-
...και μπορείς πλέον να στέλνεις πράματα στην SD.
Εγώ για το 32αρι θα πήγαινα πάντως, όπως και έγινε δλδ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ για το 32αρι θα πήγαινα πάντως, όπως και έγινε δλδ.Το 2 έφυγε; Να δω πόσα πιάνει δηλαδή...
Sent from my SM-N9005
-
Ναι, σε μια αγγλίδα
Mεγειά και σε σένα
-
Thnx αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη. Κάποιο μπέρδεμα έγινε και προηγήθηκε η υπογραφή
Ψήνομαι πάντως για το 3 (αν δώσω το 2 σε ικανοποιητική τιμή). Πως το βλέπεις, αξίζει η αναβάθμιση; -
Γνωστός μου εμφανίστηκε με μια τεράστια γκουμούτσα Sony Z Ultra με οθόνη 6,4 ιντσών.... αεροδρόμιο μιλάμε....
Τεράστιο αλλά το σώζει γιατί κι αυτός είναι πολύ ψηλός και γεμάτος, όσο το κρατάει αυτός στο χέρι του μια χαρά φαίνεται, όταν πήγα να το πιάσω έβαλα και τα δυό μου χέρια!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γνωστός μου εμφανίστηκε με μια τεράστια γκουμούτσα Sony Z Ultra με οθόνη 6,4 ιντσών.... αεροδρόμιο μιλάμε....
Τεράστιο αλλά το σώζει γιατί κι αυτός είναι πολύ ψηλός και γεμάτος, όσο το κρατάει αυτός στο χέρι του μια χαρά φαίνεται, όταν πήγα να το πιάσω έβαλα και τα δυό μου χέρια!!Νταξ κοιτα πες με οτι θες αλλα αμα διαβασεις μονο αυτο..
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Thnx αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη. Κάποιο μπέρδεμα έγινε και προηγήθηκε η υπογραφή
Ψήνομαι πάντως για το 3 (αν δώσω το 2 σε ικανοποιητική τιμή). Πως το βλέπεις, αξίζει η αναβάθμιση;Με στεγνά οικονομοτεχνικά κριτήρια, όχι, το Note 2 εξακολουθεί να είναι αρκούντως ικανό.
Από την άλλη, το Note 3 το βλέπω πολύ πιο σβέλτο με τις ίδιες εφαρμογές και χωρίς να έχω διώξει το bloatware της Sammy οπότε φαντάζομαι πώς θα είναι όταν το κάνω. Η οθόνη είναι φοβερή και τρομερή, η μπαταρία ελαφρώς καλύτερη. Προσωπικά μου αρέσει και το faux δέρμα πίσω.
Τεράστιο αλλά το σώζει γιατί κι αυτός είναι πολύ ψηλός και γεμάτος, όσο το κρατάει αυτός στο χέρι του μια χαρά φαίνεται, όταν πήγα να το πιάσω έβαλα και τα δυό μου χέρια!!Είναι λίγο fail το ultra από άποψη μεγέθους.
-
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση με την προηγούμενη συζήτηση;
Έχω αγοράσει πλέον το Tapatalk 4, αλλά εδώ και κάποιο καιρό, δεν βλέπω με ποιο τρόπο μπορώ να απαντήσω κάνοντας quote. Κάποτε, απλώς κρατώντας πατημένο πάνω σε ένα ποστ, μου έβγαζε την επιλογή. Έχω κάνει καμιά κάπου και δεν το βγάζει πλέον; Είναι παραξενιά της έκδοσης του Tapatalk;
Παρακαλώ, . -
Μλκια του φόρουμ πρέπει να είναι δυστυχώς, άλλοτε δουλεύει κι άλλοτε όχι. Δουλεύει στο multi-quote πάντα, οπότε εγώ έτσι το ξεπερνώ: κάνω πολλαπλό και μετά σβήνω αυτό που δεν θέλω.
Στο myphone ή στο xda πχ δουλεύει μια χαρά.
-
Κάτι θέλω να πω ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσωπικά μου αρέσει και το faux δέρμα πίσω. -
LG G2 στα 399 φαινεται αρκετα πιο φθηνο απο S4 και με πολυ καλυτερη οθονη. Γιατι αυτη η διαφορα;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
LG G2 στα 399 φαινεται αρκετα πιο φθηνο απο S4 και με πολυ καλυτερη οθονη. Γιατι αυτη η διαφορα;που εχει μωρε 399? Μηπως εννοεις 599?
Αμα ειναι 399 θα παω να παρω και δευτερο τηλεφωνο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
LG G2 στα 399 φαινεται αρκετα πιο φθηνο απο S4 και με πολυ καλυτερη οθονη. Γιατι αυτη η διαφορα;
που εχει μωρε 399? Μηπως εννοεις 599?
Three.co.uk 399 λιρες. Δωρο θηκη.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
που εχει μωρε 399? Μηπως εννοεις 599?
Three.co.uk 399 λιρες. Δωρο θηκη.
Σε λίρες δεν το θελω
-
Με αυτά τα δεδομένα το S3 LTE με τα 2 giga RAM μου φαίνεται bargain.
Μόνο το ράδιο του λείπει, αλλά ΟΚ, ζούμε και χωρίς αυτό.
Βάζεις και μια καλή ROM και είσαι άρχοντας. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Η οθόνη είναι φοβερή και τρομερή, η μπαταρία ελαφρώς καλύτερη....Εντάξει λοιπόν , όποιος ενδιαφέρεται για το 2, εδώ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενα Samsung Note μ' αρεσε με 'γιγαντοθόνη' αλλά ακριβό!
πόσα λεφτά θες να δώσεις; για τις δυνατοτητες του δεν είναι τόσο ακριβό το 2αρι, αμα βρεις να ξεπουλήσεις και το φολα
σου φαινεται ο Cosneos για εν δυνάμει χρήστης Note 2?
Κανα Windows Phone του αρμόζει και πολυ του πέφτει. Να πάει σε Νοκια να ξεβρωμισει ο τόπος. Δεν θέλουμε προδότες στο τοπικο.
Καλά αλλά και ένα S4 mini ... το ψιλοκαταφέρνω!!!
Uploaded with ImageShack.usΚαι η 'εμπειρία' Sony Ericcson ... στα τάρταρα. Δεν περίμενα βέβαια κάτι της προκοπής ...
-
τελικά η αγορά της νέας μπαταρίας αποδείχτηκε σοφή κίνηση μιας και η διαφορά σε σχέση με τη προηγούμενη που είχε υποστεί 1.5 χρόνο χρήση είναι σαφώς αισθητή
παρόλα αυτά έχω και την παλιά φορτισμένη επάνω μου σε περίπτωση που χρειαστεί
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικά η αγορά της νέας μπαταρίας αποδείχτηκε σοφή κίνηση μιας και η διαφορά σε σχέση με τη προηγούμενη που είχε υποστεί 1.5 χρόνο χρήση είναι σαφώς αισθητήπαρόλα αυτά έχω και την παλιά φορτισμένη επάνω μου σε περίπτωση που χρειαστεί
link?
ποσο καλυτερη δλδ?
Περι συσκευών Android...