-
Γεια χαρά,
Ψάχνω τι ελαστικά να βάλω σε atos του 2006. Είχε κάτι καμμένα silverstone και δεν έχω ιδέα τώρα τι μπορώ να βάλω να είναι ικανά για μέσα στην πόλη αλλά και για ταξίδια.
Ευχαριστώ
-
Γεια χαρά,
Ψάχνω τι ελαστικά να βάλω σε atos του 2006. Είχε κάτι καμμένα silverstone και δεν έχω ιδέα τώρα τι μπορώ να βάλω να είναι ικανά για μέσα στην πόλη αλλά και για ταξίδια.
Ευχαριστώ
-
Γεια χαρά,
Ευχαριστώ
-
Αν θες κατι φθηνοτερο και πολυ καλο κοιταξε τα kleber viaxer.
-
Σε ευχαριστώ. Με ενδιαφέρει κάτι αξιόπιστο και καλό αλλά όχι και πανάκριβο. Θα τα κοιτάξω κι αυτά. Για τα ContiEcoContact 3 κάποια γνώμη ;
-
Οτι επωνυμο βρεις στις διαστασεις σου ειναι παρα πολυ καλο για τις απαιτησεις του αυτοκινητου σου.
Το κλεμπερ εινα θυγατρικη της μισελεν και το φοραω ηδη 2 χρονια σε αμαξι αναλογων δυνατοτητων..αυτο θα ξαναβαλω, πολυ ευχαριστημενος.
Και φρεσκο κινεζικο να βαλεις θα εισαι κομπλε για 2 χρονια.
Το παν ειναι να γινεται η αντικατασταση των ελαστικων στα 3 χρονια περιπου. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οτι επωνυμο βρεις στις διαστασεις σου ειναι παρα πολυ καλο για τις απαιτησεις του αυτοκινητου σου.
Το κλεμπερ εινα θυγατρικη της μισελεν και το φοραω ηδη 2 χρονια σε αμαξι αναλογων δυνατοτητων..αυτο θα ξαναβαλω, πολυ ευχαριστημενος.
Και φρεσκο κινεζικο να βαλεις θα εισαι κομπλε για 2 χρονια.
Το παν ειναι να γινεται η αντικατασταση των ελαστικων στα 3 χρονια περιπου.Ετσι ακριβως.Εγω εχω βαλει τα fulda eco control στα 230 και ειναι μια χαρα
-
Δες εδώ :
viewtopic.php?f=6&t=35915&start=11520#p2877151 -
Και τα matador κοίτα
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
φανταζομαι οτι φορας 155/70/13.......
τον αλλο μηνα θα παω και εγω να βαλω παλι τα Hankook k715,απλα τελειο λαστιχακι για τον Γατο -
Στο Ματιζ έβαλα κάτι Firestone 155/70/13 με 170 ευρώ η τετράδα. Είναι πάνω από ικανοποιητικά, δεν ξέρω αν χάσουν γρήγορα τα χαρακτηριστικά της φρεσκάδας αλλά και μαλακά είναι και καλά κρατάνε...
atos ελαστικά