-
εγώ σου λέω τι παίζει στη πράξη
50αρια βαράνε όλοι και ο πατέρας μου 30 στη δουλειά του γιατί ο ότε δίνει και 30αρι, οι άλλοι νοικιάζουν μόνο για 50
η hol δίνει δε δίνει από το KV, 50 έχει κι αυτή
δεν ξέρω αν γίνεται να μη δίνει απευθείας έτσι στο κάτω κάτω, η τεχνολογία αυτή έτσι δε δουλεύει;
στη τελική γιατί να φτάσουν μέχρι το ΚV? δε γίνεται απλά να νοικιάσουν τις γραμμές από τον οτέ;
λίγο ραδιοαρβύλα μου κάνει αυτό που λένε για τους εναλλακτικούς και δε πρέπει να στέκει
πάντως φίλος μου με hol συγχρόνιζε στα 8-9 και τώρα έχει 50αρι το οποίο επαληθεύεται και σε πραγματική χρήσηόσο για τη forthnet δίνει γενικά από ότι λέει , αλλά όχι ακόμα στη περιοχή μου και απάντηση για το πότε δεν έχουν
πάντως έξω από το σπίτι μου έχω 2 από τα 'νέα' KV σε απόσταση 50 μέτρων το ένα και 20 το άλλο, το 50αρι θα είναι δεδομένο σε όποιο και να με συνδέσουν
εγώ τώρα παίζω στα 12-14 που θεωρούνται σχετικά λογικά για την απόσταση μου από όσο έχω κοιτάξει
-
αυτοι που χτυπανε 50αρια ειτε ειναι πολυ κοντα στον ΟΤΕ, ειτε απεκτησαν mini dslam στα καφαο τους. Αν σε ενδιαφερει να εχεις τετοια ταχυτητα σημερα, πηγαινε ΟΤΕ τι περιμενεις;
-
όταν κάνεις αλλαγή ονόματος (μεταβίβαση στην ουσία) σε μια τηλεφωνική σύνδεση που είναι σε εναλλακτικό πάροχο, ενημερώνεται μόνο το μητρώο του ή περνάει απ'τον ΟΤΕ πρώτα;
-
μονο με τον παροχο μιλας, εκτος της περιπτωσης που ειναι ταυτοχρονη αλλαγη της γραμμης απο ΟΤΕ σε παροχο.
-
Ναι οκ με τον πάροχο μίλησα, αλλά μήπως αυτή η αλλαγή περνάει πρώτα από έγκριση από τα μητρώα του ΟΤΕ, αφού στην ουσία εκείνος έχει τις γραμμές; Ρωτάω για να μην έχω κανά θέμα αν στο μέλλον θελήσω ν'αλλάξω πάροχο
-
οχι δεν εμπλεκεται ο οτε.
-
ok thanks
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτοι που χτυπανε 50αρια ειτε ειναι πολυ κοντα στον ΟΤΕ, ειτε απεκτησαν mini dslam στα καφαο τους. Αν σε ενδιαφερει να εχεις τετοια ταχυτητα σημερα, πηγαινε ΟΤΕ τι περιμενεις;Δεν υπάρχει περίπτωση για μένα να πάω σε ΟΤΕ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτοι που χτυπανε 50αρια ειτε ειναι πολυ κοντα στον ΟΤΕ, ειτε απεκτησαν mini dslam στα καφαο τους. Αν σε ενδιαφερει να εχεις τετοια ταχυτητα σημερα, πηγαινε ΟΤΕ τι περιμενεις;
Δεν υπάρχει περίπτωση για μένα να πάω σε ΟΤΕ
αργα η γρηγορα παλι οτε θα πας βαθια μεσα σου το ξερεις
-
Για δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά αν μπορείτε..
Εδώ και μια εβδομάδα περίπου η γραμμή μου (Forthnet Double Play) έχει τρελαθεί στις αποσυνδέσεις (5-6 την ημέρα). Είμαι συνδρομητής εδώ και 6 χρόνια (περιοχή Μαρούσι Αττικής) χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και με σχετικά καλές ταχύτητες (~ 11 Μbps). Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι με ρώτησαν κάποια πράγματα, έκαναν έλεγχο στην γραμμή (;;) και μου είπαν να δω αν η κεντρική τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού ειναι με πυκνωτή (καλά τα λέω
και αν ναι να την αλλάξω (+ το splitter αλλά αυτό νομίζω οτι ειναι η εύκολη πρώτη απάντηση σε κάθε ανάλογο πρόβλημα)Εγώ υποψιάζομαι το μόντεμ (Linksys WAG 200,ήδη 6 ετών). Η πολυκατοικία ειναι παλαιά, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε ποτέ κάποιο θέμα..
Καμιά ιδέα αν μπορώ να δω κάτι επιπλέον μόνος μου πριν ζητήσω τεχνικό στο σπίτι ; Την πρίζα θα την αλλάξω σήμερα (δεν μου κάνει νόημα αλλά τέλος πάντων..)
-
ή κάνα φιλτράκι τα παιξε ή το ρουτερ
δοκίμασε να βάλεις άλλα φίλτρα που είναι φθηνά και βρες αν γίνεται κάνα άλλο ρουτερ, από γνωστό ίσως να δοκιμάσεις
από τη ζέστη αυτά με το καιρό χαλάνε δεν είναι κάτι πρωτότυπο
-
Κάποιες παλιές πρίζες (συνήθως είχαν και το λογότυπο του ΟΤΕ πάνω τους) είχαν ένα ή δύο πυκνωτές για να κόβουν τις υψηλές συχνότητες. Αυτό φυσικά είναι ανεπιθύμητο σε γραμμή με ADSL.
Πάντως και εγώ τέτοια είχα στο σπίτι μου και δέν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με το ADSL. Πρέπει να την έχω κάπου, θα δοκιμάσω να κάνω ένα bode plot
-
Η αλλαγή της πρίζας + splitter δεν φαίνεται να απέφερε κάτι ουσιαστικό. Δοκίμασα όμως ένα δανεικό ρουτεράκι από ένα φίλο (Netgear DGN 2000 νομίζω) και μάλλον το πρόβλημα ήταν εκεί.. Από χτες το απόγευμα δεν έχω αποσυνδέσεις ενώ η γραμμή κέρδισε 1Μβps χωρίς να κάνω τίποτα (απο 11 συγχρονίζει τώρα στα 12+)
Θα το κρατήσω 1-2 μέρες ακόμα και αν όλα ΟΚ πάω βουρ για αγορά !!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πάλι νομίζω ότι έχω να σε δω εδώ πολλά χρόνια Για πες αυτό για Eurobank-OTE ακούγεται ενδιαφέρον Πώς και δεν έβαλες vdsl, απ'όσο ξέρω έχει καμπίνες στο ΠΦΧαχαχα
Όντως... έχω χαθεί από το forum... ας πούμε ότι πριν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, ενώ πια τον όποιο ελεύθερο χρόνο έχω προτιμάω να τον αφιερώνω αλλού...
Σιγά σιγά είπα να επανεμφανιστώ, με εντελώς άλλους ρυθμούς ανάγνωσης και συγγραφής όμωςΌσον αφορά την κάρτα της Eurobank, είχα ούτως ή άλλως μια Visa Eurobank που μου έδινε επιστροφή βάση αγορών σε συγκεκριμένα καταστήματα, από 1% μέχρι 5% συνήθως της αξίας τους. Αφορούσε όμως μόνο συγκεκριμένα καταστήματα/επιχειρήσεις, από τα οποία δε ψωνίζω συχνά.
Τώρα έβγαλα την κάρτα OTE-Cosmote Mastercard, η οποία όταν έχεις πάγια εντολής εξόφλησης του λογαριασμού ΟΤΕ ή Cosmoste σου επιστρέφει το 2% της συνολικής αξίας των αγορών σου, ενώ αν έχει και ΟΤΕ και Cosmote σου επιστρέφει το 3%.
Η επιστροφή γίνεται με έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό ΟΤΕ και Cosmote (από 1,5% στον καθένα).
Αυτό τον μήνα είχα χρεώσει την κάρτα με ~1000 € και είχα επιστροφή 30 €.
Υπολογίζω ότι μόνο με βενζίνες, Σούπερ Μάρκετ, κτλ ~500 € το μήνα (15 € επιστροφή δηλαδή είναι δεδομένα).Φυσικά την κάρτα την αποπληρώνω κάθε μήνα με πάγια εντολή στο σύνολό της, οπότε δεν έχω πληρώσει ποτέ τόκους.
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Η αλλαγή της πρίζας + splitter δεν φαίνεται να απέφερε κάτι ουσιαστικό. Δοκίμασα όμως ένα δανεικό ρουτεράκι από ένα φίλο (Netgear DGN 2000 νομίζω) και μάλλον το πρόβλημα ήταν εκεί.. Από χτες το απόγευμα δεν έχω αποσυνδέσεις ενώ η γραμμή κέρδισε 1Μβps χωρίς να κάνω τίποτα (απο 11 συγχρονίζει τώρα στα 12+)Θα το κρατήσω 1-2 μέρες ακόμα και αν όλα ΟΚ πάω βουρ για αγορά !!
Επειδή εν μέρει τα Router είναι η δουλειά μου, είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ δύο Router, τόσο όσον αφορά τη σταθερότητα, την ταχύτητα, αλλά και φυσικά την ισχύ του ασύρματου σήματος. Τα σχόλια που ακούω από πελάτες καθημερινά μου έχουν αποδείξει περίτρανα ότι ισχύει απόλυτα το ρητό 'Ό,τι πληρώνεις παίρνεις'
Προσωπικά έχω ένα Netgear DGND3700 και η διαφορά σε σχέση με ένα οικονομικότερο Netgear και 1-2 ακόμα φτηνά Router των παρόχων που είχα στο παρελθόν είναι η μέρα με τη νύχτα. Σήμα από τη μία άκρη του σπιτιού ως την άλλη (και το μπαλκόνι), χωρίς διακοπές, έλλειψη αποσυνδέσεων και βελτίωση της ταχύτητας από τα 12 στα 16 Mbps στη Νέα Σμύρνη που το είχα πριν μόνο με την αλλαγή του Router.
-
Δεν ήξερα ότι βγάζει και καλά κομμάτια η netgear
Παρατήρησα τώρα ότι το router μου παρόλο που το έχω ρυθμίσει σαν multimode πάει και κάνει sync με adsl2+ και κλειδώνει λίγο πιοο χαμηλά. Linksys WAG160N
-
Μια ερωτηση οχι σχετικη με το ιντερνετ.Πως μπορω να μπλοκαρω οσους με καλουν με αποκρυψη; (εχω cyta)
-
Δεν ήξερα ότι βγάζει και καλά κομμάτια η netgearΠαρατήρησα τώρα ότι το router μου παρόλο που το έχω ρυθμίσει σαν multimode πάει και κάνει sync με adsl2+ και κλειδώνει λίγο πιοο χαμηλά. Linksys WAG160N
adsl2+ πρέπει να ναι. σε τι ήθελες να κλειδώνει;
-
adsl2 σκέτο ούτως ή άλλως λόγω απόστασης δε πιάνω πάνω από 4.8 οπότε δεν έχει νόημα το adsl2+ γιατί προσπαθεί να κλειδώσει σε μεγαλύτερη ταχύτητα που να έχει σταθερότητα αλλά δε μπορεί γι'αυτό και με κατεβάζει. Συνήθως κλειδώνει στα ~4300 δε ξέρω τι το πιασε και κατέβηκε
-
adsl2 σκέτο ούτως ή άλλως λόγω απόστασης δε πιάνω πάνω από 4.8 οπότε δεν έχει νόημα το adsl2+ γιατί προσπαθεί να κλειδώσει σε μεγαλύτερη ταχύτητα που να έχει σταθερότητα αλλά δε μπορεί γι'αυτό και με κατεβάζει. Συνήθως κλειδώνει στα ~4300 δε ξέρω τι το πιασε και κατέβηκεδοκιμασες κανα παλιο σκυλο speedtouch? αυτα χτυπαγαν κοφτη χαλαροτατα εαν ειχες τοσο μεγαλο προβλημα
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;