-
-
τούρτα με μπύρα;
-
Θέλω να φτιάξω ζύμη για πίτσα από σήμερα και να τη ψήσω αύριο. Σε ποιο στάδιο να τη φυλάξω στο ψυγείο; Στο 1ο μετά το φούσκωμα; Στο 2ο μετά το ζύμωμα;
-
Και μέσα στο ψυγείο θα φουσκώσει -πιο αργά απ' οτι εξω αν και παίζει με κάμποσους παράγοντες- οπότε δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Και δεν είναι και απαραίτητο να κάνεις 2 φουσκώματα.
-
χαλουμι.
δωθε κειθε διαβαζω για ψησιμο σε σχαρα (την οποια δεν εχω).να το καμω σαγανακι;
που αλλου ταιριαζει; (πχ ντοματοσαλατα;)
-
Αμα θες 'σχάρα' για την κουζίνα πάρε κάτι τέτοιο. Κάρβουνα δεν είναι αλλά θα κάνει δουλειά.
-
με αφορμη τα γενεθλια ενος φιλου ειπα να πρωτοτυπησω και να αναλαβω εγω το ψησιμο.
2.200 gr χειρινο και 1.000 κοτοπουλο. 2 ωρες στο μηχανημα τυλιγμενα σε λαδοκολα. σχετο δεν τα εψησα ουτε λεπτο.
ηταν και τα 2 πολυ νοστιμα και δεν χασανε πολλα υγρα. αρεσε πολυ σε ολους. καμια σχεση με αλλες φορες που
τρωγαμε ενα καμμενο στεγνο πραγμα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αμα θες 'σχάρα' για την κουζίνα πάρε κάτι τέτοιο. Κάρβουνα δεν είναι αλλά θα κάνει δουλειά.Μπα, δεν σκοπευω να αγορασω κατι τετοιο. Για εναλλακτικες ψαχνω (εγινε ωραιο σαγανακι).
μιας και εισαι 'δω, προτεινε καμια αλλη χρηση χαλουμιουμολις βρηκα αυτο Πίτσα τσιαπάτα µε χαλούµι και χωριάτικο λουκάνικο
-
Δεν ξέρω δεν απαντώ για χαλούμι.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ούτε έχω δοκιμάσει.
-
Το χαλούμι λέει πολύ! Συνήθως το βάζω σε ένα ταψάκι με σχαρίτσα που είχα πάρει από το ΙΚΕΑ, με λαδόκολλα από κάτω. Το δοκίμασα και στην τοστιέρα άλλα την έκανε χάλια.
Όταν το τρως κάνει περίεργο/αστείο θόρυβο, αλλά η γεύση super! Φυσικά αν το αφήσεις να κρυώσει σκληραίνει.
Βάγγο, σε τη μηχάνημα το έψησες το κρέας; Φαίνεται πράγματι πολύ λαχταριστό. Καλοψημένο από έξω και αρκετά μαλακό το εσωτερικό του.
-
Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν να τρώω πλαστικό όταν τρώω χαλούμι;
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν να τρώω πλαστικό όταν τρώω χαλούμι;Το ίδιο λέμε
-
αν έχεις μουλιάσει φασόλια σε νερό μπορείς να τα 'ακυρώσεις' και να τα βάλεις πίσω/φυλάξεις;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν έχεις μουλιάσει φασόλια σε νερό μπορείς να τα 'ακυρώσεις' και να τα βάλεις πίσω/φυλάξεις;Φυσικα! Στο μενου της κατσαρόλας που τα μουλιασες, πατάς το UNDO και είσαι έτοιμος!
-
άψογα
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν να τρώω πλαστικό όταν τρώω χαλούμι;Γιατί το αφήνεις να κρυώσει ή όπως λένε οι Κύπριοι 'είναι μάπα το χαλούμι'.
-
-
Για όνομα ... Βάλε αυτό πριν το 'ταράμ, ταράαααμμμμ' :
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για όνομα ..............Να αναφέρω τότε και τους πρωταγωνιστές της 'τσόντας' , απο αριστερά προς τα δεξιά και απο πάνω πρός τα κάτω, με τη σχετική βαθμολογία :
Σοκολάτα-πορτοκάλι (9), Σοκολάτα-μπισκότο (9,5+) , Μούς σοκολάτα (8), Σοκολάτα-καραμέλα (9+) . -
αυτο το σοκολατα-πορτοκαλι το ξερω καλα....
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)