-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποια καλη 4.3 ρομ για Galaxy Nexus?ζητουμενο η αυτονομια και η απλοτητα, οχι πολλα φρου-φρου και 40000 ρυθμισεις
Δεν θα προτεινω rom αλλα Xposed installer και Gravity box (download απο το μενου της Xposed). Οτι customisation εχουν οι custom rom με την σταθεροτητα και την αυτονομια της μαμας ROM.
@Κιουση
ΟΚ ετσι οπως το θετεις θες 2η μπαταρια
Απλα κανε ενα calibration (καποιος εβαλε link απο το xda παραπανω).
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κιουση γιατι να ταλαιπωρεισαι ετσι;
Δεν θα ηταν πιο βολικο να παρεις εναν φορτιστη αυτοκινητου;
Εκτος και αν η 1η μπαταρια τα χε φτυσει.γιατί δε θα είμαι έξω στο αυτοκίνητο, μπορεί να είμαι εκτός σπιτιού σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις (δουλειά, εξωτερική δουλειά, μεταπτυχιακό) εκ των οποίων τη μία θα έχω εύκαιρη πρίζα και ποτέ δε θα είμαι στο αυτοκίνητο για πάνω από 20λεπτο-μισάωρο
κάποιες μέρες που θα είμαι εκτός σπιτιού από τις 7:30 μέχρι τις 22:00 η μία μπαταρία με την αυτονομία που έχει το nexus δε θα φτάνει ούτε για ζήτω
έχω φορτιστή από το παλιό κινητό, αλλά φορτίζει αργά το τωρινό μου κινητό
επίσης το να την κουβαλάω δεν είναι τίποτα και στο πορτοφόλι μου χωράει
η μόνη ταλαιπωρία θα είναι στο να φορτίζω τη μία και μετά να πρέπει να φορτίσω και τη 2η,όταν θα τις έχω φάει και τις 2
τέσπα, θα φανεί στη πράξη πώς θα εξελιχθεί το θέμα
παρε power bank να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
απο εκει και πέρα... χτες εβαλα 4.3 Google Edition, ολα μια χαρά, τα εστησα ολα. Δουλευε πανεμορφα. Κανω restart, και τπτ. Ελεγε Galaxy S4 και εμενε εκει. Τι flasharisma επεσε, τι omega, τι αλλες AOSP... τα παντα ολα. Δεν... δεν ετρεχε σωστα. Μια Omega 4.3 μπηκε, μπουτεψε, αλλά προβλήματα πολλά και crashes ασχετα αν ειχα ριξει 5-6000 Wipes τα παντα.
Κατέβασα μαμα Ουγγαρέζα ROM και ενω μπηκε κανονικά, το Wifi δεν εκκινουσε με την καμία. Στο τελος βρήκα την μαμα Γερμανικη ROM οπου και το κινητό επανήλθε σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. Η περιπέτεια κράτησε κανα 6-8 ωρες...
Επίσης κατέληξα στο οτι ΔΕΝ θελω Google ROM. H Σαμμυ έχει καποια ωραια enchancements τα οποία θα με χαλουσαν να τα χάσω... ειδικά αυτό της κάμερας.
ποσες φορες αλλαξες φανελα...μη πω τιποτε αλλο;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ΟΚ ετσι οπως το θετεις θες 2η μπαταρια
Απλα κανε ενα calibration (καποιος εβαλε link απο το xda παραπανω).
Πρέπει να γίνει καλιμπραρισμα εε; θα το κοιτάξω προς το παρόν θα την αφήσω να πέσει στο 0%
-
Κιουση γιατι να ταλαιπωρεισαι ετσι;
Δεν θα ηταν πιο βολικο να παρεις εναν φορτιστη αυτοκινητου;
Εκτος και αν η 1η μπαταρια τα χε φτυσει.γιατί δε θα είμαι έξω στο αυτοκίνητο, μπορεί να είμαι εκτός σπιτιού σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις (δουλειά, εξωτερική δουλειά, μεταπτυχιακό) εκ των οποίων τη μία θα έχω εύκαιρη πρίζα και ποτέ δε θα είμαι στο αυτοκίνητο για πάνω από 20λεπτο-μισάωρο
κάποιες μέρες που θα είμαι εκτός σπιτιού από τις 7:30 μέχρι τις 22:00 η μία μπαταρία με την αυτονομία που έχει το nexus δε θα φτάνει ούτε για ζήτω
έχω φορτιστή από το παλιό κινητό, αλλά φορτίζει αργά το τωρινό μου κινητό
επίσης το να την κουβαλάω δεν είναι τίποτα και στο πορτοφόλι μου χωράει
η μόνη ταλαιπωρία θα είναι στο να φορτίζω τη μία και μετά να πρέπει να φορτίσω και τη 2η,όταν θα τις έχω φάει και τις 2
τέσπα, θα φανεί στη πράξη πώς θα εξελιχθεί το θέμα
παρε power bank να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
απο εκει και πέρα... χτες εβαλα 4.3 Google Edition, ολα μια χαρά, τα εστησα ολα. Δουλευε πανεμορφα. Κανω restart, και τπτ. Ελεγε Galaxy S4 και εμενε εκει. Τι flasharisma επεσε, τι omega, τι αλλες AOSP... τα παντα ολα. Δεν... δεν ετρεχε σωστα. Μια Omega 4.3 μπηκε, μπουτεψε, αλλά προβλήματα πολλά και crashes ασχετα αν ειχα ριξει 5-6000 Wipes τα παντα.
Κατέβασα μαμα Ουγγαρέζα ROM και ενω μπηκε κανονικά, το Wifi δεν εκκινουσε με την καμία. Στο τελος βρήκα την μαμα Γερμανικη ROM οπου και το κινητό επανήλθε σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. Η περιπέτεια κράτησε κανα 6-8 ωρες...
Επίσης κατέληξα στο οτι ΔΕΝ θελω Google ROM. H Σαμμυ έχει καποια ωραια enchancements τα οποία θα με χαλουσαν να τα χάσω... ειδικά αυτό της κάμερας.
Ελα πες παραδεξου πως απλα είσαι αμπαλος και δεν είναι αυτά για σενα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κοιτα να δεις.... η αληθεια ειναι πως δεν το φοβήθηκα για τελειώς νεκρό, αν και ειχε μπει σε γερο boot loop. Ηξερα πως απο την στιγμή που το Download Mode δουλευει κανονικά και την συσκευη την βλέπει το ODIN, λύση θα βρεθει. Αυτο που φοβομουν ομως ειναι πως πιθανα θα επρεπε να φάω τα νιάτα μου διαβάζοντας το XDA και προσπαθώντας να βγάλω άκρη.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατι στράβωσε τοσο άσχημα το φλασάρισμα, τί εκανα λάθος. Τόσα χρόνια με android, ποτέ δεν είχα φάει τέτοιο πακέτο. Τεσπα, για ολα υπάρχει η πρώτη φορα.
@ Μιραγκε: Μιλησα με τον Ντινο, στο κωλοχώρι σου θα γυρίσεις με τα πόδια...
-
Ποιος σας ειπε να τα πειραζετε;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
αυτό που πρέπει να καταλάβει σύντομα ο κορσαίρ είναι ότι τα samsung είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν τούβλα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτό που πρέπει να καταλάβει σύντομα ο κορσαίρ είναι ότι τα samsung χρειαζονται εναν ασχετο για να γίνουν τούβλαφιξεντ.
-
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατι στράβωσε τοσο άσχημα το φλασάρισμα, τί εκανα λάθος. Τόσα χρόνια με android, ποτέ δεν είχα φάει τέτοιο πακέτο. Τεσπα, για ολα υπάρχει η πρώτη φορα.
αμπαλοσίνη λέγεται αυτό
-
το s4 ειναι φρεσκο ξερεις?(μετα απο τον αυγουστο?) αν ναι δεν θα μπορουσες να το κανεις και να θες καθοτι εχουν βαλει και region lock σε αυτα..)
δες στο xda
(ναι πειραζει και στα rom αυτο) -
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατι στράβωσε τοσο άσχημα το φλασάρισμα, τί εκανα λάθος. Τόσα χρόνια με android, ποτέ δεν είχα φάει τέτοιο πακέτο. Τεσπα, για ολα υπάρχει η πρώτη φορα.Επρεπε να είχες πάρει iphone
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επρεπε να είχες πάρει iphone
βιτριολι θα σε πεταξω
-
Εχω τη cataclysm που είναι βασισμένη σε στοκ, αλλά έχει και καμποσα κόλπα και ρυθμίσεις εφόσον θεςΑπό σταθερότητα πολύ καλή και από αυτονομία το γνωστό nexus.. Όσο δε το χρησιμοποιείς οκ, μόλις αρχίσεις ειδικά με 3g γίνεται χαμός
την εβαλα, μια χαρα δειχνει.
αυτο που θα ηθελα ειναι να εχει την δυνατοτητα να προσθεσεις navigation buttons, εκτος αν δεν το εχω δει.καποια προταση για κερνελ?
-
Να προσθέσεις; εννοείς να τα αφαιρέσεις; μπορείς είτε να το βάλεις σαν toggle ή κρατώντας το power button να επιλέξεις expanded desktop
Επίσης έχει επιλογή να τους αλλάζεις και μέγεθος
Εκτός αν εννοείς να βάλεις κι άλλα πράγματα, αυτό δε το έχει από όσο ξέρω
Όσο για κερνελ εδώ αφήσει αυτόν που έχει η ρομ που μου φαίνεται μια χαρά
Γενικά καλύτερο θεωρώ τον Franco kernel
-
Να προσθέσεις; εννοείς να τα αφαιρέσεις; μπορείς είτε να το βάλεις σαν toggle ή κρατώντας το power button να επιλέξεις expanded desktopΕπίσης έχει επιλογή να τους αλλάζεις και μέγεθος
Εκτός αν εννοείς να βάλεις κι άλλα πράγματα, αυτό δε το έχει από όσο ξέρω
Όσο για κερνελ εδώ αφήσει αυτόν που έχει η ρομ που μου φαίνεται μια χαρά
Γενικά καλύτερο θεωρώ τον Franco kernel
οχι τα quick settings, αλλα τα virtual πληκτρα στο κατω μερος.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αμπαλοσίνη λέγεται αυτό
+τα μούσια του ροζουλη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι τα quick settings, αλλα τα virtual πληκτρα στο κατω μερος.
υπάρχει επιλογή να τα αφαιρέσεις ή να τα αφαιρέσεις μαζί με τη status bar και να τους αλλάξεις μέγεθος
όχι να προσθέσεις κι άλλα
-
κοιτα να δεις.... η αληθεια ειναι πως δεν το φοβήθηκα για τελειώς νεκρό, αν και ειχε μπει σε γερο boot loop. Ηξερα πως απο την στιγμή που το Download Mode δουλευει κανονικά και την συσκευη την βλέπει το ODIN, λύση θα βρεθει. Αυτο που φοβομουν ομως ειναι πως πιθανα θα επρεπε να φάω τα νιάτα μου διαβάζοντας το XDA και προσπαθώντας να βγάλω άκρη.
@ Μιραγκε: Μιλησα με τον Ντινο, στο κωλοχώρι σου θα γυρίσεις με τα πόδια...
σε καταλαβαινω!
φαντασου εγω αυτο το ειχα παθει με restore σε iPhone!!!!!!!
εκδοση 3.1.3 αν θυμαμαι και δεν επιανε με την καμμια!
Τοτε ακομα ειχα το 2G και επρεπε να το κανω unlock activate jailbreak...
τελικα ηθελε να αλλαξω υπολογιστη και προσπαθησα σε ενος φιλου.
Ομως ειχα περασει ενα 3ωρο ....Eπισης το Πασχα ενα Νexus4 την επαθε ομοιως και δεν εκανε root και ενω περνουσα μεσα το λογισμικο πεφτει το ρευμα σπιτι ενω δεν ειχα φορητο.
Εκει τα χρειαστηκα εκανε 4 φορες να πιασει -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Eπισης το Πασχα ενα Νexus4 την επαθε ομοιως και δεν εκανε root και ενω περνουσα μεσα το λογισμικο πεφτει το ρευμα σπιτι ενω δεν ειχα φορητο.
Εκει τα χρειαστηκα εκανε 4 φορες να πιασειwow!!!! θα το χα θεωρησει instant death!!! Αφου ξαναζωντανεψε... παλι καλά να λες!!!
-
Ετοιμάζομαι να αγοράσω για τον πατέρα μου το Samsung Galaxy S3 mini, στα 172€ από Σκρουτζάμαζο. Όποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο (και γιατί...) ας ποστάρει, αλλιώς, ας σωπάσει για πάντα.
Περι συσκευών Android...