-
Δύσκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι και το παιχνίδι του τέτοιο που δεν του επιτρέπει να είναι επιφυλακτικός με τα πόδια του οπότε αν παίξει καμιά υποτροπή κτλ και χάσει 3-4 ματς μες τη χρονιά...adios...φοράει και χαμηλά παπούτσια ο μλκ. Εγώ μονο που τον βλέπω στις αλλαγές πορείας, σφίγγομαι.
-
Ελεος με τα παπουτσια-καρκινωμα του kobe.Η μιση εθνικη αυτα φοραει.(Δε παιζει βεβαια να φταινε αυτα για τον τραυματισμο,τα φοραει ολος ο κοσμος και υπαρχει το δεσιμο στο ποδι,αλλα και μονο που τα βλεπεις δε χτυπανε καλα στο ματι )
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Πρέπει να χει ρίξει χρήμα η Nike για να τα φοράνε όλοι μαζί. Αυτό κοίταγα κι εγώ.
-
Ποια παπουτσια ειναι ρε σεις;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αν του δημιουργήσει πρόβλημα και μέσα στη σεζόν το κωλοδιάστρεμμα δεν τον βλέπω να ξαναεμφανίζεται καλοκαίρι. Αυτά φοβάται και ο ΔΔ και το κόψε μια ώρα αρχύτερα ο μλκ.
μπορεί το διάστρεμμα να του αφήσει κάποιο ''κουσούρι'' μέσα στη σεζόν?
Το διαστρεμμα ειναι μια θλαση πρακτικα.
Αν ειναι 1ου βαθμου,ειναι της πλακας.
Αν ειναι 2ου,ειναι λιγο πιο tricky τα πραγματα και θελει αποκατασταση.
(Στον 3ο βαθμο πας χειρουργείο...). -
Αυτα τα λευκα μπλε που φορουν οι περισσοτεροι
Εδιτ,τα φορουν και οι Ζησης,Σλουκας,αλλα δε φαινονται στη συγκεκριμενη φωτο.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αύριο θα φανούν αρκετά με τις Τούρκοι. Αυτοί θα παίξουν με το μαχαίρι στο στόμα κι εμείς με 1,5 γκάρντ.Εύκολη νίκη πάλι.
Και χάλια ομάδα έχουν, και δεν έχουν guards να μας πιέσουν.
-
Οι δικοί μας ενώ είναι καλή ομάδα τους έχω ικανούς για το καλύτερο και το χειρότερο. Οπότε εύκολα δεν ξέρω αν θα κερδίσουν. Τον Ιλιασόβα ποιος θα τον πιάσει? Ο Πρίντεζης ή ο Περπέρογλου? Μόνο ο Φώτσης κι αυτός είναι ψιλοπαραγκωνισμένος και δεν τον βλέπω να έχει και πολύ διάθεση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οι δικοί μας ενώ είναι καλή ομάδα τους έχω ικανούς για το καλύτερο και το χειρότερο. Οπότε εύκολα δεν ξέρω αν θα κερδίσουν. Τον Ιλιασόβα ποιος θα τον πιάσει? Ο Πρίντεζης ή ο Περπέρογλου? Μόνο ο Φώτσης κι αυτός είναι ψιλοπαραγκωνισμένος και δεν τον βλέπω να έχει και πολύ διάθεση.Agreed. Και μπορώ να φανταστώ τους λόγους, αλλά δεν θεωρώ τον Φώτση τέτοιο χαρακτήρα...πολύ περίεργο πάντως.
Οι Τούρκοι έχουν το εξής περίεργο: έχουν 'κοιμώμενους' γίγαντες (Χέντο αλά Κλέιζα) αλλά σχεδόν μηδέν σαν τελικό αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι σε μια καλή Ελλάδα μπορούν να κάνουν -σοβαρή- ζημιά, αλλά μπορεί να ξυπνήσουν οι γίγαντες και να έχουμε ντερμπάκιον...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αύριο θα φανούν αρκετά με τις Τούρκοι. Αυτοί θα παίξουν με το μαχαίρι στο στόμα κι εμείς με 1,5 γκάρντ.
Εύκολη νίκη πάλι.
Και χάλια ομάδα έχουν, και δεν έχουν guards να μας πιέσουν.
Ο Ιλιασοβα συνηθως μας βαζει καμια 20αρια τριποντα
-
Ο Φωτσης ειναι παιχτης τυπου Rudy Fernandez,στην κακη του μερα δεχεται 100 ποντους στην αμυνα και δεν βαζει ουτε εναν στην επιθεση.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Οι δικοί μας ενώ είναι καλή ομάδα τους έχω ικανούς για το καλύτερο και το χειρότερο. Οπότε εύκολα δεν ξέρω αν θα κερδίσουν. Τον Ιλιασόβα ποιος θα τον πιάσει? Ο Πρίντεζης ή ο Περπέρογλου? Μόνο ο Φώτσης κι αυτός είναι ψιλοπαραγκωνισμένος και δεν τον βλέπω να έχει και πολύ διάθεση.
Agreed. Και μπορώ να φανταστώ τους λόγους, αλλά δεν θεωρώ τον Φώτση τέτοιο χαρακτήρα...πολύ περίεργο πάντως.
Οι Τούρκοι έχουν το εξής περίεργο: έχουν 'κοιμώμενους' γίγαντες (Χέντο αλά Κλέιζα) αλλά σχεδόν μηδέν σαν τελικό αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι σε μια καλή Ελλάδα μπορούν να κάνουν -σοβαρή- ζημιά, αλλά μπορεί να ξυπνήσουν οι γίγαντες και να έχουμε ντερμπάκιον...
O Χεντο είναι πρώην μπασκετμπολίστας. Αυτο δε σημαίνει ότι που και που δεν μπορεί να κάνει μία εμφάνιση που θα κερδίσει ματς, αλλα πολύ σπάνια. Ασε που τόσο αυτός όσο και ο Ιλιασόβα ποτέ δεν πρόσφεραν πολλά στην εθνική της μητριάς τους. Εκτός Τουρκίας δεν είχαν ποτέ αξιοπρεπή αποτελέσματα ακόμα και όταν είχαν τον Τουρκογλου στα καλά του και τον Οκουρ να γαμεί και να δέρνει.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Agreed. Και μπορώ να φανταστώ τους λόγους, αλλά δεν θεωρώ τον Φώτση τέτοιο χαρακτήρα...πολύ περίεργο πάντως.
O Χεντο είναι πρώην μπασκετμπολίστας. Αυτο δε σημαίνει ότι που και που δεν μπορεί να κάνει μία εμφάνιση που θα κερδίσει ματς, αλλα πολύ σπάνια. Ασε που τόσο αυτός όσο και ο Ιλιασόβα ποτέ δεν πρόσφεραν πολλά στην εθνική της μητριάς τους. Εκτός Τουρκίας δεν είχαν ποτέ αξιοπρεπή αποτελέσματα ακόμα και όταν είχαν τον Τουρκογλου στα καλά του και τον Οκουρ να γαμεί και να δέρνει.
Αγκρίντ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
O Χεντο είναι πρώην μπασκετμπολίστας.Ωχ αυτό είναι επικίνδυνο. Πες και για τον Ζήση να ισοφαρίσει λίγο το πράγμα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Χεντο είναι πρώην μπασκετμπολίστας.
Ωχ αυτό είναι επικίνδυνο. Πες και για τον Ζήση να ισοφαρίσει λίγο το πράγμα.
Ο Βαρεχάο ακόμα έχει μαζί του τα @@ του Ζήση στο τσαντάκι του.
-
-Z-
-
Υπάρχει κανένα λινκ για να δούμε το ματς online?
-
Τι έλεγα για την Ρωσία;
Τον πίνει απο την Σουηδία.
Χωρίς Κυριλένκο(που ξέρουμε το διαφορά κάνει στην Ευρώπη), Χρυάπα, Καούν, Μοζγκόφ, Βοροντσέβιτς.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υπάρχει κανένα λινκ για να δούμε το ματς online?Πιεμ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Αυτοί οι Ιταλοί....πολύ τσουρουκάδες ρε σείς....
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)