-
με το διαγνωστικο μπορειτε να βρειτε σε ποιες στροφες και ποιες συνθηκες ακριβως εχετε πιο πλουσιο μειγμα, διοθωστε λιγο προς τα κατω σε αυτες τις συνθηκες (στροφες, φορτιο).
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Καλημέρα παιδια πήγα πριν 5 μέρες στον Μιχανικος μου για να μου κάνει λιγω ποιο πλούσιο το μίγμα λόγω του ότι δεν τραβούσε τόσο καλα το αυτοκίνητο σε κάποιες στροφές και ενώ πριν είχα κάνει 5000 χιλιάδες χιλιόμετρα χορις να μου αναψη λαμπακι μετα τι νέα ριθμηση και περίπου στα 50 χιλιόμετρα μου άναψε το τσεκ τι λέτε να κάνω τώρα να πάω και να το κάνουμε οπος πριν η να το αφήσω ετσι και να μου αναβη το τσεκ κάθε τρις και λιγω??o.k σε γυρίζω 2 σελίδες πίσω μια που δεν απάντησε κανείς.
Η γνώμη μου είναι να το γυρίσεις εκεί που ήταν και ας πηγαίνει λίγο ποιο σιγά.
Όπως πολύ σωστά λέει και ο Κύριος Αντώνης «για οικονομία το βάλαμε».
Άσε που υπάρχει περίπτωση να εναρμονιστεί ο εγκέφαλος στις συνθήκες του αερίου και η διαφορά να εκλείψει. Δεν είναι σωστό να ανάβει το λαμπάκι κάθε 4 και λίγο σημαίνοντας ότι δυσκολεύεται ο εγκέφαλος να διορθώσει το μίγμα, ξέρεις υπάρχουν και όρια. Άσε που δεν ξέρεις πόσο έχει ξεφύγει το μίγμα από τα όρια αυτά που εκτός της υπερκατανάλωσης πιθανόν να μένει άκαυτο μίγμα με συνέπειες στον λ στον καταλύτη και πολύ χειρότερα στο «ξέπλυμα» των κυλίνδρων με επακόλουθο την ελλιπή λίπανση.Υ.Γ. πολλές φορές λέει κάποιος την απορία του -όπως εσύ- πετάει και αμέσως άλλος την απορία του –όπως εγώ- και τυχαίνει να απαντήσουμε-ουνε σε μία μόνο από τις δύο τυχαία ή όποια είναι ποιο ενδιαφέρουσα, περνώντας σελίδες και τελικά να μην έχει απαντηθεί η άλλη.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
με το διαγνωστικο μπορειτε να βρειτε σε ποιες στροφες και ποιες συνθηκες ακριβως εχετε πιο πλουσιο μειγμα, διοθωστε λιγο προς τα κατω σε αυτες τις συνθηκες (στροφες, φορτιο).Την ώρα που τα έγραφα τα παραπάνω πόσταρε ο Ηλίας που συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Που λόγο ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑΣ δεν είδα οτι σου απάντησε.
Πιστεύω να σε κατατοπίσαμε. -
...
Κωστα δεν ειναι υπερβολικος καθολου, οταν χαλαει η τρομπα βενζινας το πιο συνηθησμενο να μην ξεκινησει να λειτουργει απο το σταματησει ενω λειτουργει, καταλαβαινεις τις συνεπειες αυτης της περιπτωσης σε καποιες ειδικες συνθηκες?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
σε προηγουμενο ποστ εγραψες οτι παιρνει ακαριαια μπροστα η τρομπα οταν τελειωσει το υγραεριο και δεν καταλαβαινεις κανενα κοψιμο, αφησε με φιλε μου να διαφωνησω μαζι σου αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει εκτος και αν ο ρελες που εχετε βαλει για την απενεργοποιηση της τρομπας βενζινης εχει μαντικες ικανοτητες και καταλαβαινει οτι θα μεινει απο υγραεριο πριν μεινει (δεν το γραφω με σκοπο να ειρωνευτω, μην το παρεις ετσι).
Το ξέρω ότι δεν με ειρωνεύεσαι, δεν είσαι από αυτούς και καλά κάνεις και τα γράφεις.
Αλλά τι να σου πώ ρε αδερφέ. Δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσω.
Να ορκιστώ στη Μεγαλόχαρη που γιορτάζει σήμερα, αλλά μπορεί να είναι ορισμένοι που δεν πιστεύουν στους αγίους!!!
Εάν κάποτε ανταμώσουμε και κυριολεκτώ, (κατέβεις για διακοπές στην Κρήτη, ή ανέβω για Αθήνα) θα ήθελα ευχαρίστως να στο δείξω επιτόπου απλά αντί να περιμένουμε να αδειάσει το αέριο θα το κάνουμε από το μπουτόν.ο κυριος Αντωνης εβαλε στην εξισωση και τι κοστος που εχει η αντλια βενζινης και με το να διακοπτουμε την παροχη της αυξανουμε την διαρκεια ζωης της, εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας ας αλλαξουμε και δυο αντλιες βενζινης το ποσο σε σχεση με την ασφαλεια και το ποσο συχνα ή οχι χαλανε ειναι μηδαμινο.
[/quote][/quote]
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό (την απενεργοποίησή της) είναι σχεδόν αδύνατο να χαλάσει μια που δεν μπορεί να πλησιάσει καν τις ώρες που είναι κατασκευασμένη να δουλεύει.[/quote]στην Αθηνα κερναω τις μπυρες εγω, στην Κρητη εσυ αλλα που στην Κρητη?[/quote]
Όταν θα χρειαστεί, θα σου πω εγώ, μα με τσίπουρο και το πρώτο.
Ο Κώστας στα Χανιά, είναι κορυφή!!!!!!!!!........
Είναι ο λόγος υπάρξεις της ενότητας
Α.. -
Έλα Κύριε Αντώνη υπερβάλεις λίγο.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά εντάξει. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Έλα Κύριε Αντώνη υπερβάλεις λίγο.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά εντάξει.Κώστα έχεις μαγαζι στα Χανια??
-
Κώστα έχεις μαγαζι στα Χανια??
Εχω ένα καφεκοπτείο δίπλα στον Gερμανό στην Κυδωνίας.
Εσύ απο Χανιά είσαι; -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Εσύ απο Χανιά είσαι;Εγω ειμαι στα Μάλια αν ξέρεις και εχω ενα Περιπτερο αλλα νόμιζα ότι είσαι Μιχανικος εσυ για αυτο σε ρώτησα μήπως ερχομουν καμία βόλτα να μου το τσεκαρεις εσυ! Για το ιγραεριο λέω
-
Εσύ απο Χανιά είσαι;Εγω ειμαι στα Μάλια αν ξέρεις και εχω ενα Περιπτερο αλλα νόμιζα ότι είσαι Μιχανικος εσυ για αυτο σε ρώτησα μήπως ερχομουν καμία βόλτα να μου το τσεκαρεις εσυ! Για το ιγραεριο λέω
Ρε συ στο Ηράκλειο ξέρω έναν, αλλά το σωστό είναι να έχει το ίδιο κιτ που είναι και το δικό σου. Ποιο έχεις;
-
Εχω βάλει το atiker
-
OBDII το ξέρεις?
-
Δώσε τους χερετισμους μου στο Κωστή τον ΜΕΣΣΑΡΙΤΗ
-
OBDII το ξέρεις?ΑΕΒ εγκεφσλο εχει ... ειναι σαν το λοβάτο σαν το ζαβολι αν δε σε κρεμάσει κανά μπεκ η ο πνεύμονας μια χαρα κιτ ειναι για τούρκικο ..
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Θέλω κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το όνομα του θεωρούμενου καλύτερου μάστορα στα BRC στα Γιάννενα. Θέλω να κάνω έναν έλεγχο και μια δεύτερη γνώμη.Παιδιά, κανένας δεν ξέρει ή κανένας δεν είδε την παράκληση; Ας είναι και Πρέβεζα.
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
OBDII το ξέρεις?
ΑΕΒ εγκεφσλο εχει ... ειναι σαν το λοβάτο σαν το ζαβολι αν δε σε κρεμάσει κανά μπεκ η ο πνεύμονας μια χαρα κιτ ειναι για τούρκικο ..
Teo άμε να στο τσεκάρει από έκεια που το έβαλες.
Στο κάτω κάτω είναι και υποχρεωμένος. Δεν είναι σωστό να ανάβει το τσέκ κατά τη λειτουργία. Πέ του να στο γαήρει στην αρχική ρύθμιση για να μην ανάβει πράμα!! -
Μπρε συντεκτε ιντα να τσεκάρει; κομπρεσορα εει πανσθεματονα με άτικερ, οτι τσε να κάνει ο μάστορας παίζει να μην δουλέψει !! Τον κρεμουνε τα μπεκ ή ο reducer που λέμε εδα στο νησί !!
-
Καλημέρα.
Έτυχε να βρω δουλειά στον Ωρωπό και μένω στην Αθήνα στη δυτική αττική (θέλω περίπου 20-30 λεπτά να βγω Εθνική).
Έχω ένα Toyota Yaris 1300cc (μοντέλο 2004). Σκέφτομαι να βάλω υγραέριο ώστε να περιορίσω τα έξοδα της μετακίνησης, καθώς έχω υπολογίσει ότι διόδια και βενζίνες θα μου έρχονται γύρω στα 300-350 Ευρώ το μήνα. Δηλαδή ο μισός μισθός μου θα πηγαίνει εκεί.
Έχω στην άκρη κάτι λεφτά από την προηγούμενη δουλειά. Αξίζει να βάλω υγραέριο στο αμάξι για να μειώσω τα έξοδα; Με συμφέρει; Πόσο περίπου θα κοστίσει με τις τρέχουσες τιμές;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Χρίστος -
Ο χρήστης xpan έγραψε:
Καλημέρα.Έτυχε να βρω δουλειά στον Ωρωπό και μένω στην Αθήνα στη δυτική αττική (θέλω περίπου 20-30 λεπτά να βγω Εθνική).
Έχω ένα Toyota Yaris 1300cc (μοντέλο 2004). Σκέφτομαι να βάλω υγραέριο ώστε να περιορίσω τα έξοδα της μετακίνησης, καθώς έχω υπολογίσει ότι διόδια και βενζίνες θα μου έρχονται γύρω στα 300-350 Ευρώ το μήνα. Δηλαδή ο μισός μισθός μου θα πηγαίνει εκεί.
Έχω στην άκρη κάτι λεφτά από την προηγούμενη δουλειά. Αξίζει να βάλω υγραέριο στο αμάξι για να μειώσω τα έξοδα; Με συμφέρει; Πόσο περίπου θα κοστίσει με τις τρέχουσες τιμές;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Χρίστοςκοστος καυσιμου 40-45% χαμηλοτερο αποτι με βενζινη, κοστος απο 550 ευρω (κατ εμε μετριο εως κακο συστημα, τσαπατσουλικη εως κακη εγκατασταση) εως οσο θελεις. μια νορμαλ τιμη ειναι 850-950 ευρω.
-
κοστος καυσιμου 40-45% χαμηλοτερο αποτι με βενζινη, κοστος απο 550 ευρω (κατ εμε μετριο εως κακο συστημα, τσαπατσουλικη εως κακη εγκατασταση) εως οσο θελεις. μια νορμαλ τιμη ειναι 850-950 ευρω.
Ευχαριστώ. Μια ερώτηση ακόμα. Παρατήρησα πως υπάρχουν πολλοί που κάνουν εγκατάσταση υγραερίου με εκπτωτικά κουπόνια (τύπου groupon) αξίζει; Γιατί οι εκπτώσεις είναι πολύ μεγάλες για να τις παραβλέψω. Δίνεται εγγύηση με την εγκατάσταση;
-
Ο χρήστης xpan έγραψε:
κοστος καυσιμου 40-45% χαμηλοτερο αποτι με βενζινη, κοστος απο 550 ευρω (κατ εμε μετριο εως κακο συστημα, τσαπατσουλικη εως κακη εγκατασταση) εως οσο θελεις. μια νορμαλ τιμη ειναι 850-950 ευρω.
Ευχαριστώ. Μια ερώτηση ακόμα. Παρατήρησα πως υπάρχουν πολλοί που κάνουν εγκατάσταση υγραερίου με εκπτωτικά κουπόνια (τύπου groupon) αξίζει; Γιατί οι εκπτώσεις είναι πολύ μεγάλες για να τις παραβλέψω. Δίνεται εγγύηση με την εγκατάσταση;
Μπα και οπιος εβαλε το μετανιωσε !! αρπα κολα δουλειες
Υγραεριοκίνηση!