-
@koubeast@...έτσι είναι οι περισσότεροι......τη 'φάκα' δε τη βλέπουν!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και εδώ έρχεται η απορία, κανένα Κλιό ή τίποτα από ΠΣΑ πως δεν έχουν παίξει μέχρι στιγμής από τους συνήθεις?Εδώ δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρχει στο μέλλον, PSA.
-
Αφού σου άρεσε περισσότερο το Swift, δεν βρίσκω λόγο να μην το προτιμήσεις. Αρκεί να σε καλύπτουν οι χώροι του...
Εναλλακτικά δες και το Rio. Με 12 χιλιάρικα παίρνεις τη φουλ έκδοση (η οποία παραδόξως έχει ίδιο κόστος στα 1200 και στα 1400cc) και δεν νομίζω πως έχει να ζηλέψει κάτι από τα άλλα 2...
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
VW POLO για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα από εμένα.
Αφού θα την κάνεις που θα την κάνεις την υπέρβαση, πάρε εξαρχής το *καλό *και όχι τα Ibiza/Fabia, που θεωρούνται σαν imitation ανταλλακτικό ένα πράμα.Γενικότερα μικρό ευρωπαΐκό τουρμπάκι για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Να ξεγνοιάσεις αδερφέ μου. Μακρυά από τα αδύναμα και με συχνό πρόγραμμα συντήρησης μοτέρ των Ιαπώνων.
Πολλά χρόνια μπροστά σε όλους τους τομείς.Πως τα λες, πως τα λες!
Swift να πάρει! Αμαξάρα! Μακριά απο ευρωπαικά!Κόλλησα, βλέπεις, από αυτά που λέτε ορισμένοι για τα θαυματουργά σας 'καμάρια'.
Πέρα απ'την πλάκα, μην πάρεις Swift, γιατί θα σκορπίσει μετά τα 100Κ χλμ.
-
δε περνας και απο mazda να οδηγησεις το 2αρι και καταληξεις σε αυτο !!!!!!.Γνησιο japan car ,ομορφο ,fun to drive και γνωμη οδηγικα καλυτερο απο τα αλλα δυο .Τωρα βεβαια απο καταναλωσεις δεν ξερω αν ειναι καλυτερο αλλα θα σε ανταμημψει
-
Kαι τα δύο είναι πολύ καλές επιλογές. Θα προτιμούσα το swift λόγω χαμηλότερου κόστους συντήρησης.
-
Και για θυμίστε μου.... πόσο ιαπωνικά είναι τα Yaris και τα Swift;; Αλλά και τα Micra και Colt.....
Ιαπωνικά είναι τα Mazda 2 και όσο για τα Honda Jazz δεν είμαι σίγουρος πια.... -
Εγώ που είχα ένα jazz για λίγους μήνες ήταν made in China. Το κουφό ήταν, αν θυμάμαι καλά, πως μόνο τα λευκά ήταν γιαπωνέζικα. Τώρα δεν ξέρω το ανανεωμένο από που το φέρνουν.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και για θυμίστε μου.... πόσο ιαπωνικά είναι τα Yaris και τα Swift;; Αλλά και τα Micra και Colt.....
Ιαπωνικά είναι τα Mazda 2 και όσο για τα Honda Jazz δεν είμαι σίγουρος πια....Αγαπητε ονυχα. Σου θυμιζω λοιπον. Υπηρχαν και φουρνιες ιαπωνικων 5θυρων 1300αριων, τα οποια εισηχθησαν κανονικοτατα στην Ευρωπη, λογω αδυναμιας ικανοποιησης στη ζητηση που υπηρξε κατα την εκκινηση της διαθεσης του μοντελου, το 2006.
Ξεχωριζουν απο τα επαισχυντα ουγγρικης προελευσης, χαρη στην τοποθετηση της κεραιας του ραδιοφωνου στο πισω μερος της οροφης.
Εχω ενα τετοιο.
http://m160.photobucket.com/albumview/a ... 2&newest=1
Οποτε... -
τα σερβις και ανταλακτικα της toyota yaris diesel ειναι ακριβα?
-
και εγω στα αυτα τα 2 εχω καταληξει αλλα σε diesel. Μαλλον θα παω προσ το yaris για τους χωρους.
Ειδα και το πολο tdi bluemotion.Μου αρεσε μπορω να πω αλλα πολυ ψοφιο το βρηκα.Και στα λεφτα ιδιο με το yaris.Παντος οσοι εχουν swift ειναι παρα πολυ ευχαριστιμενοι και λενε τα καλυτερα. Δεν ξερω και γω προβληματιζομαι.
Στις αντιπροσωπειες που ρωτησα τα service ειναι τα ιδια απλα να προσεχω που βαζω περτελαιο γιατι χαλαει η αντλια. -
Αν ντε και καλά diesel και τα δυο, τότε το Yaris είναι η πρώτη επιλογή σαφώς.
Toyota Yaris ή Suzuki Swift?