-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Frigoglass
Στην Θεσσαλονίκη δεν ήταν. Δεν έβγαζε και πωλητές γεμίσματος ποτηριού?.
Α. -
Δεν περιμενα να αναψω τετοια φωτια...
Ρε μη ξυλοφορτωνεστε αδικα. Το αρχικο μηνυμα ηταν γιατι 'βρηκα' και μπουζι NGK με 1,10€ και κατι αλλα κουφα.
Εχει κατηγοριες το μαγαζι, οπως:
Economy='βαλε οτι ναναι, για πουλημα παει'=δαγκανα εμπρος ανακατασκευης μαζι με τακακια με 12€ ,
Daily Driver='μαστορα μη σκοτωθουμε, το οδηγαει και η γυναικα' και
High Performance='να βαλουμε καλο πραμα'=εδω εχει πιο πολλα γνωσταΜαρκες εχει και κατι αγνωστες (σε εμενα τουλαχιστον) και γνωστες KYB, AC DELCO, NGK, MONROE, BENDIX κλπ
Δεν εψαξα περεταιρω να δω μεταφορικα κλπ. (για Ευρωπαικα μοντελα φαινεται να εχει και ship απο UK) ετσι και αλλιως δε θελω να αγορασω κατι αμεσα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Frigoglass
Α.Στην Κάτω Αχαϊα στην Πάτρα, έβγάζε τα ψυγεία της coca-cola για σχεδόν όλο τον κόσμο, σήμερα δεν ξέρω, ανήκε τότε στον βουλγαράκη, όχι τον πολιτικό, μπορεί ακόμα να είναι δική του, που έχει την υαλουργία Γιούλα.
-
@ Quadra
σίγουρα κάποιοι μπορεί να πουλάνε Κινέζικα, αλλά αν γράφεις φόρα παρτίδα ότι κάτι είναι 'Lobro' ας πουμε, τότε είναι πολύ χοντρό να στέλνεις...κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν περιμενα να αναψω τετοια φωτια...Ρε μη ξυλοφορτωνεστε αδικα. Το αρχικο μηνυμα ηταν γιατι 'βρηκα' και μπουζι NGK με 1,10€ και κατι αλλα κουφα.
Economy='βαλε οτι ναναι, για πουλημα παει'=δαγκανα εμπρος ανακατασκευης μαζι με τακακια με 12€ ,
High Performance='να βαλουμε καλο πραμα'=εδω εχει πιο πολλα γνωσταΜαρκες εχει και κατι αγνωστες (σε εμενα τουλαχιστον) και γνωστες KYB, AC DELCO, NGK, MONROE, BENDIX κλπ
Δεν εψαξα περεταιρω να δω μεταφορικα κλπ. (για Ευρωπαικα μοντελα φαινεται να εχει και ship απο UK) ετσι και αλλιως δε θελω να αγορασω κατι αμεσα.
Δε μας δίνεις και το link.....αν δεν σου κάνει κόπο...(και με pm)...να παρουμε κανα ανταλλακτικό... εστω και κινεζικο....
-
Frigoglass
Α.Στην Κάτω Αχαϊα στην Πάτρα, έβγάζε τα ψυγεία της coca-cola για σχεδόν όλο τον κόσμο, σήμερα δεν ξέρω, ανήκε τότε στον βουλγαράκη, όχι τον πολιτικό, μπορεί ακόμα να είναι δική του, που έχει την υαλουργία Γιούλα.
Άσχετο, έχει τύχει να εργαστώ για 1 χρόνο σε εταιρεία-εργοστάσιο του Βουλγαράκη (2001-2002) κι ομολογώ ότι παρά το ότι ήταν άγνωστος σχετικά, επρόκειτο για καλή περίπτωση επιχειρηματία που ξεκίνησε από ένα μικρό υαλουργείο (ο πατέρας του) κάπου στο Αιγάλεω κι έφτασε να είναι ο μοναδικός έλληνας κατασκευαστής προιόντων υαλουργίας (υπήρχε κι ένα μικρό υαλουργείο στη Λάρισα αρχές 2000 αλλά αγνοώ τι απέγινε...). Ακόμα κι όταν μετέφερε παραγωγή έξω (μετά από αλλεπάλληλες εξαγορές κυρίως σε βαλκανικές- ουκρανικές εταιρείες) κι έκλεισε το εργοστάσιο Ελευσίνας (εκεί εργαζόμουν παλιότερα), η πλειονότητα του προσωπικού δε θίχτηκε. Απεναντίας γνωρίζω συναδέλφους μηχανικούς που είναι ακόμα εκεί μετά από 12-13 χρόνια...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν περιμενα να αναψω τετοια φωτια...Ρε μη ξυλοφορτωνεστε αδικα. Το αρχικο μηνυμα ηταν γιατι 'βρηκα' και μπουζι NGK με 1,10€ και κατι αλλα κουφα.
Δέν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά το μπουζί NGK σε αυτή την τιμή είναι 100% μαιμού.
Στο βενζινάδικο πουλάω μπουζί NGK τα οποία τα αγοράζω απο εγγυημένο προμηθευτή με τον οποίο συνεργάζομαι πάνω απο 20 χρόνια. Μια μέρα ήρθε μια κοπέλα και ζήτησε ένα μπουζί για μοτοσυκλέτα Honda. Για κάποιο λόγο τα μπουζί που προορίζονται για Honda έχουν τρελές τιμές, 7, 10 ευρώ το ένα ή και παραπάνω, ανάλογα με το μοντέλο.
Το συσκεκριμένο έκανε 7 αν θυμάμαι καλά. Της το δίνω και μετά απο μερικές ώρες μου το επιστρέφει και μου λέει οτι το βρήκε απο αλλού με 3 ευρώ (υπόψιν ο προμηθευτής μου το πουλάει πιό ακριβά χονδρική)
Εδώ πώς να ξεχωρίσεις τα γνήσια NGK: http://www.slideshare.net/athangal/dist ... spark-plug
-
NGK και μαϊμού δεν υπάρχει. 300% επάνω υπάρχει. 6,5ε τα τέσσερα υπάρχει.
Η ιστορία αποδεικνύει, αρπαχτικό.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
NGK και μαϊμού δεν υπάρχει. 300% επάνω υπάρχει. 6,5ε τα τέσσερα υπάρχει.
Η ιστορία αποδεικνύει, αρπαχτικό.
Α.μαστορα υπαρχει μαιμου ngk οπως υπαρχει μαιμου ρουλεμαν skf.
ngk πλατινα για υγραεριο με 18 ευρω η τετραδα? -
στην Ελλαδα μερικα καταστηματα εμπορευονται ngk made in france στα 18Ε τετραδα και απο Γαλλια-Γερμανια που ψωνιζω εμπορευονται τα ngk made in japan στα ιδια ακριβως χρηματα, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στα τελευταια ειναι πιο καλα επεξεργασμενη και λειασμενη η επιφανεια στο τελειωμα της στο σημειο της ακιδας
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ρε μη ξυλοφορτωνεστε αδικα. Το αρχικο μηνυμα ηταν γιατι 'βρηκα' και μπουζι NGK με 1,10€ και κατι αλλα κουφα.
Δε μας δίνεις και το link.....αν δεν σου κάνει κόπο...(και με pm)...να παρουμε κανα ανταλλακτικό... εστω και κινεζικο....
το εβαλα παραπανω βρε
http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php
δες και πες μας και εσυ
-
http://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php?carcode=1373374&parttype=7212
εδω ειναι τα προτεινομενα μπουζι για το δικο μου, κατεβειτε λιγο κατω στη λιστα και θα τα δειτε.
εχει και denso με 1€
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
@ Quadraσίγουρα κάποιοι μπορεί να πουλάνε Κινέζικα, αλλά αν γράφεις φόρα παρτίδα ότι κάτι είναι 'Lobro' ας πουμε, τότε είναι πολύ χοντρό να στέλνεις...κάτι άλλο.
Aυτό που λες είναι απάτη, εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο βενζινάδικο πουλάω μπουζί NGK τα οποία τα αγοράζω απο εγγυημένο προμηθευτή με τον οποίο συνεργάζομαι πάνω απο 20 χρόνια. Μια μέρα ήρθε μια κοπέλα και ζήτησε ένα μπουζί για μοτοσυκλέτα Honda. Για κάποιο λόγο τα μπουζί που προορίζονται για Honda έχουν τρελές τιμές, 7, 10 ευρώ το ένα ή και παραπάνω, ανάλογα με το μοντέλο.
Το συσκεκριμένο έκανε 7 αν θυμάμαι καλά. Της το δίνω και μετά απο μερικές ώρες μου το επιστρέφει και μου λέει οτι το βρήκε απο αλλού με 3 ευρώ (υπόψιν ο προμηθευτής μου το πουλάει πιό ακριβά χονδρική)
Εδώ πώς να ξεχωρίσεις τα γνήσια NGK: http://www.slideshare.net/athangal/dist ... spark-plug
Eντυπωσιακό, αυτό το ψάξιμο για τα fake είναι μάλλον της NGK, αν το έκαναν όλες εταιρίες για τα δικά τους ανταλλακτικά είμαι σίγουρος ότι θα πέφταμε από τα σύννεφα.
Τελικά είμαι κατηγορούμενος ότι λέω παπαριές που βλάπτουν τον αθώο εμπορικό κλάδο ή όχι ?
-
Παράδειγμα online αγοράς μαϊμού φίλτρου λαδιού
Αντί για 'filtre a huille' γράφει 'filtre a hune'....
-
Eντυπωσιακό, αυτό το ψάξιμο για τα fake είναι μάλλον της NGK, αν το έκαναν όλες εταιρίες για τα δικά τους ανταλλακτικά είμαι σίγουρος ότι θα πέφταμε από τα σύννεφα.
Τελικά είμαι κατηγορούμενος ότι λέω παπαριές που βλάπτουν τον αθώο εμπορικό κλάδο ή όχι ?
Βασικά ή δεν καταλαβαίνεις τι έχει γραφτεί, μεταξύ άλλων και απο εμένα, ή δεν διαβάζεις αρκετά προσεκτικά ή έχεις τυφλωθεί απο την 'αυθεντία' σου ωστέ να μην θες να διαβάσεις προσεκτικά.
Μαιμού φίλτρα και μαιμού ανταλλακτικά υπάρχουν και **πωλούνταν πριν έρθει το Internet σε φυσικά μαγαζιά **γιατί οι απατεώνες δεν εμφανίστηκαν μαζί με το Internet υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα όσο θα υπάρχουν άτομα που πιστεύουν πως μπορούν να αγοράσουν μπουζί που κάνουν σε όλα τα μαγαζιά μεταξύ 5 και 8 ευρώ στην τιμή του 1 ευρώ, τυχαίο παράδειγμα.
Αν ψάξεις στο Internet κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί άλλων εταιρειών για το πώς πχ να καταλαβέτε πως το φανάρι που αγοράσατε ως Bosch δεν είναι Bosch. Την εποχή των κιτ Xenon είχε γεμίσει το Internet με fake kit της Hella ή της Bosch που όλως τυχαίως ερχόταν απο το Hong Kong ή την Κίνα κάποια απο τα οποία πωλούνταν και απο μαγαζιά ή συνεργεία στην τιμή των original με τον τσάκαλο να τσεπώνει το κέρδος. -
Mirage
Ωραία λοιπόν, αφού υπάρχουν χρόνια πριν το net fake ανταλλακτικά, γιατί το έκανες θέμα όταν είπα ότι πουλάνε Κινέζικα ?
Ανέβασα εγώ κάτι με fake προϊόντα ?
Αναφέρθηκα εγώ σε μαϊμού προϊόντα ?
Είπα ότι είναι δεκάδες οι παραγωγοί ανταλλακτικών και δεν τους γνωρίζουμε, αυτό είπα, γύρνα πίσω και διάβασε από την αρχή ποιόν προσέβαλα.
Μήπως φάσκει και αντιφάσκεις ?Για ποιά - αυθεντία - μιλάς ?
πούλησα ποτέ καμμία αυθεντία εδώ μέσα ?
μήπως είσαι προκατειλημένος μαζί μου ?
Δημιούργησες ολόκληρο θέμα εκ του μη όντως, φτάνουν πια οι προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο και αιτία, χόρτασα πια, σε παρακαλώ πολύ. -
Προσωπικές επιθέσεις; Πριν 2 σελίδες απο εσένα
Kαλά, δεν πουλάνε Κινέζικα, συγγνώμη που σε ενόχλησα, πουλάνε μόνο Ευρωπαικά και Αμερικάνικα, μήπως έχεις ιντερνετικό μαγαζί και προσβλήθηκες ?Αν ναί, φρόντισε να πουλάς τα καλά Κινέζικα που υπάρχουν, και όχι το χώμα.
Νομίζω ότι πήρες την απάντηση που ήθελες.
Τι έγραψες και σε ρώτησα τι εννοείς;
Tα ιντερνετικά μαγαζιά έχουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους κινέζικα μηχανικά ανταλλακτικά, ότι και να σημαίνει αυτό.
Τι γράφεις τώρα
Είπα ότι είναι δεκάδες οι παραγωγοί ανταλλακτικών και δεν τους γνωρίζουμε, αυτό είπα, γύρνα πίσω και διάβασε από την αρχή ποιόν προσέβαλα.
Ποίος φάσκει και αντιφάσκει; Προκατειλημένος δεν είμαι μαζί σου δεν έχω κάποιον λόγο να είμαι άλλωστε.
-
Άλλο ένα για τα NGK
-
Από εδώ ξεκίνησες, που είδες την προσβολή ολόκληρου εμπορικού κλάδου και μου επιτέθηκες ?
Tα ιντερνετικά μαγαζιά έχουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους κινέζικα μηχανικά ανταλλακτικά, ότι και να σημαίνει αυτό.Το ότι και να σημαίνει αυτό, πηγαίνει στη χαμηλή τιμή, στη χαμηλή ποιότητα, στην ίδια τιμή, σε καλύτερη ποιότητα κλπ, άλλος Κινέζος πουλάει 25€ την τετραπίστονη δαγκάνα και άλλος 50€, την ίδια για το ίδιο αυτοκίνητο, ο ένας πουλάει δισκόπλατο 55€ και άλλος 90€, πάντα για το ίδιο μοντέλο, έμπα στο alibaba να τα δείς, πάμπολλα παραδείγματα, εκεί κολλάει αυτό που έγραψα, δεν έγραψα ούτε για fake, ούτε για απατεωνιές, ούτε για οτιδήποτε άλλο εσύ νόμιζες. Από εδώ ξεκίνησες, αυτή είναι η πρώτη μου αναφορά, και άρχισες να λες διάφορα.
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?