-
- Ναι ,ειναι πολιτικη αποφαση και αποτελει ευνοικη συνθηκη για το κεφαλαιο.
Οι καπιταλιστες , προκειμενου να αυξησουν ή να διατηρησουν τη κερδοφορια, προσπαθουν να μειωσουν το κοστος. Ενας απο τους τροπους μειωσης του κοστους ειναι η μειωση των εξοδων που απαιτουνται για την παραγωγη ενεργειας , πρωτων υλων και εμπορευματων μη εφαρμοζοντας αντι-ρυπαντικες μεθοδους και τεχνολογιες.Οταν τους δινεται η δυνατοτητα να μεταβιβασουν αυτο το κοστος στην κοινωνια, το κανουν.
Θεωρεις οτι αυτο ειναι ιδιον των καπιταλιστων?
Εννοεις οτι αν τα εργοστασια κλπ ανηκαν στην κεντρικη κυβερνηση (την παλια καλη ΚΚ κυβερνηση λεμε. Μάο κλπ), και επαιρνε εργολαβιες απο το εξωτερικο να φτιαξει προιοντα, θα παιρνονταν ολα τα αναγκαια μετρα για να μην επιβαρυνεται το περιβαλλον? - Ναι ,ειναι πολιτικη αποφαση και αποτελει ευνοικη συνθηκη για το κεφαλαιο.
-
-
Μαλλον η Τζακρη και ο αλλος ο κεφτες έτσι και αλλιως θα ψηφιζαν 'ναι σε ολα'...
...οπότε αποφασισε η προεδραρα να τελειωνει μια ωρα αρχυτερα να παει για φαγητο αγνοώντας το αλλο το υστερικο το καημενο που πιθανον τυποις να ειχε δικιο. -
και ναι να ψήφιζαν, πάλι παράτυπο θα ήταν. Δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών.
Αλλά ναι μωρέ, σιγά τώρα. ΑΝ ήταν εκεί, ναι θα ψήφιζαν, οπότε δεμπειράζειΑυτό μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει ευρύτερη εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να πηγαίνει προς ψήφιση κάτι. Αφού ΑΝ πήγαινε και ΑΝ ήταν εκεί οι βουελευτές και ΑΝ έλεγαν ναι, τότε θα πέρναγε.
Τώρα, κάτι υστερικά καημένα που τύποις μπορεί να έχουν δίκιο... ψιλοπράγματα. Τους τύπους θα κοιτάμε τώρα στη βουλή και τις ψηφοφορίες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
και ναι να ψήφιζαν, πάλι παράτυπο θα ήταν. Δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών.
Αλλά ναι μωρέ, σιγά τώρα. ΑΝ ήταν εκεί, ναι θα ψήφιζαν, οπότε δεμπειράζειΑυτό μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει ευρύτερη εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να πηγαίνει προς ψήφιση κάτι. Αφού ΑΝ πήγαινε και ΑΝ ήταν εκεί οι βουελευτές και ΑΝ έλεγαν ναι, τότε θα πέρναγε.
Τώρα, κάτι υστερικά καημένα που τύποις μπορεί να έχουν δίκιο... ψιλοπράγματα. Τους τύπους θα κοιτάμε τώρα στη βουλή και τις ψηφοφορίες
Ρε μπας και ηταν αυτη η επιτροπη ολη και ολη? Ξερεις ποσοι θα επρεπε να ηταν?
-
για να υπάρχει έγκυρη ψηφοφορία απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της Επιτροπής, δηλαδή, στη συγκεκριμένη Επιτροπή, που έχει 31 θα έπρεπε ψηφίσουν θετικά 13 βουλευτές.
αυτό λέει η υστερική καημένη.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για να υπάρχει έγκυρη ψηφοφορία απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της Επιτροπής, δηλαδή, στη συγκεκριμένη Επιτροπή, που έχει 31 θα έπρεπε ψηφίσουν θετικά 13 βουλευτές.
αυτό λέει η υστερική καημένη.
ΟΚ, then.
Η απορια μου τωρα ειναι αν οι αποντες πληρωνονται κιολας.Βαλε και κανα λινκ ντε, (κατα προτιμηση οχι απο το left.gr)
-
σημασία έχει να μην κολλάμε στους τύπους.
Ενίοτε και στα μαθηματικά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σημασία έχει να μην κολλάμε στους τύπους.Ενίοτε και στα μαθηματικά
Φοβερο αστειο. Συζητηση κανουμε. Αστο το λινκ, το βρηκα.
-
Προφανως στην Βουλη ισχυει το θα το ψηφιζαμε,ειμαστε περισσοτεροι,παμε παρακατω.
Η υστερικη αν και εχει πιθανοτητα δικιο,αν θελει τσαμπουκαδες ας μαζεψει τους συριζαιους βουλευτες απο τους καναπεδες να πανε να ψηφισουν πχ 20 ατομα ΟΧΙ. -
Trident, ο αυτισμος σου εχει παρει λεβελ.
Αυτο το πραγμα που βλεπεις στο βιντεο λεγεται κοινοβουλιο κι εχει καποιους βασικους κανονες που απαιτουν για την εφαρμογη τους και στοιχειωδη γνωση αριθμητικης, αν δε μπορεις να μετρησεις να σε βοηθησουμε
-
Μαθημα αριθμητικης drifter:
Εχω 2 μπαφους, και μου δινεις αλλους 5, ποσους μπαφους εχω?
Απαντηση: 6, γιατι τον ενα τον καπνιζω στο μεταξυ. -
Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και λέω δεν μπορεί, υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε και δεν έχουν καταλάβει, δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο ξεφτίλες. Και ξέρουν ότι αυτά εκπέμπονται, ούτε τους τύπους.
-
Σε συζήτηση σήμερα για τη διαδικασία, κάποιος είπε οτι οι 2 (Τζακρη, Κεφαλογιαννης) ειναι πλειοψηφία και μόνο όταν έχουν αντίρρηση λένε όχι. Αν ίσχυει αυτό - ας μας πει κάποιος που ξέρει τους κώδικες του κοινοβουλίου - τότε η διαδικασία είναι σωστή και η αλλη γαυγίζει χωρίς να της έχουν δώσει το λόγο.
Αυτό που με κάνει να μην το πιστεύω είναι ο πρόεδρος, θα την έβαζε στη θέση της και δεν θα έκανε τον κινέζο μετρώντας σαν τα παιδάκια που παίζουν κρυφτό. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μαθημα αριθμητικης drifter:Εχω 2 μπαφους, και μου δινεις αλλους 5, ποσους μπαφους εχω?
Απαντηση: 6, γιατι τον ενα τον καπνιζω στο μεταξυ.τι παιζει ρε παιδια.....καντε και καμμια γυρα...
Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και λέω δεν μπορεί, υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε και δεν έχουν καταλάβει, δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο ξεφτίλες. Και ξέρουν ότι αυτά εκπέμπονται, ούτε τους τύπους.
δεν προκειται περι ψηφοφοριας....διαβαζει την τιμωρια που του εβαλε να γραψει η τροικα....100 φορες το 'ψηφιζεται κατα πλειοψηφια...'
το ειπε και ο σαμαρας...'οποιος καταψηφισει νομοσχεδιο θα κανει (πως το ειπε...?) δολιοφθορα...'
τον επηρεασε μαλλον το συριακό... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε συζήτηση σήμερα για τη διαδικασία, κάποιος είπε οτι οι 2 (Τζακρη, Κεφαλογιαννης) ειναι πλειοψηφία και μόνο όταν έχουν αντίρρηση λένε όχι. Αν ίσχυει αυτό - ας μας πει κάποιος που ξέρει τους κώδικες του κοινοβουλίου - τότε η διαδικασία είναι σωστή και η αλλη γαυγίζει χωρίς να της έχουν δώσει το λόγο.
Αυτό που με κάνει να μην το πιστεύω είναι ο πρόεδρος, θα την έβαζε στη θέση της και δεν θα έκανε τον κινέζο μετρώντας σαν τα παιδάκια που παίζουν κρυφτό.Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα. Δεν ήταν η ολομέλεια του κοινοβουλίου αυτή (φαίνεται κιόλας από το ότι δεν είναι στην κλασσική τη μεγάλη αίθουσα της βουλής που γίνονται οι συνεδριάσεις με τους 300 βουλευτές). Ήταν κάποια επιτροπή.
Πάντως και μόνο σαν εικόνα είναι γελοίο... -
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αυτό που με κάνει να μην το πιστεύω είναι ο πρόεδρος, θα την έβαζε στη θέση της και δεν θα έκανε τον κινέζο μετρώντας σαν τα παιδάκια που παίζουν κρυφτό.Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα. Δεν ήταν η ολομέλεια του κοινοβουλίου αυτή (φαίνεται κιόλας από το ότι δεν είναι στην κλασσική τη μεγάλη αίθουσα της βουλής που γίνονται οι συνεδριάσεις με τους 300 βουλευτές). Ήταν κάποια επιτροπή.
Πάντως και μόνο σαν εικόνα είναι γελοίο...Αυτο υπεθεσα και εγω απο την αρχη.
Με βαση αυτα που μου απαντησε στην προηγουμενη σελιδα ο μιτζακωβος, υποτιθεται οτι δεν ειναι ετσι.Μενει να αποδειχτει η πραγματικοτητα...
-
Εδω έχει απαντήσεις για τον κανονισμό, όπως και την επιστολή που έστειλε η Κωνσταντοπούλου.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3 ... 03&cid=299
-
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)