-
Σε έχει ποτίσει η βροχή των Ιωαννίνων, δεν εξηγείται διαφορετικά
-
-
Μιχαλολιάκος: Να απελαθεί ο Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 38&catid=1
-
Μητροπολίτης Άνθιμος: “Καλώ την Χρυσή Αυγή να σιτίζει και λαθρομετανάστες”!
στο πρωιναδικο του Αnt1...
να γελασουμε απ' τη μια? ή να γυρισουμε κι απ' το αλλο μαγουλο.....
-
Κάτι πρεπει επιτέλους να γίνει μ'αυτούς τους ξένους
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ομογενής στην Αυστραλία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 27 χρόνων επειδή σκότωσε και τεμάχισε το θετό γιο τουΚάτι πρεπει επιτέλους να γίνει μ'αυτούς τους ξένους
Παράνομα μπήκε στην Αυστραλία ή είναι χρυσαυγίτης;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κάτι πρεπει επιτέλους να γίνει μ'αυτούς τους ξένους
Παράνομα μπήκε στην Αυστραλία ή είναι χρυσαυγίτης;
Η Αυστραλιανή ΧΑ δεν ενδιαφέρεται για αυτά όπως δεν ενδιαφέρεται και η Ελληνική. Μόνο το ότι είναι ξένος τους ενδιαφέρει και πρέπει να τον στείλουν από εκεί που ήρθε!!!
-
Σαν στρατιωτική οργάνωση η Χ.Α γιόρτασε την... επέτειο της μάχης των Θερμοπυλών!
Η εκδήλωση δεν θύμιζε σε τίποτα πολιτικό κόμμα, ΄πόσω μάλλον κοινοβουλευτικό, αλλά στρατιωτική οργάνωση, αφού τα παραγγέλματα και οι 'προσοχές' , έπεφταν βροχή.
Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα ο Κασιδιάρης, σαν...ταξίαρχος, για να μην πούμε στρατηγός, έδινε τα παραγγέλματα και ο κόσμος φώναζε από κάτω 'παρών' στο ονόματα των αρχαίων πολεμιστών.
Εντύπωση έκανε και το γεγονός ότι μόλις νύχτωσε άναψαν... δάδες, τις οποίες οι παρευρισκόμενοι κρατούσαν σε σχήμα 'Λ'που ήταν στις ασπίδες των αρχαίων Λακεδαιμονίων.
http://www.e-magazino.gr/alles-eidiseis ... inteo.html
-
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην οδό Καζαντζάκη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης. Στο σημείο βρέθηκαν 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, με τους τελευταίους να ανταπαντούν στην πρόκληση. Στο σημείο βρίσκονται αστνομικές δυνάμεις.
http://www.thestival.gr/society/police/ ... kazantzaki
Εμένα η απορία μου είναι πως τους ξεχωρίζεις αφού μαύρες μπλούζες φοράνε και οι δύο ομάδες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμένα η απορία μου είναι πως τους ξεχωρίζεις αφού μαύρες μπλούζες φοράνε και οι δύο ομάδες...
Οι ΠΑΟΚτσήδες κατέβηκαν με τις εκτός έδρας εμφανίσεις
-
http://www.thestival.gr/society/item/12 ... i-toy-paok
μπαουγκ γυφτιά αιμομυξία.
-
Ετσι γιατι πολυ αερα πηραν τα χρυσοαυγιτακια, ασχωλουντε με θεματα που αφοραν μονο τη οικογενεια του ΠΑΟΚ, αν κ βρησκω λαθος το τροπο που αντιδρασαν τα τσακαλακια, κριμα που κλειδωθηκαν μεσα κ δεν φαγανε κ καμια καρπαζια!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
οσο η ΧΑ εκλεβε ψηφους απ τη δεξια ...την ειχαν στα καναλια 'σαλονι'....
τωρα που αντιληφθηκαν οτι τραβαει 'δυσαρεστημενους' απο παντου...επεσε συρμα και τους ριχνουν πορτα...παντως δειχνει να κραταει δυναμεις και μαλιστα οριακα ενισχυμενη συμφωνα με τη χθεσινοβραδυνη εκπομπη του Σκαι..βαρομετρο.
οσο για το προχθεσινο event πιστευω οτι επαιξε αρνητικα στο κοινο γιατι απροκαλυπτα εμφανιζουν τα φασιστοναζιστικα ιδεωδη τους....
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ετσι γιατι πολυ αερα πηραν τα χρυσοαυγιτακια, ασχωλουντε με θεματα που αφοραν μονο τη οικογενεια του ΠΑΟΚ, αν κ βρησκω λαθος το τροπο που αντιδρασαν τα τσακαλακια, κριμα που κλειδωθηκαν μεσα κ δεν φαγανε κ καμια καρπαζια!Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Kαι για τον Κατίδη τα ίδια έλεγες;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ετσι γιατι πολυ αερα πηραν τα χρυσοαυγιτακια, ασχωλουντε με θεματα που αφοραν μονο τη οικογενεια του ΠΑΟΚ, αν κ βρησκω λαθος το τροπο που αντιδρασαν τα τσακαλακια, κριμα που κλειδωθηκαν μεσα κ δεν φαγανε κ καμια καρπαζια!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Kαι για τον Κατίδη τα ίδια έλεγες;
Σχεδόν, ο Κατιδης έκανε τη βλακεία να το κανει κατα τη διάρκεια επίσημου αγώνα τη μαλακία του οποτε διαφέρει σε καποιες λεπτομέριες με τη περιπτωση του Κάτσε!
Έτσι ανγκαστηκα έπρεπε κ τιμωρήθηκε κ απο τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθληματος προφανώς! Τώρα το οτι επέλεξαν να τον αποκλείσουν από όλες τις εθνικές ομάδες αν είναι σωστο, τη να σε πω!
Παντως τους ποδοσφαιριστές τους δινω γενικά ενα πολύ μικρο (παρα πολύ μικρο) ελαφρυντικό στο οτι το 90% είναι πραγματικα στοκοι ολικής!
Sent from my N4 Paranoid 3.99 nightly, HellsCore B36 to your eye's!!
-
Ο ναζισμος που πρεσβευει το κομμα που πιστευεις εχει καταστρεψει αυτην την χωρα. Ο ουτσεκας όχι ακομα. Αρα μην το ψαχνεις. Οι αρχιπροδοτες της χωρας ειστε εσυ, ο Κατιδης και η υπολοιπη ομελετα. Ο Κατσε ειναι απλα ενας εχθρικος ξενος που δουλευει εδω. Προβλημα του εργοδοτη του, κυριως.
-
Επεισόδια στα Γιαννιτσά, όταν χρυσαυγίτες κατέθεσαν στεφάνι για εκτελεσθέντες από τους ναζί Και «περίεργος» χαιρετισμός συνοδού χρυσαυγίτη βουλευτή (video)
-
Τα αρχιδια συνεχισαν να λενε συνθηματα και την ωρα του Εθνικου Υμνου...
σε οποια αλλη χωρα θα τους ειχαν κρεμασει αναποδα. Δε συζηταμε για το Αμερικα, ακομα θα τους εδερναν.Ο τυπος που τσιμπησαν ειναι σαν το avatar του ΙΚΕ.
-
Καλά, οι χρυσαυγίτες τι δουλειά είχαν στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα των ναζί;
Ίσως είχαν πάει να ενημερώσουν τον κόσμο ότι τα θύματα ήταν στην ουσία 'εθνοπροδότες' και ότι αν είχε επικρατήσει ο εθνικοσοσιαλισμός, τώρα όλα θα ήταν καλύτερα (όπως έγραψε και ο κασιδιάρης)...
-
Οι φουκαράδες οι αστυνομικοί.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]