-
Ανάλογα με το τι είδος χρήστης είναι το 620 μπορει να τον καλύψει... Το ίδιο και η μπαταρία...
Διάλεξε ένα κατάστημα με το κινητό που θες και μίλα τους στο τηλέφωνο για λεπτομέρειες. Δεν πιστεύω να έχει κάποιο πρόβλημα όμως...Εγώ με το 610 δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στον IE. Εχεις την .8858? Flashάρισμα δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις εκτός κι αν ξέρεις τι κάνεις...
Δοκίμασες hard reset? -
Στις πληροφορίες μου λέει Έκδοση ΛΣ:7.10.8862.144 αν εννοείς αυτό
Hard reset έχει κάποιο τρικ με τα κουμπιά?
-
Σωστά είσαι με το firmware...
Απ' την ΝΟΚΙΑ:
Nokia Lumia with Windows Phone 7Make sure the charger is disconnected.1. Switch the power Off.2. Press and hold the Volume down and Camera keys.3. Press and hold the Power key.4. When the phone vibrates, release the power key, but continue holding the volume down and camera keys, until the phone reboots.
Το 1. εννοεί να μην το χεις να φορτίζει λογικά...
ΥΓ: ΠΡΟΣΟΧΗ θα σβηστούν ΟΛΑ τα δεδομένα απ το κινητό !!!
-
Έκανα hard reset,τίποτα
Τώρα ενώ γράφει το παραπάνω για το ΛΣ,από κάτω λέει:
Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού:1066.0000.8779.12340
Προσπαθώ να κάνω force update αλλά μου λέει συνέχεια ότι είναι ενημερωμένο -
Ξέρεις οτι πριν δεν σου έλεγε 8779?
Άστο λίγο και δοκίμασε αργότερα να τ κάνεις upadate και αν δεν τοτε δοκίμασε forced...
-
πριν έγραφε 8773,είχα κάνει το update και είχα όλες τις αλλαγές που έλεγαν αλλά τελικά δεν έγινε σωστά η δουλειά αν και είχα κάνει πάνω από 1 φορά update εκείνη τη μέρα
Απ'ότι διαβάζω δηλαδή θέλει 3 φορές force update 8773->8779->8783->8858 οπότε θέλει αλλες 2 φορές
-
Σώστα...
Νόμιζα οτι το ήξερες... Συγνώμη που δεν το ανέφερα... -
Απλά δε θέλει να ενημερωθεί Δεν το γλιτώνω το nokia care (ή την αλλαγή κινητού )
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ευχαριστώ αλλά δεν έχει για το 3565Z. Δεν το βλέπει καν σαν στικάκι, παλιά είχε το προγραμμα εγκατάστασης ενσωματωμένο.
Επίσης στης τη Vodafone δεν έχει ενεργοποιηθεί το bonus των 3gbΔεν έχει κανείς το stick να μου στείλει ένα zip/iso του προγράμματος εγκατάστασης; εμένα δε μου το βγάζει πια
-
@MIXOStsi Έχεις μεμβράνη στο κινητό?
-
Ναι...
ΜΙα εξάδα για 2€ απ' το ebay... Όχι και η καλύτερη ποιότητα. Κάθε 1-2 μήνες θέλει άλλαγμα.
Ανάλογα με την χρήση μπορεί και να μην χρειαστεί. Έχει Gorilla Glass...
Με τα update βρήκες άκρη? -
Ναι,αλλά συνεχιζει να κάνει τα ίδια ο explorer.Η μλκια είναι ότι το κινητό ήταν δώρο και δεν έχω απόδειξη.....Ελπιζω να καταφέρω να τη βρω
-
εχετε υποψην κανα πολυ λεπτο entry-level κινητο;
(για παραδειγμα: nokia 2630. αλλα ψαχνω νεοτερο και διαθεσιμο μοντελο) -
βιαστηκα να ενθουσιαστω για το xperia ray. το κινητο ειναι για φωτογραφιες και αυτος ειναι ο λογος
που το πηρα. φιλος που εχει xperia mini βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες. το ray μπορει να εχει μεγαλη αναλυση
3100 Χ 1280 (κατι τετοιο) αλλα ειναι πολυ θολες. οι φωτογραφιες απο το mini ειναι σαν την ψηφιακη που εχω
με 5mp αναλυση (hp m517). εφαγα μεγαλη ητα. πεταμενα λεφτα. -
Να πετάξεις την ψηφιακή σου ASAP συμφωνώ απόλυτα
-
εχει να χρησιμοποιηθει πανω απο 1.5 χρονο η ψηφιακη. το θεμα ειναι τι θα κανω με το κινητο τωρα.
σκεφτομαι να το πουλησω, αλλα ποιος θα το παρει ομως. -
Βάλτο αγγελία σε διάφορα φόρα, ποτέ δεν ξέρεις, φυσικά ξέρεις ότι δε θα το δώσεις όσο το πήρες απλά θα μειώσεις τη χασούρα.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
βιαστηκα να ενθουσιαστω για το xperia ray. το κινητο ειναι για φωτογραφιες και αυτος ειναι ο λογος
που το πηρα. φιλος που εχει xperia mini βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες. το ray μπορει να εχει μεγαλη αναλυση
3100 Χ 1280 (κατι τετοιο) αλλα ειναι πολυ θολες. οι φωτογραφιες απο το mini ειναι σαν την ψηφιακη που εχω
με 5mp αναλυση (hp m517). εφαγα μεγαλη ητα. πεταμενα λεφτα.βρε Vaggo... εδω οι φρεσκότατες ναυαρχιδες των εταιριών τα βλέπουν κωλυομενα στις φωτογραφιες... τι xperia ray μας λες
Δυστυχως για σενα (αλλα και για μενα) αν δεν πεσει πακετο για κανα high end κινητο... μην περιμένεις κάτι αξιο λόγου/acceptable σε φωτοεπιδοσεις.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
με 5mp αναλυση (hp m517). εφαγα μεγαλη ητα. πεταμενα λεφτα.καλες, οχι αψογες, φωτο βγαζουν μονο συγκεκριμενα ακριβα τηλεφωνα, ειναι δυνατον να πηρες το ray για καλες φωτο???
-
Σε ένα review που βρήκα έχει κάποιες φωτογραφίες και μου φαίνονται πολύ καλές για κινητό των 200€.
http://androidcommunity.com/sony-ericss ... -20111031/
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]