-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Και η αναλογία των εισοδημάτων σας; (του δικού σου προς το δικό της. υποθέτω, για να 'ναι μαζί σου, θα βγάζεις περισσότερα )Δεν λεω γιατι θα μου βαλει χερι ο tryphon.
-
Μη φοβάσαι, δε διαβάζει αυτό το θέμα...δεν τον πολυενδιαφέρουν οι γυναίκες...
Πάντως πιστεύω εσύ βγάζεις 1200 κι αυτή 400 το μήνα.
-
Μη φοβάσαι, δε διαβάζει αυτό το θέμα...δεν τον πολυενδιαφέρουν οι γυναίκες...Πάντως πιστεύω εσύ βγάζεις 1200 κι αυτή 400 το μήνα.
Μαζι με αυτα που στελνει ο φαδερ ναι ειναι 1100-1200 και στα δικα της βαλε λιγα ακομα.Αλλα επεσες πολυ μεσα και στα 2.
-
Ε ,τους δορυφόρους τι τους έχουμε; Τζάμπα νομίζεις;
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Μαζι με αυτα που στελνει ο φαδερ ναι ειναι 1100-1200 και στα δικα της βαλε λιγα ακομα.Αλλα επεσες πολυ μεσα και στα 2.
Αν δεν σε θέλει αυτή, σε παντρεύομαι εγώ. Δεν θα έχω απαιτήσεις...
Πάντως τα 100 € δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς αναφέρονται...
-
και η συζητηση συνεχιζεται...
Πετυχαινω ΕΛΛΗΝΙΔΑ πολυ ομορφη οντως σε ενα χωριο εξω απο την Μπολωνια.
Ειμαι με την 991 συναδελφου,και ο ιδιος συνοδηγος μια και την δοκιμαζa.
Κατεβαινουμε,κοβει,ακουει που μιλησα στον πατερα μου στο κινητο,και ξεκιναει-ελληνας;Καλησπερα
-ναι ελληνας ειμαι καλησπερα σας.
-το αυτοκινητο δικο σας;
-οχι δεν εχω αυτοκινητο ειναι του παιδιου εδω(της γνωριζω τον Ιταλο)
-τι δουλεια κανετε εδω στην Ιταλια
-τιποτα τωρα ψαχνω για δουλεια.καπου εκει τελειωνει η συζητηση βγαινει απο το bar και φευγει με το κλασσικο μουν@μαξο fiat 500 ασπρο.
Γυναικα που με ρωταει τι δουλεια κανω και τι αυτοκινητο εχω στο 1ο 10λεπτο απλα δεν.
Μπλιαχ.
Αμα ηθελα εχει κατι Εσκορτ στην Μοντενα που ψωνιζει και η scuderia απο εκει... -
Εμ, δεν είσαι ο Mango...τώρα θα γ***γες...
Πάντως κι αυτές που δεν ρωτάνε στο δεκάλεπτο δεν σημαίνει ότι αυτά δεν τις ενδιαφέρουν...
-
Εμ, δεν είσαι ο Mango...τώρα θα γ***γες...Πάντως κι αυτές που δεν ρωτάνε στο δεκάλεπτο δεν σημαίνει ότι αυτά δεν τις ενδιαφέρουν...
βασικα αυτο ειναι το πρωτο που τις ενδιαφερει αλλα το βρισκω γελοιο να με ρωταει στην ψυχρα.
Αν ειναι ετσι να ρωτησω και εγω ποσα πρεπει να σταξω να σου ριξω μια γιατι δεν θελω και τιποτε αλλο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν σε θέλει αυτή, σε παντρεύομαι εγώ. Δεν θα έχω απαιτήσεις...
Πάντως τα 100 € δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς αναφέρονται...
Αμα ειναι να οδηγαω εγω την 330 δεχομαι .
-
Η κοπελα -ξεχασα να σας πω- μετα 4 χρονια μου ζητησε ραντεβου και μου εκανε προταση γαμου. Ειναι αυτο που λεω στον Γιωργο απο την Κρητη. Γλεντα τωρα οσο μπορεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ετοιμαζει μια κοπελα γυναικα πες τη οπως θες!
Καλο κουραγιο! -
Οι γυναικες κλανουν!
Και ειδικα σε περιοδο φουσκας, δεν μπορουν να κρατηθουν θα σκασουν!
-
Ναι!
Και στα τρια της παιδια στη συνεχεια, ηρθε και στηθηκε με την κοιλια τουρλα κατω απο την εξωπορτα για να δω τι εχασα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ναι!
Και στα τρια της παιδια στη συνεχεια, ηρθε και στηθηκε με την κοιλια τουρλα κατω απο την εξωπορτα για να δω τι εχασα!κλάνοντας?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και η συζητηση συνεχιζεται...Πετυχαινω ΕΛΛΗΝΙΔΑ πολυ ομορφη οντως σε ενα χωριο εξω απο την Μπολωνια.
Κατεβαινουμε,κοβει,ακουει που μιλησα στον πατερα μου στο κινητο,και ξεκιναει-ελληνας;Καλησπερα
-το αυτοκινητο δικο σας;
-τιποτα τωρα ψαχνω για δουλεια.καπου εκει τελειωνει η συζητηση βγαινει απο το bar και φευγει με το κλασσικο μουν@μαξο fiat 500 ασπρο.
Γυναικα που με ρωταει τι δουλεια κανω και τι αυτοκινητο εχω στο 1ο 10λεπτο απλα δεν.
Μπλιαχ.
Αμα ηθελα εχει κατι Εσκορτ στην Μοντενα που ψωνιζει και η scuderia απο εκει...Θυμήθηκα συνέντευξη του Πέντραγκ Στογιάκοβιτς και πως γνώρισε την -μετέπειτα σύζυγο του και πρώην μοντέλο -Αλέκα Καμηλά:
http://www.sport24.gr/Basket/h_live_syn ... 09293.html
Πως ''εριξε' την Καμηλά;
'Την εχω γνωρίσει στο αεροδρόμιο! Την είδα να κάθεται στην καφετέρια και την πλησίασα. Της είπα ποιος είμαι, που παίζω, τι αμάξι οδηγώ κι αυτό ήταν'.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Eίναι παντρεμένος με δίδυμες αδελφές και με την ξαδέλφη τους ....Μόνο εγώ βρίσκω λίγο fail να έχεις επίσημα τη δυνατότητα για >1 γυναίκες και να καταλήγεις με 2 πανομοιότυπες;
Και τι γίνεται αν πεις λάθος όνομα κατά τη διάρκεια του σεξ;Αντιθετα με οτι ακουγεται, ΔΕΝ ειναι λαχειο ο γαμος. Οι σχεσεις ναι. Αρα το 'ελπιζω' δεν υφισταται.
Ενίοτε είναι...

Γιωργο μου μου ειχε συμβει και μενα με καψουρα μεγαλη με λεφτα η κοπελα μαθημενη απο τον μπαμπα σε αγορες ακριβες κλπ. **Με ειχε μονο για γ@@σι **. Η διαφορα ηταν οτι μου εκανε εμενα τα εξοδα . Ειδικα οταν πηγαιναμε εεξωτερικο. Σπουδαζε εξω και πηγαιναμε και ταξιδακια.
Καποια στιγμη ανακαλυψα οτι ειχε εδω στην Ελλαδα και αλλον γ@@ια . Της το λεω. Εκεινη μου λεει οτι ειναι καποιος που μου μοιαζει σε παρα πολλα. Εεεελα! Της λεω. Λοιπον εγω βρηκα τον γ@@ια πηγαμε σε ουζερι και λεγαμε πως τη γ@@σε ο καθενας μας. Φτιαχτηκαμε ομορφα και φυσικα ο κοπελα εψαχνε για αλλο θυμα.Ένα τηλέφωνο με ΠΜ παρακαλώ...
σωστό κι αυτό, από την άλλη περίμενα οι επιπτώσεις της ερωτικής συνεύρεσης να κρατάνε για μήνες
Ο κουπέας είναι σαν εμβόλιο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
και η συζητηση συνεχιζεται...
Πετυχαινω ΕΛΛΗΝΙΔΑ πολυ ομορφη οντως σε ενα χωριο εξω απο την Μπολωνια.
-το αυτοκινητο δικο σας;
Μπλιαχ.
Αμα ηθελα εχει κατι Εσκορτ στην Μοντενα που ψωνιζει και η scuderia απο εκει...Θυμήθηκα συνέντευξη του Πέντραγκ Στογιάκοβιτς και πως γνώρισε την -μετέπειτα σύζυγο του και πρώην μοντέλο -Αλέκα Καμηλά:
http://www.sport24.gr/Basket/h_live_syn ... 09293.html
Πως ''εριξε' την Καμηλά;
'Την εχω γνωρίσει στο αεροδρόμιο! Την είδα να κάθεται στην καφετέρια και την πλησίασα. Της είπα ποιος είμαι, που παίζω, τι αμάξι οδηγώ κι αυτό ήταν'.
Στογιακοβιτς , μολις εγινες ορκισμενος εχθρος του κλανιαρη. .
Παντως σαν φοιτητης, εχουμε παρει το αυτοκινητο του πατερα φιλου , ηταν ενα μεγαλο ΚΙΑ τζιπ. Πετυχαινουμε 2 ελληνιδες γλυκυτατες στην σταδιου σαββατο βραδυ με φουλ κινηση.κοιταζομαστε πεφτει χαμογελο, αρα παιρνω το οκ τους και πιανω κουβεντα. Φοιτητης τωρα εγω , ο φιλος μου ουτε καν φοιτητης, ανεργοι και οι δυο.. Μιλαμε πριν 10 χρονια!
Δικο σας το αυτοκινητο.
Ναι , εννοειται.
Μπλα μπλα μπλα..
Και τι δουλεια κανετε?
Εγω απαντησα οτι δουλευω σε ναυτιλιακη και ειπα μια θεση που ακουγοταν βαρυγδουπη, ο φιλος μου απαντησε οτι δουλευει στα κεντρικα του Γερμανου? του Οτε? κατι τετοιο. προισταμενος. Καρα ψεμμα, μουφα ολα μεχρι αηδιας.
Μας ειπαν κ αυτες τι , ουτε που θυμαμαι.
Με τα πολλα σταματαμε στο περιπτερο στο συνταγμα. Βγαινουμε απο τα αμαξια.
Η μια ηταν μοντελε σκυλαρος , η αλλη φαλαινε μπεμπα . Και οι δυο πολυ ωραιες φατσουλες.
Παιρνουμε τα τηλεφωνα τους, μας ζητανε επιμονα τα δικα μος. Τους δινουμε ενα αληθινο , ενα μουφα.
Τα κοριτσια ηταν περιστεριωτισσες, ασχετο.
Μπαινουν στο ιμπιζα τους και φευγουν. Εστειλαν κατι μηνυματα και τελος αυτο ηταν.Διδαγμα. Εισαι σε πορσε που εστω δεν ειναι δικια σου και βλεπεις πολυ ομορφο θηραμα, θες να το φας?
Ακολουθησε την παραπανω συνταγη.
Υ.Γ. 1. Τελικα βλεπω οτι ενδιαφερεσαι πολυ πανοςςςς για το ποσα βγαζει ο καθενας εδω μεσα. Τις προαλλες την επεφτες για τον ιδιο λογο στον Χ.Λ. επειτα σε εμενα τωρα στο παληκαρι..
Πεστην και στον Στογιακοβιτς τωρα, αιντε . Παντως επειδη σε συμπαθω κατα βαθος, πηγαινε δεσε τον καρπο σου να μην εχουμε τιποτα λιγουρες και ελα να σε κερασω ενα κοριτσακι ,
http://maturefatwomen.com/galleries/big ... cy-fat.jpg ειδικη παραγγελια για εσενα, να την κυκλοφορεις ανετα χωρις να σου ερχονται αερια και αμα δειτε και μαζι κανα ωραιο μωρο, ριχνεις και 1 κανονια.Υ.Γ. 2. Realzeus Θυμασαι εκεινη την ερευνα που ειχες δημοσιευσει ρε φιλε. Νατη. Δεν ειναι τοσο το ζητουμενο η εξωτερικη ομορφια, αλλα ο χαρακτηρας. Ο φιλος δεν ειναι ο μονος , οι περισσοτεροι Ελληνες σκεφτονται ετσι .
Εγω βγαζω την ουρα μου απ εξω, λατρης των ωραιων γυναικων και της τακτικης Στογιακοβιτς το δηλωνω ευθαρσως.
-
Μεγαλο ΚΙΑ τζιπ. I loled hard on that
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Καθε ματς μπορει να κερδηθει,αναλογα ποιος ειναι ο αντιπαλος.
Αν πας στο κολωνακι με λαδί νισάν κασκάι και ψαρευεις γκομενες που ψαχνουν χορηγο,θα καψεις πολυ βενζινη τσαμπα. -
Οι άλλες ρωτούσαν αν ήταν δικο τους το ΚΙΑ
ΚΑΠΙΤΑΛΕΣΣΣΣΣΣ -
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Διδαγμα. Εισαι σε πορσε που εστω δεν ειναι δικια σου και βλεπεις πολυ ομορφο θηραμα, θες να το φας?Ακολουθησε την παραπανω συνταγη.
Eυτυχως που υπαρχουν ακομα κοπελες που δεν δινουν δεκαρα αν εχεις Πορσε ή Μαρμπελα και κοιτανε τον ανθρωπο και τι καρδια εχει
Ευτυχως που υπαρχουν ανδρες που ενδιαφερονται για τις παραπανω κοπελες και μονοΤο ψεμα (και μαλιστα σε επιπεδο κουτοπονηριας) ειναι ο,τι χειροτερο για να ξεκινησεις κατι και ο,τι πιο εμετικο ανεξαρτητως φυλου
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες