-
στον ιδιο κινητηρα και κιβωτιο...
διαστασιακα και πορτμπαγκαζιακα ειναι το ιδιο.το θεμα ειναι τα λοιπα καλουδια και ποσο αξιζουν..(εκτος και αν τα εχει και το ΛΕΟΝ και ειναι θεμα πληροτητας σαητ)..
οπως τα lane assist, ACT, RADAR αποστασης!!, αυτοματα φρεναρισματα κτλ..και σαν μπονους επειδη βαζει και η ΜΑΜΑ λεφτα το 1.8 ειναι επισης προσιτο σε Leon ...
ενα αμαξι που οσο θα ζει το Καντετ θα ειναι 90% σε εθνικες και σε φιδοελισσομενες !! επαρχιακες οδους (εγραψα παλι!!) παρα στην πολη.
το αυτοματο ειναι επιλογη γενους θηλυκου..εγω ειμαι μοχλακιας!!
αν και απο αλλους εδω μεσα βλεπω οτι πινουν νερο στο ονομα του... -
διαστασιακα και πορτμπαγκαζιακα ειναι το ιδιο.το θεμα ειναι τα λοιπα καλουδια και ποσο αξιζουν..(εκτος και αν τα εχει και το ΛΕΟΝ και ειναι θεμα πληροτητας σαητ)..
οπως τα lane assist, ACT, RADAR αποστασης!!, αυτοματα φρεναρισματα κτλ..και σαν μπονους επειδη βαζει και η ΜΑΜΑ λεφτα το 1.8 ειναι επισης προσιτο σε Leon ...
ενα αμαξι που οσο θα ζει το Καντετ θα ειναι 90% σε εθνικες και σε φιδοελισσομενες !! επαρχιακες οδους (εγραψα παλι!!) παρα στην πολη.
Leon 1.8tsi πολύ πιο όμορφο σε σχέση με το golf
-
Το Leon φυσικά. Ειδικά το 1800 είναι σχεδόν GTi και δεν έχει καμία σχέση με το 1400άρι Golf.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
εδω μεσα βλεπω οτι πινουν νερο στο ονομα του...Παραέξω να δείς...!!!... κάτι αντιπροσωπείες και συνεργεία.....
υγ.ειδικά η μουσική(ήχους) που παίζει....... -
To 1,8 λεον εκτος απο προσθετα εξοδα παγια και καταναλωση δεν ξερω τι αλλο θα μπορεσει να σου προσφερει οταν στο 95% των μετακινησεων μας το 122ρι και 140ρι μοτερ ειναι υπεραρκετο, ακομα και μετα τα 150-160 που θα δεις διαφοραυπερ του 1.8.
Κατα τα λοιπα, προτεινω λεον για λογους εμφανισης, εξοπλισμου(fr) και στησιματος. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
To 1,8 λεον εκτος απο προσθετα εξοδα παγια και καταναλωση δεν ξερω** τι αλλο θα μπορεσει να σου προσφερει** οταν στο 95% των μετακινησεων μας το 122ρι και 140ρι μοτερ ειναι υπεραρκετο, ακομα και μετα τα 150-160 που θα δεις διαφοραυπερ του 1.8.
Κατα τα λοιπα, προτεινω λεον για λογους εμφανισης, εξοπλισμου(fr) και στησιματος.να φανω στο TAXIS NET σαν προνομιουχος
λογικα μιλας παντως...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
εδω μεσα βλεπω οτι πινουν νερο στο ονομα του...
Παραέξω να δείς...!!!... κάτι αντιπροσωπείες και συνεργεία.....
υγ.ειδικά η μουσική(ήχους) που παίζει.......με εκτελεσες με μπαζουκας!!!
-
I'm a preventer.......
-
Δεν το πιστευω αυτο που λεω αλλα σου προτεινω το Golf. Πιο ωριμο ως αυτοκινητο, με πολυ καλυτερη μεταπωληση και ο συνδυασμος 1,4 και DSG ειναι κορυφαιος.
-
Το ιδανικό για μένα...
Leon 5πορτο (όμορφο αισθητικά και πρακτικό) 1.4 TSI FR (122 ή 140 δεν ξέρω γιατί ψιλοφοβάμαι το ACT) φουσκωμένο με εξοπλισμό... Χρώμα κάτι από λευκό, κόκκινο ή μαύρο
Αν πας σε αυτόματο τότε μόνο 1.8... Και απ' ό,τι βλέπω στο Γερμανικό konfigurator τα paddles στο τιμόνι είναι έξτρα!
Ηλιοροφή (αν δεν ανοίγει μόνο με ανάκλιση όπως σε Scirocco/Ibiza τότε αξίζει τα 800), Σαλόνι Alcantara, Seat Sound System και έγχρωμη οθόνη στο ταμπλό, αισθητήρες κλπ... Για τα LED δεν πολυτρελαίνομαι, και με και χωρίς μια χαρά είναι...
Περί καταναλώσεων κλπ για το 1.4 TSI 122 που το είχε Master Test το προηγούμενο Drive έλεγαν τα καλύτερα! Για το 1.8 δεν ξέρω...
Αν θες σπορ αμάξι, ειδικά από τη στιγμή που κοιτάς και το Leon, μην ασχολείσαι με το Golf... -
Για μενα το καλυτερο θα ναι Leon Sc FR 140αρι, λευκο, ανθρακι ζαντες και τα λεντ φωτα μπροστα..
Πως φαινεται ο Περιστεριωτης!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
υγ.ειδικά η μουσική(ήχους) που παίζει....... -
Και απο εμενα λεόν.Για μενα σε αυτη τη γενια πλεον δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα το γκολφ.Εννοειται οτι λογω χωρας πας για το 1.4 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Και επειδη βλεπω λες για Fr κτλ,θα το κανεις παραγγελια; Αν ναι και σου αρεσουν και τα σκουρα χρωματα,δες και το μπλε που εχει αλλα σε συνδυασμο με τα λεντ φωτα
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Και απο εμενα λεόν.Για μενα σε αυτη τη γενια πλεον δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα το γκολφ.Εννοειται οτι λογω χωρας πας για το 1.4 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Και επειδη βλεπω λες για Fr κτλ,θα το κανεις παραγγελια; Αν ναι και σου αρεσουν και τα σκουρα χρωματα,δες και το μπλε που εχει αλλα σε συνδυασμο με τα λεντ φωταη αρχικη ιδεα ηταν το 1.4, αλλα βλεποντας τις τιμες το 1.8 γινεται προσιτο.
με δεδομενο οτι θα το κανουμε 50-50 για εφορια το τεκμηριο πεφτει στο μισο ετσι δεν ειναι;;παραγγελια ειναι κατι που ΔΕΝ μου περασε απο το μυαλο...
ειχα την αφελη εντυπωση οτι θα ελεγα τυλιξτε μου ενα κοκκινο και θα ερθω αυριο να το παρω... -
αισθητικα , μονο ετσι οπως τα βλεπω απεξω, Leon
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
παραγγελια ειναι κατι που ΔΕΝ μου περασε απο το μυαλο...
ειχα την αφελη εντυπωση οτι θα ελεγα τυλιξτε μου ενα κοκκινο και θα ερθω αυριο να το παρω...Δε φανταζομαι να εχουν δημιουργησει στοκ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
υγ.ειδικά η μουσική(ήχους) που παίζει.......Είπα κάτι που δεν ισχύει;.......
-
Για πες μας, τι μουσικές παίζει ο νέος 1,4tsi; Τί λένε τα συνεργεία; Θα χουν δει πάρα πολλά τα συνεργεία αυτούς τους 6 μήνες που κυκλοφορεί.
Leon FR 1.4TSI-DSG vs. GOLF