-
Το απόλυτο εργαλείο για να ξεμπερδεύεις με τα spyware είναι το Hijack This!. Σου εντοπίζει όλες τις καταχωρήσεις στο μητρώο (registry) και εκεί, αφού εσύ προηγουμένως έχεις ψάξει ποιο spyware έχεις, κάθεσαι και διαγράφεις ό,τι είναι ύποπτο. Νομίζω αφαιρεί και αρχεία ολόκληρα. Προσοχή όμως: πρέπει κανείς να ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει, γιατί οι αλλαγές είναι μη αναστρέψιμες.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Êáíå êáíá reset óôï net mod. ÊáôÝâáóåò ìüíï drivers Þ Ýêáíåò êáé êáíá firmware update? ´(Þôáí óùóôÝò ïé åêäüóåéò?) Áðü ôïí Üëëï õðïëïãéóôÞ ìðÞêåò êáíïíéêÜ? Áí íáé ìÞðùò óõíÝäåóåò ôï net mod ìå áíïé÷ôü õðïëïãéóôÞ (óôïí 1ï) êáé Ýêáíå êáíá ôóáö ç ðáñÜëëçëç? Äïêßìáóå ìéá Üëëç ðáñÜëëçëç óõóêåõÞ íá äåéò ôß ðáßæåé... ÁõôÜ ìïõ Ýñ÷ïíôáé ðñïò ôï ðáñüí...Åõ÷áñéóôþ ðïëý ! äåí ðÝñáóá Üëëïõò drivers , èá ôï äïêéìÜóù êáé usb ôþñá íá äïýìå ôé èá âãåé.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
δυστυχώς γ@μώ την γκαντεμιά μου έχω το 5 και δεν έχει το μενού των Artistic Effects...
Για ρίξε μια ματιά εδώ, Σάββα: http://www.tucows.gr/imgedit95_default.html.
Όλο και κάτι μπορεί να βρεις!ΥΓ. Κατά προτίμηση ψάξε για photo editors, photo retouching... photo γενικώς
Έτσι πρόχειρα, βρήκα 2-3:
Thanks Xaris...
-
παιδια ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες που μου δοσατε πριν λιγες μερες ! αλλα επειδη εκανα κ αλλη μα@@@κια , εκανα φορματ .
πρωτον το sp2 που το εχω γνησιο δεν μπαινει σε windows copia ! που εχω εγω . τελος παντων αφου πεταξα το sp2 απ το συστημα , εκανα μα@@@κια και το pc εκανε συνεχεια επαννεκινηση .
τωρα περασα windows με sp2 και ολα καλα δειχνουν .
πε παιδια να σας ρωτησω ,οσοι εχουν sp2 και πατησουν κατασταση οταν ειναι ιντερνετ δεν σας βγαζει αναμεσα στους 2 υπολογιστες ενα λουκετο ? ειναι το τειχος προστασιας , αλλα δεν καταλαβαινω το λουκετο που υπαρχει . ας μου πει καποιος . για να ειμαι πληρος καλημενος απο τις παπαριες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ , εκτος απο το αντι -βαριους και το spybot τι αλλο θελω ? το firewall αν δεν κανω λαθος ειναι για προστασια απο hackers , δεν ειναι πολυ σημαντικο ε ? -
προσεχώς: 1 GB δωρεάν μέγεθος inbox στο yahoo mail
-
Σεβάστιε τα παρακάτω είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο pc :
-Antivirus
-Firewall (απαραιτήτως)
-ΑntiSpywareγια να μην γίνει το σερφάρισμά σου ....ΚΟΛΑΣΗ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
προσεχώς: 1 GB δωρεάν μέγεθος inbox στο yahoo mailΚαι στο ελληνικό yahoo;
-
το ελληνικό δεν γράφει τίποτα ακόμη στη σελίδα. Για του λόγου το αληθές:
ελληνικό: http://login.yahoo.com/config/mail?.intl=gr
αμερικανικό: http://mail.yahoo.com/?.intl=us -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το απόλυτο εργαλείο για να ξεμπερδεύεις με τα spyware είναι το Hijack This!. Σου εντοπίζει όλες τις καταχωρήσεις στο μητρώο (registry) και εκεί, αφού εσύ προηγουμένως έχεις ψάξει ποιο spyware έχεις, κάθεσαι και διαγράφεις ό,τι είναι ύποπτο. Νομίζω αφαιρεί και αρχεία ολόκληρα. Προσοχή όμως: πρέπει κανείς να ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει, γιατί οι αλλαγές είναι μη αναστρέψιμες.Α, γι αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΑΛΕΙΟ, επειδή οι αλλαγές είναι ΜΗ αναστρέψιμες?
Πέρα από την πλάκα, το ScanSpyware (thanks again Σπύρο) πιάνει τα περισσότερα 'κακά' πράγματα από όσα προγράμματα έχω δοκιμάσει εγώ μέχρι σήμερα. Συν ότι εχει απλούστατο περιβάλλον εργασίας, κάτι που το κάνει ιδανικό για νέους χρήστες. Μόνο που δεν είναι free... (είναι όμως.. αναστρέψιμο )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σεβάστιε τα παρακάτω είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο pc :-Antivirus
-Firewall (απαραιτήτως)
Και όπως σου έχουμε γράψει ήδη 2-3 φορές φίλε μου, ΠΡΕΠΕΙ να κατεβάσεις και το AdAware... το Spybot μόνο του ΔΕΝ φτάνει!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
Thanks Xaris...My pleasure Savas...
Έκανες δουλειά τελικά;
-
Φιλικη συμβουλη.
1)Μην αφηνετε το τηλεφωνο συνδεδεμενο στο μοντεμ οσο δεν ειστε παροντες και το PC ειναι ανοιχτο.
2)Εγκαταστειστε και τρεχτε ανα τακτα χρονικα διαστηματα το Spybot Search and destroy.
3)Ελεγχετε συχνα τις ρυθμισεις στο My connections.Αν τα κανετε αυτα, και γνωριζετε τον ηχο συνδεσης του μοντεμ σας (να ειστε σε θεση να καταλαβετε αν καλει τον αριθμο που καλει παντα η αλλον)
Δεν φοβαστε τιποτα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σεβάστιε τα παρακάτω είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο pc :-Antivirus
-Firewall (απαραιτήτως)
Το οποίο μεταφράζεται πάνω-κάτω ως εξής:
- Antivirus (Antivir Personal)
- Firewall (ZoneAlarm ή Kerio)
- Antispyware (Spybot KAI AdAware ή ScanSpyware).
Εγώ θα πρόσθετα επίσης, και:
- Registry Cleaner (EasyCleaner).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
....Πέρα από την πλάκα, το ScanSpyware (thanks again Σπύρο) πιάνει τα περισσότερα 'κακά' πράγματα από όσα προγράμματα έχω δοκιμάσει εγώ μέχρι σήμερα. Συν ότι εχει απλούστατο περιβάλλον εργασίας, κάτι που το κάνει ιδανικό για νέους χρήστες. Μόνο που δεν είναι free... (είναι όμως.. αναστρέψιμο )
Το κατεβασα το ScanSpyware και μου βρηκε καποια που τα αλλα δυο (Adaware - Spybot S&D ) δεν τα ειχαν παρει χαμπαρι. Winsys και 2020κατι.
Τα διεγραψα με το χερι γιατι ηθελε ξεκλειδωμα.
Εχω την εντυπωση οτι τα Adaware - Spybot S&D δεν ψαχνουν στα κουκις του FF . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κατεβασα το ScanSpyware και μου βρηκε καποια που τα αλλα δυο (Adaware - Spybot S&D ) δεν τα ειχαν παρει χαμπαρι. Winsys και 2020κατι.
Εχω την εντυπωση οτι τα Adaware - Spybot S&D δεν ψαχνουν στα κουκις του FF .Το Spybot ψάχνει σίγουρα (Settings->File Sets->Cookies.sbi), το AdAware δεν θυμάμαι
Προσωπικά βάζω τον browser να σβήνει όλα τα cookies στον τερματισμό της κάθε χρήσης.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ ! δεν πέρασα άλλους drivers , θα το δοκιμάσω και usb τώρα να δούμε τι θα βγει.
Τι βγήκε τελικά;
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Φιλικη συμβουλη.1)Μην αφηνετε το τηλεφωνο συνδεδεμενο στο μοντεμ οσο δεν ειστε παροντες και το PC ειναι ανοιχτο.
2)Εγκαταστειστε και τρεχτε ανα τακτα χρονικα διαστηματα το Spybot Search and destroy.
3)Ελεγχετε συχνα τις ρυθμισεις στο My connections.Αν τα κανετε αυτα, και γνωριζετε τον ηχο συνδεσης του μοντεμ σας (να ειστε σε θεση να καταλαβετε αν καλει τον αριθμο που καλει παντα η αλλον)
Δεν φοβαστε τιποτα...πολύ πιο απλά, μια φραγή κλήσεων εξωτερικού στον ΟΤΕ και τέρμα!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι τα Adaware - Spybot S&D δεν ψαχνουν στα κουκις του FF .Το Spybot ψάχνει σίγουρα (Settings->File Sets->Cookies.sbi), το AdAware δεν θυμάμαι
Προσωπικά βάζω τον browser να σβήνει όλα τα cookies στον τερματισμό της κάθε χρήσης.
Ουπς, λάθος! Μόλις τώρα είδα ότι μίλαγες αποκλειστικά για τα cookies του FFox... οπότε, δεν γνωρίζω
ΥΓ. Μα καλά, ακόμα με τον FFox ασχολείστε?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σεβάστιε τα παρακάτω είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο pc :
-Antivirus
-Firewall (απαραιτήτως)
Το οποίο μεταφράζεται πάνω-κάτω ως εξής:
- Antivirus (Antivir Personal)
- Firewall (ZoneAlarm ή Kerio)
- Antispyware (Spybot KAI AdAware ή ScanSpyware).
Εγώ θα πρόσθετα επίσης, και:
- Registry Cleaner (EasyCleaner).
Eγώ έχω το Kaspersky, το Zone Alarm, τΑ ΜS, Spybot, Spy Doctor, Lavasoft και προσεχώς το Scan Spyware.
Επίσης έχω τον ελβετικό «πολυσουγιά» System Mechanic 5 (στο συνιστώ) και βέβαια φραγή διεθνών στον ΟΤΕ!Τι λες κοιμάμαι ήσυχος...;
Έκανες δουλειά τελικά;
To πάλεψα Χάρη.
αυτό τους λέω κ εγώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτό τους λέω κ εγώ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]