-
Καλησπέρα ο πατέρας μου σκέφτεται για 4χ4 ικανό (οφφ) αλλά και με ασφάλτινη καλή συμπεριφορά.Κοιτάμε κάτι σε φιατ παντα.Προτάσεις δεκτές.
-
Καλησπέρα ο πατέρας μου σκέφτεται για 4χ4 ικανό (οφφ) αλλά και με ασφάλτινη καλή συμπεριφορά.Κοιτάμε κάτι σε φιατ παντα.Προτάσεις δεκτές.
-
-
διευκρινισε το 'ικανο' και μετα παμε παρακατω...
-
Σωστά δικό μου λάθος,ικανό εννοώ να μπορεί να κινείται ικανοποιητικά off road κάτι τέτοιο http://www.youtube.com/watch?v=lagtnKV7MhQ αλλα και κάποιες φορές υπό πολύ κακιές συνθήκες δηλαδη,κάτι καλό αλλα και με ικανοποιητική συμπεριφορά στον δρόμο.
-
Το παντακι το θεωρώ πολύ καλή επιλογή
-
με τον 1.3 ντιζελ κοιταμε.Είναι καλό όσο αφορά το οφφ κομάτι;
-
Ο Sinanai εχει αυτο το αυτοκινητο, καλο θα ηταν να τον ρωτησεις.!
-
Ευχαριστώ θα επικοινωνήσω μαζί του
-
Επ επ! Καλημέρες, δεν είχα δει το τόπικ. Αρκούδι μια χαρά.. Στο δρόμο πολύ άνετο, ωραία κύλιση, οικονομικό (στην πόλη γύρω στα 5-5μιση λίτρα στα 100, εκτός πόλης πέφτει και 4μιση, και ακόμα και στην πιο πιεσμένη χρήση πάνω από 6 δεν έχω δει). Πολύ 'πιο αυτοκίνητο' απ' το προηγούμενο, πιο προσεγμένο εσωτερικό σαν σχέδιο, υλικά κτλ. Ταξιδεύεις άνετα μέχρι τα 120-130. Από 'κει και πάνω, ελλείψη έκτης, είναι λίγο κουραστικό/θορυβώδες, αλλά πας άνετα σταθερά 150 ξέρω 'γω, παρά τα 75 αλογάκια. 19μιση κιλά ροπή έχει άλλωστε. Εκτός δρόμου πάει αρκετά παραπέρα από 'κει που περιμένεις. Δες, π.χ., εδώ.
-
Μπράβο ικανότητα το αρκούδι!πολύ ωραίο κάποια άλλη πρόταση να υπάρχει σαν ιδέα;
-
ικανό 4χ4 και καλό στο δρόμο δεν γίνεται να τα βρεις ταυτόχρονα.Αν θέλεις τζιπ μικρό και ικανό δες κάτι σε jimny,terios και niva.Το καθένα έχει τα + και τα - του.
-
Ισως καλυτερα τα jimny-terios εκτος δρομου αλλα αμα πας με 100χλμ απλα θα τα ελεγα επικινδυνα... Ετυχε να οδηγησω ενα Jimmy φετος, και στις στροφες ηταν απλα τρομακτικο...
-
Ίσως και να φταίει ο άκαμπτος πίσω άξονας και το μικρό μεταξόνιο.
-
τα αυτοκινητα δεν ειναι επικινδυνα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
οι οδηγοι ειναι.... -
Συμφωνώ.. Όταν έχεις επίγνωση τι οδηγείς, δεν είσαι επικίνδυνος.
Στο θέμα μας, Μάικ, όταν λες ικανό εκτός δρόμου τι εννοείς;
-
Το ξερω αλλα οταν βιαζεσαι και αν δεν εχεις εμπειρια, το αυροκινητο απλα θα το χαρακτηρουσα επικινδυνο.
Μικρο μεταξονιο και ψηλο κεντρο βαρουε το κανουν να παλατζαρει πολυ σε αυτες τις ταχυτητες.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
...Όταν έχεις επίγνωση τι οδηγείς, δεν είσαι επικίνδυνος....το jimny και το οποιο jimny δεν εχουν κακη οδηγικη συμπεριφορα...
οταν καποιος περνει διπλωμα απο τα πρωτα πραγματα που ΠΡΕΠΕΙ να μαθαινει ειναι η επιγνωση
οπως αν καποιος με μια elise προσπαθησει να κινηθει γρηγορα σε χωματοδρομο με γαρμπιλι σε μια στενη αναβαση βουνου ειναι επικινδυνος για τον εαυτο του, ετσι επικινδυνος ειναι και καποιος που πηρε ενα 'jimny' για να τρεξει σε στροφοδιαδρομη οπως θα ετρεχε με ενα καλο δρομισιο αυτοκινητο...
επειδη εχω οδηγισει σβελτα 'jimny' στην ασφαλτο μπορω να πω οτι χρειαστηκε να πιεσω (πολυ περισσοτερο απο το σκοπο για τον οποιο κατασκευαστηκε το αυτοκινητο) αρκετα για να αρχισω να αισθανομαι 'αβολα' -
Δε ξερω εζω συνηθισει σε ΙΧ εμενα μου φανηκε πολυ ασταθες... Βεβαια αυτο που οδηγησα ειχε μεγαλυτερα λαστιχα σε σχεση με το μαμισιο και αυτο βεβαια παιζει ρολο.
-
για να ειχε μεγαλυτερα ελαστικα θα ειχε αναγκαστικά και διαφορετικη αναρτηση....και ποιος ξερει τι αλλο (καθως και το ποσο καλα συντηρημενο ητανε...)'
σε γενικες γραμμες ενα
ΠΧ παντα 4χ4 θα σε παει στο 90% των δασικων πατημενων χωματοδρομων και θα σε βοηθησει να περασεις και καμια λασπουρια. το μηδαμινο σχεδον κρεμασμα των τοχών και η ελλειψη 'κοντων' σχέσεων η μπλοκε διαφορικου δεν προδιαθετει για κατι παραπανω
ΠΧ τεριος ή νταστερ θα σε παει στο 100% των δασικων πατημενων χωματοδρομων και λιγο παραπερα (νεροφαγωματα, πιο αποτομες κλισεις, μεγαλυτερο βαθος νερολακου, πιο παχια λασπη, κλπ)
ΠΧ jimny θα κανει οτι το παραπανω και θα μπορεσεις να 'παιξεις' και λιγο και τελειως εκτος δρομου ή σε μη σηματοδοτημενους δασικους χωματοδρομους
ολα τα παραπανω με την προυποθεση οτι μιλαμε για οχημα σε εργοστασιακη κατασταση
Μικρό ικανό 4χ4