βρισκει τιποτα...
δοκιμασα διαφορους συνδιασμους (bike rack mount, holder, κλτ ) αλλα ουτε ενα result -
Αν θες ελευθερο χωρο για τα πιτσιρικια πηγαινετε στο παρκο του Φλοισβου..απεραντη εκταση για ποδηλατο μακρυα απο ι.χ.....και τα σκυλιά στην 'περίμετρο' συνήθισαν και δεν κυνηγάνε πιά, σε αντίθεση με το ΣΕΦ - από την πλευρά του λιμανιού πρός κανάλι - που ακόμα... 'τσαμπουκαλέβονται'!.. (...βρήκα το διάολό μου μέχρι να ξεφύγω!.. ).
-
kai sto Παρκο Τριτση παιδες ειναι πολυ καλα για ποδηλαταδα με μικρα παιδακια.Εχει και παπιες,χελωνες νερου,χηνες στις λιμνες.Εκει επισης δεν εχει και αδεσποτα να κυνηγανε τα ποδηλατα.Εχει και καφε να αραξεις ενω θα βλεπεις τα παιδια με το ποδηλατα.
-
Εγω τελευταια παρκαρω το ΣΕΦ τερμα μεσα στην καφετερια που εγινε... ερειπιο... και παμε μεχρι τον Φλοισβο τουλαχιστον και σκυλο δεν εχω πετυχει... με κακες διαθεσεις!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν είναι μόνο αν αξίζει ποδηλατικά (που αν δεις ποιος είναι ο ρυθμός τους, θα καταλάβεις ότι προπονητικά ΔΕΝ αξίζει). Είναι η όλη κουλτούρα της κατάληψης του οδοστρώματος, της διακοπής της κυκλοφορίας, της εναντίωσης στα αμάξια. Σε καθηλώνουν στο ίδιο σημείο επί ένα μισάωρο (προφανώς αδιαφορώντας για το πόσα πράσινα φανάρια θα περάσουν όση ώρα είσαι εκεί) μέχρι να περάσουν όλοι, έτσι για σπάσιμο. Υπάρχουν τύποι που πάνε μόνο και μόνο για τους τσαμπουκάδες με τους αγανακτισμένους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι συμβαίνουν σε κάθε βόλτα. Χούντα κανονική... Το θέμα είναι αν θες να είσαι μέρος αυτής της κουλτούρας/νοοτροπίας.Σωστά τα λες!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ερώτηση:
Δες αυτό που μου έγραψε ο dim8:
Mιας και μιλάμε για σχάρες, η δική μου πίσω σχάρα δεν έχει δέστρες (οι σωλήνες έχουν εξωτερικά ένα περίβλημα από ελαστικό ) και δένω τα ποδήλατα με χταπόδια, αλλά ακουμπάνε μεταξύ τους και τρίβεται το χρώμα σε κάποια σημεία. Έχω πάει σε όλα τα ποδηλατάδικα της περιοχής και στο μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου από όπου την αγόρασα και έχω ζητήσει δέστρες αλλά εδώ και δύο χρόνια όλοι ΘΑ φέρουν κάποια στιγμή και ποτέ δεν φέρνουν. Η διάμετρος είναι ίδια περίπου με της thule. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι;
δεστρες λες τα λουρια που απο την μια μερια εχουν γατζο,και απο την αλλη βιδωνουν πανω στη βαση?
Αυτές αλλά μαζί με τις βάσεις που βιδώνουν στο σωλήνα της σχάρας
μου χαρισε ο γειτονας μια τετοια για να παω τα ποδηλατα στο χωριο το καλοκαιρι,αλλα ελειπαν 3 δεστρες.Ρωτησα φιλο με αξεσουαρ και με εστειλε σε ενα μαγαζι στην Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι.Ειναι στο τερμα σχεδον της ανηφορας στο αριστερο σου χερι.Πηγα και μου εδωσε δεστρες με χαμηλη τιμη.
-
Λοιπον εντυπωσεις :
Θα το ξαναεκανα σιγουρα αν ειχα κ παρεα αλλον εναν..Αυτό που περιγράφει ο giannik είναι πολύ πλησιέστερα στο κλίμα του freeday από τις παραπάνω απόψεις.
Στείλε πμ την επόμενη εβδομάδα να σου πώ πού μαζευόμαστε αν έρθεις.
Η ζωή...ποδήλατο!