Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)
    • 1
    • 2
    • 173
    • 174
    • 175
    • 176
    • 177
    • 213
    • 214
    • 175 / 214
    Αντίλογος
    43
    4271
    34770
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      saxon_747 last edited by

      Ο χρήστης j.marr έγραψε:

      Αμα μπορείς το καλοκαίρι ξεφλουδίζεις/ξεσποριάζεις/πολτοποιείς και βάζεις σε σακουλάκια σε καταψύκτη.

      Done!
      Tip: Προσθετεις απο πανω και λιγο λαδι το οποιο 'σφραγιζει' το βαζο και (μαζι με το βαζο) το βραζεις σε μια κατσαρολα με νερο ωστε να φυγει ο αερας.

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • J
        j-marr last edited by

        Αυτό που περιγράφεις είναι περίπου ο τρόπος που φτιάχνουν πελτέ (ο οποίος θέλει κι αλλη διεργασία). Αυτό που λέω είναι απλά χυμός (πολτοποίηση) και πάγωμα σε μερίδες έτσι ωστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις 1 ή 2 σακουλάκια παγωμένα ανάλογα με την ποσότητα φαγητού που θες να κάνεις.

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • D
          dmitspan last edited by

          Πήρα ένα γεμιστό ρολό κοτόπουλο. Δεν έχω φτιάξει ποτέ (ρολό γενικώς), πείτε καμιά συνταγή σπέσιαλ

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • C
            cosneo last edited by

            Το χειμώνα έφτιαξα. Ετοιμο από κρεοπώλη και θέλοντας να αποφύγω τσιγαρισμα κλπ το έβαλα κατευθείαν σε σακούλα μαγειρέματος μαζί με τα μείγματα μπαχαρικών που έχει στο εμπόριο. Εγινε πολύ νοστιμο. Συνοδεία πιλάφι (μακρύκοκκο ή μπασμάτι) με πολύ κάρυ.

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • D
              dmitspan last edited by

              Απ'το lidl το πήρα. Όταν λες σακούλα μαγειρέματος;

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • M
                manosk last edited by

                Η σακούλα υποθέτω (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) ότι θα το αφήσει μαλακό μεν, ψιλοβραστό δε. Θέλει και κρούστα, που δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει μέσα στους ατμούς της σακούλας.
                Θα πρότεινα μια απλή μαρινάδα με λάδι-μουστάρδα-αλατοπίπερο, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ρολά συνήθως έχουν γέμιση και μπαχαρικά εντός. Δυνατή θερμοκρασία στην αρχή για να δέσει γύρω-γύρω με γύρισμα, χαμηλότερη μετά, γύρισμα, πιο δυνατή να πάρει πάλι χρώμα, γύρισμα, τέλος. Σε γενικές γραμμές.

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • D
                  dmitspan last edited by

                  πόση ώρα το κάθε στάδιο; δυνατά για 220 αέρα και μετά 180 αέρα γκριλ;

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • C
                    cosneo last edited by

                    Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
                    Απ'το lidl το πήρα. Όταν λες σακούλα μαγειρέματος;

                    Με τέτοιο.
                    Σακούλα έχει η συσκευασία. Είναι σαν αυτή που αναφέρει ο manosk. Κρούστα βεβαια μου έκανε αφού ψήθηκε μόνο με τα υγρά του.

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • C
                      cosneo last edited by

                      Εναλλακτικά αυτό:

                      Ο χρήστης manosk έγραψε:
                      Δυνατή θερμοκρασία στην αρχή για να δέσει γύρω-γύρω με γύρισμα, χαμηλότερη μετά, γύρισμα, πιο δυνατή να πάρει πάλι χρώμα, γύρισμα, τέλος. Σε γενικές γραμμές.

                      Παραδοσιακά κάνουν τσιγάρισμα στην αρχή σε κατσαρόλα με καυτό βούτυρο γυρνόντας το να παρει χρώμα (και να εγκλωβιστεί η υγρασία εντός) και μετά στο φούρνο αρχικα με αλουμινόχαρτο απο πανω για να μην αρπάξει και μετά χωρίς. Και απ' ότι γνωρίζω σε χαμηλή σχετικά θερμοκρασία (πανω-κατω).

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • panos2171
                        panos2171 last edited by

                        http://www.sintagespareas.gr/sintages/p ... ouits.html

                        Έκανε η μαμά την εν λόγω συνταγή αλλά λιώνει αμέσως το παγωτό. Χρειάζεται μήπως και τίποτα άλλο??

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • M
                          manosk last edited by

                          Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
                          πόση ώρα το κάθε στάδιο; δυνατά για 220 αέρα και μετά 180 αέρα γκριλ;

                          Θα ξεκινούσα με αέρα ή γκριλ πάνω από 200 μέχρι να ροδίσει καλά πάνω-κάτω και μετά αντιστάσεις στους 180 για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να ψηθεί και μέσα (είναι χοντρό κομμάτι, θέλει υπομονή). Στο τέλος, πάλι γκριλ/αέρα-γκριλ.

                          Υπάρχει και η λύση της κατσαρόλας, όπως γράφει ο cosneo.

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • J
                            j-marr last edited by

                            Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
                            http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikolo-pagoto-santouits.html

                            Έκανε η μαμά την εν λόγω συνταγή αλλά λιώνει αμέσως το παγωτό. Χρειάζεται μήπως και τίποτα άλλο??

                            Πές στον πατέρα σου να ξαναπαντρευτεί.

                            ....και να εγκλωβιστεί η υγρασία εντός) .....

                            LEL NO. Με την καμία δεν γίνεται αυτό.

                            @dmitspan
                            Αν έχεις θερμόμετρο στους 90 αέρα μέχρι να πιάσει εσωτερική 65 βαθμούς (μετράς σε πολλά σημεία). Αφήνεις να ξεκουραστεί ενα 20λεπτο έξω από το φούρνο και μετά grill na ροδίσει ή σε τηγάνι που καίει πολύ με μια κουταλιά λάδι.

                            Αν δεν θές ετσι 170 για καμιά ώρα.

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • panos2171
                              panos2171 last edited by

                              Ο χρήστης j.marr έγραψε:

                              Πές στον πατέρα σου να ξαναπαντρευτεί.

                              Άμα δε πετάξεις τη σου δε μπορείς έτσι?

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • T
                                trident1971 last edited by

                                Ο χρήστης j.marr έγραψε:

                                ....και να εγκλωβιστεί η υγρασία εντός) .....

                                LEL NO. Με την καμία δεν γίνεται αυτό.

                                @dmitspan
                                Αν έχεις θερμόμετρο στους 90 αέρα μέχρι να πιάσει εσωτερική 65 βαθμούς (μετράς σε πολλά σημεία). Αφήνεις να ξεκουραστεί ενα 20λεπτο έξω από το φούρνο και μετά grill na ροδίσει ή σε τηγάνι που καίει πολύ με μια κουταλιά λάδι.

                                Αν δεν θές ετσι 170 για καμιά ώρα.

                                Σωστος και στα 2

                                Λιγο φυτινη επισης ποτε ποτε αλειμμα απο πανω, μια χαρα θα του ερθει.

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • D
                                  dmitspan last edited by

                                  θα πάρω το 170 αέρα

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • D
                                    drdino last edited by

                                    Δεν έχασα χρόνο, χρειαζόμουν κάτι βρώμικο για να έρθω στα ίσα μου μετά τους μήνες στα ορυχεία του Βορά:

                                    Σήμερα θα κάνω φιλέτα ξιφία στη σχάρα, έχουμε τίποτα ενδιαφέρον για μαρινάδα υπόψιν;

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • M
                                      mirage last edited by

                                      Έχουμε
                                      http://allrecipes.com/recipe/grilled-swordfish/
                                      Αλλά νομίζω το λαδολέμονο με δενδρολίβανο είναι καλύτερο

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • D
                                        drdino last edited by

                                        Aκολούθησα την πεπατημένη

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • D
                                          dbekos last edited by

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • E
                                            egobrain last edited by

                                            http://greekmylittleexpatkitchen.blogsp ... -post.html

                                            ειναι πανοστιμα, δοκιμαστε τα

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 173
                                            • 174
                                            • 175
                                            • 176
                                            • 177
                                            • 213
                                            • 214
                                            • 175 / 214
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr