-
Για να το παίξουμε σωστά:
Θα δίνεται λυνξ από Google maps. Και κατά προτίμηση παρασκευαστές. Οχι την παίρνω, την ψήνω και την κόβω.
-
Δωσε διευθυνση να σου στειλω και τη γκομενα μου
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Μην το γελάς είναι σοβαρότατο θέμα. Παλιά είχαμε τη Μυθική Δωδώνη ως benchmark και τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στα ετοιματζίδικα κρέπα-μπουγάτσα-τοστ-φράπες με 1 ευρώ.
-
To Ανώτερον στην Α.Δημητρίου στο Υπ.Μακεδονίας-Θράκης αν και τώρα τελευταία πρέπει να χει ρίξει λίγο την ποιότητα.
-
Ο Γιάννης που βάζει και μερέντα πάνω από την μπουγάτσα στην περιοχή της μητρόπολης;
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η πόλη είναι υπέροχη ΜΟΝΟ από μακρυά σαν θέα.αξιοθαυμαστη η ευκολια γειωσης! τετοια απαθεια σου προκαλει η σαλονικη;
Προτάσεις για καλύτερη μπουγάτσα στην πόλη. Go.....
ο φανκι εχει την απαντηση εδω. (μια χειροποιητη προς θεαγενειο αν καλοθυμαμαι)
θα μπει οσονουπω και θα δωσει φωτα -
βλαστη στην παπαφη 211
χωριατικες πιτες και πινερλι που τις ετοιμαζουν μπροστα σου...τωρα εκει παω...με καφεδακι στη χοβολη και σερβιρισμα με το μπρικι...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στα ετοιματζίδικα κρέπα-μπουγάτσα-τοστ-φράπες με 1 ευρώ.+απειρο σ αυτη την αηδια.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η πόλη είναι υπέροχη ΜΟΝΟ από μακρυά σαν θέα.
αξιοθαυμαστη η ευκολια γειωσης! τετοια απαθεια σου προκαλει η σαλονικη;
Σε ολους τους παλιους Θεσσαλονικεις προκαλει απεχθεια, οχι μονο απαθεια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Εγώ αν και δεν είμαι πολύ παλιός διαφωνω αλλα γούστα είναι αυτά δεν μπορεί να συμφωνούμε όλοι σε όλα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η πόλη είναι υπέροχη ΜΟΝΟ από μακρυά σαν θέα.
αξιοθαυμαστη η ευκολια γειωσης! τετοια απαθεια σου προκαλει η σαλονικη;
Σε ολους τους παλιους Θεσσαλονικεις προκαλει απεχθεια, οχι μονο απαθεια...
αξιοθαυμαστη και η δικη σου υπεργενικευση
αληθεια, ποσο δυσκολο ειναι να υποθεσεις πως υπαρχουν αθρωποι που βρισκουν ομορφια στη σαλονικη (βασικα, στο οτιδηποτε);
τοσο εκτυφλωτικη ειναι η προβολη (και η αναγκη της) εγωκεντρικων αντιληψεων σε αλλους; -
Αν σας αρεσει αυτη η χαβουζα, γουστο και καπελο σας. Δεν εχει καμια σχεση ομως με προσεγμενη, ρυμοτομημενη κι ανθρωπινη πολη.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
η καλυτερη παραλιακη ζωνη (παλια και νεα παραλια)
τα βυζαντινα αξιοθεατα
η ανω πολη
το εμπορικο κεντρο
το σειχ σουαπο εκει και περα ολο το μεταπολεμικο περιφερειακο πολεοδομικο συγκροτημα ειναι και μη χειροτερα....
-
Για μένα η πόλη έχει χάσει την γοητεία της εδώ και χρόνια. Η καθημερινότητα της...
Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στα ετοιματζίδικα κρέπα-μπουγάτσα-τοστ-φράπες με 1 ευρώ.
+απειρο σ αυτη την αηδια.
τα τελευταια ... 40 χρονια τρωω μπουγατσα σε ενα μπουγατσατζιδικο στη Λαγκαδα, κοντα στο Βαρδαρη αμεσως μετα τον Μαρινοπουλο (προς τα πανω)
Οι παλιοι μαστορες δεν δουλευουν πια, αλλα τη μπουγατσα που πουλαει την φτιαχνει εντος
απλα τη μπουγατσα την τρως φρεσκια και φρεσκια μπουγατσα σε μαγαζια που δν εχουν πολυ κινηση βρισκεις το πρωι
πω πω... πενθυμισα τωρα μια μπουγατσουλα με κιμα
-
Έχει πάει κανείς σας στην Χασαποταβέρνα του Ανέστη στους Nέους Eπιβάτες; Φίσκα όλη μέρα και κάθε μέρα..
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Προτάσεις για καλύτερη μπουγάτσα στην πόλη. Go.....
ο φανκι εχει την απαντηση εδω. (μια χειροποιητη προς θεαγενειο αν καλοθυμαμαι)
θα μπει οσονουπω και θα δωσει φωταΟ γύρος είναι χειροποίητος απέναντι από το Θεαγένειο, έχει βέβαια και άλλους handmade που δεν λένε απολύτως τίποτα από ποιότητα, βλ. πέπερ.
Το Άριστον και μένα μου αρέσει γενικά, βρωμάει και παλιά θεσσαλονικίλα το σημείο, συν-τρως και με αστούς από την Μοσχουντή μέχρι και τους λόγιους των σαράντα -ναι, σαράντα- εκκλησιών. Απαγορεύεται Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη γιατί έχει πορεία που καταλήγει στο Διοικητήριο.
Και το άλλο Άριστον στην Νέα Κρήνη (Βρυούλων 9 βάλε στο Google Maps) είναι πολύ δυνατό, αυτό το έχω τεστάρει και ως προς τη συνέπειά του. Πιο σταθερό και αξιόπιστο από τον AC Green σε όλη την καριέρα του. Τα φτιάχνει και αυτός όλα μέσα, ευγενέστατη η οικογένεια που το τρέχει, έχει πολλές ώρες της ημέρας προϊόν, νομίζω ότι δίνει και σε άλλους, αναλαμβάνει και εκδηλώσεις Θεσσαλονικιστικού και μικρασιατικού πολιτισμού, βλ. πεϊνιρλί.
Η μπουγάτσα Δελφών και Καραϊσκάκη γωνία (Φυλλαδόρος, αλλά η ταμπέλα δεν πολυφαίνεται) είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει στα 3 χρόνια που αλώνιζα την πόλη με το Γκετζ και δοκίμασα από Μηχανιώνα μέχρι Ωραιόκαστρο. Φτιάχνεται εντός για κάποιους που ορίζουν την ποιότητα ανάλογα με τη διεύθυνση παρασκευής. Αν πας Δευτέρα που έχει λαϊκή, δύσκολο να φας μπουγάτσα με ηλικία άνω της μισής ώρας. Πολλά χρόνια δυνατό μαγαζί σε ποιότητα, ευγενικοί οι ιδιοκτήτες, χαμηλό ενοίκιο, σωστές αποχετεύσεις, φεύγει στο εξωτερικό, το είχε γυναίκα γιατρού.
Μπορώ να σε πάω και δυτικά (βλ. Άνω Ηλιούπολη, Εύοσμος), αλλά τις θεωρώ κάτω από το συγκεκριμένο δίδυμο αυτές που έχω δοκιμάσει εκεί.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Έχει πάει κανείς σας στην Χασαποταβέρνα του Ανέστη στους Nέους Eπιβάτες; Φίσκα όλη μέρα και κάθε μέρα..Να πας και να πάρεις σουτζουκάκια. Έχει και ένα GTR.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχει πάει κανείς σας στην Χασαποταβέρνα του Ανέστη στους Nέους Eπιβάτες; Φίσκα όλη μέρα και κάθε μέρα..
Να πας και να πάρεις σουτζουκάκια. Έχει και ένα GTR.
Έχω πάει και το παράξενο είναι, ότι το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν τα σουτζουκάκια.
Το GTR δεν ήταν εκεί..
-
Είναι χοντροαλεσμένος ο κιμάς. Θα σου αρέσουν περισσότερο του Νίκου, 2 χιλιόμετρα πιο κάτω στο δεξί σου χέρι, αν προτιμάς τα πιο καλά αλεσμένα.
Posts προς Θεσσαλονικείς