-
ΙΧ ανετράπη στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=54363
Τροχαίο με δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ και ένα ΙΧ στο Πανόραμα http://voria.gr/index.php?module=news&f ... um=twitter
...και ακόμα έχουμε μια ολόκληρη μέρα μπροστά μας.
-
Άλλη μια φορά που η πρώτη δυνατή βροχή μετά από μέρες ή εβδομάδες φτιάχνει τους λαμαρινάδες.
Ερώτηση: στο ύψος του Μοναστηριού στη μεγάααααλη ευθεία, αν προσπαθήσεις να προσπεράσεις λεωφορείο και βρεθείς πάνω στο απέναντι λεωφορείο, πώς ακριβώς φταίει η ολισθηρότητα; Ποτέ δεν είναι σφάλμα των εμπλεκομένων, πρέπει να φταίει η υπερβολική ταχύτητα (πιο γενική αιτιολόγηση δεν έχω ακούσει ποτέ) ή η ακαταλληλότητα του οδοστρώματος;
-
Και στη γνωστη στροφη Νταμαρ, προς Αθηνα, μια 156 πανω στο δεξι κρασπεδο με την μουρη να κοιταει τα αυτοκινητα που ερχονται.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Για το τροχαίο με τον νεκρό με τα 2 λεωφορεία, δε νομίζω να φταίει η ολισθηρότητα. Κλασική περίπτωση υπερεκτίμησης, δυνατοτήτων του οδηγού προς το αυτοκίνητό του, κοινώς απειρία.
'Έλα μωρέ με μια γκαζιά θα προσπεράσω το λεωφορείο κι αν έρχεται κανείς από το αντίθετο ρεύμα θα κάνει λίγο δεξιά και θα περάσω'Πάει το παλικάρι, ήταν και φανταράκι.
-
η τροχαια εχει ακομα κομμένη την κίνηση Χορτιατη Πανοράματος... ενας κακος χαμός γίνεται. Προσπαθησε να προσπερασει σε μια μικρη ευθεια που εχει και μετα ακολουθει στροφη... εκει την πατησε. Προσπεραση διχως ορατοτητα. Ειναι λιγο πονηρο σημειο για καποιον που δεν το ξερει το συγκεκριμενο.
Δεν συζηταμε βεβαια οτι αυτος ο δρομος ειναι οικολογικου τυπου με μηδενικο rolling/braking/whatever resistance.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
η τροχαια εχει ακομα κομμένη την κίνηση Χορτιατη Πανοράματος... ενας κακος χαμός γίνεται. Προσπαθησε να προσπερασει σε μια μικρη ευθεια που εχει και μετα ακολουθει στροφη... εκει την πατησε. Προσπεραση διχως ορατοτητα. Ειναι λιγο πονηρο σημειο για καποιον που δεν το ξερει το συγκεκριμενο.Δεν συζηταμε βεβαια οτι αυτος ο δρομος ειναι οικολογικου τυπου με μηδενικο rolling/braking/whatever resistance.
Άκυρο τότε το σχόλιό μου, σε άλλο ρεπορτάζ διάβασα για την ευθεία στο Μοναστήρι και όχι στη μικρή ευθεία πριν το τέρμα λεωφορείων. Εμπιστευόμαστε τους ορεσίβιους pioneer φορουμάδες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
η τροχαια εχει ακομα κομμένη την κίνηση Χορτιατη Πανοράματος... ενας κακος χαμός γίνεται. Προσπαθησε να προσπερασει σε μια μικρη ευθεια που εχει και μετα ακολουθει στροφη... εκει την πατησε. Προσπεραση διχως ορατοτητα. Ειναι λιγο πονηρο σημειο για καποιον που δεν το ξερει το συγκεκριμενο.
Δεν συζηταμε βεβαια οτι αυτος ο δρομος ειναι οικολογικου τυπου με μηδενικο rolling/braking/whatever resistance.
Άκυρο τότε το σχόλιό μου, σε άλλο ρεπορτάζ διάβασα για την ευθεία στο Μοναστήρι και όχι στη μικρή ευθεία πριν το τέρμα λεωφορείων. Εμπιστευόμαστε τους ορεσίβιους pioneer φορουμάδες.
ναι! Εγινε 200 μετρα απο το τερμα των λεωφορειων (με πορεια προς Πανοραμα) πάνω στον Χορτιάτη. Το ξερα πως καποια μερα θα γινει χοντρη μαλακια σε αυτη την ευθειουλα... χρονια τωρα γινοταν πολλες ακυρες προσπεράσεις και απλα η τυχη βοηθουσε.
-
Κλασσικό σημείο fail προσπεράσεων. Κρίμα
-
Darwin award or too soon? Ευτυχώς δεν πήρε κανέναν άλλον στον λαιμό του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι δημοτικοί αστυνομικοί απολύθηκαν?
Είναι σε διαθεσιμοτητα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Αλλα θα γίνει μάλλον μετάταξη στην ελληνική αστυνομία και θα είναι 'αστυνομικοί χωρίς όπλο'
Το Δημοσίας Τάξης έδωσε άκυρο. Μάλλον προς Δικαιοσύνης σε φυλακές.
Και αφού δεν τους απολύσανε γιατί τους πήρανε απο τον Δήμο? Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι εκτός πραγματικότητας!
-
ΓΕΡΗ καραμπόλα στο ΤΙΤΑΝ κατά τις τρείς ή ώρα. Ήμουν στο λεωφορείο που ο οδηγός του πήρε χαμπάρι το χάος μπροστά, κάτι που δεν συνέβη με τους υπόλοιπους και αρχίσανε και 'σκάγανε' με χλμ στους μπροστινούς. Υπερθέαμα!
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Οι δημοτικοί αστυνομικοί απολύθηκαν?
Είναι σε διαθεσιμοτητα.
Αλλα θα γίνει μάλλον μετάταξη στην ελληνική αστυνομία και θα είναι 'αστυνομικοί χωρίς όπλο'
Το Δημοσίας Τάξης έδωσε άκυρο. Μάλλον προς Δικαιοσύνης σε φυλακές.
Και αφού δεν τους απολύσανε γιατί τους πήρανε απο τον Δήμο? Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι εκτός πραγματικότητας!
Δεν είναι θέμα πραγματικότητας ή μη και υπευθυνων ή μη. Μπήκαν στην διαδικασία 'Διαθεσιμότητα, αξιολόγηση, κινητικότητα ή απόλυση'.
Δεν εργάζονται πλέον, παίρνουν το 75% του καθαρού μισθού τους και μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες που ορίζεται χρονικά η διαθεσιμότητα μετά από αξιολόγηση των προσόντων τους θα πάνε ή σε άλλες υπηρεσίες ή σπίτια τους. -
αν και δεν ειμαι υπερ των απολυσεων και μεχρι σημερα το κρατος προστατεψε με νυχια και με δοντια τους δυ...παραμενει αλυτο προβλημα η μειωση των δαπανων....και προκειμενου να πτωχευσει και να βουλιαξουμε ολοι μαζι προσπαθωντας να αυξησει τα εσοδα με αλεπαλληλους φορους, η αναγκαστικη λυση ειναι να μειωθει το προσωπικο του δημοσιου...
το προβλημα ( που για να ειμαστε δικαιοι, αντιμετωπιζουν χρονια και οι υπολοιποι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα) ειναι οτι με μειωμενα προσοντα και τυχον εμπειρια μονο απο δημοσια υπηρεσια θα τα βρουν πιο σκουρα κι απ το μαυρο... -
Το σκεπτικό μου είναι ότι διώχνοντας τους δημ. αστυνομικούς αυτομάτως κόβεις και τα έσοδα απο τις κλήσεις για παραβάσεις παντός είδους, συν το ότι δεν υπάρχει πια η στοιχειώδης τάξη 'εκεί έξω'.
Ο Έλληνας είναι που είναι ανάγωγος τώρα έχει 'ξεσαλώσει' τελείως. Απο ποδηλατόδρομους μπλοκαρισμένους μέχρι πεζόδρομους όπου τα μηχανάκια περνάνε σφαίρα. -
Χρειάστηκε να πάω σήμερα προς τη Νέα Σάντα. Ήξερα πως είναι η αερομεταφερόμενη εκεί, αλλά το να πετύχω ένα Chinook και δύο Apache να κάνουν ασκήσεις (???) δεν το περίμενα! Πολύ εντυπωσιακές εικόνες. Τα Apache είχαν κατέβει σε κάποια φάση σε ένα χωράφι δίπλα στο χωριό, και μέναν σταθερά ακίνητα καμιά 5-10 μέτρα από το έδαφος Δε το συζητάμε βέβαια πως σχεδόν δεν ακούγονταν. Αν δεν είχα δουλειά, ήμουν ικανός να μείνω εκεί όλη μέρα να τα χαζεύω
-
Έπεσε δέντρο και έκλεισε όλη τη Βασ. Όλγας λίγο μετά τη δελφών
-
Για εκτύπωση φωτογραφιών σε μέτριες διαστάσεις και ψιλοχοντρό χαρτί που πάω? Κατα προτίμηση (βασικά ΜΟΝΟ) κέντρο.
-
Καρντάσια τα φώτα σας. Σε μια βδομάδα ανεβαίνω στην πολυαγαπημένη μου Σαλονίκη που έχω να πάω κοντά 2 χρόνια.
Που χτυπάει η καρδιά της πόλης πλέον? Και ερωτώ κυρίως για new entries στη βραδινή ζώνη για κάνα ποτάκι και μακριά από βλαχολαϊκά, κάγκουρες κτλ. Παίζει μήπως και κάνα καλό happening λόγω γιορτής Αγ. Δημητρίου?
-
Για τα Δημήτρια τσέκαρε εδώ τι σε ενδιαφέρει. http://www.dimitria.thessaloniki.gr/
-
Thanks για το link αλλά πολύ κουλτούρα βλέπω ο Μπουτάρης. Από μπαροειδή, κάνα καλό καφέ, κάνα καλό φαί κτλ τι έχουμε να προτείνουμε? Υπόψιν θα εξορμούμε από κέντρο, κοντά στην Πλ. Ναυαρίνου, αλλά οι μετακινήσεις δεν είναι θέμα.
Posts προς Θεσσαλονικείς