-
Είναι τραγικό πάντως το πόσο ανάγουμε τις ομάδες σε 'ιδέες' και τους οπαδούς(μιλάμε για ανθρώπους που ανάγουν τις ομάδες σε 'ιδέα', και θεωρούν νορμάλ να βρίζουν χυδαία τους αντιπάλους τους) σε σκεπτόμενους ανθρώπους.
Σιγά μην πω και μπράβο στους βλαμμένους συνδεσμίτες που 'αποχωρούν' επειδή δεν εκφράζονται πολιτικά.
Είναι και 'αντιφασίστες' τρομάρα τους, αλλά οι ίδιοι είναι έτοιμοι να βρίσουν και να πλακωθούν με οποιονδήποτε φοράει πράσινα ή κόκκινα.
Τζίζας!
-
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ
Δειτε στο δελτιο ειδησεων του Star στις 8, πως ο εκφασισμος της Θύρας 7 στερεί απο τιμιους αντιφασιστες την αγαπημενη τους ομαδα. Ακουστε την πονεμενη κραυγη του προοδευτικου φιλάθλου του ΘΡΥΛΟΥ (οέ οέ οέ).
Γαμιεται το συμπαν γενικως και κλαιμε που αδειασε η θυρα 7 σιγα σιγα... ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα.
-
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ MIA EIKONA
(Mαντεψτε ποιο μελος ειναι στο κεντρο).
(Για την ταμπακιερα -παλι- ουτε κβεντα...)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Tα τσοντοκάναλα δεν λένε όμως ότι στην κατάληψη της Βίλλας των Οργίων του Σύριζα, η αστυνομία βρήκε χειρότερα:
Στου Τατσοπουλου το σπιτι κανανε εφοδο?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είναι τραγικό πάντως το πόσο ανάγουμε τις ομάδες σε 'ιδέες' και τους οπαδούς(μιλάμε για ανθρώπους που ανάγουν τις ομάδες σε 'ιδέα', και θεωρούν νορμάλ να βρίζουν χυδαία τους αντιπάλους τους) σε σκεπτόμενους ανθρώπους.Σιγά μην πω και μπράβο στους βλαμμένους συνδεσμίτες που 'αποχωρούν' επειδή δεν εκφράζονται πολιτικά.
Είναι και 'αντιφασίστες' τρομάρα τους, αλλά οι ίδιοι είναι έτοιμοι να βρίσουν και να πλακωθούν με οποιονδήποτε φοράει πράσινα ή κόκκινα.
Τζίζας!
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Καταλαβαίνω βέβαια το πως είναι δυνατόν να μπούνε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, εδώ λίγο Λάππα να διαβάσεις δεν έχει ιδέα ποια είναι η διαφορά της αναρχίας από τον σοσιαλισμό, τα βλέπει ταυτόσημα. Πόσο μάλλον να γίνει διαχωρισμός μεταξύ ατόμων οργανωμένων σε οπαδικούς συνδέσμους. Ίσως μόνο ο kouk κι ο greo να μπορούν να το καταλάβουν.
-
Ένας άνθρωπος που βρίζει χυδαία και μισεί κάποιον άλλον επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το παίζει 'αντιφασίστας'. Αν σκάσω ανάμεσα στους 'δημοκρατικούς' οπαδούς του Ολυμπιακού φορώντας φανέλλα του Παναθηναϊκού, ή το αντίστροφο, θα φάω της χρονιάς μου, ή οχι;
Απλώς αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο κόσμος που φανατίζεται με τις ομάδες είναι προσωπικά σε εμένα εντελώς αντιπαθής, ακριβώς το ίδιο αντιπαθής με τους χρυσαυγίτες.
Πολλά χρόνια είχα διαρκείας στον Παναθηναϊκό, στο μπάσκετ. Απολάμβανα το παιχνίδι, αλλά η 'Greek style' κερκίδα μου καθόταν πάντα στο λαιμό: ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.
-
Ένας άνθρωπος που βρίζει χυδαία και μισεί κάποιον άλλον επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το παίζει 'αντιφασίστας'. Αν σκάσω ανάμεσα στους 'δημοκρατικούς' οπαδούς του Ολυμπιακού φορώντας φανέλλα του Παναθηναϊκού, ή το αντίστροφο, θα φάω της χρονιάς μου, ή οχι;Απλώς αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο κόσμος που φανατίζεται με τις ομάδες είναι προσωπικά σε εμένα εντελώς αντιπαθής, ακριβώς το ίδιο αντιπαθής με τους χρυσαυγίτες.
Πολλά χρόνια είχα διαρκείας στον Παναθηναϊκό, στο μπάσκετ. Απολάμβανα το παιχνίδι, αλλά η 'Greek style' κερκίδα μου καθόταν πάντα στο λαιμό: ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.
Sorry για το 'αθλητικό', αλλά είναι καθαρά κοινωνικό/πολιτικό: εγώ έχω παρακολουθήσει -πριν πολλάααα χρόνια, δεκαετία του '80- ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο από την κερκίδα του γαύρου, και δεν είχα -τότε- κανένα πρόβλημα (ε καλά, δεν πανυγήριζα και τα γκολ του ΠΑΟ)...
Δυστυχώς όμως, από την εποχή ΠΑΣΟΚ-Ανδρέα-Κόκκαλη, ειδικά και συγκεκριμένα ο γαύρος -και οι περισσότεροι οπαδοί του- έχουν καταντήσει ένα ακριβές αντίγραφο της ελληνικής κοινωνίας: ο κλέψας του κλέψαντος, εγώ να κερδίζω και οι άλλοι να πα να γ#$%#$%νε, και επιπλέουν οι φελλοί και τα σκατά...
Έχω φίλους, συγγενείς και κουμπάρους ολυμπιακούς, και συζητάμε για πάντα...τους 'γαύρους οπαδούς' όμως ούτε να τους βλέπω.....
-
Ναι, ενώ οι 'δικοί μας' είναι καλύτεροι.....
Σιχαμεροί όλοι τους....
-
ωραία η ανάλυσή σου για την αστυνομία, αλλά λείπει κάτι πολύ βασικό: το ότι οι αστυνομικοί αναγκάζονται να κουτσουρεύουον τον ρόλο τους λόγω πολιτικών εντολών(μην πειράξεις τον τάδε, είναι δικός μας, μην δώσεις κλήση στον δείνα, μην μπαγλαρώσεις τον άλλον) κι όλη αυτή η αυτοακύρωση που φυσιολογικά τους δημιουργείται αφήνεται να διοχετευτεί με την μορφή εκδικητικής μανίας στους μετανάστες και τους διαμαρτυρόμενους(όχι τους προτεστάντες). Διότι, καλό είναι το concept μπαχαλοαριστερά-->αστυνομική βία, αλλά λείπει, όπως πάντα, ο συστημικός παράγοντας....
-
Ναι, ενώ οι 'δικοί μας' είναι καλύτεροι.....Σιχαμεροί όλοι τους....
Προφανώς οι 'καμμένοι' είναι καμμένοι ανεξαρτήτως ομάδας, εθνικότητας, δουλειάς, επιπέδου κλπ κλπ....εγώ αναφέρομαι στο γενικότερο κλίμα και αντιμετώπιση του φαινομένου -που είναι οφθαλμοφανές, όποιος δεν θέλει να το δει μάλλον εθελοτυφλεί. Και προφανώς οι κατά καιρούς πρόεδροι του γαύρου το εκμεταλλεύτηκαν -ή το προκάλεσαν κιόλας- πολιτικά και κοινωνικοοικονομικά. Γι'αυτό λέω ότι είναι κοινωνικό φαινόμενο και όχι -αποκλειστικά- αθλητικό.
Ένα απλό παράδειγμα: οι αγρότες 'έμαθαν' το '80 ότι οι επιδοτήσεις είναι 'χαρισμένα' λεφτά που ουδεμία υποχρέωση έχουν να επενδύσουν στη δουλειά τους, αλλά να τα κάνουν σπίτια και αυτοκίνητα και μπουζούκια. Ομοίως οι γαύροι οπαδοί 'έμαθαν' ότι ο 'ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πα να γ$%#@νε', και άρα ουδεμία υποχρέωση fair-play υπάρχει (ακόμα και εν όψει υπερβολικών αποδεικτικών στοιχείων).
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@Eddieωραία η ανάλυσή σου για την αστυνομία, αλλά λείπει κάτι πολύ βασικό: το ότι οι αστυνομικοί αναγκάζονται να κουτσουρεύουον τον ρόλο τους λόγω πολιτικών εντολών(μην πειράξεις τον τάδε, είναι δικός μας, μην δώσεις κλήση στον δείνα, μην μπαγλαρώσεις τον άλλον) κι όλη αυτή η αυτοακύρωση που φυσιολογικά τους δημιουργείται αφήνεται να διοχετευτεί με την μορφή εκδικητικής μανίας στους μετανάστες και τους διαμαρτυρόμενους(όχι τους προτεστάντες). Διότι, καλό είναι το concept μπαχαλοαριστερά-->αστυνομική βία, αλλά λείπει, όπως πάντα, ο συστημικός παράγοντας....
-
-
Ένας άνθρωπος που βρίζει χυδαία και μισεί κάποιον άλλον επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το παίζει 'αντιφασίστας'. Αν σκάσω ανάμεσα στους 'δημοκρατικούς' οπαδούς του Ολυμπιακού φορώντας φανέλλα του Παναθηναϊκού, ή το αντίστροφο, θα φάω της χρονιάς μου, ή οχι;Απλώς αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο κόσμος που φανατίζεται με τις ομάδες είναι προσωπικά σε εμένα εντελώς αντιπαθής, ακριβώς το ίδιο αντιπαθής με τους χρυσαυγίτες.
Αν και είμαστε τελείως off topic, εγώ πέρσι πήγα και σε 2 ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πάντως, χωρίς φανέλα του Ολυμπιακού. Τα είδα μαζί με φίλους μου αεκτζήδες. Μέχρι το τέλος του αγώνα, καμιά 10αριά άτομα άγνωστα σε μένα, είχαν μάθει (φροντίσανε οι 'φίλοι μου' ) ότι είμαι Ολυμπιακός. Πέραν κάποιας καζούρας από μέρους τους που έμεινε αναπάντητη φυσικά, δε συνέβη τίποτα. Ακόμα εδώ είμαι. Άρα δεν τρέχει και τίποτα ιδιαίτερο άμα συγχρωτιστούν οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων σε αρκετές περιπτώσεις.
Επίσης το ότι αρκετά άτομα οργανωμένα ήταν σε θέση να αντιληφθούν το τι παίζει στο συνδεσμιακό τους χώρο και να αντιδράσουν έμπρακτα με αποχώρηση (φεύγοντας μάλιστα από τη 'θρησκεία' τους όπως λες), σημαίνει πως δεν είναι όλοι ανεγκέφαλα τούβλα. Έφυγαν αυτοί βέβαια και πλέον έμειναν τα τούβλα στην 7.
Πάντως κι εγώ σαν κι εσένα είμαι, δεν οργανώθηκα ποτέ σε σύνδεσμο και τους παρατηρούσα από μακριά. -
συνεχίζω κι εγώ offtopic, αλλά σε διαφορετικό ύφος....
Πριν από 2 εβδομάδες, περνούσα από την διασταύρωση Αγ. Νικολάου και Κορίνθου, στο κέντρο της Πάτρας. Εκεί υπήρχε ένας τροχονόμος που χάζευε την κίνηση στηριγμένος στην μηχανή του. Πέντε μέτρα πιο δίπλα, άρχιζε μια ουρά παράνομα παρκαρισμένων καγκουροαυτοκινήτων θαμώνων γνωστής καφετέριας που τα PIANI, η οποία ουρά έκλεινε την μια λωρίδα της Αγ. Νικολάου. Πλησιάζω τον τροχονόμο, τον χαιρετάω(το ξέρω, κατα βάθος είμαι ένας μπουρζουάς) και ακολουθεί ο εξής διάλογος(σε διασκευή)
-Να σας ρωτήσω κάτι;
-Πες μου.
-Όλους αυτούς εδώ γιατί δεν τους γράφετε;
-Είναι παράνομα παρκαρισμένοι και θα έπρεπε να τους δώσουμε κλήση.
-Και γιατί δεν το κάνετε;
-Εγώ είμαι εδώ για τους αναρχικούς.
-(ψελλίζω κάτι που δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως δεν ήταν κάτι άσχημο/προσβλητικό, απλά δεν ήξερα τί να απαντήσω)
-Εμείς είμαστε μειοψηφία στην κοινωνία[...]
-Εντάξει, ευχαριστώ. -
Προκαλεί και πάλι η Χ.Α.: Διοργανώνει αιμοδοσία μόνο για Έλληνες
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/3 ... ia-ellines
Μας κούρασαν......
-
Απλώς αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο κόσμος που φανατίζεται με τις ομάδες είναι προσωπικά σε εμένα εντελώς αντιπαθής, ακριβώς το ίδιο αντιπαθής με τους χρυσαυγίτες.
+100 στο quote και σε ό,τι είπες στα τελευταία ποστ.
-
Και μέσα σε όλο αυτό το πανικό με τη χρυσή αυγή, ξεχάσαμε την εξεταστική επιτροπή και τον Παπακωνσταντίνου με τη λίστα Λαγκάρντ, την ανεργία και τη φυγή βιομηχανιών (δες ΒΙΟΧΑΛΚΟ) στο εξωτερικό, τις ανεξέλεγκτες εισφορές (εφορία, φαπ, ετακ, μακ, abs, fbi, cia κτλ) και τόσα άλλα καθημερινά προβλήματα. Μέχρι και η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη έχει αναβληθεί 9 φορές και πάει για 10η. Μία δίκη που το κράτος έχει πλέον άμεσο συμφέρον.
Όλα αυτά που κάνουν με τη χρυσή αυγή, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τους αυξήσουν τη δημοτικότητα, είτε εντός είτε εκτός κοινοβουλίου. Και φυλακή να βάλουν μερικούς εξ αυτών, η κατάσταση θα διαιωνίζετε με νέα μέλη. Ο μόνος που μπορεί να τους αποβάλλει ή έστω να τους συρρικνώσει είναι ο απλός κόσμος. Όπως τους έφερε στο προσκήνιο, έτσι να τους στείλει πίσω στα αποδυτήρια. Και, δυστυχώς, αν δε λαδώσει το εντεράκι του ο Έλληνας, αυτό δε πρόκειται να γίνει. Γιατί παιδεία και μόρφωση δεν αποκτούνται από τη μία μέρα στην άλλη. Γιατί ο Έλληνας γουστάρει τη διχόνοια, θέλει να ανήκει κάπου, με έναν δυνατό πατερούλη να τον κουμαντάρει.
-
Καλά , γελάω απίστευτα με αυτά που λένε στην τηλεόραση.
Βρηκαν λέει σε σπίτι αστυνομικου 2κρανη , πηλίκιο αστυνομικου και καλαμιδες. Επίσης μαχαίρι και στυλιάρια και νομίζω μπουκάλια. Για να είμαι ειλικρινής μόλις τελείωσε το γέλιο ομολογώ ότι με έπιασε ανυσηχία γιατί σχεδόν όλα τα παραπάνω τα έχω και εγώ στο σπίτι μου.
Μαχαίρι έχω σίγουρα , κάτι τεράστια κουζινομάχαιρα για όταν κόβω τις μπριζόλες. Επίσης 2 κράνη από τις μηχανές , που παρεπιμπτόντας είναι ανενεργες εδώ και χρόνια. Επίσης κάτι αντίστοιχο με το πηλίκιο και τις επιγονατίδες , τις στολές και τα καπέλα που είχα στο ναυτικό αν και πλέον για να χωρέσω μέσα πρέπει να χάσω τουλάχιστον 30 κιλά. Ακόμα έχω 2 στυλιάρια , 3 σκουπόξυλα και αρκετά μπουκάλια μπύρας αλλα από τα μικρά , ξέρετε αυτά που ανοίγουν με δαχτυλίδι σαν χειροβομβίδα. Μήπως είμαι εκτός νόμου και δεν το ξέρω?
-
αυτο σε πειραξε? προχτες και επισημα (με υπογραφη..) εκλεισε το ελληνικο σαν αεροδρομιο! (10 χρονια πανε?)
(αυτη η χωρα ψοφαει απο την γραφειοκρατια και μονο) -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Καλά , γελάω απίστευτα με αυτά που λένε στην τηλεόραση.Βρηκαν λέει σε σπίτι αστυνομικου 2κρανη , πηλίκιο αστυνομικου και καλαμιδες. Επίσης μαχαίρι και στυλιάρια και νομίζω μπουκάλια. Για να είμαι ειλικρινής μόλις τελείωσε το γέλιο ομολογώ ότι με έπιασε ανυσηχία γιατί σχεδόν όλα τα παραπάνω τα έχω και εγώ στο σπίτι μου.
[...]
Δεν βρήκαν σε σπίτι αστυνομικού, αλλά σε γραφεία της Χρυσής Αυγής. Βέβαια και αυτά σπίτια αστυνομικών είναι.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]