-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η μικρή αδερφή, ο Σαν Εμετέριο και ο Κλαβέρ είναι μόνοι για τους οποίους έχω ένα απειροελάχιστο ψίγμα σεβασμού από αυτή την πουστοομάδα. Όλοι οι άλλοι είναι ότι πιο γλειώδες κυκλοφορεί σε γήπεδα με παρκέ. Σε μια φάση δε με ένα block out του Καϊμακ, πέφτει γερό ξύλο με τη μικρή αδερφή και μόλις τελειώσει η φάση τη μικρή αδερφή του κάνει ταπ-ταπ στον κώλο σε φάση 'respect'. Έτσι παίζεται το άθλημα αδερφάρες. Αν ήταν ο Ρούντι ή ο Ναβάρο εκεί θα είχαν κάνει 2πλο τόλουπ και θρισίξτι και το δάκρυ και έτρεχε κορόμηλο. Πουστάρες.Μου φαίνεται ότι διακρίνω μια απειροελάχιστη εμπάθεια ή μου φαίνεται ?
Τη φάση τη θυμάμαι, μάλιστα την είχε φάει γερά ο Μαρκ, παρ'όλα αυτά σωστός, σαν να είπε 'έτσι παίζεται το άθλημα'...στο κάτω-κάτω με τα υπερτροφικά πιθήκια που υπάρχουν στο ΝΒΑ και το επίπεδο physicality π.χ. σε play-off και τελικούς, δεν νομίζω ότι 'στράβωσε' ιδιαίτερα με τα όσα έφαγε χθες (γιατί έφαγε....).
Οι άλλες χορεύτριες είναι γνωστές ποσότητες, δεν τις μάθαμε χθες (αν και Lull και Rodrigez είναι ακόμα μικροί)....
-
Και βεβαια να μην ξεχναμε και τα δικα μας,αν αγγιξεις τον Σπανουλη τα ουρλιαχτα φτανουν μεχρι τον Βορειο Πολο ενω αυτοματα ειδοποιείται το ΕΚΑΒ
-
Έλα ντάξει καμία σχέση. Ο δικός μας είναι Κούρκουλος ενώ οι άλλοι είναι Μάρθα Βούρτση.
-
Αφήστε τις αδερφές στην ησυχία τους, έχουμε πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας.
Σεναρίων συνέχεια: Αν χάσουμε ένα από τα δύο ματς, έχουμε πολλές πιθανότητες να μείνουμε εκτός. Δυστυχώς θέλουμε δύο νίκες και σε αυτή την περίπτωση επαναλαμβάνω μας συμφέρει νίκη της Κροατίας επί της Ιταλίας.
-
Μα το Δία, αυτός ο άνθρωπας δεν πρέπει να έχει παίξει μπάσκετ ΠΟΤΕ ΤΟΥ:
*Τάσος Μαγουλάς
'...Πολύ απλά πράγματα. Απέναντι σε αυτή την Ισπανία, χρειαζόταν να κρατήσουμε την άμυνά μας, κυρίως όμως να τσακίσουμε την καλύτερη άμυνα του τουρνουά. Γι αυτές τις δουλειές καλείς τον καλύτερο: Σπανούλης. Θες να παίξεις άμυνα στον κορυφαίο Ισπανό; Φωνάζεις τον καλύτερό σου: Μπουρούσης.
Όταν πήγαμε να τους δείρουμε με τα σκληρά φάουλ του νεαρού και ψυχωμένου Καββαδά, παραλίγο να κάνει ρεκόρ συνεχόμενων πόντων ο Γκασόλ. Όταν όμως παίξαμε δυνατή άμυνα, πάνω στην μπάλα, οι Ισπανοί με τις περιορισμένες λύσεις, πέραν των γκαρντ, λύγισαν.
Το μπάσκετ συνεχίζει να είναι το πλέον απλό σπορ: έχεις καλό άσο και καλό σέντερ, φτάνεις ψηλά. Αν διαθέτεις πληρότητα, νικάς τους πάντες...'*
Από που να το πιάσω και που να το αφήσω ? Ο Gasol βγήκε εκτός παιχνιδιού ακριβώς επειδή είδε τα ζόρια στην αρχή και τσίμπησε και τρία fouls. Το ότι κάποια στιγμή θα έδειχνε ότι είναι καλύτερος παίκτης από Καββαδά (και Μπουρούση) είναι νομοτελειακό. Δεν είναι Malone ο Καββαδάς, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...
Ο Σπανούλης άσσος ?!?!?! Ο ορισμός του combo-guard έγινε pass-first play-maker ?!?!
Έχουμε πληρότητα ?!?!?! (λίγο παρακάτω λέει ότι έχουν γίνει λάθος στις επιλογές, ενώ φυσικά έχει πει πολλές φορές για τις ελλείψεις του roster...)
-
Αυτός έχει ξεφύγει τελείως. Παλαιότερα έγραφε που και που και τίποτα σωστό και είχε και μια σχετική επαφή με ΝΒΑ. Τώρα για κάποιο λόγο την έχει δει αυθεντία και γράφει όλο μαλακίες. Η χρήση του Καββαδά χθες ήταν σωστότατη.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δυστυχώς θέλουμε δύο νίκες και σε αυτή την περίπτωση επαναλαμβάνω μας συμφέρει νίκη της Κροατίας επί της Ιταλίας.Αν γίνει αυτό και νικήσουν τα φαβορί στα υπόλοιπα (δύο νίκες Ισπανίας, δύο ήττες Φινλανδίας) νομίζω οτι οι δικοί μας βγαίνουν πρώτοι στον όμιλο (τετραπλή ισοβαθμία με άλλους τρεις που έχουμε κερδίσει).
-
Ο Μαγουλας ειναι απο τα πολλα καρκινωματα της ελληνικης 'μπασκετοδημοσιογραφιας'
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ε καλα τωρα, η ελληνικη μπασκετοδημοσιογραφια κι αν εχει κανονικα καρκινωματα' αναφερονται ενας προς ενας στο payroll της ΕΟΚ
Ο Μαγουλας ειναι Μαρβ Αλμπερτ μπροστα τους -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δυστυχώς θέλουμε δύο νίκες και σε αυτή την περίπτωση επαναλαμβάνω μας συμφέρει νίκη της Κροατίας επί της Ιταλίας.
Αν γίνει αυτό και νικήσουν τα φαβορί στα υπόλοιπα (δύο νίκες Ισπανίας, δύο ήττες Φινλανδίας) νομίζω οτι οι δικοί μας βγαίνουν πρώτοι στον όμιλο (τετραπλή ισοβαθμία με άλλους τρεις που έχουμε κερδίσει).
Ακριβώς.
Και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με τους Κροάτες με νίκη όπως είπες βγάνουμε πρώτοι και με ήττα 5οι! -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Είναι επειδή έχεις inside info?
Όχι επειδή είναι άσχετος και βλάκας.
Μου αρέσει ο μαλακώδης τρόπος που σκέφτεσαι όμως.
Eίναι μάλλον επειδή αναγνωρίζεις μέσα από το ποστ μου τον μαλακώδη τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Που έχεις βάλει τα οπαδικά ακόμα και στην εθνική ομάδα, που αμφισβητείς τους πάντες μη έχοντες σχέση με την πράσινη φανέλα, που μηδενίζεις, που το παίζεις insider και γνώστης να 'ούμε και που έχεις κουράσει ένα ολόκληρο φόρουμ με την ακατ-άσχετη ρητορία σου στο μπασκετικό θέμα.
-
Τον Φωτση, αφου δεν τον πιστευει, γιατι τον πηρε και τον εχει ξενερωσει κι ετσι? Αρχηγος με 0' συμμετοχη στο πιο κρισιμο ματς ως τωρα..
-
Με τον Φωτση λογικα κατι παιχτηκε στην πορεια παρασκηνιακα,ειτε με συμπαικτες ειτε με προπονητη.
Αληθεια ο Περπερογλου γιατι δεν επαιξε χθες?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Έτσι όπως πάει και άσχετα με τα τελικά αποτελέσματα, πιστεύω ο Φώτσης θα αποσυρθεί από την Εθνική.
Ο Πέρπε σωστά δεν έπαιξε γιατί είναι υπερβολικά αργός για τους gay. Μόνο όταν ήταν μέσα κάνας Μουμρού είχε θέση στη ομάδα.
-
Ευρωμπάσκετ τέλος για τον Μαυροκεφαλίδη,Θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο
O Βασίλης Καββαδάς θα είναι ο σέντερ πίσω από τον Γιάννη Μπουρούση -
Μεγαλη απωλεια
Καλα να ναι το παιδι και περαστικα,αλλα φετος για εθνικη δεν εκανε.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
στο Γαλλία Λετονία γίνεται πάρτι στις επιθέσεις
-
Στοιχηματικα βγηκε οβερ σχεδον ηδη απο το 3ο δεκαλεπτο
Ωραιο ματσακι για ξεχαρμανιασμα παντως.Μια χαρα μπασκετακι και οι δυο,γρηγορο και με ρυθμο.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Η Λετονια ηταν ψιλοανυπαρκτη,το τελικο σκορ δεν λεει την αληθεια
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μεγαλη απωλεια
Καλα να ναι το παιδι και περαστικα,αλλα φετος για εθνικη δεν εκανε.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Δεν ηταν και εντελως αχρηστος,5 rb σε καθε ματς κατεβαζε.Επιθετικα τα πηγε ψιλοχαλια.
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... D_291.html
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)