-
Μέτρα τα δικά σου. Τα Beru είναι πάρα πολύ καλά ίσως απο τα καλύτερα της αγοράς.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Τις προαλλες μου καηκε -ξανα- ενας πολλαπλασιαστης (VW Passat 1.6 FSI), στο παζαροπουλο που πηγα και τον αλλαξα μου ειπαν οτι πρεπει καποια στιγμη να τους αλλαξω και τους υπολοιπους προκειμενου να μην εχω προβλημα.. ισχυει κατι τετοιο?Εγώ πρέπει να είμαι απο τους λιγοστούς κωλόφαρδους που έχει αλλάξει ένα μόνο(beru νομίζω μπήκε σαν αντικατάσταση) μετά απο 8 χρόνια ζωής του αυτοκινήτου και 175.000 χλμ στην πλάτη του(octavia 1.6 FSI).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πήγαινε στην Μοναστηρίου να τα πάρεις χωρίς μεταφορικά.Πειραιωτης ειμαι! Λιγο μακρια πεφτει η Μοναστηριου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μέτρα τα δικά σου. Τα Beru είναι πάρα πολύ καλά ίσως απο τα καλύτερα της αγοράς.Εννοειται θα τα μετρησω, γιατι εχουν και ενα περιεργο routing και αν ειναι μακρια θα ακουμπανε μεταξυ τους, η θα κανουν βολτες στο χωρο κατω απο το καπω, οχι οτι καλυτερο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μέτρα τα δικά σου. Τα Beru είναι πάρα πολύ καλά ίσως απο τα καλύτερα της αγοράς.
Εχθρός του καλού το καλύτερο….
Δεν μιλάμε για πολλαπλασιαστές…..
Υπάρχουν τα ντϊραπ για τα μακρύτερα.
Α. -
Απο το σεντονακι που εγραψα παραπανω μας βγαινει τελικα συμπερασμα οτι χρειαζομαι μπουζοκαλωδια?
Γιατι με το 50αρικο που κανουν παντρευομαι -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Πήγαινε στην Μοναστηρίου να τα πάρεις χωρίς μεταφορικά.
Πειραιωτης ειμαι! Λιγο μακρια πεφτει η Μοναστηριου
Το Ίλιον και το Περιστέρι….. είναι κοντά σου!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.που?
Φρντζη θα πηγαινα να δω για τετοια -
Α.που?
Φρντζη θα πηγαινα να δω για τετοια
Άποψη μου είναι να ψωνίζω από μεγάλες εταιρίες. Σε αυτές έχω μεγάλη ικανότητα επιλογής, και τιμές συναγωνισμού για αυτές. Στην περιοχή που σου είπα, υπάρχει και η Ιαπωνική και η ΕΚΑ.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εχθρός του καλού το καλύτερο….
Δεν μιλάμε για πολλαπλασιαστές…..
Υπάρχουν τα ντϊραπ για τα μακρύτερα.
Α.ΛΟΛ
-
κορεατης στην παλια καβαλας, οι καλυτερες τιμες.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
κορεατης στην παλια καβαλας, οι καλυτερες τιμες.στην ορφεως στο βοτανικο?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
κορεατης στην παλια καβαλας, οι καλυτερες τιμες.
Καλέ μου συνάδελφε μην είσαι απόλυτος με το τι δίνουν σε εσένα οι διάφοροι.
Σίγουρα ο λαός λέει: η κοσκινού τον άντρα της με τους πραματευτάδες!.
Όπως και το έμαθα να μαστορεύω και γ@μ# τον μάστορα μου!.
Όπως και λίγοι δίνουν 250000ε τον χρόνο σε αυτούς.
Μα θέλω να βοηθάω τους συναδέλφους, για το κάλο όνομα που πρέπει να έχουμε με την αξία μας. περιμένω τηλέφωνο σου.
Α. -
Απο το σεντονακι που εγραψα παραπανω μας βγαινει τελικα συμπερασμα οτι χρειαζομαι μπουζοκαλωδια?
Γιατι με το 50αρικο που κανουν παντρευομαιΤο μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ήθελες μπουζί. Παντρέψου
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Γιατι με το 50αρικο που κανουν παντρευομαιΤο μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ήθελες μπουζί. Παντρέψου
A.
-
Το να αλλαξω μπουζοκαλωδεια, στις 100000χλμ, φυσιολογικο.
Σε ενα χρονο, τρια σετ BERU αλλαξα, και ενα αισθητηρα λαμδα. Φαγωμενα απο κουναβια.
Εβαλα ναφθαλινη και καμφορα, σε διαφορα μερη του κινητηρα. Τιποτα δεν αλλαξε. Μεχρι τα συρματα εφαγαν.
(τα κακα, της επαρχιας)
Υπαρχει κανα αποθητικο? Σε σπρει κατι? Αγανακτησα. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Σε ενα χρονο, τρια σετ BERU αλλαξα, και ενα αισθητηρα λαμδα. Φαγωμενα απο κουναβια.
Εβαλα ναφθαλινη και καμφορα, σε διαφορα μερη του κινητηρα. Τιποτα δεν αλλαξε. Μεχρι τα συρματα εφαγαν.
(τα κακα, της επαρχιας)
Υπαρχει κανα αποθητικο? Σε σπρει κατι? Αγανακτησα.η λυση στο προβλημα σου ειναι ενα τσομπανοσκυλο
-
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
(τα κακα, της επαρχιας)
Υπαρχει κανα αποθητικο? Σε σπρει κατι? Αγανακτησα.http://www.wurth.gr/uploads/infos/P 08 1190.pdf
Σε συνδιασμο με ναφθαλινη δεν ξαναειχα κρουσμα. Ειχαν ιδιατερη προτιμηση στα μπουζοκαλωδια..
-
Όλα τα καλώδια με χτυπημένη ναφθαλίνη και θειάφι με diesel. ένα κάλο άλειμμα να μην στάζει.
Α. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Τελικα θελω και μπουζοκαλωδια
(εγω δε θελω δηλαδη, αλλα το αυτοκινητο θελει)
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........