-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Γεια σας audaκιδες!!!! Είμαι νέο μέλος στο forum και δεν έχω πολλές γνώσεις απο αυτοκίνητα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα audi είναι αυτοκίνητα με σπορ οδική συμπεριφορά???
και βεβαια οχι...μονο γκαζι & λαγκ εχουν τα τουρμπατα.
Την σπορ οδικη συμπεριφορα την δικαιολογουν αλλα χαρακτηρηστικα και οχι τα ξερα γκαζια. GT θα ταλεγες. Εκτος αν μιλας απο TTS και πανω αλλα και παλι σπορ καθαρα δεν το λες. Να φανταστεις το sportback ειναι 4-πορτο. Καλο ειναι χρυσο ειναι αγιο ειναι, σπορ δεν ειναι. Αν ψαχνεις για σπορ να δεις εως 5-6κιλα/ιππο ελαφρυ δηλαδη, πισω-κεντρο μηχανο, πισωκινητο ως επι το πλειστον (αντε και τα λοτους μεσα κατ εξαιρεση) ζυγισμενο 50/50 και λιγα ηλεκτρονικα συστηματα (παραθυρα κλιματισμο μηχανισμους).
Πιο σπορ ειναι το RX8
πιο σπορτίφ είναι σίγουρα το rx8, αλλά σπορ ούτε αυτό είναι
επίσης τι σχέση έχει ότι το sportback είναι 4πορτο; (που sportback= 5πορτο.. )
ΥΓ τα lotus που βάζεις μέσα κατ'εξαίρεση ΕΙΝΑΙ σπορ αυτοκίνητα, πολύ περισσότερο μάλιστα από άλλα πράγματα που υποθέτω ότι έχεις στο μυαλό σου
μιλάς στην αρχή για ξερά γκάζια και μετά αρχίζεις τα κιλά/ίππο
-
ξερο γκαζι=ιπποδυναμη υψηλη σχετικα με μεγεθος κινητηρα
κιλα/ιππο= αποδοτικοτητα του κινητηρα=επιδοσηαυτο εννοουσα...στα αλλα συμφωνω.
Στο μυαλο μου εχω γηινα αυτοκινητα (=προσιτα) στην ελληνικη πραγματικοτητα.
Αυτο το 'σπορτ' στο 'σπορτμπακ' 4/5θυρο με ξενερωνει, αλλα ΑΟΥΝΤΙ ειναι αυτη, οπως θελει τα ονομαζει...και οποιοσ τσιμπησει τσιμπησε..τα ευρουλια να πεφτουν.
-
νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το τι πουλάει η audi, δε μου φάνηκε ότι προσπαθεί να κοροϊδέψει κάποιον
το μόνο που της καταλογίζω σαν 'premium' κατασκευαστής που είναι, είναι πώς σε κάποια πράγματα δεν είναι όσο premium θα έπρεπε
κατά τα άλλα δε νομίζω ότι υποσχέθηκε απόλυτες σπορ εμπειρίες και πάλι καλά δηλαδή γιατί καλό είναι να υπάρχουν αυτοκίνητα που πέρα από γρήγορα να είναι και εύχρηστα σε πιο καθημερινή χρήση.
όποιος θέλει πιο σπορ, υπάρχουν και άλλες επιλογές
-
Το rx8 ειναι καθαροαιμο σπορ παντως.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
δε νομίζω.. tail happy gt είναι
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Αudi Quattro Concept -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε νομίζω.. tail happy gt είναιTail happy GT είναι μια 3άρα coupe. Το RX8 είναι sportscar.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Tail happy GT είναι μια 3άρα coupe. Το RX8 είναι sportscar.+316
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αudi Quattro Concept
Eίσαι καλά;
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Tail happy GT είναι μια 3άρα coupe. Το RX8 είναι sportscar.
+316
Αυτή όχι.
-
-
-
-
...Πολύ lag...
-
-
2 words: ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
2 words: ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΜάλλον μια ακόμη ομοιότητα με τα 'καυτά' Lamborghini Gallardo...
Νίκος
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Μάλλον μια ακόμη ομοιότητα με τα 'καυτά' Lamborghini Gallardo...Νίκος
+1
Αν είναι το V10 πρόκειται για γερμανικό με ιταλικό κινητήρα...
ή μήπως είναι γερμανικός κινητήρας που ενίοτε τον φοράνε και -μη σπορ- ιταλικά... μπερδεύτηκα -
ο κινητήρας είναι της audi, ελαφρώς detuned για το r8, και πιο δυνατός για την 560-4
-
Και αν δεν κάνω λάθος και στο S8 επίσης detuned.
AUDI FORUM