-
Θελω να παρω ενα μικρο αυτοκινητο πολης και μου επεσε ενα τετοιο αυτοκινητο.Αν και γραφει Α140 ο κινητηρας του ειναι 1600 κυβικα με βενζινη.Μηπως υπαρχει κατι υποπτο?Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει αυτοματο σασμαν και το ψιλοφοβαμαι στην συντηρηση του και στην καταναλωση.Ετος κατασκευης 2004 , χλμ 80000.Τιμη 3500Ευρω.Σ 'αυτα τα χρηματα θελω να κινηθω μιας και το θελω για δευτερο.Επισης κοιταζω και το Honda Jazz.Για πειτε καμια γνωμη για να καταληξουμε καπου.
Ευχαριστω. -
Θελω να παρω ενα μικρο αυτοκινητο πολης και μου επεσε ενα τετοιο αυτοκινητο.Αν και γραφει Α140 ο κινητηρας του ειναι 1600 κυβικα με βενζινη.Μηπως υπαρχει κατι υποπτο?Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει αυτοματο σασμαν και το ψιλοφοβαμαι στην συντηρηση του και στην καταναλωση.Ετος κατασκευης 2004 , χλμ 80000.Τιμη 3500Ευρω.Σ 'αυτα τα χρηματα θελω να κινηθω μιας και το θελω για δευτερο.Επισης κοιταζω και το Honda Jazz.Για πειτε καμια γνωμη για να καταληξουμε καπου.
Ευχαριστω. -
Ευχαριστω. -
Μετριο αμαξι απο πολλες αποψεις.. ακριβο, μετριοτατο κρατημα, μετρια φρενα και μετρια αξιοπιστια.. 'η mercedes του φτωχου' δεν ηταν και πολυ προσεγμενη.... ενα jazz θα σε καλυψει στις ιδιες αναγκες με καλυτερο τροπο..
-
Αυτή η έκδοση είναι detuned έκδοση της Α160 για την Γερμανική αγορα, δεν έχει εισαχθεί Ελλάδα επίσημα. Αν θυμάμαι καλά δεν έχει τα αεριζομενα φρένα της 160 αλλά τα απλά της 140.
Το αυτόματο να το ελεγξεις σε άνθρωπο που ξέρει από μερσεντες γιατί οι ζημιές του κοστίζουν. -
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Βρηκα ενα Α class 170 cdi σε πολυ καλη τιμη.Εχει ξενες πινακιδες κι επειδη ειμαι πολυτεκνος μπορω να χρησιμοποιησω το δικαιωμα με τις κοκκινες πινακιδες.Σασμαν παλι αυτοματο αλλα και πετρελαιο .Τιμη χωρις εκτελωνισμους 2900 ευρω.Τελος το μπατζετ μου ειναι μεχρι 3500 ευρω βαρια.Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη και σεβαστη.
Σας ευχαριστω και παλι. -
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 43&asrc=st Μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλπ δεν νομίζω να ξεπεράσει τα 3,5 χιλιάρικα..
-
Δε προσεξα την ημερομηνια στο πρωτο ποστ και ειχα στο μυαλο μου την επομενη γενια.. εδω τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα στους τομεις που αναφερθηκα.... αποψη μου μακρια.
-
Ακομα και για αυτο το αυτοκινητο διαφωνεις?http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 43&asrc=st .
Καποια αλλη προταση σ 'αυτα τα χρηματα?Θελω να ειναι οικονομικο , μικρο , 5θυρο και αξιοπιστο πανω απ 'ολα. -
τοτε πιστευω οτι το jazz ειναι αυτο που θες, συμφωνα με αυτα που ζητας...
-
Ο μονος λογος να το παρεις ειναι για να εχεις μπρελοκ Mercedes! Κανενας αλλος.
-
Kαι δε παίρνει μόνο το μπρελόκ?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι δε παίρνει μόνο το μπρελόκ?το 1600 ή το 1400;.....
-
Γιατι ειστε ολοι τοσο αρνητικοι?
Η κουβεντα εστιαζεται πλεον σ 'ενα Α class 170 πετρελαιο με αυτοματο σασμαν , 2002 μοντελο με 150.000 χλμ.Τιμη 2800 χωρις εκτελωνισμο.(Τετοιο μπελοκ υπαρχει?)Δεν ζηταω ν 'ανακαλυψουμε την Αμερικη αλλα αν το απορριπτουμε κι αυτο το μοντελο τοτε παω ειτε σε Jazz ειτε σε Yaris αλλα σε βενζινη αναγκαστικα. -
Εντάξει ρε μάγκα.......ήστεήσθειν.....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Εντάξει ρε μάγκα.......ήστεήσθειν.....Συγγνωμη , αλλα επειδη δεν το πολυκαταλαβα , μπορεις να το πεις στην δημοτικη?
-
Tα euro3 που βάλατε σε αγγελίες, θέλουν πολλά γιούροζ για να εκτελωνιστούν. Μην τα κοιτάς καν.
-
Η Α Class δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο ουτε καν οταν βγηκε πολυ περισσοτερο τοσα χρονια μετα. Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι κανενας Mercedes hater αφου απο την οικογενεια εχουν περασει 1-2 Mercedes και ακομα υπαρχει μια Ε.
Αλλα για την χρηση που θες καλυτερα να δεις κατι αλλο. Και στα 3.000 μπορεις να βρεις νεοτερα μοντελα.
-
Φιλε μου τα παιδια εδω σου λενε απλα να μεινεις μακρια απο τα αμφιβολου παρελθοντος μεταχειρισμενα εισαγωγης και να ψαξεις κατι νεοτερο στα ιδια χρηματα που να καλυπτει τις αναγκες σου αν γινεται απο εναν ιδιοκτητη και με καταγεγραμμενο ιστορικο συντηρησης, απλα τα πραγματα.
-
Όπως έγραψαν και πιο πριν, ο εκτελωνισμός σε ΙΧ με τόσο παλιά κλάση ρύπων θα κοστίσει ένα κάρο λεφτά.
ΑΓΟΡΑ MERCEDES A 140 1600cc?